Gott Nytt ååår!

Jaa, hej på er!
Inte haft tid att blogga idag, och kommer nog inte blogga mer idag heller, vi får väl se :)
Clara kommer iallafall hit och sover här, så vi ska ha tjejkväll och mysa massor! Tänkte bara säga det, och så självklart säga;

GOTT NYTT ÅR!♥

helt uppe i varv ..

Haalllååå!
jag är helt uppe i varv nu, vet inte varför, vill bara ut och springa och hålla på som en idiot, haha^^
känns inte helt normalt, då jag inte är nån jävla runner.. sån som springer hela tiden då alltså! men den 4 januari, då ska jag och mikaela fixa gymkort, jag skrev inte det igår va? haha, sen den 2 januari och  ska jag gästblogga åt min granne Annie så då kan ni även följa mig där med =) men jag ska sluta blogga nu, haha!

Kisses♥

Junior-VM

Jaa, det börjar nu om 3 minuter och det ska bli härligt att kolla på, längtar riktiiigt! =D

kisses♥

En dagens..

Klädsel: Leggings, linne, tröja och underkläder
Smink: rouge och mascara
Frisyr: vanligt, hängande
Låt: Maybe - state of drama
Vill ha: kläder!
Sjuka: ingenting :p
Drog: ingen aning
Saknad: myycket!
Köp: mascara osv
Godis: ingenting =)
Attityd: sisådär,
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Lugggggg (Y)
Bästa: stan med mikaela!
Värsta: det mesta underkvällen

kvällsbloggning

tihi, godkväll på er! :)

Min kväll har inte varit den bästa, men jag försöker härda ut den ..
Idag har jag varit i Borås med Mikaela, riktigt bra dag faktiskt, du är braaaa mikaela! iallafall, så köpte jag bara en mascara, två diadem och ett armband, och så mat då förstås! fast jag mådde inte så bra faktiskt, var först nära på att svimma inne på inter sport, sedan gick vi och åt, för jag trodde det kunde vara därför, men sen fick jag så ont i magen .. men jag överlevde! ;) sedan gick vi omkring massor, och vid 5 så satte vi oss och fikade, riktigt mysigt var det :) vi pratade på precis som vanligt, och mikaela är den bästa när det gäller att lyssna!♥ vid klockan sju typ åkte vi hem, och sedan satte jag mig här oså, sen hände massa dåligt osv osv osv, och nu sitter jag här och pratar med oscar på msn! =) om 35 minuter ska jag kolla på Sverige vs Ryssland i JVM, ska bli skojjjsigt! ;) men jag ska inte tråka ut er mer nu, vi hörs imorgon eller nått! :)

kisses♥

I wish ..

Ibland önskar jag att jag hade en blogg som ingen vet om, en helt hemlig blogg där jag kan skriva saker jag inte vill att folk ska få läsa.. Jag skriver mycket här i den här bloggen, me jag kan inte skriva alla mina tankar så några utav de som läser min blogg kommer ta illa upp.. well, I wish..

kisses ♥

utvilad&lycklig

Godmorgon, eller ja det kanske inte passar in just nu men jag vaknade för att min pappa väckte mig när klocka var 11.20, så länge var det väldigt längesedan som jag sov, men jag tog väl igen den tiden jag missade när jag satt uppe till klockan fem på morgonen ;) men det var skönt att få sova länge, och jag känner mig hyffsat utvilad faktiskt :) just nu sitter jag och lyssnar på mixmegapol's webbradio, och väntar på att clara ska ringa, vi ska prata om nyår =) längtaaar! men vi hörs senare istället :)


Rekordmatchen

Godkväll på er :)

Jag är ur trött, och har försökt sova i ungefär två timmar, men inte lyckats så jag även smsat med oscar, som vanligt haha ;) ni börjar bli vana vid att höra det där nu va? ;) men som sagt inte lyckats somna, och så satte jag på tvn, och där hittade jag att tv4 visar Rekordmatchen mellan Frölunda och Färjestad som spelas ute på Ullevi, med 31 114 åskådare! ganska coolt ändå ^^ men jag ska fortsätta kolla har jag tänkt, så hörs vi antingen senare ikväll eller imorgon :)


trött&griniig!

Hallå på er!

Jag kom tyvärr inte i säng förän vid fem imorse, haha! Känns bra ;) plus att jag gick upp vid halv tio ^^ inte så bra va? förstår ni då att jag är väldigt grinig? det är jag iallafall, så jag ska tillbringa min dag med datorn, gilmore girls och smsa med oscar :) Han är dum för han ska till göteborg idag, åååh tänk att gå i göteborg och shoppa en hel dag, jäklar! :D Då hade jag vart über lycklig ;) fast han ska ju inte shoppa där nere förstås ^^ han ska kolla på Frölunda-Färjestad på ullevi! jag är veeeerkligen avundsjuk vafaan! Men istället ska jag sitta hemma hela dagen, får försöka hitta på något eller så :P haha :)

Jag ska inte skriva så mycket mer nu, vi hörs i eftermiddag ifall jag orkar ^^


ännu en nattblogg

jaa, och jag kan fortfarande inte sova, så jääklans drygt, men som tur är så håller oscar mig sällskap! haha, men nu ska jag återgå till att underhålla honom, vi hörs senare idag ;)



nattbloggning!

Jaa, jag gick och la mig för att sova för 2 timmarsedan ungefär, men kunde fan inte somna så tillslut gick jag upp och satte mig här igen, så jääkla typiskt juu! menmen, nu sitter jag och pratar med folk på msn, och jag borde verkligen sova nu, men kan inte, är inte ens trött längre :o haha, men jag ska inte blogga mer nu, vi hörs imon :)



längesedan

Jaa, förlåt för att jag suger på att uppdagera! I know I suck at it! haha..

Jag tänkte ta upp en sak som inte alls är aktuellt för mig egentligen, men iallafall :p
Jag satt och funderade på en sak idag, jag ar vetat ända sedan jag började nian att jag behöver en kille som förstår att jag måste prioritera mina studier justnu, jag behöver en kille som förstår att jag måste klara av att komma in på det jag vill på gymnasiet, just nu är det vad jag behöver, och det är vad jag har hittat, jag har en kille som förstår det, och respekterar det, och det betyder myyycket! och ifall det någon gång skulle ta slut med min pojke, så vet jag att nästa gång jag inleder ett förhållande så ska jag vara helt totalt förälskad, jag tänker inte göra samma misstag igen som jag gjort flera gånger innan, att jag tror att jag gillar den personen! Jag behöver veta var jag står i ett förhållande, det är viktigt för mig, jag funderar ofta över förhållanden och sådana saker, varför vet jag inte, men det gör jag. jag har haft alldeles för många oseriösa förhållanden, och jag har gjort så många misstag, och jag vill inte att det händer igen, klart jag vet att alla kan göra misstag, ingen är perfekt, verkligen inte! Det förväntar jag mig inte av en kille, det jag förväntar mig är att killen är mig trogen, och även om 100 andra tjejer skulle stöta på honom, så skulle han berätta att det är mig han är med och att de kan sluta försöka. Det finns massor med andra saker som är viktiga för mig, men jag ska inte göra det här till världens längsta inlägg ;)

Idag har jag bara varit hemma och kollat gilmore girls nästan hela dagen, men vid 15 åkte jag till borås för att kolla på hockey, och sooom jag längtat, tråkigt med förlust på straffar och tråkigt med en idiot till domare, men att bara få vara i ishallen igen, där jag hör hemma, det var underbart! Sen när jag kom hem käkade jag, började kolla på JVM, men det var drygt, så jag satte mig här och pratade med oscar, som jag smsade med innan när jag kollade på hockeyn och så, och ah nu sitter vi här och pratar :) skulle skriva något fint om han ville han med, men att han nämns i min blogg tycker jag är fint nog ;) hahah! en liten bild kommer här, och sen säger jag, tack och hej för mig :)


Klicka på bilden för bättre format!


Juldagen

Jaa, och jag är uuurtrött! har inte orkat ta kort på mina julklappar än, men ska fixa det i helgen istället :) men jag fick iallafall en dator, och den sitter jag vid nu ;) Men jag ska äta nu istället, vi hörs senare :)
Vet ni vad?, det här är mitt 100 inlägg :)


Julafton

Godkväll, eller vad ska jag säga? haha
jag tänkte bara säga till att jag är hemma nu, tar kort på allt och lägger upp massa andra bilder imon(idag) :)

Godnatt på er!


Julafton!

God eftermiddag!
Är nu hemma ifrån mormor och morfar, alltid lika roligt =) och morfars köttbullar, jäääklar vad goda dom ääär! lovethem! Om en stund ska vi vidare till min faster och hennes man, det ska bli skoj :) där ska vi äta igen, men tror inte jag ska äta då är inte speciellt hungrig, så jag ska nog äta lite kötbullar nu,haha ^^

Vi kanske hörs senare ikväll ifall internet funkar där ute :)


Julaftoooon!

God Jul på er alla gulliga bloggläsare! :)

Hoppas ni allihopa får en bra jul, jag ska ha det iallafall :) Jag får låna min brors trådlösa internet, så jag kan blogga ifrån min faster ikväll ifall det funkar :)

På julaftons morgon, så brukar jag alltid få öppna en julklapp, och det gjorde jag imorse med, och imorse fick jag den fjärde säsongen med Gilmore Girls, som jag ska börja kolla på nu hade jag tänkt =)

Vi hörs, och God jul på er :)


Kvällsbloggning innan Julafton

godkväll!

Jaa, nu är det tvåååå timmar kvar, sedan är det Julafton känns konstigt, känns inte alls som att det är julafton redan imorgon :o men ge mig julklappar så är jag nöjd ;) hade egentligen inte tänkt blogga så mycket, ska väl inte göra det heller, men tänkte lägga in en text, som är så himla vacker! blir väl lite som en "Dagens text" eller nått :) Här är den iallafall;

Det jag ser, det jag hör
vill jag ge till dig
Varje dag av ett liv
som en del av mig
Dom sa: det kommer att bli bråk
men aldrig skiljas åt
Ni är gjorda för varandra
som natt och dag

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och var kär
 

Här är låten också;



Men nu ska jag snart sova har jag tänkt, bloggar imorgon när jag vaknar igen ifall jag kommer ihåg det, annars GOD JUL♥


Jag&Skidbacken=underbart!

ohja! jag ääälskar att åka skidor, alpint då förstås :) den känslan när man är igång i en backe och bara kör på, den är obeskrivlig! ILOVEIT! Var i Skidbacken i Ulricehamn idag nämligen, haha :)

Igår var jag i borås nästan hela dagen, och därför orkade jag tyvärr inte blogga igår, och imorgon så får vi se, beror på ifall jag får låna min brors trådlösa internet =)

kommer inte så långt med mitt skrivande just nu, och jag känner mig ganska ofräsh just nu, så jag ska ta en sväng till duschen och sen ska jag med pappa till borås och köpa hörlurar :)

Vi hörs ikväll eller imorgon bitti!

Vad önskar ni er i Julklapp? :)


städat som en galning!

Och nu är rummet finare än någonsin! får hoppas att det kan fortsätta vara såhär fint i ett tag nu ;)

Just nu sitter jag och pratar med Oscar och lite annat folk på msn, och jag ska nog sova om en stund tror jag, vi får se haha :)

Imorgon ska jag till borås iallafall, ska unna mig själv lite saker =) vad ska ni göra imongon?

men nu ska jag sluta skriva innan det här blir flera A4 sidor långt, bätre att jag inte hinner börja innan jag slutar ;)


Dagens..

.. Låt är verkligen Higher med Idol vinnaren Erik Grönwall!



Kan väl lika gärna köra med listan med :)

Klädsel: Leggings, jeans, raggsockar, underkläder, linne och tröja. Jaa, jag fryser ;)
Smink: lite puder bara :)
Frisyr: toffs! 
Låt: Higher - Erik Grönwall
Vill ha: maat! :o
Sjuka: ingenting :p
Drog: ingen aning
Saknad: myycket!
Köp: ingenting
Godis: ingenting =)
Attityd: braaaaig!
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: minns inte haha ^^
Bästa: mamma och pappas reaktion på hur fint jag städat! :)
Värsta: vet inte :)


Arbeit Macht Frei

Jaa, så stod det på den välkända skylten ifrån det Nazistiska Koncentrations lägret Auschwits, som blev stulen i fredagsmorse och som hittades delad i tre delar igår i norra Polen. Bara för att inte alla vet vad Auschwitz är så kommer här en liten So lektion haha, iallafall om vad Auschwitz var förnågot på den tiden.
Länk till artikeln på Aftonbladet; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6323148.ab

Auschwitz var ett av de koncentrationslägren som Nazisterna skapade för judarna under andra världskriget, och även före det. Auschwitz ligger i Polen och är ett av de få läger som faktiskt ligger kvar och som man kan besöka. Det finns två stycken Auschwitz läger, Auschwitz 1 och Auschwitz 2, som de kallas. Auschwitz 2 var det som låg/ligger i Birkenau om jag inte har helt fel nu iallafall. Och det var även där Anne Franks mamma Edith Frank dog. Jaa, jag tänker inte skriva er om själva Auschwitz, vill ni veta mer så är det bara att söka på Google.se :)

Här kommer två bilder, en på Auschwitz 1 och en på Auschwitz 2.


Här är ingången till Auschwitz 1, och den var den här skylten som nu blivit stulen och delad i tre delar!


och här är alltså Auschwitz 2 utifrån.


Lite mer Julig

Jaa, nu tycker jag allt att bloggen är mer "Julig" håller ni med? jaa, nu ska jag leta fram min tomteluva, och sedan ska jag städa lite :) vi hörs senare eller nått :)


ny signatur?

Jaa, vad tycker ni om att ha den här bilden som en signatur? :)


Juljuljul! :)

Jag ska försöka göra bloggen mer "Julig", vi får se hur det går :)

Tjugoförsta December Tvåtusennio

Godmorgon :)

Har ingen aning om varför jag skriver, haha men har inget och göra ju :o Igår blev det pizza till kvällsmat, jäkligt gött! sen satt jag uppe och pratade med Oscar till typ halv två, sedan gick jag och la mig.. Varför vet jag inte då jag inte var trött över huvudtaget haha ^^

Imorse vaknade jag första gången vid 8, men vägrade gå upp, så jag somnade om, och sedan vaknade jag utav att mamma pratade i telefon med mormor typ vid 9 :) och så fick jag mamma att steka två ägg till mig, så käkade jag dem och sedan dess har jag suttit här ;) nyss käkade jag resten av min Kebab som jag åt igår med, något är konstigt med mig, äter hela tiden :o och inatt drömde jag att jag var gravid med 5 barn :o värsta drömen någonsin fan! uscha!

Vad händer idag då? Jag kanske ska åka till Borås, ifall mamma och pappa ska åka in och handla julklappar ska jag iallafall följa med, ska köpa ett linne och lite så, funderar på att köpa en ny bh med, vi får se :)

Nu ska jag iallafall kolla på Våra Bästa År så nu hörs hörrni :)

Pussss♥

Dagens..

..
Klädsel
: just nu, jeans, linne,tshirt, och cardigan ^^ men har gått i leggings innan :p
Smink: lnget faktiskt
Frisyr: vanligt, hängande. 
Låt: Maybe - State of drama
Vill ha: ingen aning :o
Sjuka: huvudvärk&förkyldning >.<
Drog: datan&musik
Saknad: massor!
Köp: ingenting!
Godis: chips :p
Attityd: hyfsat bra humör faktiskt :)
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: orkar inte bry mig >.<
Bästa: massor!
Värsta: huvudvärken!

Pussss♥

Tjugonde December Tvåtusennio

Godmorgon!

eller ja, godförmiddag kanske passar bättre? :) Sovit bra inatt? det har jag, åh gud minns inte där jag sov såhär bra senast, känner mig helt och hållet utvilad!

Just nu kollar jag på Wildfire, så braaa! i love it, tihi =) Men nu ska jag kolla vidare, vi hörs i eftermiddag eller nått :)


pussss♥

Lördaaag!

Godmorgon på er! :)

Jag tror inte ni kan förstå hur kallt det var ute när jag vaknade :o nästan 20 MINUSGRADER! :o



Jaa, bild bevis har jag iallafall! uscha! Iallafall, nu sitter jag här och försöker installera Sims på min stationära dator(jag sitter på daniels laptop just nu, har inget internet till den stationära!). Idag ska jag bara städa vad jag vet, ska nog röja lite i min garderob med, oså :) men nu ska jag gå, så vi hörs! :)

Pusssss♥

kvällsbloggning utan mening!

Godkväll på er! :)

Har ingen aning om varför jag bloggar, men det gör jag ändå ;) jaa, vilket sjukt meningslöst inlägg, haha! men nu ska jag sova, godnatt♥

Julavslutning

Heej! =)
julavslutning var det ju idag, så nu har jag jullov :) det var härligt, och roligt med alla uppträdanden och så vidare :) jag var faktiskt väldigt uppspelt men var nära på att börja gråta när alla sa hejdå till varandra, tänkt att inte träffa vissa av dem på TRE HELA VECKOR? uscha! men som tur är, kommer Clara hit på nyår och sover här och så, ska bli massa skoj! :) sen vet jag inget mer jag ska göra på nyår, träffa mikaela någon dag såklart, träffar säkert malin och massa andra med ju :) Iallafall, bussarna gick hem vid 10.30, usch jag ville inte säga hejdå till johan =/<3 men jag vart tvungen  .. sen kom jag hem vid typ 11.10 och då lagade jag mat och lyssnade på hög julmusik och massa sånt, tihi :) Senare idag kanske jag ska till borås med Malin, ska isåfall köpa en kjol jag hittat som jag tänkte ha på nyår och även på julafton :) men vi hörs senare istället, orkar inte skriva haha ;)

Pussss♥


Jag och älskling :)<3


Clara och Mikaela! :))


Mitt kuvert med mina betyg!


Min Outfit for today :) (ursäkta mitt ansikte, men sprang typ hem ifrån bussen x)


jaa, och man är ju som man är, haha ^^

sista skoldagen!

Jaa, och gud vilken härlig dag det var, alla var glada och på gott humör! =D Kanske beror det på att detta var den sista riktiga skoldagen för Höstterminen 2009? ohja, det tror jag nog! =) Imorgon går vi i skolan tills klockan 10.30, och då går bussen hem, usch vad jag kommer sakna alla under lovet! Imorgon får vi ju även våra betyg, är sjukt nervös!! hoppas på att de är bra iallafall, jag och Clara har bestämt oss för att öppna varandras betyg för ingen av oss vill se dom haha :) Iallafall, jag har med hjälp av Oscar bestämt vad jag ska ha på mig imorgon och jag vet även hur min sminkning ska se ut, håret är inte helt bestämt än, men de fixar sig imorgon, ska ställa min klocka på 05.25 så att jag vaknar i tid oså :) tar en bild imorgon bitti innan jag går och sen får ni se den när jag kommer hem, sounds good?

Nu hade jag tänkt att dra mig tillbaka och fixa mig och njuta lite av min underbara torsdagskväll och unna mig lite mys och så :) vi hörs hörrni! :)

Pussss♥

åh, vilken härlig dag!

ohja, skolan idag har varit den bästa! Varit i skolan idag såklart, fryst som sjutton, men jag överlever ju =) Jag har igentligen ingenting att skriva haha, men jag hör av mig senare istället ifall jag har något att skriva ;) och medans ni väntar så slänger jag in några bilder ifrån igår innan volleybollen! :)



ååh, jag hoppas aldrig jag sagt att Krall och Clara är normala, haha ;)


och såhär söt var jag under turneringen ;)


och en bild på mig och clara, tihi du är bra vännen♥

men nu ska jag gåå, pusssss♥

Skolan var helt okej!

tihi skolan idag va hyffsad, ända tills volleybollen, pga en viss anledning .. men mina fötter värken, mina skor jag hade i skolan var ingen hit haha ;) på volleybollen vann mitt lag alla sina matcher utom 2 st, sen resten av de gula lagen av niorna SÖG! förlåt, men de gjorde dom, vann typ 1 match var x) haha. ah, Röda vann för niorna iaf. Nu har jag vart hemma i ett tag, och ska så snart pappa kommer hem åka och handla :) sedan ikväll vet jag inte, ska kolla på Navy CIS och Desperat housewives bara. ^^

Jag vet att jag inte bloggade igår, men orkade inte, var på väldigt dåligt humör, plus att jag hade sån jäkla mensvärk i skolan, plus att jag fick huvudvärk också, så låg i vilorummet i skolan, och sedan när jag kom hem lade jag mig i sängen direkt nästan, käkade bara innan :p

Imorgon är det hockey, längtar som en took! aja, men nu orkar jag inte skriva mer haha :p

Jag saknar dig♥

Pusssss


Snart uppe i 80 inlägg!

Jaa, haha inte så många, men ändå ett jämt tal, och eftersom jag glömde att kolla när jag var uppe i 50 så får det bli 80 istället ;)

Idag har jag inte gjort så mycket, försökte städa lite, vilket jag ska fortsätta med lite senare.. Sen har jag kopplat ihop min stationära dator och fått igång den, (Guuud så bra jag..) haha inte ;) satt först och bara stirrade för jag förstod inte, men sen gick det :D och nu är det enda som fattas en nätverkskabel till den :) det ska jag fråga min bror om senare när han kommer hem ;) Just nu sitter jag här små dansar lite medans jag sitter ner, fryser glr jag dock, inte så härligt, fryser hela tiden nu mera .. :/ menmen.

Nu är det ju Endast 4 "riktiga" skoldagar kvar, sedan är det bara julavslutning, känns skönt att ha klarat av halva nian nu, men betygen är jag inte sugen på att se, även om jag inte tror att det gått så himla dåligt ändå faktiskt .. ni ska ju såklart få veta vad jag fick i alla ämnen ;) Men nu får jag sluta skriva, börja städa, gå ut till kaninen och ge honom mat, och PLUGGAAAA!! vi hörs imorgon eller nått :)

Pusssss♥

skulle ju berätta mer om den där växjö matchen..

.. Ja, det skulle jag ju faktiskt så det tar vi nu! :)

Borås spelade faktiskt bra i alla perioder, men det var Växjö som fick in pucken i mål, så efter två spelade perioder stod det 2-0 till växjö .. men i tredje i numerärt underläge för borås(Boxplay) då växjö spelade Fem mot Tre, gjorde den underbara Jens Karlsson 2-1, i som jag sa NUMERÄRT UNDERLÄGE! Det är bra att lyckas göra en sådan sak i hockey. Och efter målet tystnade hela Växjö klacken och när Jens vinkade åt dem då jäklar blev de tyst haha :) och även om det tog endast någon minut innan växjö gör 3-1 genom spark, och sedan 4-1 i tom kasse, det var verkligen värt det för att få se Jens Karlsson så himla glad, det var det. Och jag kan säga såhär, Växjö må vara ett topplag i Allsvenskan, men det var längesedan jag såg ett sådant lag som växjö faktiskt är, varje gång en Växjö spelare fick en tackling av en boråsare så verkar det varit ett MÅSTE att ge igen, och de är väl förhelvete inget man vinner matcherna på!? Med en rättvis&bra domare så skulle det vara Växjö's undergång. Och Anton Hedman i Växjö var ju så tuff så han gick på våra Juniorer, gud så tufft Anton lilla ;) haha. Jag kan fullkomligt ärligt säga, att jag hellre är en stolt och äkta boråsare som förlorad, än en Fejkad och töntig Lakej som vinner, and that's the truth. Nog om matchen nu iallafall ;)

Idag var jag ju som sagt i borås med mikaela idag, så sjukt kul, köpt alla julklappar utom 1 nu :) ska nog köpa en till sak till mamma med eller så, får se :) tihi, i knalleland var det även några BHCspelare som stod så man kunde prata med dom och så, men de vågade jag inte tyvärr, men mikaela kan verkligen hålla med om att jag trodde jag skulle dö när jag såg Mats Hansson och Jens Hellgren i Knallerian, FAN att jag inte hade tröjan med mig asså >.< menmen, sen när vi kom till storknallen stod Henrik Björklund (dreggelvarning på han vafan!) och Emil Bejmo där med, jäklar dom va snygga :o haha ;) men ja vågade ju inte prata med dom heller haha :p tack för en bra dag mikaela :)

Just nu sitter jag här och har oändligt tråkigt, funderar på att lägga mig och läsa twilight eller nått, vi får se :) förresten så har jag funderat på att stryka "laptop" från min såkallade önskelista och önska mig en fototapet på en hockeyspelare i bhc istället, någon som tycker jag ska göra det? säg till försjuttsingen :) Fast mamma och pappa är inte så sugna på det :o elakt av dem, fast vem vet? de kanske redan köpt en dator till mig? .. vi får se när det är julafton haha :) Nej, nu har jag bestämt mig för att raka benen, ta en dusch och sedan smörja in mig med bodylotion och sedan lägga mig i sängen och läsa Twilight, låter som en bra plan, eller hur? tihi, vilket långt jäkla inlägg, haha hoppas ni orkat läsa allt nu :)

Pusssss♥


Borås idag!

Jaa, idag ska jag åka in till borås och handla mina julklappar med min goda vännina Mikaela :)

Igår var jag i växjö ju, som ni antagligen såg i mitt mobilinlägg, men det berättar jag mer om när jag kommer hem igen i eftermiddag, för jag har skrivit utkast i min mobil men det är slut på batteri :p

Pussss♥

just nu är jag i växjö.. På vad?

0b84584dd837703476230965f271edc5.png

just nu är jag i växjö..
På vad? Jo hockey, som ni ser på bilden:) hoppas på att borås vinner, och vi får se, bloggar kanske när jag kommer hem:)
Pusssss


En dagens ..

bara för att det var väääldigt länge sedan nu! :)

Klädsel: underkläder, sockar, leggings, linne och min bhc hoodie!
Smink: lpuder, rouge och mascara
Frisyr: hängande med luggen uppsatt
Låt: this is the new shit - Marilyn Manson
Vill ha: myyys!
Sjuka: huvudvärk
Drog: ingenting typ
Saknad: massor!
Köp: pjääääxor! =D
Godis: ingenting faktiskt :o
Attityd: hyfsat bra humör faktiskt :)
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: VART FAN ÄR MITT DIADEEEEM? xD
Bästa: massor,
Värsta: att jag vart så tröttttt!

101209

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men så får det vara ett tag nu framöver, hoppas de är okej :)

Idag har jag varit i skolan, varit så sjuuuukt trött! sååå jobbigt! hade matteprov med, gick inte heller så bra precis, eller ja vi får väl se när vi får se resultatet ..

Imorgon är det Lucia på morgonen, sedan har vi svenska och so och sen åker jag med Alexander och Pontus in till ulricehamn och käkar pizza, sedan åker jag hem och sen på kvällen får vi se vad jag ska göra =) Tror pappa och David har pratat om att åka till Växjö och Kolla på BHC =) vi får se, aja, nu ska jag kolla på en film :)

Pussss♥

på SO med Claraaa :)

yesbox! haha, sitter och arbetar med någonting om EU typ, suxz gör de iallafall! >.< men jag överlever nog ska ni se =) ah, Lena (läraren!) kan komma när som helst så ska inte blogga mer nu haha :)

Pussssss♥

Humöret är på topp..

.. och det är första gången på lääänge! :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt, men på slöjden skulle jag göra ett par byxor till min docka, men hann inte för vid 10.35 skulle jag ut och vänta på mamma som skulle hänga med mig till tandläkaren .. var lite smått nervös men det var ju ingenting, lite jobbigt att ha alla saker i munnen bara haha ;) sedan gick jag och mamma ner till sibylla och käkade och sedan vidare för att leta efter ljusstakar till mina fönster jag har i mitt rum, men vi hittade inga, och självklart hamnar vi på Lindex där mamma köpte Leggings, tshirt och puder, tihi tack mamiii! :) Sedan åkte vi tillbaka till skolan och då var den en halvtimma kvar tills min lektion började, så jag gick till villan där jag hittade Clara och så :) sedan hade vi matte, gick hyffsat, och sedan hade vi NO, jag och malin satt i NO kompet, ah och sedan slutade vi, jag åkte hem och så käkade jag och nu sitter jag här :) vart en bra dag faktiskt! Ikväll ska jag pluggga lite engelska och sedan vet jag inte, vi får se =) aja nu ska jag kolla på tv istället, tihi vi hörs :*


goodnight!

Tänkte låta er veta att jag ska lägga mig i sängen och kolla på en film nu, så blir inget mer bloggande ikväll, men imorgon så :)

Pussssss

Johan♥


Gårdagens outfit

heey!

Kvällen igår var toppen! New moon var helt underbar, myyyycket bättre än Twilight! tihi, kvällens outfit såg ut såhär ;




två linnen, ettt vitt och ett svart, svarta leggings och en skjorta från cheap monday



Idag när jag vaknade var jag täppt i näsan, hade huvudvärk och ont i kroppen osv, ingen rolig start på dagen precis.. mår inte helt bra nu heller, nästan lite sämre men jaja, Jag överlever :) aja, orkar inte skriva mer nu, ska nog sova en liten stund tror jag..

Pusssss


I'm out!

Nu drar jag till Clara om en timma typ,  men ska först med pappa när han skjutsar mamma till julfesten. ah, hörs ikväll eller nått när jag kommer hem!

Pusssss

Joooohan♥


23 mil utan vinst ..

Jaa.. känns sådär att ha åkt 23 mil för att se Borås förlora med 7-3 .. fast, vi hade ganska kul jag och Melissa iallafall :) resan dit och hem var också rättså kul! ;) haha. Daniel pladdrade på medans jag drack min cider, pappa körde, och melissa satt tyst haha :p iallafall, en kille blev tagen till polisstationen så supporter bussen fick hämta upp honom efter matchen (y) jävla tur att vi åkte bil vafan ^^ ah, de var trevliga boråsare där, och äh förlust är förlust på onsdag är det växjö, då jävlar!



Update;
Varit i borås nu, köpt skor och lite så, ikväll blir det bio med Clara och en tjej till, minns inte vad hon heter ;) haha :) ska bli trevligt!

Pusssssss

Johannnn ♥

I'm Back Bitches!

Yes I am, har nu blivit klar med alla arbeten, och lämnat in det idag! =D så nu jävlar är jag back in business ;) just nu städar jag, ska till Karlskoga och kolla på Borås vs Bofors om ca 1 timma! =D kanske blir någon mobil blogg, men räkna inte med det!. på vägen ska Pappa stanna vid typ ica eller nått så jag kan köpa lite cider och en cola eller något som jag kan ha i bilen :) ojoj, men nu kommer mamma så nu ska jag städa klart och ge kaninen lite mat och fixa mig, sen åker vi :) vi hörs ikväll eller så!

Jag saknar min Johan :/<3

Pusssss♥

bloggpaus

jaa, jag måste verkligen ta en bloggpaus nu i några dagar, kanske skriver något inlägg lite då och då, men jag måste verkligen fokusera på att bli klar med alla arbeten tills på fredag, lite smått stressad ..

Pusss


Johan♥

RSS 2.0