åååh Johan vad du kan göra mig sur ibland ..
Men jag tycker om dig ändå♥

@the Kitchen

ohyes, I'm cooking dinner to my self! And that's something I'm good at ;) nooot! haha :) And you all want to know what I'm going to eat, right? ;) smoked pork and macaroni(Kassler &makaroner) :D In school everything was all right, had not pecis want to go my lessons, but had to do it anyway after that I need joba on my rating a bit small .. But the Natural origentering (no) was jens sick, so we had no teacher but then got into Johan's teacher and cushioning breaks for us: o so we had only 25 minutes' no! = D jaja, orkar inte skriva mer på engelska nu xD haha =) ah, som sagt skolan var helt okej, men hade helst sluppit alla lektioner .. men Läsningen var inställd iallafall =D  men nu måste jag verkligen återgå till min mat så den inte blir helt och håller sönder bränd :o haha ;) ah men jag lägger in alla bilder jag lovade igår senare =)

Pusss♣

Johan är bara min

visit..

Jag tycker att alla ska besöka; http://davidfagerstrom.blogg.se/ 

Godnatt allihopa♥

jag vill bara skrika och springa härifrån!

Precis! uscha, mitt humör är tummen ner och d'rför har jag inte känt något sug till att blogga idag. Kom hem ifrån hockeyn för en halvtimma sedan typ, förlust mot äckel-Leksand och jag är sur som fan! Borås tappade en 3-1 ledning till förlust med 3-5 .. och att allting retar upp mig helatiden, ja det hjälper ju inte precis >.< jag orkar inte blogga nu, kommer upp bilder med outfiten från i fredags och bilder på mitt nufärgade hår imorgon eller nått.

Pussss

håret ska få färg!

jaa, jag sitter här nu, men hårfärg i håret, hoppas det blir bra nu!! :)
ska duscha ur färgen om kanske 20 minuter eller så, vi hörs senare med ett restultat och med en före&efter bild! :)

Pussssss♥

God morgon!

sovit gott? det har jag gjort iallafall! har iochförsig varit vaken sedan halv åtta >.< för mamma och pappa väckte mig när pappa skulle skjutsa mamma till jobbet.. menmen, just nu håller jag på att städar, ska damsuga om en stund eller nått. pappa skulle säga till när jag ska göra det, och senare idag ska han färga mitt hår, gorgeous! jag är faktiskt väldigt nöjd med min lugg, vilket är otroligt eftersom jag alltid annars brukar hata att jag klippt lugg :) Ikväll ska jag kolla på film med Felix och Cody, ska bli sjukt kul, väldigt längesedan sist nu igen :o vi får bättra oss nu vafan! =D

Vet ni vad jag kommit på? Min röst klarar inte av att jag sjunger längre :o att sjunga har alltid varit en av mina passioner men nu har hockeyn, skuttet&att jag varit vädigt förkyld och ändå fortsatt prata förstört nästan hela min sång röst .. känns inte alls bra, men vi får se om jag kan träna upp rösten igen.

Nu ska jag fortsätta städa, så vi hörs =))

Pusssss♥

lugglugglugg!

Japp, kom nyss hem ifrån frisören, och har nu lugg.. Ångrar mig lite, men är ändå nöjd med det! :) ska gå och dricka lite te nu, så ni får en bild och så hörs vi imorgon eller nått :)


världens sämsta bild, men inget batteri i kameran ^^

Pusssss♥

sitter nu i kyrkan på en advent gr

6b8fc157e8585e8dcf69c774a34622f4.png

sitter nu i kyrkan på en advent grej, just nu sjunger dom 'tänd ett ljus' och det påminner mig om förra året då det var jag som stod där framme och sjöng solo, ingen höjdare precis.. Vi hörs senare hör ni:)
Pusssss


Godnatt♥

Nu går jag och lägger mig och läser twilight, vi hörs imorgon ♣
ps.jag ska klippa mig imorgon, så vi hörs efter det!ds.

Dagens outfit:

My face looked awful!

Godnatt
Johan♥


261109

heey!

skolan idag var helt okej faktiskt, alla lektioner bara rullade på och elevensval lektionen var bäst! fick reda på att min lärare funderar på att höja mitt biologi betyg, till vad? jo till MVG! =D får inte bli för glad och hoppas på förmycket, beror helt på hur jag klarar min uppgift jag fick av honom.. Och vad är det då för uppgift? jo jag ska ta reda på och förklara för min klass hur embylogi (så tror jag det stavas iallafall) utvecklas&stamcellerna. och för er som inte förstår så ska jag förklara hur fosterutvecklingen i magen på en gravid kvinna fungerar. och sure, visst ett foster blir större och större och större och sedan "ploppar" det ut, de är ju självklart. Men det jag ska försöka förklara iallafall är HUR det går till, hur det går ifrån ett befruktat ägg till ett nyfött barn! hur det kommer gå får vi nog se, hittade ingenting nästan på lektionen idag :/ menmen, det ska nog gå bra tillslut hoppas jag på, att få ett MVG vore helt jag vet knappt hur jag ska uttrycka det!? tillbaka till min dag idag iallafall, hade även muntligt franska prov, det gick helt okej tror jag, fick åtminstonde ihop en hel mening utan nästan någon hjälp, och jag sa det jag kunde iallafall, sen får vi väl se vad det blir för betyg :p haha :) när vi slutat gick jag med Johan och ställde mig i min busskö, och så stod han där med mig, och han har börjat "sno" mitt läppsyl :o han "tar" det när han pussar mig :o >.< hahaha x) sedan kom hans buss och han fick åka hem, och sen kom våran så fick vi åka hem, kom hem vid typ halv fyra, då stekte jag pommes frites till mig, käkade det och städade lite sen. Sen duschade jag och nu är jag här :) men nu kom min pappa, så nu ska jag berätta min nyhet om mitt betyg för honom =)

Pusssss

Johan är bara min♥


jävla skitmatch!

Hemma från hockeyn nu, fyfan vilket jävla skitmatch :o Jävla idiot domare och allt var skit! och trots det så vann vi!? hela jävla galet! idiot domare vafan, 53an i Oskarshamn(laget borås mötte) fällde borås målvakt så han trillade, Dommarf***an dömde mål till oskarshamn fast pucken tog i hans hjälm, och det får den inte, tar pucken i hjälmen ska domaren blåsa av vafan! >.< ah, vart jävligt sur vilket ni nog förstår! lite smått gladare nu, men inte så värst.. Nu ska jag iallafall sova! vi hörs imorgon..

Godnatt♥

Städning på G!

Efter en lång dag i skolan är jag nu hemma och städar faktiskt :) Tyckte att jag lika gärna kan försöka få iordning mitt rum, lite smått iallafall ;D

Skolan idag var bra faktiskt, eller hyffsat iallafall! hade språk först, sen hade jag so i helklass, en timmas rast så jag och Clara övade på svenska läxan+gick till ica oså, sen hade vi so i halvklass fick tillbaka Förintelsen arbetet, fick vg+ på det, hörde jag ett grattis? jag trodde väl att jag gjorde det ;) great verkligen! =) sedan hade vi lunch, äcklig mat så käka inte, ovanligt? >.<  sen hade vi bild, började med konst historien, bläbläblääää! menmen, sen satt jag med Johan en stund, hade så ont i huvudet :( sen vägrade jag gå in på svenskan, men johan tvingade mig :( haha, tack för det, även om jag inte ville gå in :) Sen träffade jag på johan igen efter lektionen och då var jag och Clara med han tills våran engelska började, och då skulle vi ha prov, muntligt! var jättenervös, men jag tror det gick bra! :D Hörde jag ett grattis till kanske? ;) tackar man tackar! :p sen åkte jag hem såklart :p

Nu är jag ju som sagt hemma, städar lite smått, ska försöka få upp min lampa till skrivbordet, så jag slipper ha tänt taklampan :P Ikväll ska jag på hockey, längtat som en tok! :)

Men nu ska jag fortsätta städa, vi hörs! =)

Pussssss♣

Och vet ni? Johan är fortfarande Bara min!♥

Nu ska jag sova..

.. Godnatt♣

Tihi, Johan är bara miiin♥

still @ work!

Yes I am!
fast nu ska vi strax åka :) så vi hörs hemma sen istället! :)

Pusssss♥

@Work

yepp, jag valde att åka med mamma till jobbet today, workworkwork! fyfan, de va inte roligt när mamma väckte mig imorse, vart så trött! :o menmen, jag valde ju att följa med frivilligt, så då får jag skylla mig själv. om en&enhalvtimma ska vi käka frukost, och jag ska köpa macka ute på två kockar, muuumssss! :) men nu ska jag sätta mig och plugga lite till mitt franska prov jag har på torsdag :)

Vi hörs senare istället! ^^
Pussss♥

today was a good day!

oh yes it was! :)

somsagt, dagen var great! :) Lektionerna var såklart dryga, men rasterna, hahaha :) NO lektionen var, helt crazy haha, skrattade som en tok ;) tack för dagen allihopa, you make my day bitches!

Imorgon är det studedag, ska bli najs, ska nog med mamma till jobbet, tvekar fortfarande.. vi får se :) ska iallafall plugga lite smått, har prov både onsdag och torsdag, men då är de muntligt så lite svårt att plugga på, men det ena provet måste jag plugga, ska lära mig massa om ett land som vi själva valt (jag valde turkiet!). och så, så det kan jag iofs fixa på mammas jobb men som sagt vi får se :)

på onsdag är det hockey, längtar! =)

Lite bilder ifrån igår&idag :)


min gulliga klocka! :)


mina twilight anteckningstböcker




tihi, titta vilken söt bild jag "målade" på läsningen idag! :)


På No lektionen trädde vi på kondomer på provrör x)


Dessa tre "använde" jag och Clara, (bara så ni vet, den med jordgubbar på, lukar as gott! ;)

jag orkar inte lägga upp resten av bilderna ^^ vi hörs imorgon istället :)

Pussss♥


Johan♥

Feels great to be back ;)

I'm back bitches ;) haha :) nej, men jag är sååå tillbaka på blogg.se, wordpress sucks! :o

Var i Borås med Mamma&Pappa today, köpte en ny klocka, 4 st twilight antecknings böcker med citat från filmerna och så köpte jag EMD's julskiva "Välkommen hem" :) jaja, nu ska jag lyssna på musik och börja läsa om twilight för tredje gången ;) tihi, vi hörs imon =)

Feels great to be back!
Pusssss♥

flyttat bloggen!

Jaa, jag hara flyttat bloggen till wordpress!
klicka på bilden så kommer du till bloggen!

sitter i Daniels lägenhet

just nu, väldigt mysig lägenhet han har iallafall :) mamma skulle lära honom och tvätta så jag hängde på, och nyss var vi på coop forum och handlade ;) och vi ska väl hem om en stund tror jag, vi får väl se ^^ men vi hörs senare istället =)

Pusssss♥

Nuuu ska jag sova..

godnatt ♥


Lite små gammal bild, I know ;)

trääningsvärk

Ja, det kan man ju minst sagt säga! skuttet igår var GREAT! tack brudar för hela kvällen, kunde inte blivit bättre, förutom mina minnesluckor ifrån kvällen, även om jag inte druckit någonting mer än vanlig cola.. Menmen, det var som sagt helt Greeeeat! stod tillochmed i ett fönster och dansade som en tok, haha! och jag blev minsann straffad för all dans, min träningsvärk jag haft/har nu är bland det värsta någonsin! :o haha, men så är de, skitsamma jag överlever detta eller hur? ;)

Hur tyckte ni andra som var där igår att det var?

justnu, kollar jag på idol, försöker sjunga med, men min röst från igår är inte den bästa, så ingen idé att försöka ;) haha :p och sen googlar jag min lärares namn, vet inte varför, hade lust med det bara, lite små kul ;)
nu har jag skrivit på det här inlägget i säkert 2 timmar, så nu räcker det tror jag!

Pussss♥


skuuuuuuttttt! :D

heeeeejsan :)
Idag är jag på super humör faktiskt! =D kom hem för ungefär en och en halv timma sedan ,och om lite mer än 1 timma kommer Mikaela och hennes mamma eller pappa och hämtar mig så åker vi till skuttet/discot som är ikväll, kallas för skutt i våran skola ^^ haha :) och sen vid sju börjar insläppet, och sen håller vi på och dansar och roar oss hela kvällen fram till 11 och sen ska jag vänta där en stund och sedan åka med Mikaela hem igen, underbart! =) jag tar kort senare på min outfit för kvällen, orkar inte göra det nu :p men vi hörs imorgon istället, har massor och göra nu :)



Pussss♥

write on english instead?

hey you guys!
Jag funderar på att skriva några inlägg i veckan på engelska, men att jag då skaffar en translator till er som vill ha det på svenska istället, men isåfall så tänk gärna på att de inte blir 100% rätt med en translator :) vi får se, orkar inte börja nu iallafall, ska laga lite mat snabbt sen får jag se om jag hinner/orkar börja med designen idag, är ju hockey ikväll, men vi får väl se :) oj, nu kokar vattnet, vi hörs :)

Pussss♥

i skolan

ännu en gång, haha :) ovanligt ;)
jag sitter här med Clara som jobbar med sin so grej som vi hade i läxa tills idag, mebn var ju sjuk i måndags så jag "Visste" inte om det (a) haha ;) iallafall, så har ni väl sett min nya header? Mikael Saarinen gjorde den till mig, ett stort tack och massor med applåder till honom för den =) ska fixa lite till med den när jag kommer hem i eftermiddag :p tihi, vi hörs senare då =)

Pusssss♥

 

 


En Dagens ..

jaa, för de vart ju längesedan nu :)

Klädsel
: underkläder, leggings, benvärmare, strumpor, linne, tshirt och tröja
Smink: mascara och rouge ^^
Frisyr: vanligt, hängande. 
Låt: Jojo - Leave, get out
Vill ha: kärlek!
Sjuka: huvudvärk och illamående
Drog: ingenting typ
Saknad: kärlek,
Köp: choklad!<3
Godis: choklad
Attityd: ganska najs! :D
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: åhjävlar :o
Bästa: mitt och claras braiga prat påvägen till och från ica idag!
Värsta: illamåendet, huvudvärken och matteprovet >.<

kan väl dra upp dagen i samma inlägg eller?
hände inte så mycket, men jag och Clara hade ett braaaigt prat påvägen till och från ica idag, tack Clara, du är riktigt bra! =) när jag kom hem satte jag mig i sängen och kollade på tvn och satte mig här och så, sen har jag suttit här typ hela dagen, bara duschat och lite så :) strax ska jag nog sova, är jättetrött! vi får se :) vi hörs imorgon istället =)

Pusssss♥

USB kan hålla dina bröst varma i Japan

Jag var inne på aftonbladet nyss, och hittade en artikel om att Japan har fått för sig att man ska kunna värma brösten via USB. låter galet faktiskt, men man får väl testa den om den kommer till sverige.

De funkar så att de består av tygbitar, som enligt aftonbladet ser ut som mosade ostbågar. Iallafall, så i dessa tygbitar så finns det "element" dom värms upp när man ansluter USBkabeln i USB porten. De sägs att om man använder dessa bröstvärmare så håller de i endast 6 månader, hm? hur bra verkar det då? Sen, vilka skulle använda det? de är ju inte alltid man har med sig en dator eller något annat med en USB port? kanske om en mamma tar med sig sin dator ut på vintern och den kvinnans lilla bebis blir hungrig, men vem tar med sig en dator ut på vintern? jaa, vi får väl se hur stor success det blir om det kommer till sverige.

länk till artikeln på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/pryl/article6080456.ab

Pussss♥

godnatt ♥

Nu drar jag mig tillbaka till sängen och kollar på en film!
godnatt ♥


snabbinlägg ännu en gång

jaa, jag sitter och väntar på att mamma ska duscha klart så att jag kan få duscha, haha :) idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv faktiskt, ovanligt va? ;) igentligen så skulle jag och pappa monterat ihop mitt nattduksbord och mitt skrivbord, men det visade sig att jag fått fel färg på mitt nattduksbord, det blev vitt inte mellanbrunt :( så allt det här fick vänta tills vi lämnat tillbaka mitt nattduksbord och skaffat ett nytt. menmen, nu verkar mamma vara klar i duschen så nu ska jag duscha :) vi hörs imorgon eller så, mår inte så bra faktiskt, så får se imorgon om jag kan gå till skolan :/

Pussss♥

inget fotande idag inte..

Nej, var sånt piss väder så jag struntade i det! istället placerade jag mig i min säng och har legat här i stortsett hela dagen.

Kollade nyss på Körslaget, tycker det är bra att Ola är i final iallafall, min favorit ifrån första början :) Just nu kollar jag på Desperate hours, aldrig sett den förut, men den verkar bra. Ska sova snart med tror jag, jätte trött! men håller på att fixa en hemsida till mig, så får vi se hur det går imon!

Pussss♥

på bättringsvägen

Everything is not what it seems,
take a closer look,
and you will sewhat I'm talking about.

Idaaag mår jag mycket bättre hörrni :) så jag ska nog ut och fota sen, lite halvdåligt väder, men struntsamma =) vi får se, tihi! :* men snart börjar ännu en match för tre kronor i Karjala cup, och den ska jag nog kolla på tror jag, vet däremot inte vilka sverige möter, haha! ;) men vi hörs ikväll så det kommer bilder ifall jag fotar idag :)

pusssss♥


Sjuuker

hallåå! =)
jaa, jag har gått och blivit sjuk, feber och huvudvärk, lite små snuvig med, inte alls roligt! :(

Just nu sitter jag och kollar på NCIS på tv3, älskar deet! men om en halvtimma börjar idol, och jag har tänkt kolla på det, tror det är andra gången jag kollar på det, haha :) limmade på mina lösnaglar idag igen, tar kort på det imorgon och lägger upp =)

Nu ska jag kolla vidare, vi hörs imorgon :)

Pussss♥

fryyyyyser!

Jaa, jag fryser som en took, skakar nästan när jag skriver. och jag vill verkligen inte bli sjuk nuuu! :( men jag är väl sjuk imorgon när jag vaknar säkert :/ menmen. bara det inte är svininfluensan! ska ni vaccinera er? Jag ska göra det i skolan när det nu är, ingen aning :p jaa, men nu ska jag fortsätta kolla på massa EMA saker på mtv, vi hörs imorgon eller så :)

pussss♥


Har NO

så de blir ett snabbinlägg nu igen, haha! ^^
jaa, nu sitter jag på no då, som ni antagligen förstått, jobbar med livmoderhalscancer med Clara :)
men jag orkar inte skriva, läraren kommer nog snart med, vi hörs när jag kommer hem senare istället!

pusssss♥

snabbinlägg

hallååå!
enn snabbt inlägg nu eftersom jag ska på hockey om några få minuter. skolan idag var ganska bra faktiskt, hyffsat iallafall :) efterskolan åkte jag till ulricehamn, käka pizza med krallarna och fredrik sen tvinga jag fredrik att gå med mig på stan, tack för sällskapet! :) sen åkte jag hem och nu är jag här och ska strax åka, vi hörs senare!

pussss♥

nana time

godnatt ♥

inte bra på att komma på rubriker, nej!

verkligen inte! men försöker så gott jag kan ;)

just nu sitter jag här nyduschad med en handduk i håret och ska strax kolla på ugly betty och sedan blir det desperat housewives, härligt! inte hänt något speciellt idag, så ingen idé att babbla om dagen ;) men vi hörs imorgon eller så :)

Pusssss♥


fixat med en bild lite, va tycker ni? :)

ett tips..

.. till er läsare idag är: KLÄ PÅ ER VARMT!
är sjukt kallt ute idag, så därför tycker jag ni ska ta på er rejält med kläder om ni ska gå ut :)
det ska iallafall jag göra!

Dagens..

Klädsel: Jeans, linne och cardigan :)
Smink: mascara och rouge
Frisyr: tofs först och sedan hängande.
Låt: anyone of us - gareth gates
Vill ha: myyys&värme!
Sjuka: huvudvärk
Drog: datan&musik
Saknad: massor!
Köp: choklad&juice
Godis: choklad
Attityd: hyfsat bra humör faktiskt :)
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: haha, jäävlar! x)
Bästa: att jag fick 1 poäng ifrån mvg på engelska provet.
Värsta: att jag fick 1 poäng ifrån mvg på engelska provet. >.<

första dagen i skolan

efter lovet var faktiskt helt okej, hade sjukt kul med clara, precis som vanligt :) så det var faktiskt inte så hemskt, orkade däremot inte ta kort på dagens outfit i morse, och när jag kom hem bytte jag kläder direkt, men morgondagens ska jag nog fixa att ta kort på :) just nu sitter jag i sängen och ska snart hämta lite julmust och lyssna på lite musik hade jag tänkt. Nu kommer en dagens upp strax med och så hörs vi imorgon eller så :)

pussss♥


trött som en tok och skola imon ..

jaa, sängen lockar och det gör iiinte skolan!
vill inte dit alls imorgon, menmen. Strax ska jag ta en dusch och sedan blir det sängen och så ska jag läsa en stund och sedan blir det till att nana! :) men vi kanske hörs imorgon innan jag åker till skolan, vi får se :)
orkar inte skriva något långt inlägg då blogg.se är väldigt segt idag. men som sagt, vi hörs imorgon!

Godnatt

nog fan ska guldet hem till gbg!

sjääääälvklart! de hoppas vi ju på, eller hur? ;)
vi är änglarna, klart fan ska vi ha guldet! :D

Haha, nu är jag hemma iallafall, känns lite sådär med tanke på att de är skola imorgon :/ menmen, I will survive :) nu ska jag nog sätta på en film, vi hörs seeeen

Pussss♥

@carro's house

Yes, här sitter vi :)
sovit sjukt skönt inatt, va lite roligt att jag vaknade typ precis efter A skickade sms hela tiden, fast jag visste om att han skickat sms eller så, haha förlåt för att jag somnade förresten (a) :)
om en stund ska vi gå till tempo för att få lite motion också, ska bli skoj :)
sen ska jag hem någon gång i eftermiddag, får se när. Just nu fixar carro två bilder på photoshop, men vi hörs när jag kommer hem senare istället :)

Pössss♥

RSS 2.0