vi ska ut på bus eller godis, och

0-609f00cc2f5d229c04cf3b9b4010a00a.png

vi ska ut på bus eller godis, och såhär ser jag och carro ut ikväll;-)


Nu sitter jag här ..

.. Hos Carro då såklart :)
tihi, kom hit för kanske 40 minuter sen eller så, och nu sitter vi och skvallrar om massa onödiga saker, precis som vanligt ;) och nu sitter Andreas och Mikael och visar oss massa skräck saker :o hahaha, vi överlever nog :) jaa, jag har inget och skriva nu ändå så :p haha. vi hörs sen när jag mobilbloggar sen :)

pussssss♥

blev inte till så mycket packning

när jag skrev senast, drog istället på mig joggingskorna och tog mig en joggingtur, sjukt härligt! :)
iallafall så har jag nog packat klart nu tror jag, bra det iallafall! =) och vi ska nog ta och åka om en kvart eller så tror jag, och sedan ska jag nog koppla upp mig på deras bredband, så jag bloggar ikväll också, och imorgon såklart :) och nu slänger jag upp en liten bild på hur jag ser ut för tillfället då jag känner mig lite egoistisk ;) och så hörs vi ikväll :) ska prova på att mobilblogga med har jag tänkt :)
men vi hörs!
Pussss♥


packar!

Ja precis, packar gör jag just nu! :)
Godmorgon förresten ;)

och vet ni vad jag glömt berätta för er?
min mobil, som jag lämnade in på lagning den 18 september, ja den fick jag tillbaka i torsdags, gud så lycklig jag blev! :D älskar den, hur mycket den än suger, så underbar är den ! <3

justnu lyssnar jag på låten Jump - Van Halen, en super bra lååt, som jag rekommenderar starkt! :)
jag packar ju som sagt med, och jag funderar på att ta en joggingrunda innan jag åker till carro, hm? vi får se :)


sån här mobil har jag dåååva :)

vi hörs senare gullungar ♥

and just like that it's all over

and I think it's for the best, we were never ment to be, and that's it.
har inte kunnat somna >.<
men nu bär det av till sängen iallafall!
pusssss♥

joggingrunda..

Var jag ute på för en dryg timma sedan, eller ja, jag kom hem för en timma sen ungefär, häärligt :) sprang en annorlunda runda idag, då det var för mörkt för att springa alarpa, jag gillar ju inte mörker, och då är de inte så härligt och springa på en väg där det är skog på båda sidor av vägen .. men den rundan jag sprang idag gick helt utmärkt! :D när jag kom hem kollade jag klart på en film, och nu sitter jag här och är dödstrött och ska snart nana, snodde mammas säng, så hon får sova i mig säng inatt ;) förlåt mamma! (a)

Godnatt ♥

Dagens..

.. Citat;
"När du viskar kärlek I mitt öra andas natten
Och skogens alla fåglar I en kör för oss"

är det inte gulligt?

godmorgon

eller borde jag kanske säga godförmiddag? haha:)
nyvaken är jag, och super trött! även soovit dåligt då cody och felix skrämde up mig med massa seriemördare, preeecis som vanligt >.< men har somnat om varje gång med samma tanke "är det min tur att dö inatt så är det så, inget jag kan göra något åt" och nu är jag vaken och sitter här :)

Blir ingen jenny ikväll då jag inte har någon skjuts, så istället ska jag kanske till Daniels nya lägenhet, om han får sin nyckel idag vill säga :) skojskoj! men imorgon är jag fortfarande på för att åka till Carro, och sova över :D vi ska blandannat ut och gå "Bus eller Godis" med hennes små systrar :) ska bli sjukt kul, då jag inte träffar någon av dem så mycket, och dom läääär ju tvinga mig att äta, så mat kommer jag äta i helgen, kanske är precis vad jag behöver för att kunna börja äta riktigt igen, vi får se :)

Hittade nyss ett gulligt citat ur en Martin Stenmarck låt, som ni får senare i en "Dagens" haha :) nu ska jag kolla klart på våra bästa år, och sedan blir det 7th heaven ;)

I'll talk to you later ♣

Dagens..

kommer en ny variant på dagens nu för tiden, så nu vet :)

..
Klädsel: större delen av dagen hade jag shorts och linne
Smink: lite mascara
Frisyr: vanligt, hängande. 
Låt: Selena Gomez - Magic
Vill ha: myyys!
Sjuka: Inget
Drog: datan&musik
Saknad: ingenting
Köp: nathing
Godis: nathing
Attityd: hyfsat bra humör faktiskt :)
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: tja snyggaste frillan! (y)
Bästa: min säng!
Värsta: min mat jag lagade >.<


jag har ingen aning..

.. varför jag slänger in ett blogginlägg, när jag igentligen helst skulle vilja släcka lampan och soova gott :o Kom hem för en kvart sedan ungefär, ikväll kollade vi på Matrix, 3:an ni vet? :) kommer aldrig ihåg vad den heter x) hahah. när den var slut så ville dom kolla halloween, men jag blundade hela tiden, och sen tvingade jag dom att låta mig gå hem. Hemvägen var heemsk! Jag+mörker=dåååålig kombination, samma sak med skräckfilmer och seriemördare :/ men jag klarade mig hem, och jag har låst ytterdörren och har nu krupit ner i sängen :) ska nog slänga in en dagenss lite snabbt, och sedan ska jag nana :)

Godnatt ♥

jag är allt lite dum

som sitter framför datorn och bloggar i en bikiniöverdel och leggings, haha :) men sån är jag ibland :P haha :) nu har jag mina helgplaner klara iallafall,imorgon kanske kanske kanske jag åker till jenny på kvällen annars sitter jag väl hemma :) på lördag åker jag till Caroline, och är där :) vi ska även träffa Mikael, hoppas jag på! :D måste verkligen bli klar men svenskan och so'n nu, inte gjort klart de än, fast jag lovat det heela veckan lång, inte bra ida! men de fixar jag imon, de lovar jag! och om en timma ska jag bege mig ner till cody där han och felix väntar, och så ska vi kolla på film igen :) får se vilken film det blir idag :p nu ska jag försöka få i mig något att äta och klä på mig lite kläder kanske, haha :P vi hörs antingen när jag kommer hem, eller imorgon :)

Pusssss♥

7th Heaven

Har någon av er läsare sett 7th heaven(Sjunde himlen)? en sjukt bra serie som jag följer, men som är ganska gammal igentligen, men sjukt bra! :) 

Historien kretsar kring den stora men hjärtliga familjen Camden och deras liv i fiktiva staden Glenoak i Kalifornien. Pappa Eric är pastor i den lokala församlingen, hans fru Annie är hemmafru och tillsammans har de sju barn och en hund som heter Happy. Att Eric är pastor leder till att alla i det lilla samhället ständigt kommer till honom eller hans familj med både små och stora problem. I serien diskuteras allt från sexualitet och droger till religion och politik. Dessa problem tacklas ofta på ett konservativt sätt. Stephen Collins och Beverley Mitchell var de enda skådespelarna som medverkade i seriens alla avsnitt. [Källa:wikipedia.se]



Om ni känner för att hoppa in mitt i serien så går den måndag-fredag 11.50 på kanal 5 :)


Inte roligt att bli väckt

utav att det ringer, och när man kollar upp numret så visar det sig att det är en TANDLÄKARE som ringer :o iochförsig var det nog dags att vakna då klockan var 10.05 haha^^ Idag ska jag nog inte göra något speciellt utan bara städa lite till antagligen :p inte så roligt ^^ men just nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollat på tv, "Våra bästa år" :) och jag har insett att jävlar vad det tar långtid för mig att skriva blogginlägg haha :) men jag ska lyssna och kolla vidare, så hörs vi senare :)


Såhär söt är jag när jag är nyvaken ;)


Lite smågullig är jag allt ;) hahah :)

pusssssss♥


efter en lång dag..

..har jag äääntligen krupit ner i sängen. Och tagit med mig datorn för att blogga såklart ;)
Efter en dålig match, ett antal darriga straffar och en härlig seger, är jag äntligen hemma. Har iochförsig varit nere hos Cody och kollat på film men ändå! Och snart har jag planerat att sova gott med. vet ni vad jag kom på ? Jag är hungriiig! men de är ju alldeles försent för att äta nu, så får äta när jag vaknar istället :p hahah ;) det blev ett kort inlägg, men jag hoppas ni nöjer er ändå :)

puss på er ♥

Dagens..

hej hörrni! =)
jag ska alldeles strax iväg på hockeyn, men tänkte slänga in en "Dagens" innan jag åker :)

Dagens Misslyckande är nog minsann min moppe! som vägrade starta innan när jag skulle åka till fristad, och den startar fortfarande inte! :( elak moppe! jag ska kolla om vi har någon olja hemma imorgon och försöka fylla på det, då det skulle kunna vara problemet..

Men nu måste jag skynda mig, vi hörs när jag kommer hem om jag orkar! :D

Mornin'

Godmorgon!
Jag vaknade för en timma sen, men har knappt gått upp än, gick ut och gav kaninen mat innan bara, och jääklar vad kallt det var! :o iallafall, igår kväll gick jag ner till Cody och var med han och Felix och kollade på filmen "Patrioten" super bra film, rekommenderas starkt! Men påvägen hem, (jag tvingade dom att följa mig hem) och då börja dom snacka seriemördare :( jag som är mörkrädd och får för mig att jag ser saker som jag egentligen inte ser blev ju inte så glad precis :o hahaha, de va nära att dom fick följa med mig in (; sen satt jag vaken och försökte glömma bort allt dom sa, men de sluta med att jag tände en lampa, som varit tänd heeeela natten :P Oj, de här inlägget har nog tagit en timma att skriva snart ;p Men de här var nog allt tror jag, vi hörs senare :)


Dagens..

.. är nog hur skööön min nya säng är! =D
en stor 120 säng kan verkligen kännas ensam på nätterna, men den är alltid lika skön!
nu fick jag bråttom, så vi hörs imon! :)

desperat housewives

sitter jag och kollar på nu :) så himla bra! love it (; försökte få pontus till att hålla mig sällskap, men han spelade, så lät han göra det! =) dagen idag har jag inte gjort nästan någonting, var med Pappa, Daniel och Melissa i stan innan och hämtade Daniels säng bland annat, och imorgon ska jag minsann fåklart de där jäkla svenska och So arbetena! och på kvällen blir det hockey, så härligt! :D jag har tänkt på att jag ska börja med en grej som heter "Dagens" och så kommer det upp saker som gjort min dag, kanske inte varje dag, men några gånger i veckan iallafall :) Första "Dagens" kommer i ett annat inlägg direkt efter det här! men nu började Desperat housewives igen, vi hörs imorgon! :)

vad vill ni läsa om?

Jaa, vad vill ni läsa om?
ge mig tips! =)

Dagens låt!

det här är verkligen dagens låt, så fjantig men jag älskar den! Den piggar upp mig som tusan! =D


Ikea..

är ju vart jag ska ikväll, och här får ni se vad jag ska köpa! :)



1. Skrivbord "Mikael" 399 :-
2. Nattduksbord/Byra "Malm" 499 :-
3. Förvaringslådor "Kajsa" 129:-/3 st
4. förvaringalådor "Lingo" 19:-/2 st
5. Förvaringslådor "Kajsa" 149:-/3 st
6. dra-på-lakan "Dvala" 99:-
7. Förvaringslådor "Håbol" 19:-/2 st
8. Sängben "Sultan" 175:-/4 st


plus, att jag ska köpa lite såna kuddar man lägger ovanpå sängen när man bäddat :)
Någon av dessa tre blir det! :)


That's all.
/sjundeaaugusti

Välkomna

till den här bloggen! Jag har en annan blogg igentligen med, men den här ska bli mycket mer personlig hoppas jag på, om jag nu kommer ihåg att skriva på den här bloggen. Well, det var nog allt "viktigt" som jag ville ta upp.

Dagen idag ser ut så här, jag ska inte göra någonting igentligen mer än att plugga, ikväll skall jag åka till Ikea och köpa lite grejer till mitt "nya" rum som jag fixat och donat med i helgen, vi får se, kanske kommer upp bilder senare i eftermiddag/kväll när jag nu kan gå tillbaka min dator! har ingen nätverkskabel till den nämligen, men ska låna min brors laptop så länge, så när jag får den kommer bilder upp! :)

Jaa, ska vi ta lite om mig med då medans vi ändå håller på?
Jag heter Ida&jag är 15 år. Mina intressen är fotografering och hockey mest, men att blogga är något annat som ligger mig varmt om hjärtat! :) Vill ni veta mer så säg bara till, och se till att kommentera nu hörni! ;)

That's all.
/sjundeaaugusti


RSS 2.0