bläää

Nu har Johan åkt hem .. Usch, saknar honom redan juu :/ fifan, träffar inte han föränn på tisdag nästa gång heller, ussssch! Men nu kom mamma och pappa hem med Kina mat, så nu ska jag äta! Pusss♥


duktigggg

Hej på er!
Nu har jag städat, fixat mig, varit och handlat, åh vad duktig jag känner mig!
Sitter nu och väntar på Johan, han ska komma om en stund :)
jaja, ska leta efter en film att kolla på. Puss♥

Me, atm.

My week

Hej på er!
Idag är jag ledig, och ska blogga så mycket jag kan! :)
Kan ju berätta om veckan som varit? :)

Måndag - Började med skolan, var väl som vanligt i guess. Efter skolan blev det en tripp till gymmet med Mikaela, blev en träning på kanske 30-45 minuter, men vi körde hårdträning, eller jag gjorde det iallafall, tror Mikaela med det mesta! :) Efter gymmet gick vi ner till stan, jag kollade Nagellack, ska köpa ett nästa vecka typ. Mikaela skulle till Apoteket, och jag skulle sedan till Ica. Tog bussen hem vid 17.45, kom hem runt halv sju, då slängde jag mig i sängen och kollade på tv och så ..

Tisdag - Skolan först, var helt okej .. Bråkade med Johan med de löste sig. Efter skolan åkte jag hem, och på kvällen åkte jag till JB-Live, fick en as nice John Bauer tröja och kollade runt, och har nu bestämt mig! :D Kom hem runt sju, då åt jag och sedan kollade jag på tv.

Onsdag - Skolan först, as usual. Efter skolan tog jag Moppen till Clara, så fixade vi lite med hennes hästar en snabbis, sedan åkte vi till Ulricehamn, åt pizza och så köpte vi fågelmat, haha! Sedan åkte vi hem till henne, Vägde hö och sen fixade vi oss, åkte tillbaka till skolan för att gå på Välgörenhetsgalan som våran skola anordnade. ska se om det finns något klipp på oss när vi är uppe och sjunger med franskagruppen. Ja, efter välgörenhetsgalan tog jag moppen hem, la mig i sängen i stortsett direkt när jag kom hem men somnade inte föränn vid typ elva kanske.

Torsdag - Åkte till skolan på morgonen, precis som vanligt. Hade idrott första lektionen, skulle börja med ute idrott med, fan vad kallt! ;o jaja, sen flöt dagen på. Hade Nationella prov i Matte C på eftermiddagen, eftersom jag var sjuk när alla andra hade det. Gick väl sådär .. jaja, hoppas jag klarade G iallafall. Efter skolan åkte jag hem och åt, sedan åkte jag och pappa till mammas jobb och hjälpte till där lite. Vid halv sju åkte vi hem, och sen kom vi hem vid sju typ. Senare typ vid halv åtta gick jag ut och gick en sväng, fan vad tråkigt det var.

Fredag - Idag har jag endast hunnit duscha och äta lite frukost, har kollat på tv lite med, det ska jag göra strax med. i eftermiddag någon gång ska Johan komma hit tror jag? och innan det så ska jag ha hunnit städa, haha får nog sätta fart nu tror jag.

Men Glömm inte av min frågestund som avslutas ikväll, svaren kommer antagligen imorgon på morgonen eller ikväll när Johan åkt hem. Så, klicka HÄR! för att komma till frågestunden.

Hörs senare!♥

gaaashhhh

Pallar fan inte blogga idag alltså.. Berättar om allt imon. Är ju ledig imon, och Johan kommer hit. Jaja, det tar vi imon!


godmorgon, godmorgooon

Ja fyfan!
haha, vägrade vakna innan så pappa fick typ slänga upp mig ur sängen (Y) hahah! Men de va ju så varmt och skönt i sängen! Haha, jaja, tänkte bara skriva en snabbis nu, men vi hörs när jag kommer hem :)♥


Love♥


Jag älskar dig♥

in school

Hej på er!
Sitter i skolan just nu, har SO, sssshhhh! det är en hemlighet! ;) haha!:D
Efter skolan åker jag med Clara hem så ni vet, kanske bloggar där om vi hinner, annars kommer det nog upp en mobilblogg under välgörenhetskonserten ikväll .. Har med mig kameran så kan nog bli några kort också! :)

Älskling, du är bäst!<3
Hörs sen, Pusssss'♥

it's all about me.

Hej på er igen! :)
Kom hem vid typ 7, va as nice på JB och nu har jag bestämt mig för att gå där, om jag kommer in förstås! :)
jaja, ska sova nu, så slänger upp två bilder bara! :)
Godnatt♥

Till älskling

Du är verkligen underbar mot mig, och du bryr dig och visar det också! Du säger jämt att jag är fin trots att jag är utan smink och mitt hår kan se ut hur som helst utan att du bryr dig och du säger ändå att jag är fin och sånt .. Vissa stunder så är det precis som att du skulle vilja visa upp just mig för hela världen, trots att jag har mjukisbyxor, inget smink och ser katastrof ut. Du visar att du tycker om mig, och är inte rädd för att hålla min hand eller krama mig framför din klass eller hela skolan, och framförallt, så säger du att du tycker om mig, gud, kan fan skriva en fet bok om det ju, haha!<3 Jag älskar dig så jävla mycket! Gud, det finns inte ord för att förklara hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig! Du står ut med Clara trots att jag vet att du inte gillar henne, du lyssnar alltid, och även om vi kan tjaffsa lite smått så blir det alltid bra igen, och du har rätt, jag kan inte vara sur på dig, för jag blir glad såfort jag ser dig. Det spelar ingen roll vad som hänt, bara jag ser dig så blir allt bra igen. Jag älskar dig, bara dig och ingen annan, kom ihåg det!♥

slö bild du ;)♥


my day today

Hej på er!
usch, känner mig hemsk som bloggar så dåligt nu för tiden .. men det är ju inte riktigt mitt val egentligen, menmen!

Dagen har varit bra faktiskt, förutom att jag och Johan bråkade rättså mycket ett tag, men de är löst nu iallafall! :) haha, känns bra att jag inte har någonting att skriva ;o menmen .. Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem!

Glöm inte min frågestund! klicka HÄR för att komma till den! :)

this day was a good day

Hej på er!
Jag är nyss hemkommen faktiskt, tog mig en tripp till gymmet idag efter skolan, fyyfan vad skönt det var! :D

Skolan idag var väl helt okej, som vanligt typ.. Fast maten vi fick till lunch idag, gud vad äckligt! smakade bara, sen vart det till att slänga det! Jag försöker äta, men våran skolas mat är verkligen Katastrof!! Som sagt, det var som vanligt i skolan egentligen, inga större förändringar, haha! :)

Efter skolan blev det som sagt gymmet, var ganska mycket folk, så blev lite hårdträning, på väldigt kort tid. Blev 2,8 km cykling, 50 bengrejs, haha! vet inte vad den maskinen heter, och sen ca 5 km joggning(?), eller vad ska man kalla det? sån där maskin sak som man rör både på benen och armarna, haha säger väl inte er så mycket .. ska kolla om jag hittar en bild på en sån på google! :) en sån här är det:

det är nästan exakt en sånhär dom har på gymmet, bara en annan modell typ :)

Iallafall, efter gymmet gick vi till apoteket och så, sen gick vi till pizza palace, där jag åt pommes frites, var så jävla hungrig! ah, nu är jag hemma iallafall, är jättetrött och ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv tror jag :) Ni kan få dagens outfit iallafall;


Dagens outfit! :)

Glöm inte min frågestund, den kommer ni till om ni klickar HÄR!

Pussssss'♥

FRÅGESTUND


FRÅGA MIG PRECIS VAD DU VILL.
JAG SVARAR HELT ÄRLIGT.
AVSLUTAS PÅ FREDAG♥
AVSLUTAD.

my day

Hej på er!
Har inte hänt så mycket idag faktiskt, kollade på en gammal BHC match innan på tvn.. Sen duschade jag snabbt och så tog jag moppen till Fristad och köpte yoghurt och lite godis till mig. Sen åt jag snabbt, och så tog jag och cody moppen till hökerum, träffade Johan en stund och sen åkte vi vidare, kom hem för en halvtimma sen och nu sitter jag här! :)

Drar igång en frågestund i nästa inlägg, så ni vet!
och så hörs vi imon, eller så :)♥

Bloggtorka..

Hej på er!
Har ingen lust alls att blogga idag .. Borde egentligen plugga men har sån jäklans mensvärk, fyfan, men tog en alvedon nu, så det kanske kan gå över snart!

Idag ska jag vara med Johan, Robbin och Malin tror jag? (: hoppas på't!

Tänkte bara säga det att jag har hela veckan uppbokad i stort sett, så blir ingen vidare bloggning, så jag påbörjar en frågestund ikväll som får hålla på ända tills på Fredag, då jag är ledig! :)

Ja, kan ju dra upp vad som händer nu i veckan då! :)
Måndag; Skolan först, sen gymmet! (:
Tisdag; Skolan först, sen JB-Live på kvällen (ska till John bauer!)
Onsdag; Skolan först, Välgörenhetsgala på kvällen.
Torsdag; Skolan först, sen kanske  Lager 157 med Malin (:
Fredag; LEDIG!

Sen är det ju Långhelg nästa helg, är ledig både fredag och Måndag! :D

Men vi hörs senare, ska lägga mig i sängen en stund nu! :)

slöttttt

Sitter här, trött som fan med en svinful bulle uppsatt i håret, fyfan vad jag är glad att jag är ensam nu alltså! haha! har hänt så mycket nu ikväll så jag orkar inte blogga alltså, David har bråkat och hållt på, kanske till och med krossat sin knoge, och daniel har cpat och massa skit.. Men jag är hemma, jag lever, och har ätít pizza, fyfan vad gott det var btw! Vill bara gå och lägga mig, men måste stanna uppe för jag har "mat" på mitt Café world på facebook som är klart om typ en timma .. vet dock inte om jag orkar med att vänta på de, men det kommer att ha "ruttnat" tills jag vaknar imon :/ menmen .. Fan vilket virrigt inlägg ;o Vi hörs imon!

Godnatt♥

tihi

Hej på er!
Sitter här och kom nyss hem, varit och handlat med mamma och pappa! (:
Funderar på att äta något snart med, ska nog fixa något tills hockeyn börjar kl 4, tihi! :D
Har förresten skaffat en ny kategori nu, "Mina åsikter" får den heta! :)

Hörs senare! Pusss'♥

240410

Godmorgon på er! :)
Har ni sovit gott? Det har jag! :)
Hade lite svårt att somna, men när jag väl somnade sov jag så gott, så, haha!

Vad händer idag?
Jag ska nog bara plugga tror jag, har lite att jobba med nu när jag varit sjuk hela veckan .. haha, sen är jag jäkligt skoltrött med så jag jobbar inte så värst bra på min lektioner tyvärr :/.. menmen, Jag ska skärpa mig, eller ja försöka, och så ska jag försöka plugga upp mina betyg lite! :)

Men vet ni vad? Jag fick mitt resultat på nationella proven i engelska igår, och jag har fått MVG på den muntliga delen, och så fick jag VG på hör och läsförståelsen och uppsatsen! :D

Jaja, nu ska jag försöka sätta igång att plugga, så vi hörs senare! :)

I just got through the door

Nuu är jag hemma! (:
Vart as kul ikväll alltså! :D
Först kom Claes då, så åkte vi upp och kollade vart Johan bor, så pratade med han en stund oså, sen åkte vi ner emot Nitta igen, oså åkte vi mot fristad, sen svängde vi upp mot fänneslunda, och vi pratade på som fan, sen stannade vi på en jävla grusplan typ, haha och så satt vi bara där och snacka, sen drog vi hem till Malin, och så har vi varit där tills nu, trevligt värre alltså! :)
Jaja, nu ska jag ta och sova iallafall, tihi! hörs imorgon när jag vaknat.
Pussss'♥

@Malins plaace

Hej på er! :)
Haft en sjukt bra dag med Malin idag! :D
Sitter hos henne nu som rubriken säger ;), ska ut och åka traktor med Claes snart, haha! vi har blviit sånna bonnar ni vet ;) hahah! jaja, visar upp det lilla jag köpte imorgon, kanske bloggar ikväll när jag nu kommer hem om jag orkar, vi får se! (:

jag saknar min älskling btw, läänge sedan jag upplyste er om det!♥
tihi, Puss på er!♥


quick

Hej på er! :)
blir endast ett snabbinlägg nu med, har lite bråttom, Jag och malin ska ta en buss till Borås om typ 50 minuter, och jag ska vara hos malin om en halvtimma typ, så de är lite bråttom som sagt.. ska hinna byta kläder och sminka om mig typ, haha! hörs ikväll!♥

MorrrrN'

Godmorgon!
fyfan, tänk nu skulle jag kunna sova, och slippa gå till skolan ;o Fast jag längtar faktiskt nästan lite till skolan! Inte varit där sen i Måndags, så nu är det dags igen! :D jaja, tänkte bara blogga lite snabbt! :)

Puss på er'♥

tihi (:

Sitter här och slöar och lyssnar på massa musik, jäkligt gött faktiskt! Ska snart sova dock, ska ju upp till skolan imon ;) Längtar faktiskt :o jaja, ska byta om till min pyjamas nu, hörs imon!♥

Dagens låt


Beautiful Soul - Jesse McCartney


muffins-bak

Hej på er!
Har inte haft den bästa bloggningen idag, men har faktiskt inte orkat .. well, orkar egentligen inte blogga nu heller, men jag slänger upp bilderna ifrån min bakning idag! (:

Yeeah, jag är suddig! :D

usch, det ser iiinte gott ut! ;o

Lite goare iallafall, haha! (:

hm,Jag ville uppenbarligen inte fastna på bild ;o

ihihi, de blev lite konstiga (a)

Men mums vad goda de blev!♥

tihi, skriver nog sen igen! så vi hörs då! :)


shit också

Godmorgon!
Sitter här, äckligt tråkigt! .. Pratade med Johan och Clara nyss, eller ja, jag frågade om det nationella provet var svårt, och ja, det tyckte dom båda, och liksom, Clara som är typ en av de smartaste jag känner, vafan tycker hon det är svårt så är jag ju helt jävla körd! :( de suuuuuger hårt. jaja, kommer nog få göra det imon eller något liknande, det märker vi iallafall! .. eller, ja jag märker ju det iallafall, haha! ;) jaja, idag ska jag baka muffins iallafall, jag och mamma bestämde det igår, jag tar nog massa bilder så ni får se sen hur de blev och så :) tihi!

Just nu sitter jag här och kollar på Rachel Ray och väntar på att Våra bästa år ska börja, 10 minuter kvar! (:
Men vi hörs senare! :)

Pussss'♥

men vafaaaan!

Pratade med mamma nyss .. Blir ingen skola för mig imorgon heller :( är så jävla trött på att vara hemma nu alltså, skulle du frågat mig för ett år sedan om jag hade varit hemma ifrån skolan, så hade jag sagt Ja direkt! Men nu gillar jag fan skolan ibland, träffa alla och sånt .. jaja, skulle haft Nationella prov i matte imon, men ja, nu får jag göra det en annan gång istället. Ska lägga mig och kolla hockeyn nu, vet inte om jag bloggar mer idag..
Hörs imon!♥

boriiinnggggg

usch, jag har så jääkla tråkigt! Har verkligen ingenting att göra :s nej, nu får jag sluta skriva .. ska sätta mig och spela ngt på min stationära dator istället. Hörs senare!♥


hihi, jag är ego (a)


Je suis malade..

Godmorgon på er!
Usch, jag är så jävla förkyld nu alltså, ni skulle bara veta! .. Men har lovat mamma att dricka massa te och annat som kan hjälpa mig med min förkyldning, så får väl göra det .. Ska även bara ligga i soffan hela dagen och kolla på film och tv, det ska bli skönt iallafall.. Fast har nationella prov i matte imon, så måste kolla på det där jävla pappret som jag fick av min mattelärare så jag vet lite hur det ska fungera imorgon .. jaja, vi hörs senare, för jag ska fixa lite te och frukost nu :)♥

Mat schema

Sådärja, nu har jag ätit klart för dagen och ska lägga mig i sängen och kolla klart på Desperate Housewives (:
Mitt "mat schema" för idag då:
Frukost: Två skivor Skogaholms bröd grejs med Rostbiff på, till det ett glas juice.
Lunch: Pasta och Schnitzel(stavning?) och ett glas fruktsoda om jag inte har fel till det.
Middag: Pasta och Kycklinggryta, och ingenting att dricka till det.
Mellan dessa måltider har jag även ätit massor med popcorn och glass..

Blir ingen skola för mig imorgon dock, så vi hörs imorgon när jag vaknat! :)
Godnattttt'

iih

Hej på er!
Jag har varit duktig och ätit nu, eller ja, det var ett tag sedan, men jaja .. haha! (:
Just nu har jag så jävla ont i huvudet, och förstår inte ens varför jag sitter här.. har jävligt ont i halsen med .. :/ that suxz! menmen .. skitsamma, haha! jaja, vi hörs senare! :)♥

I've got a problem ..

.. yeees!
Jag ska fixa lunch strax har jag tänkt, och jag är bara såååå sugen på Friterade pommes frites, men som några av er kanske vet så fick jag olja&väääääääldigt varm ånga på min handled så jag brände mig och har nu ett ganska stort märke på handleden, så jag vågar inte göra några pommes frites :( Nej, det får bli kyckling och någon pasta eller något. känner mig ambitiös(stavning?) idag! (:

sick ;(

Hej på er!
Jag är hemma och sjuk idag.. Har sjukt ont i huvudet, har blivit förkyld och har antagligen feber .. :( inte min dag idag då alltså .. menmen! Idag ska jag inte göra så mycket iallafall, blir väl lite plugg och så, men annars vet jag inte, så det lär väl kanske bli att städa lite bara, måste duscha med! Såg nyss att Dagens låt inte publicerades igår ?! HATAR GOOGLE CHROME. har fått publicera alla inlägg minst 2 gånger för att dom ska synas :s jaa, har inget att skriva nu, men vi hörs sen! :) ska skriva upp här ikväll vad jag ätit på hela dagen idag med! tihi :)♥

Gårdagens Låt

[inlägget som inte publicerades igår, Jävla google chrome.]
Nu skulle Pontus duscha, så jag tänkte slänga upp dagens låt! :)

Dagens låt blir;
Losing you - Dead by april!

I've been better ..

.. ooohja! har sån där, hm kallas det frossa? när man ena stunden är kall och nästa stund svettas man typ? As irriterande och det tyder antagligen på att jag har åkt på feber .. Orkar inte med sån här skit alltså, det är så irriterande, men stannar nog hemma från skolan imon när vi ändå bara ska kratta äckliga jävla löv .. haha! Jaja, jag väntar på att jag och Pontus ska börja med våran "Lek" vi har när vi snackar på msn, vi slumpar fram massa samtalsämnen på någon hemsida och sen ska vi båda säga sitt om det och vara helt ärliga! Och medans jag väntar ska jag läsa lite om magkatarr har jag tänkt, så vi hörs senare!
Pussss'

@home

Hej!
Mamma fick komma och hämta mig vid halv 11 typ, hade så jäkla ont i magen .. har bestämt mig för att åka in och kolla upp det snart, mamma ska ringa till vårdcentralen antingen idag eller imorgon typ. Har missat alldeles för mycket i skolan nu det senaste, och det måste jag sluta med nu faktiskt .. Klart att hälsan alltid går före, men vafan de är sista terminen på högstadiet nu, så de är dags att sätta igång nu.. 8 veckor och 1 dag kvar nu!..

jaja, ska lägga mig och sova en stund nu, hörs senare!♥

trött som bara den ..

Godmorgon!
Jag är så jäävla trött, sovit dåligt nu inatt igen .. börjar bli irriterande vafan ;(

tänkte bara slänga in ett snabbinlägg nu på morgonen. Johan kom ju hit igår så blev inte mycket till bloggning då inte, haha (: Det var lika mysigt som alltid!

Idag kommer RFSL till våran skola och ska prata med oss, de är typ två st homosexuella killar som ska prata, men vet inte om det kommer någon mer (?) jaja ..

Har så jävla ont i magen idag igen, börjar bli riktigt irriterande nu faktiskt .. menmen.

Måste kila nu, hörs när jag kommer hem istället (:
Pussss'♥

old and new pictures

Massa slöa bilder kommer nu då!
Tänk gärna på att jag ser jättekonstig ut på alla bilder och att jag är gullig och bjuder på mig själv. jag har copyright på alla dessa bilder, och vill inte se dom på någon annanstans än här på min blogg.

Börjar med lite nyare bilder, nämligen ifrån förra sommaren:

Jag och, hm hette han Ismail? no idea..

Jag och någon iallafall, no idea vad fan han hette.

Jag och pappa, vi vart lite slöa ;)

Omfg vilken jävla bild .. hahaha!

Här kommer det lite MYCKET äldre bilder.


yeeah, i like to diska! (y)

min rumpa (y)

ååh vad söt ;)

hahahahahahah! *NO COMMENT*

eehm, jaa ... hahaha!

haha, jaa, vad ska man säga? för de som inte känner igen mig så sitter jag i en ljusblå halvt långärmad tröja och rosa kjol, ganska "långt bak" på bilden ...

OM DET ÄR NÅGON PÅ DESSA BILDER SOM INTE VILL ATT DE SKA VISAS, SÄG TILL SÅ TAS DEN BILDEN BORT.

höhö

Hej på er!
Har suttit vid datan nu exakt hela dagen ;o
fast jag har bytt till min stationära dator nu med, så den får användas lite, haha! ;)
Om en stund kommer Johan tror jag? eller ja, han skulle göra lite innan, men han kommer någon gång i guess ;D Sitter och lyssnar på massa konstig musik och sånt, rätt skoj faktiskt! Hittade massa gamla bilder jag tänkte slänga upp sen ;) så får ni se mig genom åren, hah! jaja, ska inte tråka ut er helt och hållet, haha! :)
slänger upp lite bilder i ett nytt inlägg då (:
Pusssss'♥

frågestund nästa vecka?

Kommer bli dåligt med inlägg nästa vecka antagligen, kanske ska köra på en frågestund då? :)
vad tycker ni?

black and beautiful

Godmorgon(?) på er! (:
eller ja, morgon och morgon .. haha! jag har varit vaken i lite mer än 2 timmar nu, sovit ur dåligt inatt faktiskt, har vänt och vridit på mig hela natten och vaknat för minsta lilla .. inte alls kul, menmen. Kan nog ha och göra med en liten grej som hände igår .. inget jag tycker hela världen behöver veta eller så.

Jaja, jag har nyss målat mina naglar igen, iih nu är dom svarta och fina! ;D i eftermiddag kommer nog Johan hit hoppas jag på, och om pappa går upp snart så kanske det blir Jönköping innan Johan kommer, tihi (: jaja, tänkte bara blogga lite snabbt, har super ont i huvudet .. antagligen för att jag sovit så dåligt :/ menmen. vi hörs senare!♥


500!

Yes, det här är inlägg nr 500! :D
Och antagligen det sista för kvällen, har så jävla ont i magen nu igen.. fan!
Mått bra i stort sett hela dagen, men nu jävlar ska jag ha svin ont ;(
Jag ska lägga mig och kolla på film nu, så vi hörs imon igen!♥


rekoooord

Hej på er! :)
Känner att jag uppdaterat ganska bra idag ändåå! (:
Tog nyss moppen till fristad, blev en jävla resa, men tog endast en timma, rekord typ!
jaja, orkar inte blogga, men jag är endast 1 inlägg ifrån 500 nu! :D


Jag ääälskar min cola♥

just don't

Jag kom och tänka på en sak innan ...
Som jag skrivit innan så äter jag ganska väldigt dåligt, vilket har visat sig genom att jag har fått magkatarr som man får pga stress och om man inte äter tillräckligt.. Men så kom jag och tänka på att jag hatar när Johan och alla andra tjatar om att jag ska äta hela tiden, men liksom dom gör ju bara det för att dom bryr sig och vill att jag ska äta och överleva (haha). Jag har alltid varit rädd för att få anorexia eller liknande, men ändå behandlar jag min kropp som jag gör? hur fan tänker jag egentligen? Jag blir nästan alltid illamående efter att jag ätit, och mat är verkligen inget som lockar mig överhuvudtaget, men ändå.. Man måste ju äta, och det vet jag. Alla som får veta att jag inte äter tror att jag bantar och försöker gå ner i vikt och liknande, men verkligen inte! Jag är jätttenöjd med min vikt, skulle gärna få kroppen i lite mer form, men det har ju inget med att jag inte äter att göra. Jag har lovat mig själv och min mamma att jag ska börja äta mer, och de dagar när jag äter 3-4 gånger, då är jag verkligen stolt, eftersom jag ibland inte ätit en enda gång på en hel dag. Men alla tycker det är för lite att äta 3-4 gånger och vill att jag ska äta ännu mer, men seriöst!? de är ju som att tvinga någon med Anorexia att större potioner och sånt. jag kan verkligen inte äta fler gånger om dagen just nu, någon gång kanske jag kan det, men inte nu. Det jag vill säga är väl mest att pressa mig inte till att äta, låt mig få börja äta i egen takt..

Dagens Låt-ar

här får ni massor med låtar, alla får bli Dagens låt, men ni får ingen text denna gången ;*
Updatering: Är det bara för mig som endast 1:a låten funkar?


Feels like tonight - Daughtry



The Beautiful people - Marilyn Manson



This is Halloween - Marilyn Manson



Sen en tid tillbaka - Melissa Horn



I'm so excited - Pontier sisters

Dagens outfit

drar till stan med Malin om en halvtimma, Lägger mig i sängen igen istället, här får ni iallafall dagens outfit! :)

[slött ansikte ..]
Jeans Leggings - Cubus
Tröja - H&M


17 04 2010

Godmorgon på er!
Nu har jag duschat och känner mig fräsch! :)

Kvällen igår var toppen! Johan kom hit och vi kollade på film och myste och så (: Jaa, kvällen var super som sagt! Fast jag hade jäkligt ont i magen (ovanligt?) fast nu har jag kommit fram till att det är magkatarr.. Så nu har jag börjat ta såna tabletter mot det och så får vi se om det hjälper mig något!

I eftermiddag blir det nog kalas för min kusin, men får se om jag orkar följa med, har jag fortfarande ont i magen då så blir det iallafall inget av det .. menmen!

Vi hörs senare, ska kolla på film nu har jag tänkt! :)♥

Paiiin

Min magkatarr har blivit ännu värre nu, så ska sova istället .. berättar allt om kvällen imon♥
Godnatt älskade läsare!♥

magkatarrrrrr

Johan åkte hem nyss, men bloggar senare, har sån jäääävla magkatarr så det är inte sant :(

snabbinlägg

Hej på er! :)
Tänkte slänga in ett snabbinlägg nu, hade nationella prov i matte idag, gick antagligen åt helvete :/ menmen .. Sen flöt dagen på typ, haha! (: måste städa nu med, Johan kommer hit ikväll, vi skulle varit med Robbin och Malin men blir inte så tyvärr .. Men jag kör på mjukiskläder ikväll, mjukisbyxor och en cardigan, gött! :) Hörs senare istället! :)

Vad tycker ni?

sådärja, nu orkar jag inte leka mer, haha! men visst blev den lite mer "vårig"? jag gillar't! vad tycker ni?

designnn

Jag har väldigt tråkigt just nu, borde plugga till nationella provet i matte jag har imon, men orkar inte!
Utan nu ska jag leka med designen!

...

Hej på er!
har sån jävla bloggtorka just nu känner jag .. inte bra det.. menmen! Vet ni vad jag kom på nyss? Jag och Johan hr varit ihop i två veckor idag, haha! Det känns helt sjukt, känns som vi varit ihop sååå mycket längre än två veckor ;o

Just nu är jävligt sur för jag beställde hem mitt löshår i söndags, och idag kom det, och SJÄLVKLART, har jag fått fel grejer! :(

Orkar inte blogga nu verkligen, hörs sen!

ajajaj..

.. Jag brände mig på våran jäkla fritös innan, nu gör min handled äckligt ont och svider som fan, är rött och ser allmänt konstigt ut, ska slänga på ett bandage eller nått när mamma och pappa kommer hem, ska sova tidigt idag med, så jag får träffa Johan fortare♥
Vet att det inte blev någon dagens låt igår och det lär inte bli någon idag heller, men imorgon troligtvis!

boooringggg

Hej på er! :)
Har inte orkat blogga förän nu faktiskt, Tjejkonferensen idag var sådär, badhuset var kul, men resten var blääää! eller ja, jag, Amanda och Sandra hade rätt kul ;) hahaha! :D
vi hade två föreläsare och den första var katastrof, men den andra var riktigt bra faktiskt :) Saknade Johan som fan och Amanda och Sandra fick nästan damp på mig där ett tag tror jag, haha! ;) jaja, ska ta och äta om en stund tror jag, hörs sen!♥

trötttttt

Godmorgon!
Fyyfan vad trött jag är! Somnade inte förän mellan 11-12 så har inte sovit så jättelänge .. ;/ Hungrig är jag också, får se om jag hinner äta nått .. tihi (: Idag blir det ju tjejkonferensen, kommer nog bli drygt, men har en känsla av att det blir roligt med! :) Håller på att packar just nu, badkläder och träningskläder, check! haha ;D jaja, vi kanske hörs senare då :)


snygg jag är såhär tidigt på morgonen >.<
Pusssss'♥


Nu har älskling åkt hem..

Yesbox, han åkte nyss, asså fyfan jag ska överleva en hel jävla dag utan han imon, snacka om att jag kommer dö ;( Men det har varit så jävla mysigt nu ikväll, du är bäst älskling!♥ Saknar dig redan, och längtar som fan tills jag får träffa dig imorgon bitti! kommer såå inte glömma din kommentar "Du är min lilla tyra banks" haha, ååh vad jag älskar dig!♥
Men nu ska jag packa och sedan ska jag sova, så vi kanske hörs imon på morgonen! :)
tänkte att jag ska försöka mobilblogga imon om dom inte tar min mobil, men isåfall har dom valt att mucka med fel brud, haha! ;)


Jag struntar i hur mycket du ogillar denna bilden älskling, jag älskar den! fast vi behöver en ny, haha ;)
Kissessss'♥

tihi!

Hej på er!
Vet ni vad? Johan kommer snart, haha ovanligt va? ;)
vi ska typ kolla på film, fast jag hoppas jag hinner äta lite innan han kommer, hatar att äta inför folk! haha :P
vi får väl se, men vi hörs sen istället! :)
Pussss'♥

my thoughts..

This is my thoughts, och du behöver inte läsa!

Jag vet att jag inte är den bästa människan i världen..
Jag är jävligt egoistisk och mitt självförtroende är långt ner i botten.
Jag har svårt att bestämma mig och hatar att vara singel.
Jag har sårat så sjukt många människor i min omgivning för att jag inte vågar ta risken att bli sårad själv ..
Jag har varit riktigt kär runt 3 gånger, vilket är ovanligt i min ålder..
Jag tänker äckligt mycket på hur jag ser ut, hatar att visa mig osminkad och när jag ser ut som värst vill jag inte ens visa mig för min familj..
Jag har svårt för komplimanger och förstår aldrig vad killar ser i just mig och inte i någon annan ..

Alltså, när jag är kär, så är jag verkligen kär, dock har jag svårt att visa det.. Men jag har också lätt för att bli sån som vill vara med den jag är kär i för mycket.. Jag är alltid lika jävla rädd att den jag är kär i ska lämna mig just för att jag inte har självförtroendet att tro på vad han ser i mig och vad han tycker om mig ..

Sure för att jag är väldigt mycket med Johan, men jag vill även vara så mycket med honom, och jag hoppas att han inte tycker att jag är för mycket med han osv .. Jag saknar verkligen Johan varje sekund som jag är utan honom, och jag har aldrig känt så förut, det är konstigt men med honom så känns det som att det är såhär det ska vara .. Det är liksom, jag kan vara så sjukt jävla sur på vad som helst, men såfooort jag ser han, så försvinner allt, de blir som bortblåst som att de aldrig funnits där.. Helt galet verkligen .. Haha, kanske inte är de roligaste för er att läsa om hur jag känner det när jag ser/träffar Johan, men jaa ni får stå ut!. Som många av er vet, så gjorde jag och Johan slut iochmed att jag gillade Oscar och så, och jag var veerkligen kär i Oscar, och alla de gångerna jag tänkte på att släppa taget om honom i och med att det inte hände något, jag mådde så jävla dåligt då.. Men det försvann av sig själv, och nu är jag sjukt lycklig och kär, och det kunde inte kännas bättre verkligen .. Jag har en pojkvän som jag träffar varje dag, som visar att han bryr sig och är allmänt underbar! Just nu, skulle jag inte kunna ha det bättre ..


ååh

Hej på er!
Kom hem för en 20 minuter sedan ungefär, fick åka hem ifrån skolan har såååå jävla ont i magen! ;(
Men as usual så saknar jag Johan redan, och nu får jag inte träffa han förän på onsdag, snacka om att jag kommer få damp! :o Jävla tjejkonferens som jag och alla tjejer i nian ska på imon :s ååh.. Jaja, jag måste äta snart annars dör jag.

ont i maagen ;(

Godmorgon på er!
Borde egentligen inte blogga nu, men ska ta moppen till skolan idag, mår inte helt 100 så ska ta moppen så jag kan åka hem .. Men jag har bestämt mig för en sak, jag SKA börja äta mer nu. på två dagar har jag ätit endast 2 gånger. I söndags åt jag klockan fem ungefär, nästa gång jag åt, var igår klockan fyra, liksom 23 timmar utan mat, hm konstigt att jag inte mår bra? .. Börjar bli lite små jobbigt nu, så idag ska jag äta frukost i skolan, sen lunch får jag se, för maten är så jävla äcklig! men ska äta någonting iallafall!
jaja, vi hörs när jag kommer hem sen istället! :)
Pussss'♥

Dagens Låt


The Beautiful people - Marilyn Manson
[det finns väldigt många som inte gillar honom, men denna låten är verkligen hur bra som helst!]
hinner inte leta upp texten nu, Saltön har ju fan börjattttt!

höhö

Sådärja, nu har Johan åkt hem, nu ska jag leta lite kläder, slänga upp dagens låt och sen blir det sängen!
Det lääär bli drygt imon på morgonen, Johan ska till Tandläkaren och Clara ska iväg på tjejkonfrens med åttorna .. slött alltså! (; haha.. Nej, men nu börjar Saltön, vi hörs strax med Dagens låt! :)

Godnatt på er!♥

slött

Hej på er!
Sitter ute på gräsmattan i solen med Johan, har preciiis skrivit klart min svenska, nu ska bara mamma läsa igenom och se ifall det är bra! ;D
jaja, bloggar ikväll sen istället, pusssss'♥

uppe med Tuppen!

Godmorgon!
Usch, nu är jag vaken iallafall, men är hungrig som ett as vafan .. blir nog till att äta frukost hemma idag ;o haha.. Är iallafall glad att de är morgon nu, vill bara till skolan såfort som möjligt,(fast ja, hinna äta först vore ju bra) så jag får träffa Johan igen! han är verkligen världens gulligaste!

Men nu ska jag faaaaan äta frukost!
Hörs när jag kommer hem eller nått :)♥


Dagens Låt

Dagens låt


Hero of war - Rise Against

He said, “Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?”

bild-bomb!

Är hemma nu, nu kommer en bild bomb med bilder från hela dagen! :)

iih, titti är gaaanska söt där!♥

haha, min och tessies puss-bild ;)


Gillar denna bilden på Cody starkt!

jaa, man är som man är när man inte blev som man skulle ;)

gillar denna bilden lite smått med, men mitt hår alltså .. och snyggt att mina leggings är nedstoppade i strumporna ;)


det här var alla bilder, och jag orkar inte skriva att jag har copyright på dessa bilder, jag hoppas att ni är tillräckligt mogna för att inte sno mina bilder.

iiiiih!

Hej igen!
Johan åkte nyss hem, han va här en stund och vet ni vad? jag saknar den jäkeln redan! :(♥ Tur som fan att de är skola imon, så jag får träffa han igen, längtar typ♥

Jaja, nu väntar jag på mat, jaa Johan jag är seriös! haha han tror antagligen inte på att jag ska äta nu, slö som han är ;) haha, ska leta lite kläder till imon med typ, sen blir det Hökerum med Cody igen, tihi vi är buusiga! ;D jaa, men jag ska ta och göra lite annat nu som sagt, men ni får en bild bomb antingen ikväll eller imon! :)

i solen! (:

Hej på er!
Sitter ute i solen, fyyfan vad gött det ääär! Solen värmer som fan, gööötttt eller vad? :D
undrar om man kan gå solbränna nu? ;) hade vart rätt gooooetttt att lägga sig och sola nu, haha! Fa va random att lägga sig och sola i april :P haha! Nej, men nu ska jag njuta av solen istället, hörs sen!♥

Gårdagens Låt


Vem lämnade vem - Melissa Horn

Det är vår
Och varmt
Och fullt med folk på stan
Och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar?
Där du var
Jag har slutat gå förbi
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Jag grät
Och vi kysstes
Fast jag borde ha bett dig å gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Som en bekant
Som hängt sig kvar
För att allting har gått bra
Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.

Det är vår
Och varmt
När du har hört vad jag har sagt
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än

*

Godmorgon på er!
Usch, jag är trött redan, haha! Har varit vaken sedan klockan sju ;o Vaknade och kunde inte somna om :( menmen .. Jag glömde ju slänga in dagens låt igår, så den kommer i nästa inlägg, och så slänger jag upp dagens låt lite senare idag! :) Ikväll någongång kommer även "Hiss och Diss" med.. tihi, håller på att försöka hitta någon som har pappret till svenska uppgifterna som jag måste göra klart idag, men ingen som svarar :/ menmen .. får leta vidare! :)

Hörs senare!
Pussss'

sömnig

Sådär, nu har jag ätit och så, ska lägga mig i sängen snart och kolla på film, tror det blir Fast and the furious - Tokyo Drift Älskar de där filmerna! (: jaja, vi hörs imon eller nått istället! :)

Nattiii


Hemma (:

Hej igen!
Kom preciiis hem, har vart sjukt roligt, fast tycker synd om Cody.. Du är bäst verkligen, fyfan vad du står ut med mig, och det älskar jag dig för, du är lätt min bästa vän♥

Vi drog till Hökerum som sagt, tankade min moppe och köpte lite godis typ, sen åkt vi runt lite, upp till skolan och massa olika ställen, sen åkte vi och träffa älskling och va med han i någon/några timmar, saknat honom massor!♥  var mysigt och roligt, och jag har världens bästa vän som inte klagade ett dugg fast jag gissar på att han inte tyckte det var de roligaste, haha! blev inga bilder typ, inga jag får lägga ut här iallafall, Cody gillar inte dom :(.. Jaja, usch, ska äta snart, nöjd nu älskling? haha han klagar på att jag aldrig äter :p Saknar min Johan redan juu :(♥

Jaja, vi hörs senare!
Pussss'♥


Nuuuu

ger jag mig ut på min moppe med Cody, vi ska köpa godis och loda i Hökerum :D
Tar med mig kameran så ni kan nog få några bilder innan kvällen är slut :D

duktigggg

Hej igen!
Nu har jag städat mitt rum, damsugit hela huset och diskat hundarnas matskålar, och så har jag varit och handlar med pappa med! :) Känner mig duktig! Fast nu har jag oerhört tråkigt, och funderar på att stöka ner hela jävla rummet så jag kan städa mer :s haha, är konstig känner jag :p haha! Nej, men jag ska försöka hitta på något istället!

Pusssss'


stääädar

Hej på er! :)
jag har precis varit ute med hundarna, och ska strax städa faktiskt ..
Är ensam hemma just nu, då mamma&pappa är hos min mormor&morfar :)
och jag har lovat mamma att damsuga, så de är väl bara att sätta igång och städa!
jaja, haha!
Vi hörs sen! :)
Pussss'

Jag, just nu ..



känner mig sååå snygg ;)
haha, Kände för att göra en ansiktsmask innan jag går och lägger mig, visst är jag snygg? ;)

OMG! JAG HAR GLÖMT ATT ...

BERÄTTA EN SAK FÖR ER! :D
Kolla bildeeeen!

JAG HAR BLIVIT PRELIMINÄRT ANTAGEN TILL JOHN BAUER OCH IT/MEDIA! :D :D :D
(kom iochförsig in på allt jag sökte, men detta är vad jag vill gåååå!:D)

;(

nej, fyfan.
Sitter här som en jävla tönt, lyssnar på samma låt om och om igen(In the end med Linkin Park), och lipar..
åååh.. Blir så jäkla sur/ledsen när de är såhär ..
jaja, orkar inte mer ..
Hejdå.

100409

Hej på er!
Blev ingen bloggning innan vi åkte hem ju, började spela ett spel på datorn, och vips så var jag fast! Menmen!
Sen jag kom hem har jag ätit lite, tränat lite, slappat lite och så :) ska nog ut på en promenad nu med tror jag, får se! :)

Äh, skriver sen ikväll, pusssss'

Dagens Låt


Down - Jay Sean ft. Lil Wayne

Baby are you down down down down down,
Down, down,
Even if the sky is falling down,
Down, down
Ooh (ohhh)

You oughta know, tonight is the night to let it go,
Put on a show, i wanna see how you lose control,

So leave it behind ’cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape.

So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Down, Down,
Baby are you down down down down down,
Down, Down,
Even if the sky is falling down,

Just let it be, come on and bring your body next to me,
I’ll take you away, hey, turn this place into our private getaway,

So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Down, Down,
Baby are you down down down down down,
Down, Down,
Even if the sky is falling down,

Even if the sky is falling down like she supposed to be,
She gets down low for me,
Down like her temperature, ’cause to me she zero degree,
She cold, overfreeze,
I got that girl from overseas,
Now she my miss America,
now can i be her soldier please,
I’m fighting for this girl,
On the battlefield of love,
Don’t it look like baby cupid sending arrows from above,
Don’t you ever leave the side of me,
Indefinitely, not probably,
and honestly im down like the economy,
Yeahhhhhh

So leave it behind ’cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape,

(So why don’t we run away)

So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Down, Down,
Baby are you down down down down down,
Down, Down,
Even if the sky is falling down

tihii! :D

yesyesyes! endast 50 minuter kvar sen slutar vi, och då ska vi åka och handla och sedan blir det till att åka hem, åååh vad jag längtar efter min säng nu alltså, är så sjukt jävla trött! haha, satt i mammas stol och bara snurrade runt och skrattade, undrar vad hennes arbetskamrater tycker om mig nu? ;o hahaha! dom måste ju tro att jag är helt jävla dum i huvudet ;) menmen, snart kommer jag härifrån iallafall, trots att det varit ganska roligt! :) Finns riktigt söna människor här alltså! (: Nej, men vi kanske hörs en sista gång sen innan vi åker, får se! :)

Pusssss' ♥

trötterrrrrrrr



Jag är så äckligt trött nu alltså, somnar snart, haha!


ni är braaa!

Hej igen! :)
Jag har varit jätteduktig nu, skrivit klart hela Rescensionen(stavning?) och är nästan klar med den första uppgiften :D känner mig ur duktig! ;) haha! Fast nu har jag tråkigt igen, för jag hittar inget mer at tskriva om första uppgiften, och försöker få mamma att hjälpa mig, men hon är lite upptagen just nu :( fanfanfan. äh jag ska bli klar med det här jävla arbetet i helgen iallafall, måste även öva lite på min redovisning jag har på måndag, men det ska nog gå bra! :) tihi.. Jaa, vad ska jag skriva? Jag har skrivit över 450 inlägg sedan jag skaffade bloggen i oktober iallafall, känner mig riktigt stolt över det! :) tänk, snart har jag skrivit 500 inlägg, målet efter det är ju verkligen 1000 inlägg, älskar verkligen att blogga nu för tiden! Innan ville jag lägga ner bloggen för att det är så mycket press i att skriva varje dag och den tog upp mycket tid och så .. Men så känns det inte alls nu längre, trots att ja ginte har alls många läsare, mellan 10-20 st per dag! :) Men jag hoppas även att ni förstår att det blir lite dåligt med inlägg vissa dagar eftersom jag har nationella prov nu och så vidare! Men än så länge så verkar ni inte ha något problem med det! :) äh, jag älskar att blogga, och jag älskar de som faktiskt följer min blogg, det betyder mycket att det faktiskt finns folk som vill veta vad jag gör på dagarna och så, love you guys! :)

Nej .. undra om man kanske ska fortsätta skriva lite på svenskan? eller om jag kanske ska leta lite saker till lägenheten som vi gör i Hemkunskapen? Jag har kommit jätte långt med alla sakerna iallafall, måste bara måla dit dom, men det går nog ganska fort när jag väl sätter igång :) ja, nu ska jag fortsätta, vi hörs säkert fler gånger innan jag åker hem! :)

Puussss'♥

blablabla

Hej igen!
Jag har svintråkigt!
inte gjort någonting mer än att skriva lite på lappen över vad som ska handlas, köpt frukost och spelat massa konstiga&tråkiga spel på någon konstig hemsida :s :( Mamma har precis hjälp mig lite med svenskan iallafall, eller ja, jag skrev ut det jag skrivit redan, och så fick hon kolla över det och typ skriva dit lite av vad hon tycker fattas .. måste försöka bli klar med det nu i helgen! kommer aldrig lyckas, men hoppas kan man ju alltid! :) Ska iallafall få äta frukost om 25 minuter, ska bli gott, är jätte hungrig nu ;D Okej, nu "ropar" mamma på att jag ska komma, så nu måååste jag gå!

Tjingeling!

tidigt in the morning

Godmorgon på er! :)
Nu är jag på mammas jobb, och fyfan vad trött jag ääär!
Ja, iallafall jag ska vara här tills runt klockan halv två, var tvungen att följa med typ, mamma måste hjälpa mig med svenskan, så jag bestämde att jag skulle följa med idag så hon får hjälpa mig så mycket hon kan! (: usch vad slö jag känner mig alltså, har ont i nacken&huvudet, och alla ska skämta och tycker att det är jätteroligt att jag är vaken nu och skit, haha! Nej, nu kom daniel, så nu kanske det blir lite roligare, hahaha! nejdå, de blir det nog inte, men ah, ska väl sluta skriva nu innan jag börjar svamla(stavning?) helt och hållet då ;)

Jaja, vi hörs senare! :)
Saknar min älskling, som skriver så gulliga godnatt sms till mig!♥

Nattiii (:

Nej, jag ska tacka för mig nu faktiskt, är jätte trött, och sen ska jag gå upp vid kvart i 6 imon med, fifan! Ska med mamma till jobbet, men ska försöka uppdatera ändå! :)

Saknar min älskling förresten :/♥

Godnatt på er!♥


Dagens Låt


Life after you - Daughtry

Ten miles from town and I just broke down
Spittin' out smoke on the side of the road
I'm out here alone just tryin' to get home
To tell you I was wrong but you already know
Believe me I won't stop at nothin'
To see you so I've started runnin'

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind
I must've been high to say you and I
Weren't meant to be and just wasting my time
Oh, why did I ever doubt you?
You know I would die here without you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

You and I, right or wrong, there's no other one
After this time I spent alone
It's hard to believe that a man with sight could be so blind
Thinkin' 'bout the better times, must've been outta my mind
So I'm runnin' back to tell you

All that I'm after is a life full of laughter
Without you God knows what I'd do

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

bästavännnn!

Jag känner att jag har en jävla tur som har Clara som bästavän, hon piggar alltid upp mig no matter what! hon kommer med sina små dumma kommentarer, och gör verkligen allt hon kan för att pigga upp mig! :) Du är bäst gumman♥

iih, du är bra!

pluggggggg

asssåååå, jag måste börja plugga snart alltså, suttit i typ 2 timmar och försökt börja, men har inte ens orkat hämta IKEA katalogen, och jag orkar inte hålla på med svenskan, mamma ska hjälpa mig med den, så den får vänta .. fan ;( jaja, nu mååste jag gå och hämta den där jävla ikea katalogen!!!!

pictures

Jag hade tråkigt, så jag fotade lite! (:

blääää

Godmorgon! :)
Jag är såååå tröttt! Vaknade för typ en timma sedan, och har en sån jävla huvudvärk :( Och som grädde på moset så går det inte att kolla den preliminära intagningen till gymnasiet ;o :s blir fett sur på det ..

Men jag ska ta och sova en stund till tror jag, nattiiii!


ååååååååååååååååååååååh!

Jag är så äckligt jävla pissed off just nu alltså.
Helvetes jävla linköping, spelar hur jävla bra som helst under serien, men när slutspelen börjar, nämen då verkar dom tycka att det är dags att börja spela dåligt eller nått, för de är då fan att dom ska spela så jävla dåligt mot äckliga pissiga djurgården. Jag är för pissed off för att blogga. HEJÄCKLIGTDÅ.

.JAG.HAR.TRÅKIGT.










Så ni får massa slöa cam-bilder där jag ser tjockis ut.

ojojoj

Hej på er igen! (:
Är hemma nu, har varit och träffat Mikaela! :)
Hahaha, kollade även min facebook nyss, nu ska ni få se på något

20 st gillar min ändrade relationsstatus, de är inte dåligt ;)

Men nu ska jag fortsätta kolla Djurgården-Linköping!

hemmaaaaa

Hej igen!
Jag är nu hemma, skönt!
Var super trevligt med Alexandra idag, många skratt, och vi gick en hel del med ;) haha! :)
Tycker definitivt att vi får ta och träffas någon mer gång! :)
Men nu ska jag strax sticka till Mikaela och välkomna henne! Hon kom ju hem igår, är så sjukt avundsjuk på henne, vill också åka bort till ett varmt land! :)


Dagens outfit! (:

Förresten, tack till älskling som kom och höll mig sällskap vid bussen, du är bäst!♥

I'm oooout!

Sådär, nu ska jag borsta tänderna, fixa mig lite till och ta in hundarna, sedan ska jag börja gå upp mot busshållsplatsen(måste gå typ 3 kilometer) för att komma till den som kan ta mig till borås! Den busshållsplatsen som finns nära där jag bor går det bussar typ 2 gånger om dagen nu under lovet :s irriterande som fan .. haha!

Men ja, vi hörs när jag kommer hem, då får ni dagens outfit och så! :)


slö bild ^^

Pusssss' ♥

Dagens Låt


Han är min - Linda Bengtzing

Visst har det hänt att jag har tvivlat på att det finns nån just för mig
Nån som har vad jag vill ha
Dela livet han och jag
Visst har det hänt att jag har sneglat någon gång när han har gått förbi
Alla flickors favorit
Hjärtekrossar-dynamit

Men jag tänkte jag har ingen chans
Oj, vad jag hade fel

Han är min
Han är allt
Han är svår att nå, men han är min ändå
Han kan få
Vem han vill
Men han säger nej till alla utom mig
En gudagåva som himlen sänt
Som ger mig allt jag vill ha
Det är sant
Han är allt
Han är min

Nog har jag märkt hur alla avundsjuka blickar ser på mig ibland
När vi går där han och jag
Och jag är den som alla vill va
Nog har jag tänkt att allt det här är nog för bra för att va sant
Ja, en dröm blev verklighet
Och alla andra dom gick bet

Alla tänkte hon har ingen chans
Oj, vad dom hade fel

Han är min
Han är allt
Han är svår att nå, men han är min ändå
Han kan få
Vem han vill
Men han säger nej till alla utom mig
En gudagåva som himlen sänt
Som ger mig allt jag vill ha
Det är sant
Han är allt
Han är min

Bara han och jag
Det är mig som han vill ha
Och ni som tror att ni har nån chans
Sluta drömma, drömmar,
Det är dags att ge upp

Han är min
Han är allt
Han är svår att nå, men han är min ändå
Han kan få
Vem han vill
Men han säger nej till alla utom mig
En gudagåva som himlen sänt
Som ger mig allt jag vill ha
Det är sant
Han är allt
Han är min

Det är sant
Han är allt
Han är min


slööö! ;)

Godmorgon :)
Jag är vaken, slö och har äckligt ont i ansiktet, haha! nej men mitt ansikte är as torrt typ, för de svider ^^

Ska snart ta tag i mitt ansikte, sedan ge hundarna mat, gå ut med dom och sedan leta kläder till idag! Ska ju in och fika med Alexandra idag, tar bussen in vid 14.20! :) Vi kommer ha grymt kul, och jag lånar nog med mig mammas kamera in tror jag, får se! :)

ååh, vaknade inatt av att jag fick ett sms, tihi titta vad gulligggggt!;

Usch vad jag saknar han! :(♥

Jag är rätt slööö!
Inte gjort något av det jag skrev innan att jag skulle göra, men nu ska jag iallafall ta mig i kragen och lägga mig i sängen och kolla på tv, för snart kommer jag somna! haha, men vi hörs imon!

Godnatt♥

pössssss

Jag har så grymt tråkigt :(
Jag är slö, och det finns inget att göra, funderar på att kolla på "Dating in the dark" men orkar inte .. fan också ..
Hm, leta kläder tills imon kanske? Ska ju in och träffa Alexandra, ska bli grymt skoj! :) Jaja, får väl leta kläder, och sen hitta på något att göra alltså, hm, kanske ska gå ut en sväng? fast de regnar .. hm, fan .. haha! får väl se om jag hittar på nått eller om jag hamna här igen, ja de märker vi :)

Puss på er' ♥

Dagens Låt


[Slö bild. ska göra en ny en annan dag!]


Halo - Haley James Scott (One tree hill)

pictures from yesterday


Man bara mååååste älska minen ;) hahaha!

slöööa vi är ;)



haha, slö bild på älskling ;)♥

Todayyyy

Hej på er!
Nu är jag hemma igen, äntligen!
haha, gick rätt fort till borås faktiskt, runt 45 min! :)
Handlade lite som jag slänger upp bilder på här nedanför, och sedan kommer det ett nytt inlägg med massa bilder från igår! :)

Pusssss' ♥


köpte tuggummi och Två marabou, har ätit upp den ena redan (a)

Min suuper snygga BH jag köpte (;

En helt vanlig vit tröja köpte jag med, har en likadan i svart! :)

Köpte även ett par örhängen, skitsnygga!, och lite ansiktsmasker! :)

Snygg som få ftw! ;)

Våra heeta mopeder, haha! ;D

Dagens outfit! :)

*Rubrik*

MorrrrN' på er (:
Vi har faktiskt varit vakna sedan klockan halv åtta :o haha, men vi har pluggat lite, och jag har duschat och så (: Snart ska vi äta och sen ut med hundarna en snabbis och sedan blir det borååås :D ska bli sjuk skoj! (: tihi! ah, orkar inte blogga nu, men bloggar ikväll, och då kommer alla bilder upp (:

Pussssss' ♥

super kväll

Godkväll på er! (:
Sitter här med Clara nu, vi pluggar lite faktiskt, fått gjort en jäkla massa på Lägenheten som vi gör i Hemkunskapen :)

Älskling åkte hem runt tjugo i nio, och vet ni vad? Jag saknar honom redan! :/ blä på det.. men kvällen var verkligen super, tack till er!♥

Imorgon ska jag och Clara som sagt till Borås, ska bli sjukt kul, ska kolla lite kläder och skor och så! :) Ska låna med mig mammas kamera och ta lite kort på oss medans vi är där! :D har några bilder som jag slänger upp imorgon på morgonen eller så :)

Ska sova snart, så säger godnatt nu! :)♥


sällskap (:

Hej på er! :)
Sitter här med min Älskling och Clara, trevligttrevligt! :) haha ;D
Vi var ute innan och då kom de en jävla 7åring och börja jaga mig och säga till Clara att han skulle mörda henne och skit, haha störd som fan va han! xD Sen kom hans mamma och hämta honom, skönt att bli av med han ;) haha.

Har tagit några bilder nu under dagen, som jag slänger upp antingen ikväll eller imon, får se! (:

Tihi, här får ni någon slö bild sålänge iallafall! (:


Puuuusssss' ♥

snartsnartsnart

iiih, nu ska jag byta om&fixa mig lite, sen åker jag och möter Clara! :D

Puss på er&mitt braiga humör! (:♥

Utvilad som attans

Godmorgon på er!
Guud, idag är jag riktigt utvilad! sov ca 10 timmar inatt! :)
Just nu håller jag på och städar lite på mitt rum, så jag har det gjort sen när Clara kommer :)
Förresten, skulle det inte bli fint väder idag? har för mig att jag läst det någonstans, men inte då, det regnar som fan :( menmen ..

Idag ska jag och mamma beställa min hårförlängning iallafall, ska bli så kul och få den, och prova den och så :) Ska ringa min frisör så hon får klippa till den åt mig typ nästa vecka eller nått! :D ni kommer bli dom första som får se den iallafall! :) tihi (;

Men nu ska jag sätta på lite musik, lågt förstås eftersom alla utom jag sover :p och så ska jag fortsätta städa, sen blir de frukost! :)

Hörs sen när Clara är här! :)

Pussss

Godnatt

Nu säger jag godnatt, spelar ingen roll vad klockan är at the moment, kommer somna sååå himla gott i min säng! :)♥


bummmmppssssss

Random rubrik.
Jag är dryg.
Så jag slänger upp en bild istället för att skriva.
hejdå.

ååh vilken söt hund jag haar! (:


trötter

Godmorgon!
Ja, ni undrar nog samma sak som jag just nu - Vad fan gör jag vaken nu? ;o
jag har ingen aning, somnade typ vid fyra, kanske efter fyra, och gick upp vid 5 över sju (y) fyfan alltså .. Är svin trött, och tycker jäkligt synd om cody som jag ska va med ikväll, haha! får försöka att sova lite i eftermiddag! ;)

Nej, nu tackar jag för mig, haha ska se om jag kan gå och lägga mig igen :)

natti

Hej på er! :)
Sov aldrig över hos min kompis, utan kom hem nyss :)
Var jätte trevligt, men mamma ville ha hem mig ändå, så fick gå hem :s
jaja, kom hem nyss iallafall, och OMG alla är svinfulla, och jag går lätt och lägger mig nu alltså, ska sova mellan mamma&pappa så ska gå upp så fort jag kan när jag vaknar. Vi hörs imon hörrni! :)♥


*rubrik*

Nu drar jag hem till en kompis och sover där, hörs imon eller nått! :)♥


bläääää

Jag är trött, hungrig och har ingenting att göra, Jag slår sönder något snart alltså..
Vill ha nått och göra verkligen, men det finns inte en jävel som kan göra nått, så jag är nog fast här hemma ikväll ;(


Frågor och svar!



[ursäkta för den dåliga grafiken på bilden!]
Svar på alexandras kommentar iallafall:
1. haha, Det kan du och jag prata om på Onsdag Alexandra ;)
2. Visst är det hemskt när man verkligen inte trivs med tex låren&magen? så irriterande tycker jag! .. Men precis som du säger så ska man vara positiv! :)

Hiss&Diss


Jag hissar;

  • Vårvädret! - Värmen är påväg, solen lyser, och vårkänslan börjar sätta in. Finns det något bättre?
  • Långa promenader - Långa promenader i vårvädret, mysigt och riktigt skönt!
  • Spotify - ååh, all musik på ett och samma ställe, UNDERBART! youtube är helt okej, men spotify är bäst!
  • Kärlek - Det finns ju inget bättre än kärlek, om den så är riktad mot en vän, eller en pojkvän/flickvän.


    Jag Dissar;
  • Alkohol - har aldrig varit ett fan av alkohol, vilket jag har mina skäl till att inte vara. dock personliga skäl.
  • Längtan - jaa, finns det något som är värre än när man längtar efter något, och så går tiden så sakta, så det känn som det är evigheter tills det man längtar efter ska hända.
  • Nationella prov - Iochmed att jag går i nian, så har vi massor med nationella prov, och jag hatar den där jäklans pressen som man får, svenskan och engelskan är avklarad, bara matten, No'n och franskan kvar då ..

    Yes, det här var min första hiss&diss, tycker du annorlunda? kommentera! :)

utséende?

Hej på er!
Jag fick ett sms innan av min älskling där det stod;
"Har du sett hur du ser ut, du är ju fan lika snygg som en modell du är som en dröm tjej jag kan inte fatta att du är ihop med mig."

Och helt seriöst, jag tycker inte jag ser bra ut. Visst jag har mina stunder, och ja, jag går runt och säger "jag är söt" men jag är inte seriös när jag säger det liksom. Just nu tillexempel, så kämpar jag som fan för att träna magen så den ska se bra ut, inte för att jag vill gå ner i vikt eller så, jag är nöjd med min vikt, men min mage hatar jag verkligen. Samma sak med mina lår, dom är katastrof. Och jag skulle aldrig jämföra mig med en modell, aldrig aldrig någonsin. Som jag sa, jag har mina stunder då jag tycker att jag ser bra ut, men de stunderna är ganska få, och jag jämför mig dagligen med andra tjejer.

Men lilla älskling, jag kan inte förstå att du är ihop med mig!

Jag bryr mig om hur jag ser ut, ja det gör jag, jag vill tillexempel inte gå osminkad till skolan, eller åka osminkad till stan. Jag vill inte ha mjukisbyxor till skolan då jag inte tycker det passar mig. Men jag gillar tillexempel min rumpa, och mina bröst, så därför går jag ofta med tajta kläder som "visar" (kommer verkligen inte på det rätta ordet!) det, jag går ganska ofta med uringat, för att jag trivs med det, inte för att någon annan ska "gilla det dom ser" eller något sådant, de kläder jag tar på mig, tar jag på mig för att jag trivs i det, och gillar hur jag ser ut i det. inget mer med det liksom.

Tänker ni läsare mycket på hur ni ser ut?

vädreeet

Godmorgon!
Vädret är såå underbart ute, så ska inte blogga nu, utan ska ut och fota! :)
Hörs sen!♥

plugggaaaaa?

bläbläblä!
Jag har sååå otroligt jävla tråkigt, det är helt sjukt! funderar helt seriöst på att sätta mig och plugga :o och då är det allvarligt! Liksom, vem vill plugga kl 10 en fredag kväll? gaaaaaash! jaja, ska sätta mig och börja skriva av Clara det hon skrivit på bilden, sen kollar jag nog film, godnatt underbara läsare!♥

promenixxxx

Hej på er! :)
Är hemma ifrån min promenad nu, eller ja kom hem för en stund sedan :)
Kom iväg runt 18, och kom hem lite efter halv åtta, blev en jäklans promenad, ungefär en mil gick jag och Tessie! :) Ska slänga upp några bilder jag tog, sedan blir det duschen tror jag, sen ska jag äta pizza och efter det blir det promenad (!) med bästa vän Codyy! jag går mycket idag märker jag, haha :) men vi kanske hörs sen, annars blir det imon! :)




Tessie är söt! :)

Vi hörs kanske sen då!
Puss på er♥

cleaninnnnn

Hej på er!
Jag har inte haft tid att uppdatera idag då jag städat heeela dagen lång .. Visar före&Efter bilder sen! Ska snart ta mig en låång promenad med har jag tänkt, då det inte blivit någon träning denna veckan, och vet inte om det blir någon nästa vecka heller.. Får dra med mig Clara ut på en lång promenad, haha :) Jaja, här kommer bilderna på hur duktig jag varit, och så hörs vi senare ikväll! :)

FÖRE - DAVIDS RUM





EFTER - DAVIDS RUM




FÖRE - MITT RUM+ GARDEROBEN






EFTER - MITT RUM&GARDEROBEN






Där har ni jäkligt mycket bilder, be happy :) Nu blir det promenad med tessie! :)♥

veckan som kommer

Nu slänger jag upp vad som händer på lovet! :)

Fredag; pluggpluggplugg, mamma ska hjälpa mig lite med mitt svenska arbete, och sen tänker jag ta mig ann min brors rum och städa det, för det ser ut som ett riktigt jävla bombnedslag! fyfan!!

Lördag; hm, idag ska jag prata med Clara lite, och på kvällen blir det filmkväll hos bästa vän!

Söndag; Ingen aning vad som händer, ska prata med bästa vän hon han vill leka med mig då med :D

Måndag; Då ska jag vara med Clara, och vi ska pluggpluggplugggaaa! haha, hon är den som får mig att plugga, så måste vara med henne när jag ska plugga, och sen är vi störda tillsammans, du är så jävla bra gumman! :)

Tisdag; Då sak jag och Clara till borås och kolla runt lite, *hemligt* :D & Mikaela kommer hem! :D

Onsdag; UPDATE! Fika Med Alexandra :)

Torsdag; DEN PRELIMINÄRA INTAGNINGEN TILL GYMNASIET KOMMER UT PÅ INTERNET!!!!!!!

Fredag; Då ska jag till mammas jobb och jobba, skojskojskoj! :D

Lördag; då ska jag baaara ta det lugnt tror jag, vi får se! :)

Söndag; Samma sak här, bara ta det lugnt! =) Tagga inför veckan som kommer! :)

Någon av dessa dagar ska jag även fika med Alexandra& Träffa älskling! ska bli sjukt skoj! :)


Random bild på mig, och även en faail bild på mig!

lovlovlov

Hej på er!
Mitt humör är på topp idag verkligen! :D Haft en sån sjukt bra dag idag! :)
Fick sovmorgon imorse då jag inte fick va med på idrotten för mamma, så jag var med Johan, ytterst trevligt :) Sen hade vi språk, var lite små skoj, haha ;) Sen hade vi engelska, gick ut därifrån, och när johan såg mig, så bar han in mig på mig lektion ;o haha, så jävla pinsamt ;D Sen hade vi NO, dryygt som fan, gick ut därifrån med (a) :D haha, är lite små "stygg" av mig, hahah! ;) fast min no lärare märkte inget :o xD haha dumfan! Sen hade jag lunch, bläbläblä på maten så käka inget, det ångrar jag groovt nu! .. Sen hade jag massa andra tråkiga lektioner, på elevens val fotade jag lite, var skojjjj haha, blev inte så många bra bilder, men jag visar er de två jag blev nöjd med :) Men jag ska nog städa lite nu, mitt rum är ett jävla bombnedslag, haha!

Förresten, de är ju fan lov nu, så sjukt härligt, händer massor på lovet som jag kan berätta om sen :) Saknar min älskling nu dock :/♥



RSS 2.0