31 December - sorry!

föööööörlåt!
Jag tar igen allt jag missade imorgon, och som förlåt slänger jag in en extra dag, som blir "Dag 31 - året 2010" :)

Ska packa och fixa lite nu, PUSS!

trötttt

Jag är så extremt trött på allt. Orkar inte mer.
Bloggar antagligen mer imon.

29 December

Godmorgon!
Jag sitter i soffan och kollar på Skönheten och Odjuret - Den förtrollade julen, som går på Disney Channel, åh vad jag älskar den filmen! hihi (;

Sitter och väntar på att min älskling ska vakna snart, för jag är hungrig som fååååå, haha! Så får nog äta även om han inte vaknat än.. Blir nog en kopp Té och en "the kaka" eller hur det stavas ;)

Nej, vi hörs senare
PUSS!

Julbildeer!!



Den viktigaste "tomten" eller ja, julprydnaden för mig!


Min bror, som skulle va tomte, haha! ;)

Besviken.

Fiifan, jag är så jävla besviken på dig. Far och flyg med dig.

28 December

Godmorgon i stugorna!
Sitter och kollar på Rachael Ray show, och väntar på Våra bästa år, hihi :)

Igår vad jag i Borås med älskling, köpte ett par jeans, en skjorta och hudkrämgrejs, och självklart, COLA! hihi (: Tänkte ta kort på det jag köpt och lägga upp här senare idag, och även mina julbilder, hihi :)

Idag vet jag inte vad som händer, både jag och älskling är sjukisar, så vi får se, men jag är sugen på att gå ut och ta kort, men hade velat ha soligt väder till det :( menmen, vi får se! Isåfall får ni fler bilder i veckan iallafall :)

Nej, är fööör trött för att blogga, så vi hörs senare!
PUSS.

Dag 27.

Dag 27 – Min favoritplats.

Åh, min favoritplats. Vart är den, om inte vart än Johan är. I hans famn, där trivs jag allra bäst. Där känner jag mig som tryggast. Att hålla hans hand, att känna att han håller i min, Det får mig att känna mig trygg. Han får mig att må bra, därför är det min favoritplats, att vara där han är.

27 December

Godmorgon! Ligger jämte min älskling som sover så jäkla sött så, Hihi <3 Idag ska vi in till Borås och byta mitt fina armband och de fina örhängena, för armbandet var för stort :( men men.. Hörs senare, puss!

Dag 26.

Dag 26 - Mina rädslor.

Jag har många rädslor, det är som med att gråta. Jag behöver inte veta om att jag är rädd för det, utan det kan komma krypandes ifrån ingenstans.

Men något jag är rädd för, är att förlora någon som är viktig för mig. - såsom min mamma, pappa, mina bröder och självklart, Min älskling. - För, de gör alla en stor del av mitt liv, och att tappa en del av livet, det är stort. Jag vet ju självklart att någon gång kommer de allihopa att försvinna. Men skulle de försvinna nu, så hade jag inte klarat av det. Det vore för stort för mig att hantera.

Skulle till exempel min älskling försvinna eller ja, välja att gå ut ur mitt liv. Så skulle jag förlora mitt livs kärlek, Jag skulle förlora min andra halva. Och mitt hjärta skulle försvinna med honom, för det är hans, tills den dagen han bestämmer sig för att inte vilja ha det, men det tillhör fortfarande honom. För jag vill inte att någon annan ska ha det.

Jag är rädd för att sova ensam, jag är rädd för mörker. Jag är rädd för att bli ensam kvar.

26 December

Hej på er!
Och förlåt att jag inte bloggat, men det är ju faktiskt Julhelg, så jag valde att ta lite "ledigt" ifrån bloggen faktiskt.

Jag har fått helt fantastiska Julklappar, som jag ska fota idag hade jag tänkt, och sen har jag snygga bilder ifrån Julafton med, hih ;)

Men ja, de kommer upp antingen idag eller någon gång under veckan, och bloggningen kommer att bli dålig, för jag har lov nu, och de tar jag vara på den här gången. Ska sova ut extra ordentligt, ta hand om mig själv, och spendera tid med min familj och min älskling, hihi :)

PUUUSSS!

Dag 25.

Dag 25 - En första.

Oj, En första? Hm, igår var det min första julaftonskväll jag spenderat hos min älskling. Var hemma först, och åkte sedan vidare till älskling, och åh så roligt det var, hihi! Få somna jämte min älskling, och veta att det är julafton och att jag fick det jag ville ha - Det jag ville ha, var ju självklart Johan, det är allt jag vill ha och behöver - det betyder allt för mig.

En annan första, hm. Ja snart kommer nyår, och då blir det första gången jag spenderar den hemma hos älskling, och jag ser framemot det!

För, på dagen så är vi hemma hos mig, och sedan på kvällen åker vi hem till han, och är där på kvällen/natten. Och det kommer nog vara helt otroligt underbart, att få vara hemma hos honom, och få kyssa honom när klockan slår 2011, det kommer bli en ny upplevelse, som jag ser framemot.

Dag 24.

Dag 24 - Det här får mig att gråta.

Åh, herregud. Jag gråter hur lätt som helst. Så skulle jag skriva allt som får mig att gråta, skulle det ta hela dagen.

Nej, men jag gråter lätt om jag bråkar med någon, speciellt älskling. Och jag kan gråta om någon som står mig nära bråkar med någon. Jag gråter om någon säger något elakt, antingen om mig, om min älskling eller om någon annan som står mig nära.

Jag gråter verkligen hur lätt som helst, men det är sådan jag är. ibland är det bra, ibland är det dåligt. Jag vet inte. Jag gråter bara liksom. Det kan komma ifrån ingenstans, och ibland så är det något som orsakat det.

merry christmas

God jul mina fina blogg läsare! :)

Dag 23.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre.

Vad som får mig att må bättre är självklart min älskling. Men ibland räcker det med ett léende, eller en komplimang.

Att träffa min älskling efter en lång skoldag, åh då jag kan inte låta bli att le, eller att vakna upp jämte honom, och det första han säger är "du är så söt" det gör så jäkla mycket för mig. Det betyder så jäkla mycket för mig. Att någon säger "vad fin du är i håret" eller "snygga kläder", det kan göra så mycket både för mig, och för andra människor.


Nej, nu ska jag packa, för ikväll bär de av till älskling, och imorgon är det julafton! :D♥

Hörs imorgon!

Dag 21.

Dag 21 - Ett annat ögonblick.

Hm, jaa, har ett ögonblick jag veerkligen vill berätta om, men kan inte, det är hemliigt! ;)

Men ett ögonblick, hm.
Jo, jag vet ett ögonblick. Minns inte när det var, men det ögonblicket jag visste att det var Johan som var den rätta. När jag såg honom i ögonen, och bara kände att det här är rätt, det är det här som gäller. åh, hihi <3

jag orkar och hinner inte bligga, men gör det för er skull!
PUSS.

Dag 22.

Dag 22 - Det här upprör mig.

Något som upprör mig, är när ingen lyssnar på mig. När jag försöker säga min mening, och vad jag tycker/tänker, och ingen lyssnar. När jag försöker stoppa ett bråk, eller bara göra mig hörd, och ingen lyssnar.

Något annat som upprör mig, är när jag gör mitt bästa, och verkligen kämpar för att klara det, och så är det INGEN som uppskattar det. Jag klarar inte av sånt, för jag tycker det är hemskt att inte uppskatta saker som andra gör för en.

Ja, skriver inte så mycket, men ni får klara er!


thired of it.

Nej, feeeta problem.

Bloggar kanske imon.

OMG.

Seriiiiiöööööst.

På engelskan idag, så ska vi kolla på en film om typsnittet Helvetica, som är EN TIMMA OCH 20 MINUTER LÅNG :o OM ETT TYPSNITT. Och det är helt seriöst, fatta att det känns såååå jävla onödigt. Orkar inte med det. Men vi ska svara på frågor om filmen sedan med, och ja, de lär ju gå bra? ;) Tänker sitta och lyssna på musik istället, så får jag fråga alla andra sen, haha ;)


Hörs senare, för nu är de mat. PUSS!.

hallihallå.

haallååååå (;
Sitter och funderar på vad jag ska göra, har börjat på en ny novell, för jag är inte helt nöjd med den andra, för den verkar lite för konstig, haha ;)

Idag efter skolan ska jag ju som sagt klippa mig, sen ska nog älskling hem till sig I guess, och jag hem till mig. För jag måste städa :( Men jag är ändå rätt taggad, för imorgon slutar vi, och går på Jullov, fan vad askalas! :D
Aja, får väl fortsätta skriva då ... Vill inte!
Snart ska jag och Simon redovisa med, och Pontus är inte här. MMMMHKUL.

21 December.

Godmorgon!

Sitter i skolan, är ej taggad, för vi ska redovisa på svenskan, och på engelskan är våran lärare sjukskriven, så ingen vet vad fan vi ska göra.

Efter skolan ska jag klippa mig, får se vad jag gör, vill hitta på något, men vet inte vad.. höhö (;

Näe, får fixa klart Powerpointen nu, PUSS.


tröttiiiiisssss

Heej (:

Jag sitter hemma i min säng, känns tomt utan min älskling, men han är med mig i hjärtat och i tankarna. Ska även ringa honom snart, om han svarar på sms vill säga, hihi ;)

Ska snart även leta efter kläder tills imorgon, och funderar på att börja städa lite på mitt rum med, känns lite som det behövs, hihi (a) Fast jag orkar inte, gör det imon tror jag, hihi ;)

nej, tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt, ska sova nu tror jag, älskling svarar inte på sms och jag är gaanska trött..

PUSS!

Jag har officiellt världens finaste pojkvän♥


Baby, du gör min dag, du gör mitt liv till det bästa som finns♥


20 December

Hej på er!

Sitter i skolan, har mentor/studiepass grejs, men ja vem jobbar? inte jag iallafall. Min fina älskling börjar inte förän vid 11.40 så jag ska ut och träffa han vid 10, när jag har rast hihi :)

Sen ska jag försöka få han att vänta på mig tills min lunch så jag kan pussa ännu mer på honom, hade varit as kalas! :D

Men det får jag han nog inte till, men kan ju alltid hoppas, hihi :)

Nej, jag orkar inte blogga, är üüüber trött och hungrig och på litehalvdåligt humör. Eller nej ,men jag känner mig lite dum.

Jaja, PUSS

Dag 20.

Dag 20 - Den här månaden.

Den här månaden, jaa vad ska jag skriva?

Den här månaden är en bra månad. Har fått bo själv med min älskling, har fått känna på ett leva som att jag bor själv (alternativt med Johan). Och jag har fått uppleva så mycket ändå.

Nu är det de bästa som väntar, Jul, mellandagarna och Nyår. I can't wait!

Hos älskling

Hej på er! Sitter hemma hos älskling och försöker få hans syster att sluta tjata om att hon ska möta mig i lips. Det går sådär bra. Aja, tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Vi hörs imorgon! PUSS.

19 December.

Hej på er!
Jag har ju varit kass på att blogga i några dagar, men jag har haft så mycket att göra, men samtidigt ingenting. Men jag har inte haft någon ork. Kassa ursäkter, men så är det.

Igår kom ju mina föräldrar hem, det var as kalas, saknat dem ganska rejält. Iallafall min underbara mamma.

Och imorse åkte älskling hem, vilket ogillas starkt! Men ska hem till han och sova hos han inatt, vilket är as kalasigt! åh jag längtar! <3

Nej, det här är ju as kasst. PUSS.

Dag 19.

Dag 19 - Detta ångrar jag.

Jag ångrar faktiskt så jäkla mycket. Jag har gjort så många jävla misstag i mitt liv så det är inte sjukt. Men endel misstag har lett till något riktigt bra.

Ni som känner mig och ni som läst min blogg länge eller ni som bläddrat bak i arkivet och läst gamla texter. Ni har antagligen läst/hört om en viss person vid namn Oscar. Jag var kär i honom, men han var inte kär i mig, nu i efterhand vet jag inte ens om han tyckte om mig. Men iallafall. Jag var ihop med Johan när jag träffade honom, men jag föll direkt. Sen höll jag och Johan på (mest jag) fram och tillbaka. Endast på grund av Oscar. Sedan hände något. Jag släppte taget om Oscar och hittade mina riktiga känslor för Johan, de som fortfarande finns kvar idag.

Sedan ångrar jag flera av våra bråk, framförallt det vi hade igår. Men det vill jag inte prata om i bloggen, för det är väldigt personligt.

18 December

Hej på er!
Nuuuu har jag varit duktig och lagt upp alla dagar utom den 15:e, men ni får klara er utan det, för jag hade mjukisar och en tjockis tröja, eftersom jag var sjukis då så hade ju inget speciellt på mig.

Nej, jag väntar in mina föräldrar som kommer hem idag, efter en lååååååång dag!

Men nu ska jag fixa något att äta, dör snart!

PUSS!

Dag 18.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Ja, den här är enkel!.

Min favoritfödelsedag är den när jag fyllde 16.
Min älskling började med att försäga sig och sa "Har du öppnat halsbandet än?" så jag visste att jag fick ett halsband, som jag förövrigt älskar, och använder varje dag!.

Sen åkte vi till liseberg, Jag, mamma, pappa och älskling. Mamma och Pappa gick själva och kollade runt, och jag och älskling hade åkband och en jäääävla hög med pengar, hihi ;) Men ärligt talat åkte vi knappt någonting, dels för att det var sån kö, och sedan för att vi spelade mest, för de är ju såååå kul med de där maskinerna som har en sån där krok grej ni vet? man ska greppa tag i ett gosedjur och om den håller kvar i det så får man det, och jag lovar vi spenderade skert 500 spänn på de där maskinerna ;) hihi! :)

Vid 10 typ, åkte vi hem, och sedan låg vi och myste och fixade lite med alla gosedjur, och älskling vann även stjärnvinst på Ballerina och på marabou, haha! så vi tjockade i oss massa sånt, hihi :)

Det är min favorit födelsedag, genom tiderna. (iallafall så långt jag kan komma ihåg, hihi ;)

Dag 17.

Dag 17 - Mitt favoritminne.

Mitt favoritminne, åh det är så jävla svårt!!
Finns så många ju.

Men ett av de, är när Johan sov hos mig första gången. Ingen av oss vågade somna och vi låg uppe till kanske 5 på morgonen och bara pratade, så underbart var det! Och jäklar vad trötta vi var efter den korta sömnen, men vi gick ut och la oss i trädgården i solen och busade som attans, det var så jäkla amazing så jag vet inte vad!

Ett annat är när jag kom hem ifrån turkiet. Jag var ute, och väntade på honom, hörde att bilen kom och gick för att möta honom. Och ohgud vad konstigt det kändes, vi hade ju varit utan varandra så länge, så första kyssen kändes konstig.

Sen gick vi in, och pratade, och började kyssas riktigt, och ja, då försvann det konstiga. Sedan somnade jag, och vaknade av att han pussade mig och väckte mig, för klockan var typ 1 på dagen. Sen packade jag upp alla mina grejer, och gav han sitt armband. Vi har likadana, fast på hans står det "Ida" och på mitt står det "Johan" på såklart, hihi :)

Ja, det finns så många fler, och ett annat kommer i "dag-18" :)

Dag 16.

Dag 16 - Min första kyss.

Hm min första kyss kan man sammanfatta på så måååånga olika sätt, Min allra första kyss "med bara öppen mun" var med min första kärlek, Pontus. Det var även min första "tungkyss" med, men det var ingen kyss jag gillade, men det var den första.

Nästa "tungkyss" var med Simon, och just då kändes det bra, och jag gillade det. men i efterhand känns det bara fjolligt och konstigt.

Den allra första "tungkyssen" jag gillade, var med Johan. Alla kyssar som jag någonsin älskat har varit med honom, för det är honom som allt betyder mer än världen med.

Jag vet inte hur bra det här blev, men jag hoppas ni är nöjda :)

17 December

Hej på er!
Jag vet. Jag suger.
Men det får gå, för jag har ingen ork till någonting, och är extremt sur på min skola just nu.

Kom till skolan, för att vi skulle ha prov, och ah, provet gick excellent, men så får vi veta att vi får SLUTA efter provet. Svenskan inställd för vi har inget att göra, och ja fan vad kul. Slutade då vid 10 i 9 när jag var klar med provet. Och ja, vad faaaaan ska jag göra nu? Johan slutar vid 14.10, och okej jag sitter jämte han nu, för dom sitter i i biblotekets dator sal grejs, men om 25 minuter slutar han och sen har han idrott. och då tar jag dock bussen till Daniel och hämtar hans nyckel och åker till hans lägenhet, för fan heller att jag är ute till tidigast kl 2 när de är så äckligt jävla kallt.

aja, som ni märker är jag inte på något vidare humör, så jag bloggar mer när jag är hos daniel, då jag lägger upp dag, 15,16 och 17! ska försöka iallafall, haha! ;)

PUUUSS

Julkul i fotostudion

hihi, jag, Linn, Nelly och kim har haft julkul i fotostudion, slänger nog upp några fler bilder senare ;)




usch, mitt face ser tjooockt ut :(


16 December

Hej på er!
Sitter i skolan, är ganska taggad för de blir en as kalas dag idag!
Nu ska vi antingen gå ut och ta kort eller så ska vi använda bakgrunder som benno fixat och göra julkort! :D
sen på idrotten så ska vi åka stjärtlapp(stavning?) kommer bli så jävla as kalasigt! :D

nej, nu ska jag kolla på genomgången och hoppas på att det blir ljust snarrrrt!
PUSS

Dag 15.

Dag 15 - Mina drömmar.

Jag har ganska många drömmar.

En dröm är att få en bra karriär, och lyckas med det jag jobbar med. - Just för att det är viktigt för mig att ha en egen inkomst och inte förlita mig helt på den partnern jag har, om jag har någon - För den dagen när min partner lämnar mig då? om han gör det, vad ska jag göra då? då står jag där utan en egen inkomst, och det hade inte funkat.

Jag har en annan dröm om att få en fin familj som är frisk och mår bra. Jag vill få uppfostra mina egna barn och jag vill uppfostra dom på rätt sätt. Jag vill inte vara en frånvarande mamma, och jag vill heller inte att mina barn ska ha en frånvarande pappa. Jag vill ha en familj där alla tycker om varandra. och visst kan man bråka, men jag vill att min familj ska hålla ihop.

Jag har också en dröm, en dröm om att jag ska få leva med Johan hela mitt liv. Att få bli gammal med honom, och skaffa barn med honom. Det är ganska stort att ha en sådan dröm när man endast är 16, men jag vet att jag hittat rätt. Jag känner det i hjärtat, för varje gång jag ser honom lyser hela min dag upp, jag kan inte sluta le. Han har hela mitt hjärta, och det är så jag vill att det ska vara så föralltid.

Jag har en dröm att få leva hela livet på mitt sätt. Att inte bli sjuk, utan att må bra ända in i slutet. För jag vill inte spendera slutet av mitt liv på ett sjukhem eller sjukhus. Jag vill vara hemma med min familj, för jag vill spendera all min tid med dom som jag kan och får.

Jag har säkert fler drömmar, men kommer inte på något nu, och har inte riktigt tid..

PUSS!

15 December

Hej på er!
Jag har inte orkat ta en bild till gårdagens "dag"  för min kamera är urladdad och allt, så jag har inte orkat, men fixar det jag har på mig idag senare istället, I promise! :)

Sitter i skolan nu, de är as kalas typ, eller inte jätte men de fuunkar!
Efter skolan ska jag ner till subway och intersport, ska köpa macka till baby och impregneringsspray och vantar till mig, hihi :) Sen bär det av till ätradal och träffa lite folk, blir nog askalas, hihi ;)

Nej, ska koncentrera mig på Flash nu, Hörs senare PUSS!

Nattiiiih

Jag tänkte bara säga godnatt!
För jag är såååååå trött och mår illa som satan, men ska till skolan imorgon ändå, det blir awesum!
Efter skolan ska jag ner till stan och köpa impregneringsspray till mina snyyygggaaa uggs, som jag måste ta kort på och visa er!
och sen ska jag köpa en macka på subway till min älskling och ett par vantar, mina är sönder :(

Men ja, ni kom min älskling hem ifrån sin lilla tur med vovvarna, så

Goooooodnatt!


Glee

Hej på er!
Sitter och kollar på Glee med älskling, fan vad jag älskar det!

näe, men snart kommer min bror hem med massa grejer som jag bad honom köpa, eftersom jag inte får gå ut. Men ja, imorgon ska jag till skolan iallafall, och jag taggar för efteråt blir det ätradal med älskling, blir as kalas! :)

Har inget att skriva egentligen, så vi hörs senare, med Dag 14 :)


14 December

Hej på er!
Jag vet att jag varit lite off nu i några dagar, men jag är helt utmattad.
Jag orkar ingenting, och jag sover säkert 9 timmar varje natt plus att jag sover någon timma på dagen med, liksom vafan?! menmen, vi får hoppas det blir bättre snart.

Jag har även blivit sjuk typ.. Mådde jätte illa igår, spydde även på morgonen. Så stannade hemma igår, och mådde illa imorse med, så jag stannade hemma idag med .. Älskling som mådde illa igår med vågade ju självklart inte gå till skolan om jag mådde illa och spydde och sen mår han också illa, så han vart hemma igår med, och han mår fortfarande illa idag med och har sprungit upp och ner hela natten, så han har inte sovit så mycket heller :(

Så idag blir de inte mycket som händer, ska ta det lugnt och försöka städa lite.

Nej nu ska jag försöka äta frukost.
PUSS!

Dag 13.

Dag 13 - Den här veckan.

Den här veckan är lugn.
Idag är jag sjukis tyvärr, så har inte gjort något annat än att ligga i sängen typ.

Imorgon ska jag till skolan och efteråt ska nog jag och min underbara pojke hitta på något! Kanske blir bowling eller något liknande, hihi! :)

På onsdag slutar jag vid 11, och så tänkte jag ta en buss till min gamla skola ätradal och träffa lite folk, ska bli underbart! (:

Torsdag, ja då vet jag inte vad som händer, det får vi se :)

Och på fredag ska jag köpa klart alla mina julklappar! Äntligen kommit på vad jag ska köpa till min älskling, och det var på tiden haha! ;)

Lördag, ja då blir det till att städa, för på natten sen kommer MAMMA OCH PAPPA HEM! :D kommer bli kanon att få hem dom igen, trots att det gått extremt fort..

Söndag, jaa, då blir det väl att prata med mamma och pappa, och förbereda mig för att sova hos min älskling en sista natt, eller ja.. vi kommer inte att sova med varandra mer förän efter julafton, så de blir ett tag..

Det här var dag 13, PUSS!


hihi, kärleeeek på hög nivå ♥

Nu ska vi kolla Eclipse och äta chokladbollar, MUUUUMS! ♥


Dag 12.

Dag 12 - I min handväska.

Hm, ja nu är det ju dock så att jag inte använder någon handväska, men en väska jag alltid har med mig är ju sjäälvklart min datorväska.

I den har jag, min dator, dator-laddare, hörlurar, alvedon, pennor, papper och massor med skräp, hihi!
Min kamera är urladdad så blir ingen bild tyvärr :(

12 December

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen kl 7 kanske, och bara kollat på tv och tjockat i mig massa godis, hihi (a)
Älskling sover fortfarande, och jag vill inte väcka honom heller, så han får sova.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, eller jo! Vi ska ha twilight maraton, haha! Ska se Twilight, New moon och Eclipse, blir awesuuume! (: Och så äter vi nog tacos som blev över ifrån ifredags, mums!

Men nu ska jag ut med hundarna, PUSS!


Dag 11.

Dag 11 - Mina syskon.

Hm, Mina syskon, mina syskon mina syskon..
Jag har två bröder. De är 23&22 år gamla.
Den äldste(stavning?)bor i en lägenhet egentligen, men har varit gullig och bott hemma när mamma&pappa är borta. Han har varit min "bästa" bror för det mesta, mest för att jag inte har så mycket kontakt med min andra bror egentligen, han håller sig för sig själv, och det gör jag med så ja. Men tillbaka till min äldsta bror, vi har haft så mycket skoj tillsammans, minns när han bodde hemma innan och min andra bror bodde själv, då kunde vi sitta uppe hur sent som helst och spelar guitar hero mot varandra inne på hans rum, så jäkla skoj!

Sen då min andra bror, som sagt har vi inte den bästa kontakten, men han är fortfarande min bror och jag älskar honom. Även han har bott hemifrån, när han pluggade på gymnasiet, för det gick inga bussar dit, och mamma kunde ju inte gå upp vid typ 5 varje morgon för att skjutsa han dit för att sedan åka hem och fixa iordning sig för jobbet. Det funkade inte. Så han flyttade till en lägenhet som låg i princip brevid skolan. Dock så bodde det en idiot i lägenheten jämte, som bröt sig in och tog min brors dator vid 2 eller 3 olika tillfällen (alltså 2 eller 3 datorer borta).

Jaaa, det här var mina syskon. PUSS

Mobilblogg - ligger i sängen och är dödstr...

Mobilblogg - ligger i sängen och är dödstrött, uscha. Jag och älskling ska bara ta det lugnt idag, mysa lite framför tvn och så.. Hörs senare! PUSS


11 December.

Godmorgon!
Jag har varit vaken i en timma nu ungefär. Men min älskling sover fortfarande, och jag tänker låta han sova faktiskt :)

Kvällen igår vart hur rolig som helst!
Clara och Jesper kom vid en tio över 6 kanske, och då började jag med maten, eller jag stekte köttfärsen medans Älskling fixade grönsakerna och så :) sen åt vi och började kolla på idol, men det struntade vi i och sjöng lips istället, hihi! ;D

Sen började vi snacka sexställningar, haha!
och vid 12 åkte dom hem. Jag&Johan tackar för kvällen iallafall, det var awesome! :)

Här har ni en biiiildbomb!

bilderna är i o-ordning men det får ni leva med, och inga bilder på Clara&Jesper för vill inte lägga upp bilder de inte godkänt :) (även om jag gjort det med bilder på min älskling, hihi ;)

PUSS


Dag 10.

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.


Började dagen i min rosa Pyjamas! (:

sen to jag på mig det här (bilden vägrar rotera ><)
Tröja - Pepe jeans london.
Byxor - H&M

Sen på kvällen tog jag på mig det här :)
Linne - Choice(Stavning)
Tröja/cardigan - Ullared
Byxor - H&M

Det var vad jag hade på mig idag!

handla maat

Japp, nu ska Jag ta bussen till ulricehamn snart, så ska gå om någon minut, hihi!
Sen ikväll Kommer Clara och hennes kille till oss, och så, men nu ska jag gå!
PUSS!

förresten, jag är med och tävlar om att bli dagens blogg på http://emmastarleaf.blogg.se/, hihi!

hörs senare med massor av bilder!

hihi

Hej på er!
håller på och gör frukost till mig nu, är suuper hungrig!
Sen kollar jag på våra bästa år med, ska ner och duscha sen efter det och efter jag ätit :)
Vid 14:45 tar jag en buss till ulricehamn och handlar och där inne möter baby upp mig, hih!
Sen åker vi hem och så kommer Clara och hennes pojkvän till oss ikväll då.
Vi ska fixa tacos och så ska vi ha en rolig kväll med Idol, lips och musik och så! :)

NU är min frukost klar!
PUSS

10 December

Goodmorning America!
Eller nått sånt, haha ;)

Jag vaknade för en halvtimma sedan typ, och är totalt helt jävla hanidkappad känns det som.
Jag vet att det är fel ord att använda men de känns så.

Vaknade och skulle gå ner och duscha, men de kunde jag ju glömma, ställde mig upp och men fick lägga mig direkt igen, kan fan inte stå eller gå en jävla centimeter knappt :( Hade ju idrott igår, och det känns av idag, usch vad ont jag har i ryggen.. :( Så jag ska ta och ringa min bror snart så han får sjukanmäla mig, för de är fan inte värt att försöka gå till skolan när jag har så jävla ont och behöva gå upp och ner för alla trappor och allt.. nejtack.

Vi hörs senare!


Dag 09.

Dag 09 - min tro.

Hm, ja jag har ju ingen religiös(stavning?) tro, utan det enda jag tror på är kärleken, och att man ska ta vara på sig själv.

Kärlek är något jag aldrig kommer att iallafall helt och hållet kommer att tappa tron på. För det är det viktigaste vi har. Kärleken till alla de människor vi har i våra liv är obeskrivlig, och välbehövlig. För hade jag inte haft någon som tycker om mig eller älskar mig, på vilket sätt som helst, så hade jag inte klarat av det. för i en värld där man inte är omtyckt någonstans, det vore sjukt.

Nej, det här blir rörigt och konstigt, men nu vet ni min tro iallafall!


-

Ibland vet jag inte ens vad jag gör här..

Scars - Ronan keating♥

Scars are warning signs left behind from choices that we made.
Scars follow you home and they won't let go
They're with you to the grave
Everybody has regrets, wounds they wish would heal
Clocks that won't reset

But I wouldn't change a thing
They're such a part of me
They make me who I am
No apologies for these scars

Scars...

Scars are simply lessons learnt
bridges that we've burnt
So we won't go back
Scars show me where I've been, where I shouldn't go again
Keep my heart on track
I'm sure, sure before too long I'll have another souvenir from somewhere that went wrong

But I wouldn't change a thing
They're such a part of me
They make me who I am
No apologies for these scars

Scars...

Everybody has regrets
Wounds they wish would heal
Clocks that won't reset

But I wouldn't change a thing
They're such a part of me
They make me who I am
No apologies for these scars

Scars...


såååå hungriiiigggg

ja fyfan, jag är så äckligt jävla hunrig. åt bara en macka imorse, och de är alldeles för lite..
Dock så är de svin äcklig mat i skolan, (fiskgratäng och potatismos), men ska försöka äta lite potatismos, sen köper jag nog mig en korv (som alltid hihi) och äter innan jag ska ha IDROTT!

De är typ ingen som ska ha idrott ifrån våran klass, som typ alltid, men de är iallafall jag och Nelly som jag vet om, men är de väl några ifrån HR(hotell och restaurang) klassen med. Vi ska bada på Alideberg.. De gillas inte! hatar att visa mig i bikini och jag fick med mig fel shorts med, så har jättekorta, och jag HATAR min ben :( menmen, ska ju vara i vattnet så de är väl ganska lugnt ändå :)

Nej, nu fan ska jag börja träna nästa vecka. Det lovar jag nu. ska leta upp mitt Zumba och göra det, sen vill jag börja göra situps, men det känns så dumt att göra när älskling är där, haha ;) får se,


Hörs senare, för nu är de 10 minuter och sen är de käääk, åh vad gott ;)
PUSS!

9 December

Godmooorgon!
Jag är i skolan nu, är ganska trött, men det funkar.
Gick upp vid 05.25 för att hinna duscha nu på morgonen, vilket verkligen behövdes ;)

Sitter och funderar på vad man kan äta idag, och vad vi ska laga för mat till våra "gäster" som kommer imon, ;) Min underbara vännina Clara och hennes pojkvän ska åka hem till mig och så ska jag och Johan laga mat och så ska vi kolla på en film eller liknande, sjunga lite lips också, hihi! :D

Kommer bli awesome! Nu hoppas jag bara på att Clara kommer att skaffa sig skype så vi kan prata där om imon eftersom inte msn funkar. ><

Hörs senare, PUSS!


Dag 08.

Dag 08 - Ett ögonblick.

Vet inte riktigt vad det är meningen att man ska skriva på den här dagen, men ett ögonblick kan betyda såå mycket. Under ett enda ögonblick kan så mycket hända, man kan bli påkörd, bli kär, bli dumpad och så mycket mer. Man kan under ett ögonblick läsa hur en person är. Man kan under ett ögonblick mista den person som betyder mest.

Det finns så mycket mer att säga, men vet inte vad jag ska skriva.

taggad till tusen!

Japp, jag är på bra humör som fan nu!
Har städat, lagt in kött i frysen, fixat mat till bror, och skrivit en lista med vad som ska handlas, as kalas!
Älskling är hos sin systeryster, så det var lite lättare att städa, annars vill jag bara pussas, hihi ;)
Nej, nu ska jag äta upp den lilla spagettin jag snodde från min bror och sedan se ifall men andra bror är vaken så vi kan åka och handla, sen får vi väl se när Johan kommer, dröjer väl ett tag.

hörs senare, med "Dag 08." :)

Webbdesign

Jag brukar haaata webbdesign, men idag har det faktiskt varit roligt! Vi har börjat hålla på lite med flash, och det är typ awesuuuum! haha ;)

Plus att min lärare är så jävla soft, jag har typ beställt biobiljetter någon lektion, jag har bloggat under endel(som nu hihi), och smsar, och idag gick jag in i klassrummet när jag åt kexchoklad och drack cola(vi får inte vara i klassrummet när vi äter/dricker för att det inte ska hamna på datorn), och han sa INGENTING. Han sa bara "men det där är väl ingen bra frukost" och inget annat. så jävla gött! Hade det varit vilken annan lärare som helst hade dom cpat loss totalt och fått ett fett utbrott liksom, helt stört.

Nej, jag gillar Mikael, han är snäll och bra på att visa typ, hihi! :)

8 December

Hej på er!
åh, jag är så trött!
Var på hockey igår, och ja det gick ju som det gick egentligen.
Men kom inte i säng förän kanske vid 23, så jag är väldigt trött som sagt.

Idag har jag webbdesign, vilket inte lockar någonstans.
Senare åker jag till min älskling och almås, och sedan hit igen, för jag ska ha utvecklingssamtal.*PANIIK*
Hatar det, för det känns så läskigt typ, haha!
nej men min bror följer med så det blir nog as kalas ;)

Nu börjar jag, PUSS!


Dag 07.

Dag 07 - Min bästa vän.

Oj, jag vet inte vem min bästa vän är.. Eller jo det gör jag.
Jag har två. eller nej, tre.
Clara Thege, är en av dem. hon är en av de allra bästa vänner jag haft. För hon har aldrig dömt mig för något av alla de extremt idiotiska och dumma saker jag gjort, utan hon har ställt upp och velat hjälpa mig och har alltid funnits där. Och det gör hon fortfarande, fast vi inte träffats sen i slutet på Juni, (tror jag det var!). Och det är en lång tid, men är det något så finns hon där ändå. Jag träffade henne första gången i hm, var det 1an? jag hade hennes mamma som lärare i 1an och hon var min faaaavorit lärare. Fast just då gillade jag inte Clara faktiskt. Och i 7an hamnade vi i samma klass fast hon var i c1 och jag var i c2. Och då var vi inte vänner, men inte ovänner heller liksom, vi var typ ingenting. Vi hade bara några få lektioner ihop och det var inte mer med det. Men i nian så började vi prata mer och mer, och vi blev vänner och sen blev det bara bättre och bättre. Och vi blev bästa vänner, och vi spenderade nyår tillsammans och hade såå jäkla roligt! Och ja, nu är vi där vi är, men vi är fortfarande vänner och det är skönt, för jag vet att hon är en äkta vän och finns där. Tack för det gumman!♥

Min Mamma, är också en av dem. För hon finns också där, genom allt, vad som än händer.Vilket också är skönt, men det är jobbigt när hon inte förstår, eller som nu, när hon inte är hemma och kan stötta mig och finnas där i vad jag just nu går igenom(privat). Men jag vet att om hon vetat om det så hade hon funnits där fast hon inte är nära mig. Och jag tackar min mamma för det!♥

Min sista bästa vän, är min fina underbara pojkvän. Han är bättre än bäst, och jag älskar honom mer än allt annat. Han finns alltid där, minsta lilla så är han där. Det kan vara hur fjantigt som helst, men är det viktigt för mig så är det viktigt för honom. OCh jag älskar dig för det hjärtat, du är min!♥

Dag 06.

Dag 06 – Min dag

Min dag..
Min dag idag bestod utav skolaskolaskola och ett dåligt tålamod, hihi!
Vi började nämligen att rita(kalkera) i Adobe illustrator igår, jätteroligt, men man måste ha ett sånt jäklans tålamod, och de har ju inte jag liksom, haha ;)

Efter skolan åkte jag till resecentrum och väntade på min fina pojkvän som kom med en snusklubba till mig :D Så tog vi bussen hem och lade oss i soffan direkt, åh vad trötta vi var, haha ;) Sen kom min bror hem och då kollade vi lite på tv, och sedan så lagade jag mat. Det blev Pasta med ost- och skinksås hihi!, och det blev faktiskt gott, trots att jag inte lagat det på jäääätttelänge!

Så åt vi, sen gick min älskling ut med hundarna åt mig, för jag var så trött, så jag beställde mina bilder och sen gick vi och lade oss, så skönt!

Pratade lite med mamma med, och dom har det bra iallafall, vilket är skönt! :)


lunch

Hej på er!
Jag har nyss ätit, var äcklig mat (kalops och potatis) så gick till seven eleven med Pontus och köpte varsin korv. Dock fanns det ingen vanlig kvar, så fick äta en som var jättestark :( menmen!

Vid 12.10 börjar min nästa lektion, då har jag Media med Caj, vilket betyder att vi ska jobba med illustraitor(stavning?), och idag ska vi rita av eller vad det var, vilket inte kommer gå så jävla bra, för min datormus ligger hemma >< inte riktigt min dag idag.

vet inte riktigt varför jag bloggar, men jag har ingenting annat att göra, och det är jooobbbiiiggggttt! uscha.

Nej, vi hörs senare med "Dag-06", fast det blir nog ikväll förresten ;)


Förresten!

Jag och älsklingska börja gå ut och springa idag :o
Vi ska börja med varannan dag, och sen får vi se!
Ska bli intressant för jag har världens sämsta kondis! haha ;)


6 December

Hej på er!
Gud, är såååå jävla trött!
Jag vakna vid typ halv fem, och Johan gick upp vid typ 4 imorse, haha!
Så kan det gå..

aja, sitter i skolan nu, och är väääldigt otaggad på att va iskolan iallafall, menmen de får gå.
Aja, bloggar senare.

Puss!

Dag 05.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Vilken grej att ha med på listan alltså..

Kärlek är så extremt mycket och det finns så många olika sorter av den.
Man kan visa kärlek till en hund, en fisk, sin mamma/pappa, en släkting, pojk/flickvän, en bästa kompis eller något helt annat. Men i grunden är kärlek samma sak.

Man visar den bara på olika sätt.
Man pussar ju inte sin mamma/pappa på samma sätt som man kanske pussar sin Pojk/flickvän, eller hur?
Jag vet inte hur man ska förklara kärlek, för det går liksom inte.
Kärlek är olika för alla, och den är aldrig sig lik.

Jag vet bara att jag har så extremt mycket kärlek i så många olika former runt omkring mig.

5 December.

Nu är de borta.
Eller ja, borta och borta är dem ju inte.
Men nu sitter mina föräldrar på planet till München och tre timmar efter de landat ska de åka vidare till Turkiet.
Jag säger eller menar inte att jag är avundsjuk på dem, utan det är bara så extremt tomt hemma, och jag saknar dem något så extremt mycket redan.
Jag är rädd att det kommer hända dem något, under flygresan eller liknande, och visst jag har varit lika rädd när jag åkt med ner, men nu är det skillnad. För när jag åkt med, så hade det hänt nått så hade jag åtminstone fått vara med dem. Men inte nu. Händer det något så händer det liksom, då är det slut.(kanske iallafall). Och det känns fel bara.

Hej förresten, jag ska sluta babbla om min föräldrar nu, hihi.
Jag vaknade för en 20 minuter sen, men har varit vaken inatt med, gick upp för att säga hejdå till mamma och pappa och lite så.
Sen har jag drömt massa mardrömmer och liknande, så det har inte varit så roligt att sova inatt..(kan ju ha något att göra med att jag varit helt ensam i huset, utom hundarna och fågeln och fiskarna då förstås)

Idag kommer ju Johan ner hit och så ska han typ bo här i två veckor, medans mamma och pappa är borta alltså.
Det blir lite som att vi bor ihop, förutom att min bror kommer vara hemma lite då och då, och det skulle han ju inte vara om vi bodde ihop på riktigt ;)

Jag kommer alltså, att få tvätta, laga mat, städa och allt sånt där jobbigt, samtidigt som vi måste gå ut med hundarna INNAN skolan, så jaaa klockan ringer kl 5 från och med imorgon.. Lockar inteeee! Men men, det mpste göras liksom.

Nej, nu ska jag lämna min dator för att göra frukost, är vrååål hungrig!

Hörs senare, med "Dag - 05" :)

Dag 04.

Dag 04 - Det här åt jag idag

Hm, ja vad har jag ätit idag?
Jag har ätit två skogaholms skivor med smör och ost emellan som min älskling värmde så att osten smälte och så, typ som en toast ni vet?


De såg ut såhär, fast med skogaholmsskivor då ;)

Det är faktiskt det enda som jag ätit idag, dock ska jag äta snart, för mamma&pappa måste ju äta innan de måste gå och lägga sig.. Eftersom de ska upp kl 2 inatt för att åka till turkiet vid halv 7 imon!!!! Utan mig med, ;o dock kommer min älskling hit och bor hos mig, så jag inte är helt ensam iallafall! :)

Hörs senare, eller imon..
Pösss!


matematik.

Sitter och har Matte nu, är inte taggad, och det är inget som är roligt just nu. Eller jo, för om 15 minuter, sitter min älskling jämte mig, hihi!

Jobbar med lilla Linn, och vi har bokat en resa till Dublin, Irland, hihi ;)
eller nej, inte på riktigt, men vi fick i uppgift att leta resa och så.

Nej, nu ska jag dricka min cola, och vänta på min älskling, hihi! <3

Hörs hemma senare, pöss!


Dag 03.

Dag 03 – Mina föräldrar

Hm, Mina föräldrar.
Min mamma är den bästa som finns.
Hon lyssnar alltid även om hon inte riktigt förstår, och hon finns alltid där.
Men hon jobbar alldeles för mycket, och sliter ut sig själv sakta men säkert.


Min pappa, ja vi har inte haft den bästa kontakten den senaste tiden, men det går fram och tillbaka.

Jag har så otroligt svårt att skriva om mina föräldrar, för jag vill inte att ni ska få fel bild utav dom, för de är de bästa som finns. Bara inte hela tiden.

Men jag vet inte, jag har skrivit lite om mina föräldrar iallafall, och följt dag 03.
Förresten, mina föräldrar åker till Turkiet på söndag och blir borta i två veckor. Johan ska bo hos mig under den tiden, och snacka om att det kommer se ut som ett bombnedslag när mamma och dom kommer hem?!

HAHA!

3 December

Hej på er.
Jag är uppe för att gå till skolan efter en sjuhelvetes jobbig natt, usch.
Vill dock inte gå in på varför det varit jobbigt, lite för personligt.

Idag är det FREDAG, woooooho!
Händer inte så mycket dock, ska hem till Johan och sova där, och mysa tills tusen, hihi! :)

Nej, jag orkar inte blogga, så slänger upp en webcam bild jag nyss tog :)
Puss!


H J Ä R T A


Min fina älskliing♥

Åh, du förstår inte hur jävla mycket du gör för mig bara genom att vara min, och liksom finnas där..
Du är verkligen det enda som betyder något för mig, och din kärlek är allt jag behöver för att överleva. Att få kalla mig för "din flickvän" är något av det bästa som finns, just för att du är bara min.

Om du bara visste hur fin du är, hur söt, vacker och underbart fin du är, Jag kan titta på bilder på dig och undra hur du inte kan se det jag ser. åh, att du är min, jag kan fortfarande inte förstå det, herregud.. <3

8 långa månader, 8 underbara månader, de bästa 8 månaderna i hela mitt liv, har jag fått dela med dig. Och jag hoppas att jag får dela resten av mitt liv med dig också, för det vill jag. Jag vill få dela min morgon, min dag och min kväll med dig, allt. Alla bra saker, alla dåliga, alltalltallt.

Jag vet inte vad jag ska skriva om dig, det finns inte tillräckligt med ord för det. Du är jorden jag står på, himlen ovanför mig och allt där emellan. Och jag gav dig mitt hjärta den där gången på skuttet, Och jag hoppas att du kommer behålla det förevigt.

Gud, jag gråter snart, jag vill bara få orden att räcka till och förklara för dig hur extremt jävla mycket jag älskar dig, och hur mycket du betyder för mig.

Jag älskar dig, Johan Kjell Hedendahl, och jag hoppas att jag en dag kommer att få säga "Ja" till dig i kyrkan, och vara din föralltid och ännu längre.♥

IG panik.

Jag har panik, har ju inte varit med såvärst mycket på idrotten pga all jävla skit med körtelfebern och de. och nu lär jag nog få IG i idrott. men vi får se, jag ska göra det jag kan för att försöka undiva det nu iallafall de här tre veckorna som är kvar.

Ska jobba nu, Pöss.


Dag 02.

Dag 02 – Min första kärlek


Hm ja, min första kärlek var Pontus Lia. eller ja, han var min första "stora" kärlek. han var min första riktiga pojkvän, och på grund av det, kommer han alltid att betyda något för mig, och jag kommer alltid att minnas honom som just det, Min första kärlek.

Vi var ihop i någon månad i femma första gången, men det minns jag knappt. Utan vi blev ihop "på riktigt" i sexan. Då jag egentligen inte tyckte att han var så speciell, utan han hade bara en snygg mage.. (undrar hur jag tänkte då?) Men vi blev ihop, och det höll i över ett år. Vi hade så många bra stunder, men även endel dåliga, pga att jag alltid blivit så lätt påverkad av vad andra säger och gör. Vi träffades inte så mycket utan för skolan, utan det var mest om jag var på någon av hans innebandy träningar, eller på "fritdsgården" som det hette då, men vi hade det ju bra ändå. Jag måste erkänna att jag älskade honom extremt mycket, även fast vi var så "små" som vi var.

Vi var ihop under ett sommarlov, då vi inte träffades någonting tror jag, för när jag kunde skulle han göra något, eller vara någon annanstans, och när han kunde så kunde aldrig jag. När vi började sjuan, gled vi dock isär, och i slutet på september var ett års långt förhållande slut.

Jag ville inte vara vän med honom först, men efter ett tag så var vi just det, Vänner. Och det har betytt väldigt mycket för mig att ha honom som vän, för han kan lätt få mig på bra humör, och det är skönt att ha honom att prata med!

Idag har vi inte så mycket kontakt, efter tre år i samma klass, och nu går vi i olika skolor, och därför har det blivit som det är, men så kan det gå, och jag tackar honom för allt han gjort för mig.

2 December

Och ååååh, jag är så jävla trött på skolan internet. Någon jävel utan dom som har hand om de har gjort något med det, så han får uppdatera varenda sida typ en miljon gånger varje gång man ska in på en sida. fan. Ja, som ni märker är jag inte på jättehumör idag.. Har ont i huvudet och är så förbannat förkyld. Ska egentligen ha idrott idag, men ja, jag har min vecka och tänker inte bada då precis, de är ganska ofräsht. Så åker nog bort till almås och är med på Johans datorkunskap istället, får se.. Vi hörs senare, med "dag 02" Pösssar! (:

hunger

gud, sitter här och är suuuper hungrig, och det är jätte god mat i skolan idag med, hihi!
Vi får fläskkarré med koktpotatis och någon sås, och självklart luktar det mat ända hit..
Sen ska jag ta bussen bort till min älskling och pussa på honom.

Hörs ikväll!
Pöösss! (:

Dag 01.

Dag 01 – Om mig

Okej, jag ska prata om mig idag?
Jag heter Ida Johansson, är 16 år och extremt kär och lycklig med min pojkvän Johan.
Jag går första året på John Bauers gymnasieskola i Borås, på linjen IT/Media.
Okej, det är svårt att skriva om sig själv, så jag berättar om mig själv med ett test istället, hihi!

Inget liv.

Har du ett par blåa string ? Nej, äger inte ett enda par string.
Vem var den senaste du pussade ? Min Johan! <3
Trivs du med det ? - oohja!
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - jag har ingen aning, och orkar fan inte räkna.
Gillar du nån nu ? - jaaa, hih!
Vad gjorde du inatt ? - Sov sååå skönt!
Och i förrgår natt ? - hm, sov jämte min underbara pojke! <3
Vad gör du innan du ska sova ? - smsar eller pratar i telefon med min älskling och kollar på tv.
Kan du prata med din mamma om allt ? - Jaaaa, gör det typ med.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - Ja
Har du varit gravid? - Nej, de har jag inte. (varför går de inte att ta bort det överstrukna?! ><
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig
? - Jaa, men de är lite tidigt än, även fast jag hade svarat Ja!
Choklad eller glass ? - Choklad
Push-up eller T-shirtbh ? - Push-up
String eller hipsters ? - Hipsters
Stövlar eller gymnastikskor ? - Snygga stövlar
Kjol/klänning eller jeans ? - Beror på.
Hemstad/ort - Nitta, alltid.
Hårfärg - brunett
Längd - 165 typ.
Frisyr - vanligt? haha
Ögonfärg - Blå/gröna
Skostorlek - 36 typ.
Humör - Trött men glad och taggad inför träningen idag!
Orientering - It suuuucks.
Vänster eller högerhänt - Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja!
2. Tror du på kärlek? - Jaaa!
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - Det jag har nu är ju inte slut? men de jag hade innan, öhm ja de ska vi inte tala om, eller vad tycker du älskling? ;)
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jappppsss
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - ja..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - hm, kanske .. eller, nej typ inte.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom det? - Ja..
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - Nej, jag har ju ett förhållande.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - hm, jag vet inte?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja..

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar ? - kärlek!
2. Vin eller öl ? - inget, uuscha!
3. Dag eller natt ? - Dag
4. One night stand eller förhållande ? - Förhållande. 
5. Tv eller internet ? - Internet
6. Pepsi eller cola ? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Romantisk hemmakväll (:
8. Färgfoto eller svartvita ? - Beror på hur bilden ser ut eller vad man ska säga, hihi! :)
9. Telefonkontakt eller face to face ? - face to face ofc!
10. Bilddagboken eller myspace ? -  Bdb isf.

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut ? - Hm, nej.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - Japp
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - Ohjaaa
4. Har du hoppat bungy jump ? - Nej men jag vill ..
5. Har du nånsin gjort slut ? - jaa..
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - nej, men tänk en fet chokladtårta! :D
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - nej
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Nej,vafan?!
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - oooohja!

10 snabba
1. Saknar du någon just nu ? - Ja
2. Är du glad ? - ja!
3. Är du fundersam ? - Ja
4. Är du uttråkad ? - njaa, lite,hihi
5. Är du tysk ? - inte vad jag vet, höhö
7. Är du italienare ? - näää
8. Är du fransk ? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - Jappsss
10. Gillar du någon just nu ? - självklart, hihi

Nej, nu ska jag göra en hemsida om massa konstiga dator delar, as weird! hih, hörs senare!
Pööösss! (:

1 December

Heey.
Första riktiga blogginlägget då, känns lite konstigt, men de funkar, hihi!
Ska fixa en ny design nu någon dag, med lite mer julkänsla i.

Idag, ska jag till skolan först, har webb design, till 11.10 sen slutar jag, de känns bra faktiskt ;)
Sedan åker jag till almås och träffar min älskling en stund, väntar medans han har sin lektion och sedantar vi en buss till Ulricehamn och ja hör och häpna, TRÄNAR!
Blir till att träna på Ulricehamns badhus typ, dom har gym där med, och sedan badar vi lite, hihi. :)
Jag har dock en förkyldning i kroppen, och ska då alltså inte träna, men idag är det en vecka sedan jag fick veta att jag får träna igen, efter mina höga levervärden jag haft.




Nej, nu måste jag gå upp ut min varma säng och äta frukost, vi hörs i skolan senare!
Pusss! (:


RSS 2.0