everything suck

Hej!
Jag är sjukis idag.. har jätte ont i halsen och i hela kroppen och jag orkar inte.. ( jaj ag blir som en kille när jag blir sjuk, tycker synd om mig själv osv..) huvudet är jobbigt och jag orkar inte röra på mig typ.. samtidigt så ska jag baka till skolan imon och måste åka och handla och ja.. det suger.. :( jag orkar inte..
Plus att Jag och Johan har 17 månader idag och jag får inte träffa honom, för han vill ta hand om sin mamma som inte heller mår bra.
den här dagen suger.
PUSS.

hellcats

aaah, jag har så jävla ont i halsen :(((
så jävla jobbigt åkte hem ifrån skolan, med feber och ont i halsen och sånt, har ingen feber nu men min hals dödar miiig :( Kanske ska till skolan imon ändå, får se! har endast en lektion och sen efter det ska jag åka och köpa en sport bag för nu i veckan börjar jag och Johan Gymma! :D
Nu ska jag titta vidare på Hellcats, så jävla bra!
PUSS!

pissväder

Hej!
Jag är uppe och såååå himla trött.. Ska snart klä på mig och sen gå ut med hundarna :( det regnar och är pissväder idag, igen, så jävla jobbigt! och mamma åkte iväg med vårat paraply, för de ligger i bilen :( menmen!
Idag ska vi ju som sagt måla klassrummet, kanske kan ta lite bilder, men jag vet inte, min mobil suger när det gäller att ta bilder.. menmen!
Nej ska ge hundarna maten nu och dunka lite musik!
PUSS!

puss&godnatt

Hej igen!
Dagen idag har varit jättebra, pratat igenom allt med Johan och löst det, och så :) var hemma hos honom i några timmar med, så skönt att bara få vara med honom!♥
Nu ska jag snart gå och lägga mig, men väntar på att tvätten ska bli klar, och även min mat jag lagar, måste äta lite, haha!
Vi hörs imorgon, vi är "lediga" eller vi har inga lektioner utan ska måla hela klassrummet! :D
PUSS&GODNATT!

Idag känns fan som en bra dag!

Hej!
Jag sitter i skolan.. Åkte in ändå, haha!
Har en jätterolig lektion som jag kommer älska under hela året!! känns så bra!
Nej men nu ska jag lämna in min uppgift och sen slutar jag! :)
Ska fika med Johan och prata igenom saker och ting, så vi hörs när jag är hemma senare!
PUSSPUSSPUSS!

I don't wanna feel a thing

Hej..
mår lite bättre idag.. men inte bra. inte på långa vägar..
Så stannar hemma idag, och har en "ta-hand-om-mig-själv-dag".. behövs verkligen.. 
sen vet jag inte, får väl se eller något..
Puss..

Paus

Jag och Johan har tagit en paus.. är helt förstörd, bloggar en annan dag eller något..

har inget att blogga om..

hörs imon..

crash and burn

Hej!
Jag sitter på lektion nu igen, har Multimedia nu, det ska bli roligt, men är lite nervös, vill jobba själv med projektet, men tror inte jag klarar det.. måste fundera nu i helgen tror jag..
Utöver det, så mår jag inte alls bra, har jääääääääättteont i magen, och är tung i huvudet och så.. så jag ska åka hem vid 2, hade velat åka tidigare, men det går inga bussar dit jag bor, eller inga direktbussar iallafall.. och jag orkar inte stå och vänta på en annan buss i över en halvtimma..
PUSS!

You

You are the one that call
You are there to break my fall
You Lift me up and fly away with me into the night
If I need to fall apart
You can mend a broken heart

See how I'll leave with every piece of you

Hej!
Jag har idrott nu, eller vi har en teorilektion typ, går igenom kurs planen :)
Nu ska vi försöka skapa en "ledarskaps lektion" haha, nej men man ska ensam eller i grupp leda en lektion typ :)
Ska försöka skriva lite till senare, men är så jävla trött just nu, så hörs sen!
PUSS!

angry birds

Heej!
Ska ha svenska nu, blir så jävla förbannad, vi måste byta klassrum fanskap för att någon brud i den andra klassen vi har med är allergisk? ah men emot vad? tredje våning? vårat klassrum? tydligen ska hon va allergisk mot apelsin/citrus frukter, men vad har vårat klassrum med det att göra? :s
aja, ska försöka bli posetiv nu, hörs senare!
PUSS!

Puppet Warp

Hej på er!
Jag sitter i skolan, och har Medieproduktion, det är ganska kul, vi håller på i photoshop och lär oss massa nya saker nu, för innan hade vi Adobe CS3, men nu har vi Adobe CS5 så det är massa nytt och sånt :) awesome!
Vi hörs senare, hihi!
PUSS!

I could really use a wish right now..

Idag gick jag igenom lite saker som ligger kvar på datorn sedan innan sommaren.. Hittade endel texter, som gör mig så jävla ledsen! saker som jag skrivit under året, om allt som hänt/händer hemma, jag önskar jag kunde skriva ut allt här, men jag kan inte. Det skulle aldrig då. Jag skulle aldrig kunna berätta allt för någon. Aldrig. Endel texter jag skrivit under hela tiden det här har pågått, de är mörka texter. endel iallafall. Det känns som en annan livstid. men ändå inte. Jag vet inte. Men nu har en ny termin börjat, ett nytt skolår, det här ska bli bra♥ Bättre än förra iallafall!..
Ska gå ner till klassrummet nu...
PUSS!

Vet din mamma att du super?

Johan har visat mig en låt med Dia Psalma, vilken jag är helt kär i nu ;o haha! det är sjuk, och helt jävla konstig, men jag gillar den!
Vet din mamma att du super? - Dia Psalma

på stan

Nu är jag och Johan antagligen ute på stan och vandrar omkring, dels så ska vi kolla på min födelsedagspresent han har lagt undan åt mig♥ och sen så är jag även ute efter en vid bas tröja ni vet? en långärmad, vit bas tröja bara.. Har ingen sån riktigt, och ja det kan ju vara bra att ha! haha :)
Jag skulle vilja ha just en sån här:
Den är ju dock inte långärmad, utan mer en trekvartsärm, men ja, den är ett val om jag inte hittar en långärmad! :)

It's not about the money, money, money

Hej igen!
nu ska vi snart sluta, en kvart kvar ungefär! :D
Jag har varit snäll nu, så det kommer upp två tidinställda inlägg mellan klockan 13 och 15 :) kanske gör ett till, om ni har tur! (:
Vi har iallafall kommit fram till ett ämne nu, vi ska skriva om hur man kan klippa ut en bild i photoshop, ganska lätt egentligen, men ändå svårt att förklara! :) har börjat skriva lite, och kanske fortsätter hemma lite idag om jag orkar! :)
PUSS!

There's a fire, starting in my heart

Hej!
Jag sitter i skolan, har engelska B.. det känns faktiskt ganska bra, även fast jag är en liten fegis som inte gillar att prata engelska.. Nu har vi fått en uppgift där man ska öva på att ge instruktioner. Jag jobbar med Simon i min klass, och vi försöker komma på vad vi ska ge instruktioner om.. Det är faktiskt väldigt svårt, och jag är väldigt nervös, för det är meningen att vi ska redovisa, eller ja visa våran intruktion uppgift inför hela klassen, eller ja, inför våran klass och inför andra klassen vi har engelska med och som jag skrev så är jag väldigt rätt för att redovisa och framförallt och prata engelska inför massa andra människor..
Jaja, ska leta efter ett ämne nu :)
Förresten, jag slutar vid 11.20 idag, så då drar jag till almås först, och sen drar jag och Johan ner till stan och käkar subway för att sedan möta upp hans syster och leta inomhus/jogging/träningsskor till gymmet! Vi ska börja träna någon dag, antingen fixar vi det imorgon, eller så blir det nästa vecka! :)
Nu vet ni om jag inte bloggar så mycket idag heller, hehe!
Hörs senare eller något!
PUSS!

Rolling in the deep

Hej!
Sitter i skolan nu, vi har nyss varit och bowlat, as kul!
Idag ska vi inte ha vanliga lektioner som ni kanske förstår, utan vi skulle göra något annat, kommer inte ihåg vad det var.. menmen :)
Orkar inte blogga, hörs senare eller nått!
PUSS!

the computer is back!

hejhejhej!
aaaah min dator is back! (L) haha!
Nej men jag slutar snart, så vi hörs när jag kommer hem! :D
PUSSPUSSPUSS! :D

vi säger så!

tjabba tjena hallå!
Ja, jag är såå jävla trött, otaggad och ja, kalla det vad ni vill ;)
Inatt, har jag inte sovit så bra, hade jättesvårt att somna, och sen vid halv 2 började våran ena hund (hon är sjuk, har typ allergier och massa såna saker) hon började gnälla och skälla och massa, så fick släppa ut henne, det är bara det att när jag skulle ta in henne igen, ja alltså hennes öron får öroninflammation HELA TIDEN, och medecinen vet jag inte hur man ska ge henne, så hon hör typ ingenting, så jag fick springa ut i trädgården i trosor och en topp jag hade på mig, tur att ingen var vaken ;) haha!
Jaja, håller på och gör iordning hundmaten nu, och har lite annat att fixa, så vi hörs senare om det är så att i får våra datorer idag, annars hörs vi när jag kommer hem ikväll! :)
PUSS!

to do today

Hej!
Idag kikar jag mest in här för att säga att jag inte hinner blogga något idag, har en lång jäkla lista med saker som ska göras innan imorgon, och hittills har jag gjort EN sak ;o jag har duschat.. Nu ska jag leta kläder och sen har jag en miljon andra saker som ska göras, kanske bloggar om jag får tid senare ikväll! :)
PUSS!

18 augusti 2011

Hej!
Jag orkade inte blogga igår verkligen, var varken på humör eller hade lust!
Igår kväll åkte jag ju till hökerum och kollade på Johans match, och jag hade rätt, de vände matchen ifrån 1-0 till att vinna med 3-1! :) Efter det så följde han med hem till mig och sov här, hihih! så imorse gick jag upp vid 05.30 för att skjutsa honom hem till sig, iochmed att han jobbar denna veckan ut..
Nej, ska äta lite nu, haha!
Hörs sen, PUSS!

Hej bloggen! Jag sitter på Johans fotbolls...

Hej bloggen! Jag sitter på Johans fotbollsmatch! De möter södra ving idag igen, och idag fick de iallafall möta B-laget, de fick de inte förra gången.. De står iallafall 1-0 till södra ving.. men de tar igen de i andra, det slår jag vad om! Ska kolla vidare nu, puss!


16 Augusti 2011

Hej!
Jag sitter som vanligt och kollar på våra bästa år. Idag tänkte jag försöka städa lite, om nu min menvärk ifrån helvetet vill gå över vill säga.. annars ligger jag nog kvar i soffan och försöker få ihop en design, vi får se! :)
Ska kolla vidare nu, hörs senare!
PUSS

cookin' dinner

Hej!
Jag har precis lagat mat, eller jag håller på, ska bara koka pasta sen är jag klar :) Jag gjorde Kyckling i Curry sås, och jag önskar verkligen att alla ni kunde smaka, för den blev så jäkla god! brukar misslyckas men idag fick jag perfekt mängd av allt, hihi! :) Så nu ska jag äta lite, sen ska jag göra matlåda till min broder och min älskling ♥
IFK spelade ju mot Elfsborg, och förlorade :( på tilläggsminuterna. det stod 2-2 men när det hade gått 2,5 minuter av tillägget så gjorde elfsborg mål, och sen fick en IFK spelare en spark i huvudet, och jag tycker det borde varit straff :(
Nu ska jag slänga i pastan och sen ska jag kolla på en film tänkte jag, sen blir det sängen :)
hörs imorgon!
PUSS!

O'yes

Hej!
Jag sitter och väntar på att matchen mellan IF Elfsborg - IFK Göteborg ska börja, brukar inte kolla på fotboll i vanliga fall, men nu spelar ju IFK♥ Sen ska jag även laga mat och lite annat ikväll, vila upp mig också, för jag mår inte alls bra idag känner jag.. Har helt seriöst Mensvärk ifrån Helvetet! Varken Ipren eller Ibumetin fungerar, och jag vet inte vad jag ska göra, för vi har ingen alvedon hemma :( Nej, jag ska ta och leta efter något gott att laga nu tänkte jag, men jag är så snäll så jag bjuder på en osedd bild ifrån turkiet! PUSS!

It's raining men!

Hej!
Hur mår ni? Jag mår inte så bra idag, har ont i halsen och i huvudet och jag har mensvärk och jag vet inte allt vad det är idag.. så jag ska ta datorn och täcke och kudde och bege mig in till soffan tänkte jag.. Ska ta med mig min godispåse och min pepsi också! Mår jag bättre sen, tar jag nog moppen in till Ulricehamn och handlar lite och så, fast det beror lite på vädret också, regnar gärnet ute, eller det gjorde det innan iallafall.. hehe Nej ska gå in till soffan nu, för om 10 min börjar Våra bästa år och då måste allt vara klart, haha! ;)
Hörs senare, PUSS!

Hej bloggen! Jag ligger i sängen nu, ska f...

Hej bloggen! Jag ligger i sängen nu, ska försöka sova, men det är så svårt! Framförallt nu när jag ska sova ensam inatt :( eller min bror sover i min säng men jag sover utan älskling iallafall, hihi..:) ska försöka sova nu, puss på er!


two day story

Hej!
Jag skrev inte igår, för på dagen var jag i ulricehamn och handlade och hyrde film och så, sen vid 5 kom Clara hit! :D♥ Var skönt att få "catch up" lite, vart mycket att prata om! På kvällen senare, fick jag veta en sak, och blev lite smått ledsen, så då kom Johan hit och joinade oss, vi kollade på Sagan om konungens återkomst, och ja, det var otroligt trevligt iallafall! Imorse så vaknade vi vid typ 8a, då gick vi upp, kollade lite på tv och sen gick jag och Clara ut med hundarna, Ja, det har varit otroligt härligt att vara med Clara! och vi måste vara snart igen tycker jag!

I efter middag ska jag kolla på Johans match och sen ska vi hem hit och laga mat och sånt, sen ska jag sova här och hjärtat mitt sova hemma hos sig :( menmen!

Vi hörs ikväll!
PUSS!

Så jäkla bra jag är!

Shit!
JAg var nyss inne på Tyras.se, och hon har skrivit ett sånt jävla bra inlägg, där hon i slutet ber alla att skriva om hur jäkla bra de faktiskt är, hon vill att de ska skryta om sig själva, och jag tycker det är bra! för det är inte många i den här världen som vi lever i som vågar säga att de tycker sig själva är bra!!
Läs inlägget själva här!

wake up, wake up

Hej!
Ja, varför är jag uppe nu? Jo för att mina föräldrar åkte till turkiet inatt!!! eller deras plan lyfter 06.45, men de åkte hemifrån vid 4 så därför är jag hemma nu.. Vi har ju tre hundar och två av dem blir typ galna när någon ska resa bort, så jag ville komma hem så fort som möjligt till dom :)
Igår så åkte vi aldrig in till Borås som vi hade tänkt, Johan orkade inte och hade ont i huvudet och så, och det var nog bara bra, för jag vart jätte deprimerad igår och låg och grät i typ 1 ½ timme.. Fråga mig inte varför, jag har ingen aning nämligen, haha! Men idag mår jag jätte bra iallafall!
Jag klippte ju mig igår också.. Och jag skulle jättegärna visa bild på det, men jag är så jävla missnöjd så det är inte sant! Fick för mig att jag ville klippa lite i luggen, så jag baad henne klippa av det en bit under ögonen, och sen så det blev längre och längre i luggen, typ som snelugg ni vet? Jag hoppas ni förstår iallafall.. Men självklart så blev det alldeles förkort, och ser ut som jag vet inte vad nu :( Kan fixa en bild någon dag nu, men igår ville jag verkligen inte, och idag får vi se om jag hinner.. massor att göra nu när mamma och pappa är borta.. Jag ska gå ut med hundarna nu på morgonen och ikväll, måste göra rent fågelburen, fixa med fiskarna, laga min egen jäkla mat (haha), och massa annat.. så vi får se! :)
Nej, jag ska göra lite frukost nu tror jag, är sååå hungrig!
Shit, 5 minuter till de ska lyfta, Jag älskar er, mamma och pappa!♥

Tonight we're gonna be it on the floor

Hej och godmorgon!
Jag sitter hemma igen och kollar på våra bästa år, som vanliigt!
Sitter och har lite ångest över sommarlovet dock, har typ, 11 dagar kvar och sen börjar skolan igen. Fast jag tror ändå det är bra att skolan börjar igen, för att få tillbaka rutinerna och så :) Sen jag saknar lite att ha något att göra på dagarna, och jag är nyfiken som attans för vårat nya schema.. Jag hoppas verkligen det är ett bra schema, och så :)
Nej, jag vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, mer än att klippa mig då, jo kanske torsdagskvällen ikväll, får se, det är ju sista så det vore roligt att åka dit :)
Vi hörs senare, PUSS!

awesome väder

Hej igen!
Jag har varit i ulricehamn med mat till hjärtat mitt nu idag, och det gick bra, tog ca 20 minuter hemifrån till ulricehamn, känns gött! Nu ska jag snart åka hem till älsklingen min tänkte jag, och sen ska jag börja fundera på hur jag ska klippa mig imorgon, ska bli intressant! haha :)
Förresten, Kul jävla fucking väder? regnar 5 minuter, slutar i 5 minuter, osvosvosv. SUGSUGSUG! eller som jag brukar säga, sug min dase, haha!
Nej, men jag slänger upp 3 bilder jag tog i camen innan jag åkte till ulricehamn innan, och så bloggar jag imorgon när jag kommer hem innan jag ska klippa mig, hihi :)
Puss på er!

feel this, can you feel this

Godmorgon!
Jag sitter hemma och kollar på Våra bästa år :) Har precis fixat lite frukost :) Juice och flingor, såå gott! fast inte tillsammans då, haha har ju mjölk i flingorna ;)
Idag trodde jag att jag skulle klippa mig, men nej, det var IMON! haha bra gjort ;) Så Jag ska istället åka in till Ulricehamn och fixa mat till Johan, hihi :)
Nu ska jag göra iordning mig och leta efter en grej. Vi hörs senare!
PUSS!

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag!♥

Hej!
Idag är jag på toppenhumör, trots det att hjärtat väckte mig vid kvart över fem i morse och vägrade låta mig somna om ;) hihi! Nej, men vi bråkade igår och somnade ovänner, men vi vaknade vänner iallafall, hihi! Och idag fick jag höra det sötaste någonsin! han har försökt få tag på en person jag inte tycker om och han ville säga till den här personen att han inte vill prata med den mer, för han inte vill riskera vårat förhållande, hihi! Jag älskar dig min pojk man
Iallafall, tänkte berätta om helgen lite :)
I lördags åkte Jag, Johan, pappa och min bror till liseberg, för jag fick det i födelsedagspresent utav mamma och pappa :) Vi var där i ca 6 timmar och det var såå kul! :) vi åkte Jukebox och Kaffekopparna och lite annat, haha, fjantiga som vi är(Jag är) ;) på kvällen sen sov vi hos Johan :)
I söndags fyllde jag år, var inte tänkt att jag skulle få några presenter men när jag kom hem till Johan på kvällen igen, så fick jag en nyckelring av hans lillasyster(hon hade gjort den själv!) och ett jättefint armband av Johans mamma :) plus att johan hade städat rummet, och tänt en massa ljus och lagt massa rosenblad på sängen och sen fick jag massage och massa sånt, så underbart! :) Senare på kvällen sjöng Johans familj för mig, och hans bror ringde hem till dom och sjöng för mig i telefonen, känns verkligen som att jag börjar bli en i familjen typ nu, det känns skönt! :)
Det var min helg iallafall, och jag har typ inga bilder, men Johan har bilder på sängen och rummet, så kan försöka lägga in dom någon dag! :)
Vi hörs en annan gång!
PUSS!

Con te Partirò

Andrea Bocelli, I'm in love!♥
Con Te Partirò - Time to say goodbye.
It's time to fix my life up, and it's time to say goodbye to a few things..

today I don't feel like doing anything

Hej!
Jag sitter hemma nu, men ska snart åka iväg igen, ska till Borås och handla med mamma och pappa och sen planera lite för imon ;) vi ska fira min födelsedag imorgon istället, iallafall är det vad som är planerat än så länge iallafall :) Måste göra mig i ordning nu, hörs senare!
PUSS!

Dagens outfit

Dages outfit!
Skor - Lacoste
Linne - Turkiet (waikiki)
Shorts - Pepe Jeans London

1 augusti 2011

Hej!
Shit, det är redan Augusti.. helt galet! och på söndag fyller jag 17, så amazing! och då blir det antagligen liseberg, ska bli så kul!
Idag ska jag in till Borås med Min kära vän Mikaela :) ska leta födelsedagspresent till Johans lilla syster, och så :) ska bli roligt, för det var så länge sedan sist!
Nej, slänger upp dagens outfit innan jag åker sen, hihi :)
PUSS!

RSS 2.0