30 Juli 2011

Hej!
Shiit, jag vet att jag inte bloggat på länge, men jag orkar verkligen inte på sommaren.. Försöker njuta av mitt sommarlov, som inte varit det bästa hittills. Det enda som har varit bra exakt hela sommaren är min fina älskling!♥
Nej, men idag ska jag åka hem iallafall, Jag och älskling ska sova hemma är det tänkt! :)
Bloggar mer senare!
PUSS!

congratulations

Hej!
Jag sitter hemma hos mig nu :) Vi åkte hem hit igår efter att vi kommit hem ifrån kalaset :)
Min mamma fyller år idag, så grattis till henne!♥
Jag håller på och ska fixa mig en ny design, så vi hörs senare eller imorgon, när den väl kommer upp :)
PUSS!

I'm sorry!

hej!
Shit, jag vet att jag sugit rejält på att blogga.. Men har sovit hos älskling nu i flera dagar, och har inte tillgång till dator så mycker här, och det är så jäääkla krångligt att mobilblogga >< Tycker blogg.se ska skaffa sig en android app snart alltså!
Jaja, jag bloggar nu iallafall, och imon ska jag och hela Johans familj typ, åka upp till Norrköping för hans bror bor där och hans barn fyller 1 år! så vi ska upp dit och fira henne :) har lånat med mig mammas kamera, så jag kanske kommer med lite bilder :)
Vi hörs en annan dag!
PUSS!
en bild från båtresan i turkiet!

colour

Godmorgon!
Jag sitter här och färgar mitt hår :)
Ni får se hur det blir senare :) Det är ca 15 minuter tills jag ska skölja ut det, och då är det upp till bevis, hoppas det blir bra!! vi hörs om en stund!
PUSS!

nighty night

Hej!
Jag ska snart krypa i säng tror jag.. Jag sover själv inatt, så det är lika bra! Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt, eller ja, halv tio typ, och så ska jag göra en liten hemlig sak, och sen ska jag och mamma antagligen åka till rångedala så jag kan få köra bil för första gången, shit är såååååååå jävla nervös! men det går nog bra :)
Nej, vi hörs imorgon, PUSS!

17 Juli 2011

Godmorgon!
Jag har nu (äntligen) lagt upp alla bilder som jag ville lägga upp ifrån resan, hade över 1000 bilder, men la endast upp 28, men det kommer mer, för jag har inte alla bilder ifrån mammas kamera än :)
Nej, nu ska jag springa upp till Netto så hörs vi senare!
PUSS!

Bilderna ifrån Utlandet!

Kommer en stor fet bildbomb med alla bilder ifrån resan som jag vill lägga upp, de kommer dock inte i ordning nu så ni vet :)
Förlåt (a)

16 Juli 2011

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bara bra :)
Imorse vaknade jag av att mamma ringde mig, vid 9.50, vart lite sur, för hade otroligt svårt att somna igår, men samtidigt var det bra att hon ringde :) Jag gick upp och fixade frukost(värmde tacosen från igår, haha), sen vid ett tog vi en buss till knalleland och shoppade lite, vi kom hem igen vid halv 5 typ, och då gjorde vi nudlar som en otroligt sen lunch, och nu ska vi snart gå iväg och handla mat inför kvällen :)
Jag slänger upp bilder på allting vi köpte lite senare idag, PUSS!

pust, suck och stön

Hej!
Jag sitter och surar över att jag inte packade ner några kläder tills ikväll, alltså shit. Jag packade ner ett par mjukisbyxor, ett par legging och en jävla MAGTRÖJA!? vafan liksom, haha! Nej men det blir nog bra, haha!
vi hörs senare, ska rota i min brors garderob och se om han har någon tröja jag kan låna ^^
PUSS!

12:36

Hej!
Jag sitter fortfarande på jobbet, men ska snart åka hemåt! Då ska jag packa lite underkläder och andra kläder, för sen åker jag upp till älskling och så åker vi in till borås vid 3 :) Då ska jag sätta igång och städa min brors lägenhet, och sen fixar vi väl mat tror jag :)

Vi hörs senare! :)
PUSS

This Friday night

Hej igen!
Jag har ätit ena delen av min baguette nu, delade den i två delar nämligen :) Ska snart fortsätta jobba och sen får vi se :)

Jag är så otroligt taggad för ikväll! Först åker jag hem efter jobbet, eller jag och mamma ska handla först, sen åker jag antagligen upp till älskling, så åker vi till Borås och min brors lägenhet, Så ska vi laga lite mat och mysa eller nått, sen vid 21 ska vi vara i biosalongen och kolla på Harry Potter och dödsrelikerna Del 2! Jag är sååå nervös! Tänk att det här är sista filmen, jag har läst böckerna och sett filmerna så många gånger, att det ska ta slut nu, är helt otroligt :o



Ska nog fortsätta jobba nu, vi hörs senare!
PUSS!


I'm on the egde of glory

Godmorgon!
Jag sitter på jobbet.. fyfan vad trött jag är!
Ska strax börja jobba, men försöker ta det lite lugnt iochmed att jag är sååå trött! kom isäng vid 12, sov till 05.10 sen fick man bara dra sig upp ur sängen och göra sig i ordning..

Igår åkte vi in till Borås och kollade på Veronica Maggio, eller ja vi hörde ju henne lite iallafall, haha! Nej men varken jag eller älskling tycker om henne så mycket, så det gör ju inte så mycket :) Vi satt iallafall först och åt pizza, sen gick vi runt lite, dansade i stadsparken och så :) finns inte så mycket att berätta mer än att det var så jävla kallt och extremt regnit! 

Nej, ska börja jobba nu, hörs senare på frukosten!
PUSS! 

Day One


H&M

Hej!
Jag hade lite tråkigt innan på min rast, så jag fick ett ryck och beställde hem lite grejer ifrån H&M's hemsida (:
Nu blir nog min sötnos sur, men då får han bli det ,hihi!
Jag beställde hem ett linne och en klänning :)
Så här ser klänningen ut:

och linner ser ut såhär:


PUSS!

Ten Days

Day one: Ten things you want to do before you die.
Day two: Nine things about yourself.
Day three: Eight ways to win your heart.
Day four: Seven things that cross your mind a lot.
Day five: Six men you think are really handsome.
Day six: Five things you like to do.
Day seven: Four turn offs.
Day eight: Three turn ons.
Day nine: Two favorite songs.
Day ten: One confession.

Jag startar senare idag, PUSS!

13 Juli 2011

Godmorgon!
Jag jobbar idag, och jag är faktiskt inte trött(inte jätte iallafall)!
Idag vet jag knappt vad jag ska göra,eller jo, jag ska lagerplacera och lite sånt, sen blir det väl till att städa (><)..

Igår åkte jag ju med mamma in till Ulricehamn ochsjukgymnasten, fast istället för att följa med henne in på vårdcentralen så gick jag ner till Ica och mötte upp min fina pojkvän! Han hade tagit bort sina stygn, och så väntade han på mig i ulricehamn, hihi♥ Vi gick in på Ica och köpte både revben, baguetter, grillad kyckling och massa, för vi skulle ha mat både på kvällen och till lunch idag var det ju tänkt.. fast vi åt tacos på kvällen, och jag har med mig revben till lunch idag, haha! Hjärtat mitt fixade dock ingen lunch till sig och sin pappa, så han får äta mackor hela dagen.. stackarn!

Just nu sitter jag och väntar på att det nya bioprogrammet ska komma ut, så jag kan boka biljetter tills på fredag då jag och Johan ska in till Borås och kolla på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 och sen äta gott och sova hos min bror :)


Nej, nu slår klockan 7, och då ska jag börja jobba istället!
Kommer upp en grej här om ca 1 timma, så kika in då(om ni inte läser det senare än det här då, för hur många läser min blogg klockan 7 på morgonen?)
PUSS


sjukgymnast

Hej!
Nu drar jag in till ulricehamn med mamma, tanten ska till sjukgymnasten med sitt knä! (:
Sen möter jag upp hjärtat mitt, och så handlar vi nog lite, sen hem till honom och imorgon ska jag nog jobba!
Hörs imon!
PUSS!

Tro, hopp och kärlek

Hej bloggen!
Jag är otroligt mycket piggare nu, har ätit lunch och är klar med det jag kom hit för att göra, och har nyss rivit flera tusen lappar, haha nej men det känns nästan så ^^. I och med att vi var här så tidigt imorse(20 över 6) så ska vi gå hem runt halv 4, det är skönt, även om det endast är en halvtimma tidigare så är det skönt att komma hem tidigare!

När jag kommer hem ska jag fixa en ny säsong av The. OC, shit vad jag älskar det programmet! hihi! Sen kommer hjärtat mitt, han ska hämta lite saker och så :) vi ska försöka sova utanvarandra varje dag tills på fredag, torsdag får vi nog se, om vi ska till torsdagskvällen eller inte, hihih! vi ska bevisa för alla att vi klarar det ;)

imorgon är jag hemma hela dagen, åtminstone tills Johan slutar, så då bloggar jag nog endel, sen får vi se om jag kan få tummer ut och lägga upp de där bilderna från utlandet snart!

Nej, jag ska göra något nyttigt istället, vi hörs hemma sen!
PUSS PÅ ER!


Kinesiska tecknen för "tro, hopp och kärlek"
En liten random bild ifrån google.

Heart

Du är mitt allt.♥
Du är min sol, för du lyser upp mina dagar.♥
Du är min måne, för du ligger där jämte mig varje natt.♥
Du är mitt allt.♥


Kärlek är inte att hitta någon att leva med, det gäller att hitta någon man inte kan leva utan. Och jag kan inte leva utan dig Johan. Johan Kjell Hedendahl&Ida Angelina Johansson, det ska vara vi föralltid! För jag har hittat den jag inte kan leva utan. Utan dig har jag inget som lyser upp min dag, jag har ingen som ligger där jämte mig och jag har ingen som kommer till mig när jag behöver det. Du har alltid funnits där under alla gånger jag verkligen behövt det. Jag har aldrig haft någon som dig förut. Du är mitt livs kärlek. Det bara är så. Vi är som helan och halvan, ying och yang, vi är så jävla olika ibland, men jag vet att vi hör ihop ändå. Mitt hjärta slår för dig, endast dig. Jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär, och jag kan svära på att jag aldrig kommer känna såhär för någon annan.

För att citera Chris Medina "what are words if you really don't mean them when you say them?" Ja, vad är meningen med att säga att jag älskar dig, om jag inte skulle mena det? Jag menar det med hela mitt hjärta, Du har hela mitt hjärta älskling! Jag älskar att se dig vakna på morgonen, när du öppnar dina ögon, tittar på min och somnar nästan om igen, och jag älskar när jag vaknar och du ligger och tittar på mig, Jag älskar allt med dig!♥
En tanke på dig, får mig att le. En bild på dig, får mig att le. Ett sms från dig, får mig att le. Allt med dig får mig att le. Ja, vi kan bråka, och vi kan vara oense, men det spelar ingen roll. DU får mig att le.

Tack för det!♥

tired, or whaat!

GODMORGON!
Shit, jag har varit vaken i en timma nu, känns så jävla galet. EN MÅNDAG. HALV SEX. shit! haha!
Jag är så otroligt trött, men så får det vara.. Ska jobba hos mamma idag, hon behövde hjälp så då får man ju vara en ängel och rycka in, haha ;) Jag kan dock trösta mig med att älskling också är vaken nu, för han är och jobbar hos sin pappa, och det ska han göra hela veckan, jag ska bara jobba idag, haha! :D

åh, vi hörs senare när jag vaknar till lite mer!
PUSS!


true talent

Hej!
Gud, har ni sett reklamen för programmet true talent? det är ett program där endast sångrösten räknas, inte hur man ser ut.. och vet ni vad? Jag har precis sökt in dit! Tror knappast att jag kommer komma med, men jag kan alltid hoppas, och det är ju alltid bättre att ha försökt eller hur?



tänkte mest bara säga att jag lever, och att hjärtat mitt mår mycket bättre.. Han fick nämligen en järnflis i magen när han skulle hugga isär stora stockar med en kil och en slägga, så han har sytt och har största blåmärket, ever typ! Men han har inte alls lika ont, och nu ska jag börja sova hemma tror jag, så då blir det nog massa bloggning!

Jag ska dock bege mig till sängen nu, för jag ska upp och jobba imon, shit!
PUSS!


on or off?

Hej! Jag kommer vara lite off på bloggen nu, för mitt hjärta skadade sig igår, så ska ta hand om honom så bra jag kan, för det är han värd, min fina pojke <3 Ska gå in och väcka honom nu, så vi kanske hörs senare när jag är hemma en sväng :) Puss!

Förlåt mig


Jag hatar mig själv för att jag inte är hos dig just nu..

Transformers 3D

Shit!
Jag och älskling drog in till Borås helt random igår och gick på Transformers i 3D med hans syster och hennes kompis! Och oooooj vad bra filmen var, det är så sjuke sevärd så jag rekommenderar den verkligen! För att inte avslöja för mycket, så handlar den lite om innan alla autobots och decepticons kom till jorden (decepticons är de onda och autobots är de goda) och sen är det lite krig och sånt :) vill ni läsa mer kan ni gå in här :)
Nu ska jag gå och jobba, eller jobba och jobba, jag ska städa mamma och pappas rum, haha!
Hörs senare, PUSS!

Baby, i was born this way

Hej!
Hur är det med er? :)
Jag mår bara bra, är otroligt trött, men ändå pigg, haha! Har stort sug för att fota, men vädret är ju såå kasst! :(
Menmen, jag hoppas på finare väder en annan dag, haha! :) Känner inte att jag har så mycket att skriva, så vi hörs imorgon, då ska jag jobba!

PUSS!

3 bilder från resan




at this very moment

Hej!
Jag sitter i soffan och kollar på stefan och krister med älskling :) Vi ska snart ut och gå med hundarna, och sen ska vi äta grillat som min pappa håller på med nu :) Efter det åker vi hem till älskling och sova där :) ska raka av älsklingens hår, och så :)
Imorgon händer det grejer dock, haha eller ja, vi ska till ullared! det ska bli så jäkla roligt! Hjärtat mitt har alldrig varit där, så det ska bli awesome! har bestämt mig för att ta med kameran och ta massa bilder, för det är ju ett måste!

nu ska vi ut med hundarna, PUSS!
haha, vi just nu (;

RSS 2.0