stop judge people

Oj, vad jag ska sluta dömma folk. Den gruppen jag hamnade i, var klockren. Vi jobbade alla tillsammans(nästan iallafall) och vi var alla delaktiga på någotsätt. För första gången på väldigt länge är jag inte orolig för att redovisa!! Det är stort. Nu jävla ska vi göra det bra med!
hihi, söt bild!

Ergonomi

Awesome.
Har idrott nu, och så ska vi jobba i olika grupper, och självklart så hamnade jag i en grupp där jag inte känner NÅGON. så jävla tråkigt och jobbigt. känns som att jag kommer få göra allting själv också, KULKULKUL. notnotnot.
Men efter lunchen kommer älskling hit, hihi♥
PUSS!

18 månader

Hej!
Idag är det så att jag och min Johan har varit ihop i 18 månader!! det är faktiskt ganska stort, iallafall för mig, även om det är så att det känns som att vi varit ihop så mycket längre! :)
har typ inget mer att skriva om det, så här får ni en gammal bild istället!
PUSS
Det här tror jag är den bild på oss två ihop som är äldst, hihi!

två skuggor som ler..

Hej och godmorgon!
Jag sitter i soffan, ska snart gå och fixa till lite frukost, men tänkte att jag skulle blogga först (:
Idag är det en bra dag, idag är det är speciell dag! varför får ni veta om någon timma ;)
Iallafall, jag ställde klockan på 05.35, men vid kl 6 så frågade Johan om vi inte kunde ta 07.43 bussen istället, så de ska vi göra sen istället, men det typiska är ju att jag har ingenting att göra nu, kan inte somna om, finns ingenting att göra på datorn (utom att blogga då), men ja, ni fattar!
Förresten, mitt bankkort har slutat fungera.. IGEN?! ja, eller jag tror att det är så att chippet har slutat fungera, för det funkade när jag drog kortet i förrgår iallafall.. Men ja, så jag kan inte ta ut pengar, inte handla med det, INGENTING. och just nu med, när jag behöver ha pengar, måste betala klippningen från i tisdags, kan antagligen hämta ut min mobil idag, och vi ska åka och hämta Johans halsband.. ja, det blir mycket pengar iallafall, så ska gå till banken idag och kolla om jag kan ta ut pengar där, grejen är bara det att jag inte har en enda liten susning om hur man gör, HAHA!
Kanske kan ta en outfit bild sen, om jag hinner och orkar, tar nog bara en med mobilen, men den mobilen jag har nu tar jättefina bilder!
Vi hörs senare då, PUSS!
Sånt här bankkort har jag :)

uneven...

Hej!
Jag sitter i skolan, är sååå jävla arg. Min frisör har klippt mitt hår HELT JÄVLA OJÄMT. de är längre med säkert en halv centimeter på ena sidan :s:s:s fanfanfan. Ska gå ner och kolla om dom har tid här på skolan sen, så dom kan fixa till mitt hår, får ÅNGEST!!! menmen..
Håller på och försöker göra en uppgift, men jag pallar inte, har så jävla ont i min nacke.. menmen! om 10 min är det rast, DÅ SKA JAG KÖPA COLA. INGET SNACK OM SAKEN.

PUSS

my mama told me when I was young.

Hej igen.
Jag sitter på mammas jobb, hade inget att göra eftersom jag slutade vid 11.20 och Johan slutar vid 13.50, och det är ju ett bra tag att försöka dryga ut på stan.. Så jag åkte ut hit istället. När Johan slutat ska vi gå på stan och sen ska vi åka hem., blir nog bra. Eller ja, jag funderar på att gå på hockeyn, men att gå själv är inte så lockande.. Menmen!

Vi hörs en annan gång.
PUSS

stop, stop, stop

Hej!
Vi väntar på att vi ska få redovisa våran reklam, men våran lärare kommer tydligen aldrig :s
Jag slutar vid 11.10 idag, så gött! Så då ska jag vänta på min fina pojkvän som fyller år idag♥, och sen ska vi åka till dalsjöfors och hämta hans present! :) Sen får vi se vad som händer! :)
Vi hörs ikväll eller något. PUSS!

radioreklam

Godmorgon!
Sitter och har engelska, ska spela in en reklamfilm på radion men en i våran grupp stannade kvar i klassrummet så vi kan inte spela in utan honom. får ångest. menmen!
UTDATE: Har spelat in och är klara, dock blev det inte jättebra, eller jo den blev bra men blir så sur när han som stannade kvar i klassrummet ville ändra allting i hela jävla reklamen.
FML!
PUSS

17 år♥


Grattis älskliing!♥

-


Du är min man♥

pain in my head.

Hej!
Jag sitter på min No lektion, ska egentligen göra ett kollage med bilder blablabla. Men jag är så trött och har så ont i huvudet, så jag orkar inte.. kan göra det hemma istället..
Asså shit, jag har så ont i halsen med, fattar inte hur jag kan få alla jävla sjukdomar typ. okej, nej inte alla men ni förstår.
Hinner tyvärr inte hämta den grejen jag skulle hämtat imon, utan jag får fixa det imon istället.. men det blir nog bra!
Så istället ska jag hem efter skolan, åka och klippa mig, åka hem och sen åka och lämna kryckorna till Johan och sen hem igen antar jag, jag har ingen aning...
Vi hörs hemma sen!
PUSS!

Vitamin Well

Godmorgon!
Jag sitter i skolan som vanligt!! Börjar om typ 25 minuter, med Foto :D ska bli roligt! :)
Sitter just nu och dricker en Vitamin Well och försöker bli lite piggare, går dock inte så bra, hah ;)
Idag efter skolan, ska jag iväg och göra en sak (hemligt, för Johan får inte veta vad ;) sen ska jag åka hem, hämta moppen, och kanske åka och hämta Johan, sen ska jag klippa mig, haha! Johan ska följa med för han ska hålla mig i handen när hon nopprar mina ögonbryn, HAHA!
Nej, jag ska fortsätta kolla runt lite på internet, så hörs vi senare! :)
Denna dricker jag just nu (:

The Joneses

Hej igen!
Jag börjar om 10 minuter, och då ska vi kolla på film! ska bli så roligt! Ska kolla på en film om extrem marknadsföring, och jag tror nog den är bra faktiskt, läste att Demo moore är med i den iallafall! :)
Blev tyvärr ingen lunch med älsklingen idag, han åkte hem istället för han slutade typ vid lunch eller vad det var, hihi! Men jag får träffa honom senare ändå, för jag ska hämta min moppe hos honom efter jag och mamma varit och köpt en födelsedagspresent till honom!! Eller vi ska beställa den ;) hihi!
Nej, men nu börjar min lektion strax, och jag måste gå på toa först, haha!
PUSS
Filmen vi ska kolla på strax (:

Måndag, 26 September

Godmorgon!
Jag sitter i skolan, är så trött! Men har sovit ganska bra inatt, fick ju ha min älskling jämte mig, hihi♥
Idag har vi först mentorstid, och sen har vi mediekommunikation! så kul :D Älskar mediekommunikation, det handlar om reklam och sånt, och jag tycker det är intressant :)
Under lunchen ska jag äta lunch på Subway med Hjärtat mitt, ska bli så gott!♥
Nu ska jag njuta av mina sista tio minuter innan skolan börjar, haha!
PUSS!

FML

Asså fan vilken otuuuuuuuuur jag har! jag kunde inte alls hämta ut min mobil idag, utan den ligger fortfarande på verkstan, MED EN FUCKING JÄVLA VÄTSKESKADA. Tydligen kan de inte ens reparera skiten, utan antingen får jag be att de skrotar den, eller så får jag använda den tills den inte fungerar längre. FML.
Som grädde på moset har jag as ont i benen/knäna nu efter idrotten, vi körde BODYPUMP, och shit vad jobbigttttt! fan. jag skulle börja övningsköra imon, och köpa födelsedagspresent till Johan, men kommer säkert inte kunna röra mig imon :( menmen...
Nej jag börjar min lektion snart, så jag ska inte blogga mer..
PUSS!

Hej Bloggen! Jag sitter på gymmet vi ska h...

Hej Bloggen! Jag sitter på gymmet vi ska ha idrott på och väntar på att alla andra ska komma, bara en kvart kvar... Haha, ska vi ska ha ett gympass där man tränar styrketräning med sin egen vikt, oj vad jag kommer dö:-o:p sen efter det ska jag hämta ut min mobil har jag tänkt, blir awesome:) Puss på er


Bye bye, Hollywood Hills.

Hej!
Jag har inte bloggat än idag, för jag jobbade gärnet på min förra lektion och blev klar med hela uppgiften! :)
Nu har vi svenska, och har precis läst lite i boken :) Och nu ska vi skriva en loggbok typ, haha!
Snart ska hon visa oss ett program eller nått, och sen ska vi jobba med Renässansen :(((( BLÄ!
Idag vet jag inte vad som händer, och jag orkar inte blogga, hah!
PUSS

Hej bloggen

Hej bloggen


Godnatt

Godkväll!
Tänkte att jag skulle dra till med ett sista inlägg för ikväll! :)
Jag har precis ätit, och kollar på Doobidoo! Väntar lite på att Johan ska ringa och efter det ska jag gå och lägga mig tänkte jag, är så himla trött! haha!
Nej, vi hörs imorgon tycker jag!
PUSS!

I, I can change the world

Hej!
Sitter hemma nu, är så himla frusen!! Det är jättejobbigt! :( Har fortfarande ont i huvudet också, och sen saknar jag min Johan :( Trodde han skulle komma hit idag, men det gjorde han inte :( menmen..
Hur har ni det idag? Idag tänkte jag fortsätta läsa min engelska bok jag började på imorse, den verkar jätte bra! sen ska jag nog kolla klart på Tristan och Isolde också! :) Sen kolla på lite Cougar town med kanske? får se! Har massa skolarbeten som jag måste göra klart med, jättejobbigt! :( Men får ta igen det i helgen eller något, vi får se!
Nej, nu ska jag börja läsa engelska boken tror jag, PUSS!

Mama, I'm in love with a criminal

Hej!
Jag sitter i skolan, har engelska, men just nu är det rast! :)
Efter rasten ska jag och simon redovisa och sen vid 11 slutar vi!! :D Då hoppar jag nog på en buss hem tror jag, det är tänkt så iallafall! :)
Nej, jag har sån huvudvärk, så jag ska inte blogga mer nu..
PUSS!

good meeting

Hej!
Jag sitter hemma hos Johan nu :)
Mötet idag gick jättebra, tyckte jag iallafall! :) Vi får se hur det går i framtiden! :)
Nej, jag är jättetrött, så jag ska stänga av datorn nu, PUSS!

pictures


photo

Hej!
Jag sitter i skolan, har foto lektion! :) Om de blir några bra bilder kanske de kommer upp här, vi får se (:
Snart är det lunch, jag är såååååååååå hungrig! haha, det blir skånsk kalops idag, gott!
UPDATE:Slänger upp lite bilder snart, är klara med arbetet nu! :)

iiiiih♥

LYCKA!♥

Stad i ljus♥

ååh, den rösten!♥

12.12

Hej på er!
Jag sitter i klassrummet igen, har hunnit med att äta, gå till kiosken och vara hos skolsköterskan! Skolasköterskan sa att det inte var något farligt med min hals, och att om jag har tur så har det bara varit ett virus som nu är påväg att gå över.
I eftermiddag tänkte jag ta mig en sväng ner till stan, kolla runt lite, behöver nytt shampoo+balsam bland annat! :)
Om 15 min börjar min lektion med Caj, vi ska ha medieproduktion, där vi just nu lär oss hur man använder retush på sina bilder, spännande!
Nu ska jag ringa till hon jag ska ha möte med imorgon, måste skjuta fram det en halvtimma! :)
PUSS!
Här har ni en bild som blivit retuscherad!

Hide and seek

Hej!
Jag sitter i skolan, nu har mentorstid och ska skriva klart en engelska uppgift tänkte jag! Och vet ni vad? jag och Simon i min klass jobbar tillsammans på denna uppgiften och nu insåg vi att vi inte ens SKRIVIT OM SAMMA SAK! hahaah! Det är lite komiskt faktiskt, men vi bestämde oss för att ta hans text, för den är mer färdig, haha! ;)
Ska göra lite andra rester nu! PUSS!

Måndag

Godmorgon!
Jag sitter här och har precis letat kläder och även duschat, var skönt att börja morgonen med en dusch direkt :)
Nu ska jag bara äta frukost, och sen tar jag busssen till skolan vid 9 :)
Idag mår jag mycket bättre, och jag hoppas det håller i sig! Det beror väl lite på vad skolsköterskan säger också.. Ska dit idag och kolla min hals, för jag har ju haft ont i mer än två veckor nu, och mamma tyckte den var lite svullen, och Johan tyckte han såg någon enstaka vit prick på mandlarna, så jag hoppas inte jag börjar få halsfluss! det märker vi!
Nu ska jag äta frukost!
PUSS!

Vecka 38


I don't know were I have my self right now.

Hej!
Jag skulle bloggat igår, men åkte in till Borås vid 1 och kollade först kretsloppet sen hockey! orkar inte riktigt blogga om det, för den här söndagskvällen kunde inte blivit sämre. inget jag tänker ta upp här, men jag är otroligt off just nu..
Ha en bra söndagskväll, iallafall det som är kvar av den. Så hörs vi nog imorgon..
PUSS!

glee

hej!
Sitter här och kollar på Glee med Johan (: så mysigt! förutom att jag ena sekunden är varm och nästa sekund är kall, haha! Men Johan var så söt, han köpte sååå mycket godis innan, hihi! lösgodis, marabou, kinder maxi&kina puffar! kommer bli tjooockiiis! plus att vi ska äta pizza ikväll :D
Ska kolla på Glee nu, PUSS!

sneeze

Hej!
Åh, det var väldigt skönt att vakna vid 06:55 utav mig själv! har ju vaknat av mitt alarm varje dag nu denna veckan, så det var skönt! :)
Gick och la mig väldigt tidigt igår faktiskt, strax efter 21! men jag tror jag behövde det faktiskt, var helt utmattad!
Idag om jag orkar, så ska jag försöka få iordning på mitt rum lite, sen kommer hjärtat mitt hit efter 13 någongång, hihi! åh vad jag längtar! :)
Nej, jag bara nyser hela tiden, så vi hörs lite senare!
PUSS!

Tristan och Isolde

Hej på er!
Jag har så sjukt tråkigt! hatar att vara sjuk! :( Och ska inte gå till skolan imon heller.. men som tack för det så ska hjärtat mitt köpa med sig subway till mig sa han innan, hihi!♥
Sitter och nördar Justin Bieber, vet inte varför dock, men fick hans låt "eenie meenie" på hjärnan, så var tvungen att lyssna på den, haha! ;)
Ska kolla på en film nu tänkte jag, Tristan och Isolde! Vi såg den på engelskan, men jag fick inte se hela :( den verkar skitbra iallafall! Kan skriva om den senare!

PUSS!

godmorgon

VEM

Vem är i rummet med dig? våra hundar, titti och tindra (:
Vem fick du senaste sms av? Johan <3
Vem tänker du på nu? Johan <3
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma :)
Vems hus var du senast i? Johans, om inte vårat räknas då ;)
Vem önskar du var med dig nu? Johan
Vem är din favoritsläkting? Carroo! (:

VAR

Var är din mobiltelefon? på min mage (:
Var handlar du mest? Oj, hm, H&M tror jag :)
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Min BHC tröja, från intersport <3
Var åkte du senast bil? Oj, jag vet inte, så länge sedan :S


VAD

Vad åt du senast? tacos
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? Ljusblå
Vad är den närmaste saken som är blå? Vattenflaskan som står i fönstret..
Vad har du på fötterna? Sockar
Vad är din favorit färg? Rosa och svart :).
Vilken film såg du senast? Jag vet inte, :o 2012 tror jag, eller kanske the woman..
Vad hör du just nu? Tindras andetag&tvn (:

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jaaa! (:
Hånglat på en bio? Japp :)
Hånglat i skogen? aa, haha (:
Tyckt att din kusin är het? Ja, var ihop med min kusin när jag var 4 och han var 3, haha! och sen var jag kär i min kusin när jag var typ 5, haha! incest!
Sovit naken? Japp! :)

Kört över hastighetengränsen? Aaa då :)
Målat om ditt rum? nej ;(
Dansat framför en spegel? Jaa, så fult!
Fått hicka? Japp :)
Dumpat någon? Mm
Stulit pengar från en kompis? Nej, bara från Johan :D haha!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Det tror jag inte.. haha!
Varit i slagsmål? Naaaeee, haha!
Smugit ur ditt hus? Jaa, ihih!
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja…
Hånglat med en främling? ja, typ.
Älskar eller saknar någon nu? Älskar och saknar många.. :( <3


Like a rose

And as I look into your eyes
I see an angel in disguise
Sent from god above
For me to love
To hold and idolise

And as I hold your body near
I'll see this month through to a year
And then forever on
Til life is gone
I'll keep your loving near

And now I've finally found my way
To lead me down this lonely road
All I have to do
Is follow you
To lighten off my load

You treat me like a rose
You give me room to grow
You shone the light of love on me
And gave me air so I can breathe
You open doors that close
In a world where anything goes
You give me strength so I stand tall
Within this bed of earth
Just like a rose

And when I feel like hope is gone
You give me strength to carry on
Each time I look at you
There's something new
To keep our loving strong

I hear you whisper in my ear
All of the words I long to hear
Of how you'll always be
Here next to me
To wipe away my tears

And now I've finally found my way
To lead me down this lonely road
All I have to do
Is follow you
To lighten off my load

You treat me like a rose
You give me room to grow
You shone the light of love on me
And gave me air so I can breathe
You opened doors I closed
In a world where anything goes
You give me strength so I stand tall
Within this bed of earth
Just like a rose

And though the seasons change
Our love remains the same
You face the thunder
When the sunshine turns to rain
Just like a rose

You treat me like a rose
You give me room to grow
You shone the light of love on me
And gave me air so I can breathe
You opened doors I closed
In a world where anything goes
You give me strength so I stand tall
Within this bed of earth
Just like a rose

You give me strength so I stand tall
Within this bed of earth
Just like a rose

in sickness and in health

Hej igen!
asså shiiiiit! jag vet inte vad jag gör snart, är hur varm som helst pga febern, men så fort jag tar av mig täcket så blir det jättekallt :( får se om jag går till skolan imon, beror på febern..

Hörs sen igen kanske.. PUSS!

Baby, I'm an all star!

Hej!
Jag sitter här som en jävla uggla och funderar på vad jag ska göra .. har så in i bomben tråkigt, och det är såå ensamt! Funderade först på att städa mitt rum, men jag ångrade mig ;) haha! Funderar på att leta upp min målarbok jag köpte i turkiet, haha! Men först av allt ska jag kolla om jag fortfarande har feber, och sen får vi se! blev otroligt trött helt plötsligt, så kanske ska sova en stund istället, sov inte så mycket i natt ju!
Vi hörs senare!
PUSS!

en sjuk natt

Asså guud..
Jag har haft en av de värsta upplevelserna i mitt liv inatt.
Jag drömde att jag hade så jävla ont i nedre delen av magen, vaknar upp och så har jag det också.. Jag gick ner på toa, och bara satt där, blev jätte varm, och yr och trodde jag skulle svimma, så jag ropade på mamma så kom hon ner, och då kom det lock för öronen och allting kändes "luddigt" (om ni förstår vad jag menar?) sen kom känslan av att jag skulle spy, så mamma gav mig en hink (för jag satt ju på toaletten), och när jag tittade ner i den, så försvann locket, och känslan av att jag skulle spy. Mitt mag ont satt kvar, men det blev så mycket bättre. Sen gick mamma upp och la sig igen, och jag satt kvar på toa en stund till, sen började det klia lite på magen, och då kände jag hur svetten nästan rann från mig, trots att jag var iskall utan på huden liksom. jätte skumt, och jätte läskigt! men jag lyckades somna om och vaknade upp med en förkyldning innan istället..
Så idag stannar jag hemma, eller mamma sa åt mig att stanna hemma faktiskt.. inte så konstigt kanske..
Vi hörs lite senare.. PUSS!

would you be mine forever?

Hej!
Jag har varit hemma ifrån skolan idag, min jävla hals kommer jag att döda till slut, jag lovar!
Nej men när jag kommer till skolan imon så ska jag kolla om skolsköterskan är där så får hon titta på min hals alltså.. Det gör ont på att så konstigt ställe med, eller ja det gör ont ut mot halsmandlarna, men mandlarna är inte svullna eller något sånt.. lite konstigt..
Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad iallafall, har sååå ont! och så väntar jag på mat :) hihi!

min sötnos♥

Today

Dagens humör: Glad och trött!
Dagens mående: braa, fast ont i halsen på kvällen
Dagens borde: plugga...
Dagens frisyr: vanlig tråkig frisyr ..
Dagens smink: lite mascara..
Dagens klädsel: Jeans, tshirt och en tjocktröja. med mina vanliga smycken, en ring och mitt halsband! :)
Dagens planer: skolan en sväng sen mys med hjärtat!
Dagens materiella vill ha: nya skoooooor!
Dagens fundering: personligt..
Dagens beroende: Pepsi♥
Dagens tråkigaste: skolaaaan!
Dagens längtan: träffa älskling!
Dagens superlängtan: första hockey matchen på lördag!
Dagens tidning: Bt eller något (:
Dagens låt: Rolling in the deep - Adele.


Började min "morgon" med Varm choklad på Espresso house!

Start all over again

Hej!
Jag orkade inte blogga igår. hade en jobbig dag.
Men idag är det mycket bättre! Jag börjar vid 12.20 idag, så jag har gott om tid på mig idag, vilket är skönt och välbehövligt! Håller på med en hemlig sak just nu, som ni ska få veta, ifall det går bra vill säga! Men annars så hörs vi i skolan!
PUSS!

happy day!

Hej!
Jag är på så otroligt bra humör idag! Och jag önskar att min skoldator hade en webcamera! hade varit roligt att lägga upp lite bilder! :)

Idag har jag varit på handledarkurs med mamma! så skönt att få den gjord, nu väntar jag på körkortstillståndet (eller vad det heter..), och sen ska jag börja övningsköra! sitter även och letar efter körkortsböcker som ska beställas snart! Sen ska jag kolla efter tid till riskettan! så den är gjord också, åh jag är så taggad och glad och ja! haha!
Kvällen spenderas med Älskling och hans familj, det blir tacos ikväll och massa mys! Ja, vi hörs imorgon!
PUSS!!

not on a good mood.

Hej!
Jag är inte på humör för att blogga idag. var inte det igår på eftermiddagen heller..
Jag tror att många av er vet att hockey Målvakten Stefan Liv dog igår. I en flygkrash. Igår när jag fick veta det, så brydde jag mig inte, men när jag kom hem och tänkte efter så är det så jävla hemskt.
Ah, ska ha svenska nu.. Puss

7 September 2011

Hej!
Jag sitter i skolan, slutar om en halvtimma, OJ vad jag längtar! Då ska jag gå ner en snabbsväng till matsalen och se om det går att äta någon mat, annars tar jag mina saker och drar mig bort till almås och möter upp älskling!♥
Ska egentligen ha redovisning nu, men jag och Simon är inte klara, så det gör vi nästa vecka istället :)
Efter skolan ska jag och hjärtat mitt ner till stan, ska köpa lite saker, bland annat ett par byxor som jag bara MÅSTE visa er! Sen har jag bestämt mig för att försöka lära mina fötter att gå i högklackade skor, för det är så jävla snyggt ju!
Nej, vi hörs senare eller något, PUSS!

naturvetenskap i mitt ♥

ååh, jag älskar naturvetenskaaap! Ve tinte varför jag var nervös inför det här igen, men ååh vad roligt det är! älskar att sitta och fundera på mina egna hypoteser och andra saker! och biologisk mångfald är ju awesome!

Sweet

hej!
Jag sitter i skolan, som vanligt nu för tiden.

Imorse hade vi Fotografering A. Vi lärde oss hur en kamera fungerar lite, eller ja gick igenom lite olika inställningar och sånt på kamerorna. Sedan gav vi oss ut på uppdrag. Skulle ta 3 olika bilder i 5 olika miljöer. Och jag tänkte vara snäll och lägga upp mina bilder som jag tog idag. Men det gör jag i ett annat inlägg! :)
Nu i eftermiddag har vi Naturkunskap A. Förra veckan var jag sjuk, och vet alltså inte vad vi gjorde då. Men denna veckan är jag frisk och pigg, so let's go! Ska bli kul, för NO(naturkunskap), var det jag gillade bäst på högstadiet! :)
tänkte lägga upp en bild på mig nu, men jag har ju inga på den här datorn, så det blir lite jobbigt. Men om ni väntar ett tag så ska jag lägga upp mina 5 collage jag gjorde på Foto lektionen! :)
PUSSPUSSPUSS!

redbull och britney spears

Hej!
Jaag sitter i skolan, har lunch nu, har nyss ätit lite, och nu dricker jag en underbar redbull och dunkar britney spears♥ haha!
Idag efter skolan ska nog jag och mamma åka till knalleland, sen ska jag hem till älskling med lite saker, för han är sjukis :(<3
Har inget att blogga om känner jag, men köper jag någonting i eftermiddag så kan ni få bilder på det ikväll :)
PUSS!

six thirty

hellooo!
Jag börjar sen idag, så jag fick turen att gå upp vild HALV SJU, ooooh ;) haha!
haha, nej men har duschat nu och ska kolla på våra bästa år snart, eller ja det börjar om 25 minuter, så tänkte gå ut med hundarna innan det.. Bussen går vid 9 så det är inte så bråttom :) vi hörs senare, kanske med en dagen outfit, om kameran är laddad, haha :)
PUSS!

say hello to John blund for me.

Hej!
Sitter hemma hos Johan nu, fast han är på klassfest :p var hemma först, men orkade inte va där så jag åkte hit och umgicks lite med hans föräldrar och så istället, superduper trevligt!
Nu ska jag snart sova, kollar bara facebook och sånt lite, försöker dröja ut tiden tills han kommer hem, hihi♥
Nej, tänker sova nu, orkar inte hålla ögonen öppna längre (:
PUSS!

I'll be you dream, I'll be your wish, I'll be you fantasy

HUR TYPISKT?
Just idag, när INGENTING ska stoppa mig ifrån att gå till skolan, så har jag ondare i halsen än vad jag haft på hela jävla veckan ?! fan vad arg jag blir.

Okej, hej och godmorgon på er!
Vi ska gymma idag på idrotten, det som jag vill göra mest. tror ni jag får det? nej såklart inte. fan. så ska spendera 3 timmar med att titta på när alla andra gör det typ, KUL. menmen.
Efter skolan ska jag och Johan gå och kolla priser på det gymmet vi vill träna på, och kanske teckna det idag, vi får se.. Sen ska jag nog lämna in min mobil med(har två "pixel-fläckar" eller vad man ska kalla det som bara uppstått ?! ena kom när jag inte använde mobilen på två veckor, och sen några veckor senare, så uppstod den andra :s) jätte knasigt! Men vi får se! Sen ikväll ska Johan på klassfest och jag ska sitta hemma.. Hade jag inte haft ont i halsen skulle jag börjat träna, typ gå ut och springa och köra något zumba pass eller liknande, men nej då. Men imon om jag mår bra ska jag och Johan ut och springa, det blir nog roligt :)
Men medans jag är i skolan och har idrott, så får ni titta på denna söta sjuka nalle jag hittade på google! :)

somtimes..


I feel forgotten. Lonely. Just alone in this world.

ska jag falla?

Hej
Jag sitter och lyssnar på Melissa horn.. är hemma idag med och det suger så jävla hårt. hatar att vara ensam. känner mig så osäker när jag är ensam.. menmen.

Ska snart gå ner och duscha tänkte jag, sen kolla lite kläder tills imon och så, för imon tänker jag gå till skolan. ingenting kan stoppa mig. fast jag vill inte att det ska bli fredag heller, för jag är ensam imon med.. fuck it. typ. Har massa saker i huvudet nu, och vill inte blogga om det, så PUSS!

RSS 2.0