=(

Min mobil har pajat :(
Alla mina sms är borta .. :(
Alla mina minnen jag har i de där smsen, fan också! :(
Men ska lämna in den imon, hoppas de går och fixa!
Annars dör jag! :(
Faan att alla mina sms är borta :(

R.I.P Min mobil ..

sömnig ;)

Godmorgon på er! :)

Jag har varit vaken sedan klockan halv elva men inte gått upp än, haha :)
Pratade med Oscar i telefon inatt, men han somnade ifrån mig ;) hahaha! Det var lite småkul faktiskt, haha :p

Vet inte hur mycket bloggning det blir idag, vi får se! är lite små deppig för det är 8 år sedan min farmor dog idag .. Sen att det är söndag och då alltså skola imon gör inte dagen bättre precis! .. Men men :)

Men nu måste jag ta och gå upp, kommer somna om annars, haha!

Vi hörs senare idag :)

Pusssss'

changes

Är det okej enligt er läsare att flirta med någon trots att man inte menar något med det även om ma har pojkän?

Jag vet inte vad jag tycker, men jag tror det är okej, bara ens pojkvän vet om det, och vet att man inte menar något med det så är det faktiskt helt okej enligt mig.

Jag har varit en sån person som har flirtat med folk då de flirtat med mig, men jag brukar aldrig mena något med det. Jag flirtade med de flesta killar som flirtade med mig, men jag menade aldrig något med det. Men jag har växt ifrån den personen, och har slutat med det, vilket jag är glad för. Jag har förändrats väldigt mycket nu under 2010, och jag gillar den jag blivit utav förändringarna! Jag har mognat och växt ifrån så mycket barnsliga saker och sådant. Det finns så mycket saker som jag ångrar i mitt liv, men jag har faktiskt kommit över det, nu blickar jag framåt och ser fram emot gymnasiet och det som komma skall! Tre år på gymnasiet och sedan ytterligare något/några åt på högskolan där jag ska läsa vidare till fotograf, och vet ni vad? Jag Längtar!

Har ni läsare något som ni växt ifrån?

Jag vet inte vad jag ska skriva.. det här får räcka nu, kanske kommer mer imorgon♥

270210

Godkväll! :)

Hockeyn idag var fantastisk! Jag var på sjukt bra humör, och Borås vann ju såklart! 4-3 på straffar dock, men 2 poäng är ju alltid något :) Orkar inte berätta så mycket om matchen, men den var bra!♥

Nu sitter jag här, har varit och handlat, köpt pizza/Kebab som jag käkade innan och kollat på melodiestivalen, älskar låten "idiot" kommer upp här imon! :)

Dagens outfit kommer imon istället, orkar inte nu, ni får en annan ny bild istället♥

Godnatt kära läsare!


Blir nog lite dålig bloggning imorgon, berättar varför imon! ..

I'm oooout!

yes, nu drar jag på hockeyn, outfiten kommer ikväll! (:

Grattiiissss'

Jaa, jag måste bara börja dagen med att säga grattis till världens bästa vän, Cody♥ Han fyller 17 idag så alla ska säg grattis!

För att gå över till något helt annat, så måste jag ju säga att snön måste fan bort nu :s hatar den, den är ivägen och jäkligt jobbig!.  Men nu har de iallafall skottat bort snön från ishallen, så i eftermiddag blir det Borås vs Leksand♥

Men vi hörs senare, kommer nog ett lååångt inlägg om en sak sen om jag orkar! haha (:

Puuussssss'

GULDEXTRA!


Dagens outfit


Tröja från mammas garderob haha!
Jeans leggings från Cubus

ska sova om en stund, hörs imon♥

Slavomir Lener..

Jaa, så heter Linköpings nuvarande tränare, som är ifrån tjeckien .. Tyvärr så lämnar han Linköping efter slutspelet, och därför letar Linköping efter en ny tränare, men det finns ju fan inga bra tränare.. Vill ha kvar Slavomir Lener juuuuu! :(

Var bara tvungen att skriva detta, förlåt!

I wear a halo..

I never promised you a ray of light
I never promised there’d be sunshine every day
I’ll give you everything I have
The good the bad

One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you

I always said that I would make mistakes,
I'm only human, and that's my saving grace,
I fall as hard as I try
So don't be blinded
See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin,
so pull me from that pedestal,
I don't belong there.


det är..

..Freeeedag!
ååh, vad härligt och hej på er! :)
Humöret är på topp trots att jag har ont i ryggen, och det var länge sedan jag mådde såhär bra(trots ryggen), och det känns härligt! :)

I skolan har vi börjat läsa Fantasy böcker på svenskan, jag läser harry potter och fången från Azkaban, älskar harry potter böckerna =) På So'n ska vi börja med ekonomi snart, inte alls roligt .. lockar inte precis, menmen.

Idag ska jag bara städa och läsa harry potter vad jag vet, vad ska ni hitta på?


Randombild! (:
Vi hörs senare istället!
Kisses'

inga ord ..

Hej på er!
Har fortfarande inga ord på det som hände imorse .. så sjukt pinsamt och jobbigt!

Jag har iallafall varit hemma ifrån skolan idag, hade sån jäkla huvudvärk när jag vaknade imorse :( Så idag har jag kollat hockeyn imorse då, kollade Rachel Ray, våra bästa år och sjunde himlen, sen tog jag tag i mig själv och gick ner och duschade, sen satte jag mig vid datorn och fick sätta igång på so uppsatsen, eftersom när jag skrev senast blev det inte sparat :o men massor med fakta fattades så är nere på två sidor nu .. sedan skrev jag av massa saker från bilder som Clara skrivit.

Nu kollar jag one tree hill, och funderar på vad jag ska äta (: blir nog pommes frites som vanligt, tihi.

Men jag har en fråga till er läsare, vad vill ni läsa om?

hörs senare!♥


...



Jag finner inga ord ..

uschuschusch!

uscha! Kvällen igår och dagen idag vill jag bara spy på!!

Hockeyn var rolig, jag och Daniel är helt störda tillsammans, och jag har alltid kul med han men mitt humör sjönk ganska härligt ändå, några vet varför men vill inte ta upp det här.. Under hemresan blev det bara sämre, och det sluta med att jag satt och grät .. När jag kom hem lade jag mig i sängen somnade typ direkt.

Imorse vaknade jag med huvudvärk, men de gick över, i skolan flöt allt på men fick tillbaka min huvudvärk och det slutade med att jag gick till vilorummet och sov i en halv timma, sen börja jag gråta igen. När jag visste att Clara och dom slutat så gick jag till henne, sen hade vi läsning och engelska, segt som fan. I bussen hem sov jag hela vägen typ, härligttttt!

Hörs senare istället!.
Kissssss'


sitter i bussen på väg till götebo

0-1ad2a65a93cd7fb48a96602201217198.png

sitter i bussen på väg till göteborg(: härligt som fan, blir bhcs match i frölundaborg tack vare min bror, stort tack till honom fan! Min outfit har ni ju redan sett, det var det bästa jag kom på, Haha:) och bilden som finns i det här inlägget är helt random, Haha:) vi hörs senare istället:) kissses'


Nuuuu drar jaaaag!


Kvällens outfit!

Hörs senare ♥

ikvällikvällikväll!

Hej på er!:)

Sitter i skolan justnu, börjar vid ett igen, matte prov .. haft en mattelektion men ska kolla igenom provet nu och lite så :) Ikväll händer dock något sjukt kul, som ni får veta senare ;) jag kommer mobilblogga, och då kommer ni märka vad det är jag ska hitta på! Några vet det redan, men ändå ;) haha! Kvällen blir super iallafall, och jag tackar min bror, Daniel för att han är gullig och har fixat det här åt mig! :D

och bara för att så slänger jag in en bild på snyggingen Henrik Lundqvist♥



Kissessss'


rubrik är det här ja!

morsning korsning!
Jag är vaken&ur trött, men de är ju så de ska va!
Har matteprov idag, lockar inte såå mycket .. Menmen, provet är funktioner och algebra och jag är inte ens hunnit till diagnosen :o så går det när man inte jobbar hemma på lovet fast man ska göra't! haha, äh jag överlever nog ska ni se (:

Men vi hörs sen när jag kommer hem eller nått istället :)

Kisssses'

vilken dag alltså ..

Jaa, fifan!
Börjar med att jag "missar" bussen, haha med vilje :P

Iallafall, på våran långa rast idag, så gick jag och Clara hem till henne för att släppa ut hennes hästar, bara det att när jag skulle gå i snön sjönk mina ben rätt ner i snön och jag fastnade med ;o Väl hos henne så fick jag panik vid hästarna, men tillslut gick det bra. I skolan sedan så kom vi försent till lektionen, men blev inte uppskrivna iallafall :P på Franskan hade vi en vikarie, som jag hatar helt seriöst, hon är dum i huvudeeet!. Engelskan och läsningen gick bra, men bussen var sen, kunde inte svänga vid två svängar och nu för en stund sedan fick jag veta att Bhc:s match är flyttad till frölundaborg, min dag idag eller hur? INTE!. Men ska försöka övertala mamma och pappa att låta mig åka med de bussar som ska åka ner! vi får se iallafall ..

Hörs senare, eller imon!

Kisssss'

Nu tar vi dom!


Nu tar vi dom - Håkan södergren
Random video!

Frågor och svar!

Förresten, fick en fråga av "D.F" som undrade vad det var för under som jag vill ska ske, och D.F det kan du och jag ta privat isåfall haha! vill inte dra upp det på bloggen!.

Sverige-Finlaaaaand!

Yes, jag är uppe, men det är fan precis! haha svin trött ..

Sitter iallafall och kollar på Sverige vs Finland, och det står 1-0 sverige =D
Men blir ingen Os-bloggning idag kan jag lova, haha!

Ska till skolan snart, så vi hörs i eftermiddag! :)

Kissessss'


you can never know ..

Jag ska aldrig sluta önska,
Aldrig sluta be,
Aldrig sluta hoppas..
För under kan ju ske!♥


hemmmaaaa!

Yes, Jag har kommit hem efter en sjukt rolig dag på stan med malin! :) Massor med skratt och mycket härligt prat, båda handlade lite kläder och annat och det var verkligen sjukt kul :) Längesedan vi var med varandra med så då är en dag på stan perfekt för att "knyta lite nya band" haha, låter riktigt gammal nu när jag skriver ju!

Jag köpte en skjorta, en behå och ett par nya skor, blev ett par reebok som är lite sneakers aktiga, älskar dem! ska man bara gå in dom också, det är jobbigt dock! Kommer bild på allting senare! :)

Skola imorgon igen då .. Lockar inte alls tyvärr :( menmen, en sista termin kvar på högstadiet nu, härligt att komma härifrån och få börja gymnasiet!

Men nu ska jag bädda iordning min säng, Tessie har legat i den och vänt allting helt fel! haha :P Tessie är våran ena hund för er som inte vet det :)

Kisses'

Borås står på schemat

Godmorgon! :)
Jag gick upp för en timma sedan ungefär, och har hunnit duscha och bädda sängen, härligt! =)
Idag blir det Borås med Malin, lite shoppande sitter ju aldrig fel! (:

Men vi hörs när jag kommer hem sen istället, om jag inte slänger upp ett inlägg innan vi åker sen!


En ego bild medans ni väntar på nästa inlägg ;)

Kiss on your lips'

Nattiii (:

Jag säger godnatt med två bilder! (:


Ursäkta minen ;)


Dagens outfit, även om man inte ser hela ^^
Leggings med stenar på sidan ifrån Lindex.
Svart linne från Gina Tricot
Svart tshirt med vitt tryck från Pepe Jeans London

Nattiii♥

Melodifestivalen

Japp, nu går jag över till Melodifestivalen :)
Hörs senareee!

Super-G

Efter en skräll från Tina Maze ligger Vonn på en tredje plats!

Super-G

ajaj, gick super till en början, men efter en miss så blev det en åttonde plats :(

Super-G

Nu åker Anjaaaaaaa!

Super-G

Andrea Fishbacher(stavning?) Tar över ledningen efter Vonn, en åkare kvar, sen är det Anja!

Super-G

Lindsey Vonn tar ledningen, och nu är det 4 åkare kvar till Anja Pärson!

Super-G

Maria Riesch har tagit över ledningen efter Julia Mancuso, och 6 st har åkt ur efter endast 14 åkare ;o

Blir inte lika mycket bloggning nu som det var härom dagen, men jag hoppas det är okej!


Super-G

Ingen bra tid för Jessica tyvärr, var 3,33 efter J.Mancuso, och hamnade på en femte plats!

Super-G

Dagens första svenska som ska ut i backen kommer strax, Jessica Lindell-Vikarby!

Super-G

Vi är igång!
J.Mancuso kom ner på 1,21,50, men hade en miss.
C.Alcott kom nyss ner på 1,23,49, Utan miss!.

Super-G

yesyesyes, I'm back bitches!
Inte så länge dock, ska ut med hundrna om en stund ;)
Men för er som vill ha en bra uppdatering varenda liten minut, klicka här!

nu ger jag upp.

Det gör jag fan.
Jag är så trött på att kämpa när du inte verkar känna på samma sätt längre. Hoppas du vet vem du är!
Jag gillar dig som fan, ingen tvekan om saken, men jag kan inte ha det såhär. Nu får vi träffas jävligt snart annars ger jag upp de här, för jag orkar inte. Jag mår dåligt nästan varje gång vi slutar prata, och det orkar jag inte med mer! ..

Du verkar inte bry dig längre, och varför ska jag göra det då? varför ska jag bry mig, och plåga mig själv genom att hoppas på att det ska bli något då? Om du har en bra orsak till att jag ska fortsätta hoppas så är det dags att säga det nu! Om inte, så jaa, det har varit härligt den här tiden att känna såhär för någon!.

många kommentarer

Hej på er! :)

Fick några kommentarer på förra inlägget, alltid roligt att få kommentarer! (:
Idag har jag inte gjort alls mycket, städat och spelat Guitar Hero :p haha, jag får faktiskt också nörda ibland ;)

Imorgon blir det iallafall Borås, ska in med Malin, inte vart med henne på hela lovet så det ska bli skoj :)

Hörs seare istället (:

Kisssss'

snooow!

Godmorgon!
Fiiifan vad det har snöat ;o runt 1 meter snö här nu ;o
Jävla roligt, sitta inne hela dagen idag då, och jag som tänkt ta en långpromenad..
Nu har jag iallafall en ursäkt att spela lite guitar hero ;) haha!

Jaja, vi hörs senare istället.
Får panik snart, inte läst tidningen än >.<


Jag och pappa för en stund sedan ..

Jag och pappa nyss;
*Båda kollar på tvn när Henrik Lundqvist pratade i studion*
Pappa: Är han snygg eller?
Jag: Naaaaahe, dreggelvarning vafan!
Pappa: hahaha
Jag: Gud, tänk om man skulle se honom på stan, jag skulle ju stanna upp och bara glo! ;o
Båda: HHAHAHAHAHAHAHAHA!


Nästa match..

.. för sverige är på måndag kl 06.00, blir ingen OS-bloggning då tyvärr, får bara se 1:a perioden eftersom det bär av till skolan vid 7, hm missa bussen kanske? .. ;)

Imorgon återkommer jag med OS-bloggningen dock, Anja pärson ska antagligen ut i backen igen, och det följer jag ju, såklart!

Det blev en ...

... SEGER!
10 sekunder kvar och Daniel Alfredsson gör 4-2! Puuh!
och Sedin bröderna gjorde assist igen!
Nu kan vi andas ut, men det var inte långt ifrån!!


"Belarus"

Det är vad som ropas i ishallen just nu..
Sverige spelar katastrofalt! 2 minuter kvar, sverige behöver ett mål!
Kom igen nu Sverige!

We don't want a deja-vu of 2002, Salt Lake city..


3-2 ...

HELVETE!.

3-2 nu, fick inte vem som gjorde målet, återkommer nog med det senare!

UPDATE: Bytet efter målet kommer Vitryssland med ett skott i ribban!

Mina favoriter

Mina favoriter i Sveriges lag tänkte jag dra upp nu, helt utan ordning!

Douglas Murray
Puh, han är tuff att möta, ingen jag skulle vilja möta i rinken!

Loui Eriksson
Inte så känd, men en målgörare i NHL!

Henrik Lundqvist
Behöver jag säga något?
Bra målvakt i NHL, Snygg som attans osv osv osv!

Mattias Weinhandl
Spelar i mitt Linköping HC, är en riktigt bra spelare!

Nu börjar tredje perioden, hörs strax!

3-1...

Där sprack Jonas Gustavssons nolla ..
Aleksandr Kulakov gjorde Vitrysslands reducering!
Utan assist antar jag, efter som det inte står något om en assist ..

3-0

3-0 till sverige 9.35 in i matchen,
Johan Franzen
Assisterad av;
Samuel Påhlsson och Fredrik Modin!

9 minuter..

.. in i matchen och det är lite halvdant spel ifrån sveriges sida, glöm inte kolla här om ni vill ha snabbare uppdatering!

Douglas Murray!

ååh, en av min favorit spelare i Sveriges OS-lag, Douglas murray hoppas verkligen inte ni missat honom!


Douglas Murray tackling på Alexej Morozov i hockey-vm i Kanada. Anton Strålman tog en hockeyfight med handskarna på mot Ilya Kovalchuk! Några intervjuer osv med i filmen också.


Douglas murray from San Jose Sharks in action. Song is Feuer Frei by Rammstein 


Douglas Murray of the San Jose Sharks fights Ben Eager of the Chicago Blackhawks


Och sist men inte minst, en intervju med Douglas Murray!

Andra perioden

Ja, nu är det dags för andra perioden!
häärligt!

Pauuus!

Första periodpausen nu!
Skottstatistiken från första perioden;
Sverige: 17 st
Vitryssland: 6 st.

Jag återkommer när andra perioden börjar!


hemmadomare?

Vitryssland har fått tre utvisningar på rad nu, kan sverige ha fått en "hemmadomare"? Alltså e domare som "gillar" ett lag mer än de andra och ger det andra laget massor med utvisningar medans det lag som domaren "gillar" knappt får några utvisningar alls, vi får se! 4.30 kvar av första perioden!

2-0

9.04 in i matchen, 2-0 Sverige!
Daniel Alfredsson,
Mattias Johansson och
Nicklas Bäckström!

1-0!

6.40 in i matchem och 1-0 Sverige!
Daniel Sedin, på andra returen!
Framspelad utav sin bror Henrik Sedin!

fem minuter!

fem minuter in i matchen, står fortfarande 0-0.
Sverige fick nyss sin första utvisning, dåligt! borde varit en dubbelutvisning.
Henrik Zetterberg utvisad då alltså.

För er som vill ha en snabbare uppdatering, kolla här!


första linan

Jag är tillbaka med Sverige's Första femma, och såklart även Vitrysslands Första femma!

Sverige;
Målvakt; Jonas Gustavsson
Backar; Nicklas Lidström
Niklas Kronwall
Forwards; Peter Forsberg
Partic Hörnqvist
Henrik Zetterberg
Huvudtränare; Bengt Gustavsson

Vitryssland;
Målvakt; Andrei Mezin
Backar; Ruslan Salei
Viktor Kostiuchenok
Forwards; Konstantin Koltsov
Aleksei Kalyuzhny
Sergei Kostitsyn
Huvudtränare; Glen Hanlon

OS-hockey!

Yes, I'm back bitches!
Nu blir det Ishockey, Sverige - Vitryssland Herrar såklart! ;)
Damhockey är inget att se på, haha!

hörs in a few minutes ;)

Världens bästavän!

ohja, Jag har verkligen världens bästa vän som är kille! Cody Tiniakoff, han är super!♥ Förstår fan inte hur du orkar med mig, men jag är tacksam för att du gör det!<3

Kommer inte blogga mer föränn min OS-bloggning startar vid 21.00 ;)

This is a good day!

Jaa, en kanon dag at the moment faktiskt! För en månad sedan, provade jag ett par jeans som legat i min garderob super länge, ett par i storlek 27. Då kunde jag stänga jeansen, men knappt andas, men idag när jag provade dom, kan jag stänga dom, och andas, de passar perfekt! Det var ett härligt besked! på en månad har även mitt midjemått minskat med 3 cm, jag har gått ner 3 kilo på två veckor, de går framåt dehär! =D

Blir dock inte Borås, men jag överlever, haha ska försöka åka in imon istället (:
Hörs senare!

Kisssss'


hotpants!

ååh, titta vilka snygga Hotpants jag ska klicka hem i eftermiddag antagligen, får dom i nästa vecka då! (:

They are hoot!

190210

Hej på er! (:

Har varit vaken sedan kl.9 och har precis ätit frukost, ätit frukost varje dag den här veckan, är stolt! haha (:
Tar paus från min OS-bloggning tills ikväll iallafall, åter kommer med den vid 21 när Sverige möter Vitryssland! Idag blir det nog Borås iallafall tror jag, annars blir det imon vi får se! Kommer ju berätta det för er iallafall (:

Jag hoppas att ni inte har missat Bunny? Älskar hennes blogg och den är sjukt läsvärd! Jag är iallafall med och tävlar om ett par leggings hos henne, tycker ni borde kolla in både tävlingen och bloggen!

Kisses'


Grattiiiissss!

Grattis till Alexandra på 17 års dagen! =D
Gratta henne nuuuu! (: ♥


Snodde bild från Alexandras blogg! (;


Nattiih!

Ett sista inlägg nu innan jag ska sova!
Det är helt sjukt verkligen! Sitter och kollar på när André pops och någon annan gubbe sitter och pratar om Anja, visade även ett litet klipp med kraschen igår, och åken idag och så .. Det är helt jävla sjukt! Han andra gubben som pratar med André pops måste jag bara citera ″Anja är en sån tjej som inte vill ha ett brons, när hon åker går hon in för en guldmedalj! Men det här var som en guldmedalj för henne″ Alla ord är inte precis som han sa, men meningen med orden är densamma! Jag sitter allvarligt här och gråter at the moment! Jag minns för två år sedan, när jag åkte slalom för andra gången i hela mitt liv, jag ville bli så stor som Anja Pärson, även om jag gav upp den drömmen är jag glad över att jag en gång velat bli så stor som hon!

Dom visade nyss en video på hennes första OSguld, ska se om jag kan hitta det på youtube eller SVT.se .. Guud var jag lipar nu, haha! Kan tyvärr inte hitta videon, men ska leta vidare imon! :)

Hörs imon!

Kissssss'

SÄLEN

Såg nyss ett klipp på Aftonbladet.se, Anja fick äntligen göra "sälen" igen! :D
Och för er som missade Anja's Brons åk, Julia Mancuso's och Maria Riesch åk och Lindsey Vonn's Uråkning, Here you got!


Superkombination - Slalom

Riesh tar över ledningen och Vonn är i backen, OCH HON ÅKER URRRRRRRRRRRRRRRRR!
JAAAAAAAAAAAAAAAAA, BROOOOOONS TILL ANJA!!!!♥♥♥

Superkombination - Slalom

Julia Mancuso i Ledningen nu .. 11 hundradelar före Anja FAN OCKSÅ!
Silver till Anja än så länge, kom igen nu, Vonn och Riesh måste åka ut!. FANFANFAN!

Superkombination - Slalom

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Anja Pärson i Ledningen med endast 5 åkare kvar! ..
Det är två ofarliga åkare kvar, och tre farliga ..

Riesh är farligast, Lindsey Vonn och Julia Mancuso kan vara farliga!
Vi får se, Anja i Ledningen nu 4 åkare kvar, hur ska det gå?
Stay Tuned!

Superkombination - Slalom

Nu ger sig Anja ut i backen, håll tummarna nu och hoppas på en medalj!


Bild på Anja i backen!
Kom igen nu Anja!♥

Superkombination - Slalom

Jessica Lindell-Vikarby Har precis gjort sitt åk i slalomen och var 3.14 efter, och hamnade på plats 12, och kommer sluta runt plats 20 efter alla åkare! 5 åkare kvar tills Anja får åka, håll tummarna!


Leifby live!

hahaha, det är riktigt roligt att följa Leifby Live på Aftonbladet, kolla bilden nedan! ;)



Vill ni också följa Leifby? Då gör ni det här!

Superkombination - Slalom

Japp, nu kör vi! Anja har nummer 21 fortfarande tror jag, och det är bara att slå på SVT1 i guess, annars är det SVTB/SVT24! (:

I'll talk to you in a minute again ;)

Robert Buckley

åhgud, singel som man är så får man väl drömma om skådisar? eller det får man väl ändå? Jag skulle inte tacka nej till att vakna upp och se Robert Buckley liggandes jämte mig! ;)


mums!♥


Give it to me! ;)

Slalom!

Jaaa! Anja har bestämt sig för att köra slalomen, så nu får vi hoppas på en medalj för Anja, det är hon verkligen värd!

Haha, har blivit en jäklans massa inlägg nu ikväll, och det kommer fler vid halv 10! vi hörs senare..

slalom eller inte?

Efter ett bra åk utav Anja och en 7:e plats i störtloppet sa hon såhär:

”Vet inte om jag ska gråta eller skratta... Det var otroligt tufft idag men ååååå... det var studsigt och hoppigt... och jag vet inte om jag kan åka slalomen”, sa Anja.

Sjukt bra att hon klarade Störtloppet, nu får vi bara önska att hon kan/vill/orkar köra slalomen också, vore underbart isåfall!

Många blogginlägg ikväll, men det får ni stå ut med!


Anja startar!

yessss!
Det här var ett glädjebesked, hoppas på att det inte blir ett lika våldsamt slut idag bara!

för er som inte sett kraschen!

hahaha! (:

sitter även och läser "Leifby Live" på aftonbladet, gillar det han skrev om Anja nyss, läs på bilden! :)


Som grädde på moset så kom min pappa hem med en marabou choklad och en cola♥


kommer anja ge sig ut i backen?

Ja, det är den stora frågan för ikväll! Efter krashen igår kan jag förstå om hon inte åker ikväll, mn det får vi se! För er som vill följa damernas superkombination sätt på SVT1! Hoppas på att Anja startar ikväll, och att hon inte kraschar på samma ställe som igår!! Eftersom hon kör störtlopp nu igen .. We'll se! :)


Kom igen nu Anja, jag tror på dig!

I hate love.

ååh, jag hoppas de flesta av mina bloggläsare slipper ha den här känslan som jag har!
Det finns en kille som jag tycket så sjukt mycket om, men har en känsla av att det inte är ömsesidigt .. Vilket är jobbigt att känna eftersom jag vet att den här killen är en sån kille som jag vet att jag kan berätta allt för, och mysa med, gråta ut hos, sova över hos, jag kan göra listan lång! .. blää, nu sitter jag här och gråter igen! Jag hatar det, men jag kan inte hjälpa det..

Jaja, jag ska inte sitta här och beklaga mig, ingen rolig läsning för er..

krashen .. :(

fifan, för er som inte sett Anjas våldsamma krash kan kolla klippet nedanför, hoppas verkligen allt är bra med henne! Men jag ska sova en stund nu innan hockeyn inatt, kanske bloggar då med! (:




Kisses'

OS-STÖRTLOPP

godkväll! (:

Sitter och kollar på Störtloppet för damer i OS, snart är det dags för Anja pärson, that's nice ;) Iallafall, fan de är två st som har trillat riktigt illa, en flög ursäkta uttrycket Käpprätt åt helvete, och den andra flög typ med huvudet genom en sån där port, svårt att förklara, men båda vurporna såg riktigt illa ut .. Just nu är Lindsey Vonn i ledning, och nu är det endast 1 åkare kvar tills Anja pärson ska åka :)

KOM IGEN NU ANJA!


Killar förstår verkligen inte ..

.. Hur det är att vara tjej!

Alla dessa jävla hormoner! >.< Hatar dom, plus att killar slipper ha mens en gång i månaden osv osv osv! Jag kan göra listan lång! Tänk, gå omkring i 9 månader och bära på en bebis, och att föda ungen, helvete vad ont det måste göra! Okej, ja jag är lite bitter när det gäller graviditet och det, men jaja! Alltså, jag vill bi gravid och föda en unge, men seriöst, haha!. Och den där jävla mensvärken ;o den är ju hemsk! haha, har fått prata med skolsköterskan flera gången pga den, och har provat allt utom p-piller, och nej jag tänker inte skaffa p-piller bara för min mensvärk :s >.< jaja, det suxz att vara tjej ibland! Men ibland är det faktiskt härligt att vara tjej, äh! Jag överlever ju, haha ;)

Var tvungen att klaga lite!

Pössss'

pictures!

Hej på er! (:
Tänkte slänga upp lite random pics bara för att jag har tråkigt! ;)








Nej, nu måste jag plugga!

brick by boring brick!

Hej på er! (:
Hade ingen lust att blogga igår tyvärr! Men idag ska jag försöka blogga lite mer! :)
Somnade ganska tidigt igår, vid tolv tror jag! Iallafall, innan jag somnade så kollade jag på "Rosa - the movie" Var sjukt länge sedan jag såg den, och den är faktiskt lika bra fortfarande, och hon är ju bara såå fin! Och han som spelar ville i filmen, skulle jag iinte tacka nej till, haha ;)

Igår så kollade jag på tv hela dagen typ faktiskt, men jag vek även tvätt och lyssnade på musik och var ute och pratade lite strunt med cody! (:

Jag vaknade iallafall vid kvart över åtta, fifan! kunde inte somna om ;( menmen.. Har nu ätit frukost och myser i soffan jämte tessie&tindra med en kopp varm choklad, har druckit det flera dagar i rad nu, älskar det! hehe (: Skulle egentligen åkt in till borås idag, men vill inte åka själv, så jag tar det någon annan dag istället.. Tror det blir på fredag, för då får jag ju pengar med^^

Nu natten till torsdag, så inleds ju Ishockeyn för herrar i OS, 01.30 sitter jag bänkad framför tvn, ska bli så härligt! längtar fan! Sverige möter Tyskland iallafall :) Och i måndags tog ju Charlotte Kalla guld, och igår tog Björn Ferry guld, så de går ju ganska bra för Sverige! Går ju även bra för Damkronorna som vunnit de två(?) matcher de spelat, har ingen koll på dam hockeyn då jag inte gillar damhockey.. hehe (:

Just nu kollar jag på MTV Breakfast club i väntan på att Rachel Ray ska börja på 3an :) ååh, nu spelar dom Brick by boring brick av Paramore, love it! kan slänga upp den i slutet på inlägget :) Men nu ser jag att solen lyser och himlen är blå, så ska nog dra på mig lite kläder och sedan ut och fota en stund! :)


Brick by boring brick - Paramore

Kiss on the lips'

nyvaken!

Godmorgon!
Blogg.se har slutat jävlas med mig nu, som tur är annars vet jag inte vad jag hade gjort ;) haha!

Vaknade för kanske 20 minuter sedan, och har precis käkat frukost, blev bröd som morfar bakad, suuper gott! tihi, men jag ska kolla på våra bästa år nu, så vi hörs i eftermiddag istället! :)

Kisses'

dokumentbloggning! x2

Hej igen!
Blogg.se jävlas fortfarande så ännu ett inlägg blir skrivit i ett dokument.

Ligger i alla fall i sägen nu, så jävla ensamt! Innan ääälskade jag att sova ensam, men det senaste har jag hatat det! Det suger verkligen, hade hellre sovit jämte någon jag tycker om, men jaa .. Får väl drömma istället ;( Jag har till och med letat upp några gossedjur som får sova jämte mig bara för att jag tycker det är så ensamt! .. L blä på det! .. Men ah, vi hörs imon!


dokumentbloggning!

Hej på er!(:
Blogg.se jävlas med mig, så skriver det här i ett dokument nu ikväll och lägger upp det imorgon!
Hockeyn ikväll var uuunderbar! Borås nollade lilla Malmö, inte varje dag det händer! Nej, det här var underbart! Känner mig, singel, galen och lycklig nu alltså! Svävar på rosa moln och ler heeeeela tiden verkligen, det var längesedan jag mådde såhär bra! (:

Men jag orkar inte skriva nu, så vi hörs imorgon! (efter det här inlägget då^^)

Kisseeessss’


Hör och häpna kära bloggläsare!

Jag har nyss tagit min första joggingrunda för året, och fifan vad jobbigt! haha.
Lär ju inte bli någon vana, men ändå är stolt fan! haha men nu ska jag slänga på mig kläder, fick ju bli en andra dusch efter joggingrundan! haha (:

Kissseeessss'

150210

Godmorgon! (:
Vaknade vid halv tio, och har nu hunnit duscha, städa lite och kollat nu på tv! Våra bästa år is the shit!♥
Idag ska jag bara ta det lugnt, hade velat åka till ulricehamn och köpt mascara och lite så, men jag orkar inte, haha! Ikväll blir det hockey dock, Borås vs Malmö Redhawks! Längtar, känns som en evighet sedan det var hockey, fast det var i onsdags, haha! ;) Vad ska ni läsare göra idag då? (: Jag ska snart ta och göra lite lunch(frukost för min del dock!), men vet inte riktigt vad det blir idag, funderar på att göra något enkelt, som bacon och makaroner, men vet inte än! vi får se (:

Pratade ju i telefon med Oscar inatt, men det blev inte så länge för han var trööööttt;) haha! så när vi lagt på gick jag igenom sms som vi skickat till varandra, de är en heeel del! haha (:

Men vi hörs senare istället! :)

Kisses'


Jag har tråkiigt!

jaa, minst sagt! haha, sitter och pratar i telefon med Oscar, så det är lite mindre tråkigt iallafall (:
haha, bara för att ha något att skriva, så vet jag inte vad jag ska skriva, hahaha!
okej, jag ska sluta skriva nu! (:

Kisses'

todayyy

Hallååå! (:

Min dag idag, har inte varit speciellt händelserik, har legat i sängen och kollat på två filmer, The ugly truth och Hotel for dogs!. Vid 18 drog jag ut och gick en promenad med cody, snackade massa strunt och klagade på alla hjärtans dag, haha! När jag kom hem satte jag mig här, och nu har jag ätit och kollade precis klart på Dirty Dancing, det är en film alla bara måååste älska! Men jag ska lyssna på lite musik nu, vi hörs imon!♥


Dirty dancing!


Dagens outfit,
Rosa linne från Pepe Jeans London,
Kort grå cardigan från Pepe Jeans London
Mjukis byxor ifrån Intersport!




Tindra är sååå söt, eller vad säger ni? (: ♥


Ett hjärta, bara för att liksom! (:


Alla ♥ dag

Jaa, Glad alla hjärtans dag allihopa! ♥
Ska ni läsare dela dagen idag med någon?
Jag ska sitta hemma idag faktiskt,
Men om David inte ska vara hemma när mamma och pappa är hos mormor
Så blir det höööögmusik och drömma sig bort till kärlekensvärld!
För man kan ju alltid drömma, eller hur? (:
Lite surt ändå, att alla inte kan vara med den man vill vara på Alla hjärtans dag!

Men vi hörs senare, ska byta om och lite så nu! (:
Kisses!♥


confused!

Godmorgon! :)
Haha, jag var lite förvirrad när jag vaknade, det blev såhär:
Jag vaknar av att telefonen ringer.
Jag; Hej de är Ida.
Morfar: Hej, har du mamma hemma?
Jag: Nej.. Hon jobbar!
Morfar: Jobbar...?
Jag: jaa ..
Morfar: Det visste jag inte.
Jag: Nääe, men det gör hon..
Morfar: Jaha, men då är det inget att göra! Hejdå
Jag: Hejdå!

Ringer till Mammas jobb, hennes "telefonsvarare" säger:
Du har ringt nummer 033blablabla. Den du söker återkommer imorgon.
Jag fattade NOLL!

Ringer till mammas mobil, hörde att den ringde.

Går ut i köket, och kommer på det. DET ÄR JU SÖNDAG VAFAN!
HAHAHA! Smart man ääär! Men jag var ju faktiskt nyvaken! :P


Melodifestivalen

tihi, det kollar jag på nu!
Men vid 21 ska jag byta till damkronorna som spelar mot Schweiz!
Men innan jag slutar blogga, så slänger jag upp en bild på snyggingen Erik Saade, GEMIG!♥


Erik Saade♥

Veckans outfits!


Måndagens outfit! (:


Onsdagens outfit (:
(för er som ser det, JA mitt linne var genomskinligt, märkte det när jag kom till skolan (y)




Fredagens outfit


Dagens outfit! (:


sötsötsöt jag är! haha


sötsötsöt, *iiinte*

Alla ♥ dag imorgon!

Jaa, det kan väl ingen ha missat ändå?
Bästa dagen på året för de som har pojkvän/flickvän,
och den jobbigaste dagen på året för de som är singlar!
Jag har bestämt mig för att spendera dagen med en vän jag tycker mycket om!
Jag&Clara kanske ska på bio nämligen, ska bli mysigt!

Men vad ska ni läsare göra? TELL ME! :)


trötttttt!

blir ingen vidare bloggning idag tror jag, är super trött&har huvudvärk och förkyld, not so fun.

Vi hörs senareeee!

Kiss'

är det bara tomma ord?

uscha .. mitt humör är uppåt, medans mina känslor/tankar är Nedåt, inte så skoj ..
Men jag ska ta och sova om en stund tror jag, så vi hörs imon! :)

Kiss on the cheek'

världens bästa bror!

ååh, jag har världens bästa bror!
Är super hungrig och ur sugen på pizza
och så ringer han och säger att han kan köpa med en hem åt mig♥

I'm back babyy!

oooooohyes!
Hög musik, Cola, choklad och smsa, that's my night!
Duschade för en stund sedan, musiken är hög, mobilen är het efter alla sms, colan är kall & jag dansar, I LOVE IT!
haha, Det är en härlig kväll och lovet firas på ett riktigt bra sätt! Min mobil går på högvarv fan, haha smsar med oscar, trevligt värre! haha (: Mamma och pappa är hos morfar och David tränar, så är ensam hemma, goett! Får se när dom kommer hem iallafall, hoppas inte att det blir allt för snart.. Men nu ska jag släppa ut tessie och sedan gå och raka benen, har en kväll då jag tar hand om mig själv känner jag (:

Kisses'

lovlovlov

Nu är jag hemma! Och nu har jag lov♥
Sitter faktiskt och syndar och äter choklad, me jag tycker jag är värd det! haha (a)
Sitter även och kollar på "I huvudet på anja pärson" och gråter lite,
Hon är så bra& verkar vara en toppen tjej verkligen!
Ja, hon är ju super på att åka skidor iallafall!

Men jag orkar inte skriva mer nu, vi hörs senare!

Kisses'


godmorgon, godmorgooon!

hejsaaan! (:
Blir bara ett litet snabb inlägg nu, har tråkigt men ska till bussen om ca 7 minuter .. Slutr kl 1 idag, ska ringa pappsen sen och fråga om han har lust att hämta mig, orkar inte sitta kvar i skolan, och den tidiga bussen åker hökerumsbarnen med på, och om jag har huvudvärk och tar den bussen hem, då jävlar .. haha! Jag har ett jävla temprament ibland ^^

Men nu ska jag gå och fixa mig lite till och ta en outfit bild, ni får onsdagens och torsdagens sen när jag kommer hem :)

Kiss on your lips'

nattiiiih!

Godkväll! :)
Tänkte bara säga godnatt, för jag ska sova strax! (:

Kiss on the lips'


Love is all you need!♥

Nuuu är jag hemma, har iochförsig hunnit äta&kolla klart på one tree hill! Sitter nu och kollar på hockeyn från igår på tvn, fyfan vad dålig hockey! Det var helt seriöst till och med en vakt som frågade mig om jag kallade dehär för hockey igår ;o haha!

Nationella idag gick ju som sagt bra, hade svenska C alltså skrivning, Skrev om hur människor kan förändras och bli lite som nya personer typ, Så tog jag mig själv som exempel, för jag känner och vet att jag inte är samma person som började på ätradal i sjuan! Ja, jag tror det gick bra, känns så iallafall! Nu har jag inget mer föränn efter lovet, men det struntar jag i nu! haha.

Imorgon blir det nog simhallen med Clara om det gick för henne, vi får se! :)

&Bara för att jag är såå himla söt, så ska jag nämna oscar! haha! (: 
Du är bra, lilla du :) vet inget jag ska skriva om dig, så nu har jag nämnt dig iallafall! (: <3 

Men jag ska plugga lite om en stund, så vi hörs ikväll istället! (:


En bild, bara för att liksom!

in skööölan!

morsning korsning!
haha, är oseriös, trött och hungrig :P

Nationella provet imorse gick bra faktiskt, men berättar mer om det när jag kommer hem istället!
Sitter på elevensval nu iallafall, aja, men vi hörs när jag kommer hem, tänkte bara berätta att jag lever, hur jag nu skulle kunna dö i skolan, haha! xD

Kiss on the cheek'

uppe med Tuppen!

Godmorgon på er!
Orkade inte skriva igår faktiskt .. är jag kom hem ifrån skolan så laggade mitt internet, och då ville jag inte ge mig in på att skriva något inlägg. Sedan när jag kom hem ifrån hockeyn så var jag på uselt humör&så vad jag uuur trött, så då ville jag inte heller skriva. Men jag ska bättra mig, jag lovar!

Idag har jag mitt nationella prov i svenska C, så jag ska skriva en uppsats. Provet är satt på tre timmar, och vi vet inga ämnen än, så det är sjukt nervöst! menmen ..

Men nu måste jag gå och fixa mina saker jag ska ha med mig idag!

Puuussssss'

morgonkvisten nu igen, haha!

Hej på er!
Jag är uppe, nyduschad, fräsh och pigggg! haha, skulle bloggat igårkväl, men blogg .se var fucked up! riktigt irriterande! .. Menmen, gymmet igår gick jättebra, det gjorde även instruktionstimmen vi fick, det var härligt! Och killen var såå snygg♥ kunde knappt koncentrera mig på vad han visade för något ;o HAHA! men det var faktiskt "uppfriskande" om man kan säga så, att kunna stå och kolla på killar utan att få dåligt samvete.. tihi! Iallafall, han ska fixa ett träningsschema till oss, som vi ska hämta nästa gång vi kommer till gymmet! (:

Nationella provet igår gick faktiskt bra, det var inte lätt, men det var inte jättesvårt heller, lyckades iallafall få fram ett någolunda svar på alla frågorna! Dock var det lite för kort tid faktiskt, jag fick verkligen kämpa de sista 10 minuterna för att hinna klart med alla frågor, och jag fick även höra att det var flera st som inte hann klart i 9A, och det bådar ju inte gott, eller hur? .. Menmen!

Nu sitter jag här, dricker en yalla, har duschat nu på morgonen, och ska strax slänga på mig lite såndär hudsalva fast till ansiktet, och sedan lite mascara med. Sedan drar jag till skolan, och försöker överleva ännu en dag! Har laddat min kamera, så om jag hinner/orkar/det blir en bra bild så slänger jag upp en dagens outfit i eftermiddag! :)

HELVETE! har glömt att packa min väska med, så nu måste jag rusa och göra det! haha!

Kiss on the lips'

hej på er! Sitter i omklädningsrum

1895cc11921fc9c623b9a62754cea6e5.png

hej på er! Sitter i omklädningsrummet med mikaela nu, tog oss en paus och ska stretcha lite och sedan vid 7 har vi instruktionstid på maskinerna.. Men vi hörs när jag kommer hem istället!


Kiss on the lips'


snabbinlägg i morgonkvisten!

Hej på er!
skriver ett litet snabbinlägg såhär på morgonen!
Har ju mitt första nationella prov idag på morgonen, Svenska A om jag inte har fel, annars är det Svenska B haha! ingen koll .. ^^
Efter skolan blir det först att käka en pizza, och sedan upp til gymmet för att först gymma, och sedan ha instruktionstid på maskinerna vid sju, alltså blir det här ingen bloggdag för mig, men jag vet ju att ni kommer sakna mig, så om jag orkar skriva när jag kommer hem ikväll så gör jag såklart det! (:

Men jag måste klä på mig och fixa mig nu, hörs kanske ikväll då!

Kiss on the lips'

Jag är S-s-siiingel!

ohyes!. Tänker inte ta upp vad som hände här i bloggen, det är personligt och mellan mig&Johan!

Men iallafall, låten "singel" som jag la upp i ett tidigare inlägg passar ganska bra at the moment! Jag är faktiskt på bättre humör än vad jag trodde jag skulle vara, vilket är ett bra tecken! Ah, men jag ska slänga ihop något att äta och sedan bädda ner mig i sängen och kolla på en film!

Lär inte blogga mycket imorgon, kanske kommer ett mobilinlägg, men inte så troligt!.

Men önska mig lycka till, har ett nationellt prov imorgon klocka 08.00!

Kiss on the cheek'

in school!

jaa, hej på er!

Sitter i skolan nu, och dagen i skolan fick ju inte den bästa starten .. Klart jag är ledsen över det, men det var rätt beslut du tog, och det kändes inte alls bra nu i slutet så ah .. menmen! I'll move on!

Skriver på mitt SO arbete i NO kompet, Clara skulle till ulricehamn på tjejkonferans möte så satte mig här och ska försöka få någonting gjort hade jag tänkt!

Men vi hörs senare tror jag!

Tack Mikaela, du är den bästa!♥


Random bild! :)

Kiss on the lips'


MorrrrN

haha, vet inte varför jag bloggar nu, är svintrött och vill bara gå och lägga mig igen, tänkte liksom berätta det för er så att ni vet det och kan tycka synd om mig! ;) ahaha, nej jag bara skojjaaaar! (:

Okej, jag har skrivit två rader på det här inlägget och det har redan börjat spåra ur, jag tackar nog för mig nu!

Pussssss♥

nattiiiih!

Jaa, det här blir mitt sista inlägg för idag, ska inte sova än, men kan lika gärna säga godnatt nu ^^

Godnatt kära läsare!♥

Frågor och svar!


Haha, men Alexandra, han ääär snygg! ;)

rubrik är det här ja!

Godmorgon!

orkade inte blogga efter melodifestivalen igår, var ur trött! Hade tänkt vara uppe hyfsat sent bara för det var ett bra tag sedan, men nej det blev det ingenting med! Iallafall, Ola&Salem al Fakir gick till final, det var bra, men hade velat att Linda Pritchard skulle gått till andra chansen iallafall, men inte då .. Älskar hennes låt "You're making me hot-hot-hot" det är en låt jag kommer dansa till måånga gånger i vår! :) Frispåkarn var inte dålig han heller, äälskar hans låt med! videos på båda låtarna kommer i slutet! :)

Idag blir det plugg dock, lockar inte, men jaja! Har ju NO prov på tisdag eftermiddag, kommer såå kugga på det! :( menmen .. Har även mitt första Nationella prov på tisdag, svenska A tror jag det är, eller så är det Svenska B men jaja! vi ska läsa texter iallafall!.

ååh, kom och tänka på en sak, Dolph Lundgren ni vet, han blonda melodifestival programledaren?
Seriöst, han är ju bara såå snygg ;o honom tackar jag inte nej till iallafall, dock är han ju 52 bast :( menmen, får väl drömma istället!


Dolph lundgren♥

Hm, finns det något mer att skriva nu? jag vet inte faktiskt, men vi hörs säkert senare!


Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot!


Frispråkarn - Singel

Pusssss♥

Melodifestivalen..

..börjar ju om en halv timma! ååh, har hört delar av ola's låt redan, den har såååå min röst! I LOVE IT!.

iallafall, mina planer för idag var att städa och plugga, har inte gjort något av det ;o har bara suttit framför datorn (N) menmen, imorgon ska jag plugga dock, imorgon måste jag plugga! .. Men nu kallar maten, vi hörs sen eller imon!


Pussss♥

svaren till frågestunden..

..är nu här!

Om du fick bo vart du vill, vart skulle de vara?
Hm, svår fråga! om jag fick ta med mig alla nära&kära så skulle jag nog flytta till något varmt land, som typ Brasilien eller något liknande, värme året runt!♥

Favorit mat, musik + låt
Favoritmat är nog antingen Pizza eller Lövbiff med Kroketter!
Favoritmusik är det mesta egentligen, okej, inte klassisk musik men ja det mesta! :)
Favoritlåten just nu är En famn för mig med Melissa Horn, sen har jag många låtar av Marilyn Manson som jag fortfarande tycker om och kommer tycka om ett bra tag till!

Vilka är favoritbloggarna som du läser?
Hm, Jag läser Alexandra Brunanders blogg, Kissies, Kenzas och Fokis är några jag läser dagligen, sen Bunnys läser jag ganska ofta med! :)

Har du känslor för någon just nu? Om ja, starka eller svaga?
Ja, det har jag! de är väldigt starka faktiskt!

Varför började du blogga?
oj, det var en svår fråga! Jag har ingen aning, jag har haft en hel del bloggar genom åren, men först var det nog mest för att jag ville bli känd, haha!

Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommaren är min favorit, men även Vintern och Våren är stora favoriter! Sommaren är det mest för värmen, och vintern är det för kylan, då man kan sitta och mysa med den man tycker om och Våren är det för att jag nästan alltid blir så nykär, och glad! :)

Favoritgodis?
utan tvekan är det choklad! älskar det! dock ska jag sluta äta choklad nu, eftersom jag tränar..

Om någon du är tillsammans med är otrogen mot dig, skulle du kunna ta tillbaka honom eller skulle det inte finnas någon chans?
it depends! Jag vill ha en riktigt bra anledning, en bra ursäkt och killen måste bevisa att det var ett misstag och att han inte vill ha någon annan än mig!

Vilken Kamera modell har du?
Jag har en Canon EOS1000D, en bra kamera för nybörjare!

Sminkar du dig mycket?
Inte längre! jag fick höra att jag är vacker utan smink, och sedan dess sminkar jag mig inte alls ofta!

Har du några piercingar?
Jag har hål i öronen, hade i näsan men tog bort det för att jag tröttnade på det!

Vad vill du bli när du blir stor?
ojoj! det var en svår fråga, Jag älskar att fotografera, och om jag får chans till det så ska jag läsa vidare på högskolan till fotograf!

Vilka linjer har du sökt till gymnasiet? Vilken vill du helst komma in på?
Jag har sökt IT/media samt IT på john bauer i borås, sen har jag sökt Media på Tingsholm i Ulricehamn och sen har jag även sökt Media; digital produktion (tror jag det var!) på Ljud och Bild skolan i Borås! Jag vill helst komma in på John bauer, vilken linje spelar inte så jätte stor roll dock!

Hur lång är du?
Jag är runt 165 cm!

Har du haft sex med någon?
privat fråga, men Nej det har jag inte!.

Vad är hela ditt namn?
Ida Angelina Johansson!

Är du lycklig?
Jag kan inte klaga!

Vad för kläder sover du i?
hm, ovanlig fråga, sover oftast i shorts och en top!

Sover du helst ensam eller med någon?
Hm, Jag rör mig ganska mycket i sängen, men inget är mysigare än att sova jämte någon man tycker om!♥

varför ligger du ner på en väg i din bild? blir inte det väldigt smutsigt? vad tänkte du på då? :o!
Jaadu, jag låg ner på en väg för det blev en bra bild, och nej det blev inte alls smutsigt ;) fråga mig inte, jag tänker inte så ofta ;) hahaha cody, du är bäst!<3

Har du någon fobi?
Jaa! jag är otroligt rädd för mörker och spindlar! ogillar även blod och andra småkryp, men sjukdomar och sådant gör mig rädd!

Vilken är din favorit sport?
Att kolla på Hockey, och att åka slalom!

går du i någon sport?
Nej, eller jo, jag gymmar om det nu är en sport! ahaha!

Vill du gifta dig?
JA! jag vill ha ett litet bröllop med nära och kära!

Vill du ha barn, när isåfall?
Kanske, det beror lite på! är lite osäker på att föda ett barn vaginalt, så om jag ska ha barn så vill jag göra ett kejsarsnitt! Isåfall vill jag ha barn när jag är mellan 20-30!

Vad har du för mobil? är den bra?
Jag har en Sony Ericsson C902, den är faktiskt ganska bra, dock är kameran inte så bra! förresten så firar jag och min mobil 1 år idag, grattis på oss! ;)

Om du fick fälja 8 saker att ta med dig till en öde ö, vad skulle du ta med dig då?
oj, jag har ingen aning! alla nära och kära(om man kan räkna det som en sak!), oändligt med mat, vårat hus med internet osv, ett gym, ett biblotek med alla världens böcker i, ett shoppingcenter, hockeyallsvenskans alla lag& en ishall! haha, om jag får räkna det på ett sådant sätt då ;)

Vad tycker du bäst om med dig själv?
oj, jag vet faktiskt inte! Gillar min rumpa lite, och min näsa! mina bröst är okej, jag är nöjd men hade gärna kunnat förbättra något litet bara!

Kan inte du börja med Hiss/Diss?
Det kan jag kanske ordna! :)

Dricker du alkohol?
Nej! Jag har bara dåliga erfarenheter med Alkohol, och jag gillar inte hur endel personer blir när de dricker alkohol, därför tar jag avständ ifrån alkohol!

Festar du mycket?
NEJ! svaret till det hittar du ovan!

Vem är Oscar som du skrivit om ganska mycket?
Oj, du har snappat upp oscar då alltså!
Oscar är en kille som bor i Borås, och som också kollar på hockey och så, han är en riktigt bra vän också!♥

Hur går de med kärleken??
Det går framåt om vi säger så, står dock inför ett väldigt viktigt beslut, men det är privat och det vill jag inte ta upp i bloggen!.


stopppp!

Nu har jag fått över 30 frågor så jag får nog avsluta min frågestund nu tror jag! :p

Puss på er som frågar saker! :) Svaren kommer i ett nyss inlägg om en stund!

lördaaag!

Godmorgon på er! :)
lördglördaglördag nu!, härligt, dock ska jag plugga och städa hela dagen idag, men spelar väl ingen roll? Det är ju fortfarande lördag för det! (:

Idag fyller Kim Natefelth år, grattis till henne!♥

Iallafall, glöm inte av att fråga massor nu på frågestunden!!
Och eftersom Alexandra är sååå smart så har hon kommenterat ca 8 st frågor i mitt inlägg med rubriken "Snabbinlägg" haha :)

Men jag ska börja plugga strax tror jag, så vi hörs senare! (:

Pösss♥


Frågestund!

Jaa, nu kör vi på en frågestund för jag har bloggtorka känner jag!



Jag vill ha massor med frågor nu! :)

snabbinlägg!

hej på eeer!
Tänkte bara slänga in ett snabbinlägg!

Skolan idag var helt okej, men har sjukt ont i axlarna dock :( Men jag överlever I hope ;) haha, städade för en stund sedan, och nu kollar jag på one tree hill, I love iiit!

så vi hörs senare!

pöösssssss!♥

Backkkkkennn!

ååh, backen idag var härligt♥
I felt soo alive, it's gorgeous!

Jag åkte med Clara och Mikaela, men mest med Clara dock!. Det var skojj, länge sedan jag kände mig sååå himla levande som när jag och Clara åkte i Snowboard backen, jag är sååå kär i den backen!♥ Jag var lycklig idag, det tror jag nog iallafall att Clara märkte av, har skrattat massor och varit sjukt glad! Mina ben gör såååå ont nu dock, men jag överlever, får nog åka in till backen snart igen tror jag, någon som vill hålla mig sällskap?♥


visst var jag söt? ;)


ååh, jag är kär♥

Glöm inte kolla våra snygga videos i inlägget nedan ;)

Puss på er!♥

Backeeen!

Filmer ifrån Backen idag! :)


Clara filmar mig dååå! ;)


Clara filmar mig igen, haha jag är ett sånt proffsss! ;)


Jag filmar Clara! :)


Clara filmar mig igen!


Jag filmar Clara! =)

Morrrrrn

jaa, godmorgon på er!

Sitter här i min ensmhet och skriver, har uuuurtråkigt!
Men måste snart pallra mig upp ur sängen dock, skulle egentligen fått sovmorgon idag, men eftersom jag inte var i skolan igår så måste jag åka dit snabbt idag och betala, och sedan åka in till backen.. Så min dag idag består mest av en heldag i backen, kommer komma hem någon gång mellan 16&17 iallafall, Jag och fredrik ska stanna kvar efter att alla andra har åkt hem, kanske blir några fler som stannar, men ah :p

Nu ska jag iallafall pallra mig upp ur sängen för att ta mig en Yalla, Men jag kanske mobilbloggar någon gång idag, annars hörs vi när jag kommer hem ikväll, och då kanske jag har lite fina bilder då jag kanske sa få låna mammas kamera och ta med mig :) Vi får se!

Puss på er!♥

ingen skola för mig idag..

Godmorgon på er!
Ja, det blev ingen skola för mig idag!.. Jag vågade faktiskt inte åka med bussen till skolan om jag ska vara ärlig, busschaufförerna kör både fort och dåligt, de brukar ligga runt 70-80 km/h alltså väldigt fort när det är sånt här väder, och med all den snön som kom inatt så vågade jag inte åka med bussen. Kalla mig mesig, men jag missar hellre en skoldag än riskerar att skada mig genom att åka buss!.

nu kommer de några få bilder.


soovarN ;) somna i skolan igår (a)


somnade i måndags med, men kolla in på min rumpa, den är gigantisk!


somnade såååå gott! fifan,
iallafall ända tills dom började kasta pingisrack på mig ;o

Vi hörs senare gullungar!

Kisses


Bloglovin'

Följa mig med bloglovin'?
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1415489/sjundeaaugusti?claim=8hcax952uu6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Linköping mot SM-GULD


Linköping HC är de nya serieledarna efter segern mot Södertälje med 3-1!
nu är det Linköping mot SM-GULD!

har du en famn för mig? ..

humörsvängningar - check
huvudvärk - check
för liten bh - check
jobbig skoldag - check
och sist men inte minst,
Lycklig - check!

Min dag idag har varit hyffsad, överlevde trots huvudvärk, humörsvängningar och ingen lunch.. För er som inte vet så äter jag inte lunch så ofta i skolan, men försöker börja med det, men skolans mat idag var blääää! menmen. Imorgon ska jag äta såååsååsåsåå mycket! Är nämligen "Helstekt kotlettrad" till mat, och jag ääälskar det! senast vi fick det hade jag sen lunch och när jag skulle äta var allt kött slut :'< Usch var ledsen jag blev! :( At the moment kollar jag på Södertälje vs Linköping på tvn, står 1-1 för den som vill veta :p haha! Orkar inte skriva så mycket mer nu dock, men slänger upp några bilder senare om jag orkar ;)


oldpicture!

Kissies

you made my day:*

tihi, jag är på suuperhumör!
Vill bara skrika ut hur lycklig jag är!
Dock går inte det :/
du gjorde min dag, och jag hoppas du vet vem du är!
Nu ska jag dock göra annat,
vi hörs!
Pussss♥

Designen

Lekte lite med designen, vad tycks? =)


=/

Känner lite för att skriva av mig ..
önskar jag kunde skriva allt som jag känner i den här bloggen,
men det kan jag tyvärr inte :(
Alldeles för många som läser denna bloggen som skulle ta åt sig,
och bli ledsna isåfall ..

Jaja, ska skriva av mig i ett dokument på datan nu, vi hörs senare!

Puss på er!♥

@home

åkte hem ifrån skolan, har ont i huvudet och mår illa/magont :(

men tänkte slänga in En famn för mig med Melissa Horn så ni får lyssna på den, älskar den!



Puss på er♥

Har sooo!

Och därför sitter jag i skolan såklart!
Med Clara jämte, of course!! :p försöker jobba med min uppsats, men jag och Clara babblar mer, så lite svårt (a) MEN JAG SKA HA DEN FÄRDIG TILLS FREDAG VECKA 6!!!!! annars dör jag fan! haha x) Sitter och lyssnar på "En famn för mig" med Melissa Horn, är helt förälskad i den låten, gorgeous är den ;) Skriver när jag kommer hem eller lite senare, vi får se! :)

Kisses! ♥

RSS 2.0