20 månader

Godmorgon!
Idag är jag på bra humör, trots att jag är lite trött. Det är ju en underbar dag idag!
20 hela månader har jag och min kära Johan varit tillsammans idag, gud,  det känns som att det var igår vi blev tillsammans♥

Idag vankas det jobb igen, men jag gillar't! och efteråt ska jag in till ulricehamn och äta lite med älskling sen ska vi mysa har jag bestämt♥ Eller jag hoppas på det, gå omkring i ulricehamn i mörkret under alla ljus och sånt där, det är myspys!♥

Förresten vet ni vad? jag "skapade" min egen maträtt igår, har ju mat med mig till jobbet varje dag, och igår när jag skulle laga mat så tänkte jag egentligen gjort min currykyckling gryta. Men istället fick jag något ryck och istället för curry tog jag i ädelost, salt och peppar, och OJ VAD GOTT DET VAR! haha!

Nu ska jag ta på mig strumpor och sånt där, vid 8.20 går bussen så har inte speciellt bråttom, men det är bäst att vara klar med allt innan, för annars kommer jag glömma något ;)

Ha en bra dag!

Elgiganten

Godmorgon!
Det blev visst inte så sena dagar ändå, jobbar 10-16, finfint! Plus att det var otroligt roligt, vår handledare varså jävla rolig!!

Om 40 minuter går min buss och jag har inte så mycket att göra faktiskt, ska kolla så jag har med mig allt i väskan, och sen sminka mig och borsta tänderna och så :) 10 över måste jag gå, så det blir nog perfekt! :)
Ha en toppen dag!
För det ska jag! :)


Här har jag praktik! (:

28 november

Godmorgon!
Nu är det en ny vecka, och efter en toppen helg hemma hos Johan och ett bra avslut på helgen med en konsert av hans morfar i kyrkan och sedan en pizza till kvällsmat, ja det var en av de bästa helgerna på länge!! 

Denna veckan är det elgiganten som gäller, börjar halv 10 och vad jag tror så slutar vi mellan 18 och 19. Blir rockigt. Not. menmen! Det är nya tag som gäller, och trots att det är minus ute, så är det här en bra dag! Fick sova jämte min fina pojkvän och ha en mysig morgon med honom, så jag klagar inte! :)

Iochmed att jag antagligen slutar sååå jävla sent nu, så blir det väl inte så mycket bloggning heller, men det visste ni väl redan...

Nu ska jag ut och gå med hundarna i dessa isvindar som vi har, och sedan käka frulle!
Ha en bra daaag!

Another pic, taken by me (:

I huvudet på mig cirkulerar allting som borde ha hänt

Godmorgon!
Jag vet att jag inte bloggar så mycket nu längre, men jag har verkligen inte tid, jag jobbar 8-15, och till exempel som igår så var det hockey och när jag jobbar där så ska jag vara där vid 5. Och emellan allting så ska jag ha tid att vara med Johan, och leva ett liv. det är mycket just nu, i huvudet på mig cirkulerar fela tusen tankar på en och samma gång. 

Dock är jag glad att jag har världens bästa arbetskamrater både i skolan jag är i nu, och på hockeyn, sen har jag världens bästa pojkvän, som är där för mig HELA TIDEN

Jag får se när jag kommer tillbaka, någon dag blir det iallafall.. <3

Jobba

Godmorgon!
Jag är såå himla otaggad för jobb idag.. menmen! jag ska nog överleva, hoppas jag! ;) haha! :)
Efter jobbet ska jag vara med hjärtat mitt, saknar honom så mycket ♥

Vi får väl höras senare, jag ska gå och ta på mig kläder nu, sen gå med hundarna, men jag skriver säkert när jag kommer hem i eftermiddag..

Ha en bra dag!♥

a day off

Hej på er!
Idag är jag ledig, såå skönt!
började med att jag åkte in till Borås för att kolla A-lagets träning, men orkade inte för det var så himla kallt.. så då gick jag och kollade efter en julklapp lite snabbt sen åkte jag till stan handlade morötter och kattmat(haha sjuk fetish?) och sen till subway, köpte lunch och sen hem! :) Var skönt att vara för mig själv lite, välbehövligt kändes det som! :)

Nu ska jag snart åka och handla igen för mamma vill ha hem saker till att dippa grönsaker, så då vart det till att åka iväg igen.. (hennes bil är på service så hon kan inte åka själv ;)

Här får ni en bild jag är väldigt stolt över ifrån hockeyn:
Bilden är på #3 Rasmus Ericsson :)

Ha en fortsatt bra dag! :)

Weekend

Hej på er!
Hur har eran helg varit? min har varit toppen!

I fredags var det ju match och då hade jag jättemycket att göra så såg inte så mycket utav matchen, men jag fick en present, och inte utav kansliet som jag egentligen var på, utan av spelarna!♥
Och mina två texter som kom upp på hemsidan har åtminstone de jag känner tyckt var jättebra, allting går typ bra nu känns det som.. ♥

Igår var jag med min älskling, först var vi hos han, sen åkte jag med mamma in till Borås och handlade och så, sen åkte vi och hämtade Johan så åkte vi ner till mig, och så hade vi det jätte mys med ett långt maraton av "the prince and me" filmerna, 4 filmer på rad! :)

Imorgon vet jag inte hur det blir, antingen kollar jag på Johans träning, eller så kanske jag följer med min bror till ljungby och kollar hockey, vill göra båda.. ångest!!!

Menmen, bilder ifrån veckan kommer någon dag, men orkar inte idag..
Ha en bra kväll!

awesome kväll.

Hej!
Jag har haft världens bästa kväll typ, jag orkar inte förklara och berätta idag, tar det imorgon!
Hoppas ni hade en bra dag, för det hade jag! :D

mitt reportage & intervjun

http://borashockey.se/index.php/component/content/article/10609-reportage
Här har ni länken till mitt reportage och intervjun samt mina bilder, blev kanske inte så nöjd med hur bilderna ser ut på hemsidan, men det får gå! :)
Ha en bra kväll!

hektisk dag

Hej!
Idag blir det en lång dag! Först jobbar jag här på kansliet och skriver mitt reportage.
Vid 17 ska jag ner till hallen och hjälpa till med Sponsorfiket, hälla upp saft osv,
Vid 18.15 ska jag upp till entren, lära mig hur man gör, sitta i entren från 18.45 - 19.00.
19.00 ska jag ut och kolla på matchen.
19:15 ner till sponsorfiket och fixa till det lite.
och sen fortsätter det så resten av matchen typ!
Blir hektiskt antar jag, men tror det blir roligt ändå, för det här är min dröm försjutton!!
Nu måste jag skriva på mitt reportage.
hörs senare!

Reportage

Godmorgon!
Idag är det fredag.. Vilket innebär att detta är min sista dag på Borås Hockey.. Är uppriktigt ledsen för det, för det här har varit den roligaste veckan jag haft någonsin. Ingenting här känns som "jobb" utan allting är bara roligt. Fast så kanske det är också när jag inte är lika insatt som alla andra. Men iallafall så kommer det upp lite grejer både på Bhc's hemsida och deras facebook, när det kommer upp så länkar jag så ni kan kolla! :)

Nu ska jag jobba, har ett reportage att skriva!
Ha en bra dag!

5 timmar

Godmorgon!
Jag har endast sovit 5 timmar inatt.. Så jag är väldigt trött! haha! Men det var det värt! Jag kan skriva allt om det ikväll eller imorgon då jag inte skrivit klart reportaget än. 

Idag ska jag intervjua Jens Karlsson, Det kommer bli awesome!

Ha det så bra, nu ska jag äta frulle.

Have a nice day

Hej igen!
Jag har nyss gått upp, ska göra hundmat och sedan hoppa in i duschen och sen packa väskaaan!
Vid 11 åker jag till Borås iallafall, hihi!

Ha en bra dag!

En fantastisk dag

Godmorgon!
Idag ska jag få göra något som för mig är HELT FANTASTISKT!

De som känner mig eller följt min blogg länge vet ju att jag älskar hockey, och encdel som känner mig vet att min största dröm är typ att få träffa spelarna och prata med dom osv..

Idag har jag fått chansen att skriva ett repotage, jag ska åka med Spelarbussen ner till Ängelholm, vara med under matchen och även äta med dom osv. och ut efter det skriva bland annat ett repotage med massa bilder som också är tagna av mig. 

Det här är så himla stort, och det som är otroligt amazing är att jag på torsdag ska få intervjua min favoritspelare Jens Karlsson, och det ska också med i repotaget tror jag!!

Det kommer bli jättesent inatt, och jag vet inte om jag kommer blogga så värst mycket, men datorn är med ifall jag skulle få chansen! :)

Jag börjar 12 idag, så bloggar nog mer innan jag åker!
Ha det bra så länge!!

late night

Godmorgon!
Jag kom hem vid halv elva igår, egter en lång och rolig dag!
Jag åkte till Borås Hockey så jag var där vid tio, fick lite rundvisningar och sånt och sen halv elva skulle dom ha styrelsemöte, och då fick inte jag va med, så jag fick ett låååååååååååång hål så jag började vid 5 istället. Just för att jag skulle vara med på matchen, det var skitkul! allting var bara skitkul!

Jag är lite stressad, för idag börjar jag mellan 8 och 9 så om en timma går min buss och jag har massor att göra.. Så vi hörs ikväll, blir sent igen för jag ska in och hämta min moppe ifrån servicen! :)

Ha en bra dag!

Bra dag

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost och ska nu gå och börja göra mig i ordning!
Jag hinner inte blogga så mycket, så vi hörs senare!
Ha en bra dag!!

Borås Hockey

Hej!
Har haft en underbar helg med min fina Johan! vi har myst och kollat på tv och sånt!

Idag har jag varit i Borås en sväng, var på kyrkogården och "hälsade" på farfar, var trevligt! :) Sedan fick jag köra hem, gick toppenbra! 

Har lite svårt för att blogga då jag har lösnaglar nu, ska försöka sluta på mina naglar nämligen.. Får se hur det går, haha!

Imorgon ska jag in till Borås Hockey och ha praktik, kommer bli toppen!! :) Sen på kvällen är det hockey och, ja det känns som att det blir en bra dag imorgon, jag hinner nog blogga innan jag åker hemifrån imorgon, så det blir nog bra :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv! :)

Bromhexin ACO

Godmorgon!
Jag sitter i sängen och kollar på våra bästa år, har huvudvärk och ont i halsen, så stannade hemma idag med så jag inte smittar en massa barn!

Jag har just gått igenom alla mina tröjor och toppar och rensat ut sånt jag inte kan/vill ha. Så jag ska antingen skänka det till beövande barn eller så ger jag det till Johans lillasyster, får se! :)

Ikväll åker jag nog upp till Johan, de har köpt en ny hund som jag ser fram emot att träffa! :)
Nu ska jag gå och ta hostmedicin, ha en bra dag!
Den här hostmedicinen använder jag mig av, vågar inte använda den mamma fått utan läkaren för den är så otroligt stark!

Justin bieber

U Smile, I smile, We smile♥
Det är du och jag föralltid♥

Onepiece

Hej!
Jag har legat i soffan hela dagen, och inte varit ute någonting, eller jo lite, när pappsen och brodern min var hemma, när jag hämtade posten, och när jag var ute och gick med Tessie då :) Annars har jag bara legat här under mitt täckte i min extremt fula onepiece jag fick när jag började prenumerera(stavning?) på Veckorevyn, det är en one size och den är jätte stor, korta ärmar men resten är gigatinskt! haha!

Imorgon hoppas jag på att jag vaknar upp och är mer frisk än idag iallafall, för jag blir galen av att bara vara hemma och inte göra någonting..

Nu ska jag rosta två mackor, göra oboy och kolla på tv, ha en bra kväll!

kurerar mig

Godmorgon!
Idag vaknade jag inte upp lika pigg och glad som igår, har så otroligt ont i halsen och hostar som en took!
Så idag stannar jag hemma.. Tänkte kurera mig i sängen med massa filmer och sånt, myspys!♥

Nu ska jag klä på mig och gå ut med hunden tänkte jag, bloggar mer senare idag!

EMA

Hej!
Jag sitter hemma i Nitta nu, ska sova här inatt, trots att mitt nya busskort inte kommit.. börjar bli lite orolig faktiskt :(

Har varit en bra dag idag, var lite trött under dagen men det gick finfint ändå! Nej, sitter och kollar repriser på EMA som var i söndags, så jäkla bra Bruno Mars ääääär!

Men nu ska jag snart laga mat, Vi hörs imorgon!!

Morgontrött

Godmorgon!
Jag har varit vaken i snart en timma, och nu går bussen om en och en halvtimma, haha! Vet knappt varför jag är vaken nu, men Johans klocka ringde och då är det så mycket lättare att gå upp med honom än att ställa min egen klockan, haha! (lite morgontrött vaaa?)

Hade en jätteknäpp dröm inatt, om en gammal klasskamrat, från typ 5an? :s haha! det var jätteknäppt iallafall..

Idag är jag på lite mindre bra humör, för jag har varit såå himla taggad för att vara på Borås Hockey nästa vecka, men nu är det inte säkert på att jag får vara där, utan jag har fått så att jag ska vara där på måndag, men efter det så vet jag ingenting. det är så himla tråkigt, för det har ju varit det som jag sett fram emot mest... menmen! Bara att ta nya tag och gå vidare! :)

Idag är det åter igen dags för en dag på skolan, ska bli kul! Och idag hoppas jag att jag får mitt busskort, för annars kommer det bli jobbigt imorgon, då jag ska iväg på ett möte. Ja, vi märker det senare, mammsen är hemma idag så hon ringer säkert när posten kommit :)

Nej, undrar om man sk gå och ställa in mjölken och lägga sig och titta på tv kanske? Ja, så gör vi!
Ha en bra dag!

I just can't wait!

Hej!
Jag har haft två jättebra dagar på praktiken nu, är i en jätte go klass och ja, det är jättekul helt enkelt!
Har även fått upp ögonen på ett nytt yrke jag funderar lite på, funderar på att bli assistent, ni vet en sån som hjälper barn som har problem på något sätt. 

Imorgon är det dags för ännu en dag, och jag kan knappt vänta! har aldrig tyckt det varit så roligt att faktiskt gå till skolan, även om det inte är jag som sitter i skolbänken nu.

Nu ska jag kolla vidare på greek, så vi hörs senare!
Ha en bra dag!

Arbetsplatsförlagd utbildning

Godmorgon!
Jag sitter redo och väntar på bussen, snart börjar min praktik på hökerums skola, kommer bli så kul!
Nu ska jag borsta tänderna och sen åker vi, så hörs efteråt sen!
Ha en bra dag!

I am sorry

ojojojoj, förlååt!
Jag vet att jag suger.. Men har ju jobbat hela veckan och varit helt slut när jag kommit hem och så, sen igår var jag och mamma och hälsade på pappsen, och sen har jag blivit sjukis med så jag orkar inte med någonting.. :( ingen ursäkt jag vet, men ni vet iallafall varför nu!..

Idag har jag och hjärtat mitt bara tagit det lugnt, jag har så otroligt ont i halsen och det har Johan med, så har inte gjort något speciellt, imorgon börjar ju min praktik, och nu börjar jag med första veckan på min gamla skolan, i Hökerum! :) kommer bli toppen tror jag! 

Så nu är jag hemma för att leta kläder och fixa lite, så sover jag hos Johan inatt och sen så sover jag hemma imorgon, jag har inget busskort nämligen, så jag tänkte att jag skulle åka till skolan med Johans små systrar! :)

Nu ska jag bada hunden, hörs senare eller imorgon!
Ha en bra kväll!

ice hockey

Helloo!
Har varit en bra dag idag, vi har kommit jättelång och är istort sett klara!! :) Det är skönt!

Just nu sitter jag och Johan hemma hos min bror och ska om en 40 minuter ca gå ner till ishallen, min bror fixade gratisbiljetter så då går man på hockey även om man vet att de kommer förlora! ;) haha!

tänkte långa Johans mobil och ta kort på min outfit, så får ni den imorgon, Ok? :)

Ha en bra kväll!

06:52

Godmorgon!
Sitter på jobbet nu, vi ska snart dra oss bort mot lagret vi jobbar på, wiiie! ;)
Vi hörs efter jobbet eller något, Ha en bra dag!

RSS 2.0