på buss 200

Hej! Jag och älskling sitter på bussen till borås, kul att bussen var 20 minuter försenad med,haha! Ska försöka ta lite bilder och lägga ut imon :) Hörs imon, Puss

sommar, sommar och sol

Hej!
Jag sitter och kollar på tv, ska snart gå in och väcka min älskling tänkte jag :) Han ska åka hem snart och göra något hans pappa bett han att göra :) Då ska jag passa på att duscha, fixa mina ögonbryn lite, och så, ta hand om mig själv lite :) Senare ska vi åka in till Borås, och shoppa lite, sen på kvällen är det torsdagskväll, och det ska bli så kul (:
Vi hörs senare innan vi åker :)
PUSS!

you have my heart, forever

Jag älskar dig
Hej!
Jag sitter och väntar på min älskling, jag har lagat mat(tacos) och fixat iordning allt, ska tända ljus snart och jag har även gjort iordning mig lite, typ tagit på mig en klänning och fixat håret, hihi :) jag hoppas att hjärtat är påväg hit nu, för jag är såå hungrig, och jag längtar såå mycket efter honom, hihi!
Vi hörs imorgon, för nu låter det som att han kommer, hihi :)
PUSS!

morsningkorsning

Hej, eller snarare Godmorgon :)
Jag är den enda som är vaken hemma, extremt tråkigt alltså.. Men funderar på att göra pannkakor till frukost och överraska älskling, men orkar inte lyfta på rumpan och göra det, haha!
Igårkväll kom älskling hit, och vi grillade med mina föräldrar :) Sen var vi ute på en lång och skön promenad och efter det gick vi och la oss :)
hörs senare, PUSS

I will make you dizzy, BAM!

Hej!
Medans mobilen sitter lite på laddning passar jag på att blogga!
Imorse gick jag upp vid 8 för att jag skulle följa med min söta mammis till sjukan. Hon har problem med ett knä, och nu blir det sjukgymnast och grejer, haha! Sedan tog vi bilen till Ica och köpte lite grejer, drog till apoteket och skaffade knäskydd till henne också :) Sen åkte jag och hämtade min moped hos min älskling, och åkte sedan hem. Väl hemma nu så har jag städat lite på mitt rum, sovit, kollat på O.C, och städat lite till. Snart ska jag dra mig iväg till fristad, ska köpa lite grejer, dels till tacon jag och älskling ska laga ikväll, och sen vill jag ha lite mer vitamin well! Shit vad goda dom är! Ska köpa upp så jag har ett helt lager hemma, haha :)
Bilderna från resan kommer någon dag, troligtvis imorgon, om min dator vill samarbeta med mig vill säga, haha ;) har en sån där liten söt mini-pc och dom är såååååå sega, haha!
Hörs senare, PUSS!

I'm the one you wanna be

Hej!
Har inte bloggat på ett bra tag, men det är så mycket annat som händer och jag har inte alls tid känns det som.
Kan hända att bloggen hamnar lite på is nu ett tag. Familjen och annat är min högsta prioritering just nu, hoppas verkligen ni förstår!
Kärleksproblem är något jag inte orkar med. sen att jag har blivit så extremt trött på sistone är annat som jag inte heller orkar med. Men det är sånt man får ta. Dock får Dessies låt Whatcha got mig på bättre humör!
Looking good from tip to toe
Whatchu waiting for, let’s go
New jeans, high heels,
I got everything check
Everybody look at me, I’m the one you wanna be
Lush lips, lovely legs
Ida makes you dizzy, Bam!


Du gör mig lycklig hjärtat♥

last day

Hej!
Har inte bloggat pa nagra dagar, har verkligen bara njutit a min underbara semester! Imorgon aker vi hem, bussen kommer vid 8.45 och hamtar oss och vi landar i sverige vid 15.35! Da kommer jag nog blogga fran min mobil, tror det iallafall! :)
Jag orkar inte blogga sa mycket nu, utan vi hörs ımorgon, för nu ska jag upp och packa klart! :)
PUSS!

min egen dator

Hej!
Jag sitter på min dator nu, så skönt ;) haha!
Jag sitter och funderar på hur jag ska göra om min bloggdesign, och fick en massa idéer, ska fixa det med hjälp av bilderna här nereifrån när vi kommer hem, kommer bli awesome!
Nej, jag känner mig lite frusen, är ju bara 28 grader ;) haha!
Nej jag orkar inte blogga, vi hörs, hm på tisdag tror jag, ska ut på andra utflyckter imon, PUSS!

in engliish

Hey!
I'm going to wright this in english, so that I don't have to care about all those letters that doesn't exist on this keyboard.
Today We have been on Quad safari(fyrhjulings safari). It was the worst thing EVER! I was so scared, I thought I was  going to die.. ;) We also have been swimming in the pool, but it is so cold! (In the pool I mean).. Well, Later on we might go out and eat on a chinese restaurant, if we have the guts will say ;)
Well no I will go up to our room and take one big fat shower, haha!
PUSS!!!

sunsunsun

Hej!
Jag sitter vid hotellets dator, och det finns varken å eller ä(kopierade fran facebook nu, haha!) men sa ni vet och inte tror att jag ar helt dum ;)

Idag har vi solat som vanligt ;D Sen har vi bokat tva utflyckter! Imorgon ska vl pa fyrhjulings safarı, baby ska köra fyrhjulingen och sa (: ska bli awesome! Sen pa mandag ska vi pa en batutflyckt, ska ocksa bli kul, ni kommer fa en miljon bilder nar vi kommer hem! :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. ar extremt frustrerad just nu. eller snarare irriterad. menmen, sa far det va.

Vi hörs imorgom efter safarit!
PUSS!

Svar på kommentar

Fick en kommentar ifrån "hannes" som skrev såhär:
innan så längtade du som fan för att komma iväg med ditt "hjärta" och när du väl har det så klagar du en massa och vill hem? I really dont get it...

Ja, jag har längtat som fan för att komma iväg, och det är så jäkla skönt, men nu är det så att det har hänt privata grejer hemma i sverige, och därför vill jag åka hem.


Nu drar vi iväg och shoppar och tar bort dessa jäkla tankar!
PUSS!

not good enough

Hej!
Jag har verkligen inte orkat blogga.. Igår var det så jäkla gött väder! låg och stekte i solen hela dagen, och nu börjar brännan ta sig :)

Idag är det också gött väder, men jag är så otroligt trött, så jag orkar inte sola och sånt.. menmen!

Nu är det endast 7 dagar och 8 nätter kvar.. åker hem "tidigt" på fredag nästa vecka.. Längtar nästan! ;)

Hörs en annan gång.. PUSS!

complain

Hej!
Jag funderade på en sak, får man lov att klaga och säga att det är oförskämt när personalen på restaurangen sätter sig ner och börjar prata? alltså helt o-inbjudet. Det är skillnad om man vill prata, men annars tycker jag inte alls om det.. jaja, ville bara dela med mig av den tanken.
Har precis ätit middag, som inte var så jättegod, men det går ner iallafall :)
Dricker en drink, Sex on the beach, den var inte alls god den heller, men nu vet jag det ;)
PUSS!

ej 100%

Hej!
Jag och hjärtat mitt tar det otroligt lugnt idag, ingen av oss mår helt 100%, så vi sa att vi tar en lugn dag idag :)
Igår kväll gick vi ut och åt själva, otroligt mysigt! Sedan gick vi ner till shoppingen och köpte två plånböcker hade kunnat shoppa mer, men min hals igår var helt förstörd så då valde vi att gå hem istället :)

Hur är värdet hemma?
här är det såååklart strålande sol och ca 30-35°C det känns så jäkla skönt! fast jag har tappat bort mig i vilken dag det är, haha! lite jobbigt, men idag är det måndag va?.. (;

Nej, nu ska vi käka lite, vi hörs ikväll eller liknande :)
PUSS!

I love the weather!

Hej på er!
Usch, idag mår jag inte alls bra :(
Innan var jag bara snuvig och så, men nu är min hals helt förstörd känns det som.. blir nog till att åka till en läkare imon, känns inte bra :( Idag var vi nere vid stranden en sväng, blev inte långvarigt dock, iochmed att min hals är fuckad..

Nu sitter jag iallafall nere i restaurangen med en fet cola (: känns skönt att vara på semester, men dåligt att vara sjuk. Någon dag i veckan nu så blir det nog ett vattenland I think! alla bilder kommer att komma efter resan förresten, för min dator har jättedåligt RAM-minne (tror jag att det är iallafall) så den är otroligt seg :( men ni får kanske någon enstaka bild någon gång då och då :)


Jag och min stora cola (: hihi


hothothot!

Hej!
åh, värmen är amazing!!
Dagen idag har jag och hjärtat mitt solat, badat och shoppat (:

Igår när vi kom till hotellet så drog vi på oss badkläder och drog ner till badet, såå skönt! Senare på kvällen åt vi på hotellet, och jäklar vad dålig service. Kanske inte ska klaga egentligen, men nog får man klaga när man får vänta i över 35 minuter på maten? höll bara koll på klockan tills det gått 35 minuter, så efter det vet jag inte hur lång tid det tog.. Sen skulle vi sova, men det gick inte så bra, somnade ca.. 2:40 tror jag ><

Orkar inte skriva så mycket, men sitter och väntar på mat nu igen, as, blir en grillad kyckling idag :)

Nej, hm vi hörs nog imorgon efter vi varit iväg på stranden och solat och badat :)

PUSS FRÅN VÄRMEN!

up up and away

Godmorgon! (om jag ens kan säga så vid nästan halv 4..)
Jag sitter här och är snorig som fan, och mitt huvud värker gaaaalet mycket, men har tagit en alvedon, och jag hoppas verkligen det går över!

Nästa gång jag skriver, är vi borta i värmen, PUSS! 

all for the best

Hej!
Min väska är färdigpackad, och jag är as trött! men vi ska vara uppe lite till för hjärtat ska duscha och lite sånt, och sen är det sömn i några timmar, vid 02.50 ringer min klocka igen, hehe ;)

jag bloggar nog inatt igen om jag orkar, annars hörs vi på flygplatsen antagligen!
PUSS PÅ ER!

Sommarlov!

Hej!
Förlåt att jag inte bloggat.. Men vi hade ju långhelg och då var det ju sååå fint väder, och sen var det tisdag och vi hade lämnat in våra datorer så då bloggade jag ju inte, och sen igår hade jag skolavslutning, och så :)
Tänkte bara blogga lite, och säga att imorgon på morgonen åker vi ju till utlandet och det kommer bli awesome, vet inte om jag bloggar inatt innan vi åker, men annars bloggar jag där borta, iallafall på kvällen :)
PUSS!
Här får ni min outfit på skolavslutningen igår :)

what are going to happen?

Hej!
Jag sitter här och är sååå jäkla trött! Sov inte så mycket inatt så jag längtar tills jag får gå och lägga mig igen, haha!
Sen är det lite annat som händer och takes my mind away like all day long.

Jag har inget att skriva om och jag vet inte vad som kommer hända med bloggen nu framöver..
Vi får helt enkelt vänta och se.
PUSS!
Jäääävluskt gammal bild på mig! ;)

gomorron gomorron

Godmorgon! Jag ligger i sängen, väntar på att min älskling ska vakna, så vi kan börja med allt vi ska göra idag.. vi ska Tvatta, städa och sola gärnet om vi hinner! Vädret är ju hur fint som helst och det vore askalas att få lite färg innan vi drar till utlandet! :) vi hörs senare, puss

RSS 2.0