food

Hej!
Har haft en tuffdag med massa jobb! Men det är kul, och skönt att ha annat att tänka på! :)

Just nu lagar jag mat, blir kyckling i ugn och pasta. Mums!
Skulle egentligen åkt till tingsryd idag, men blev inget med det, har så himla ont i fötterna och benen efter jobbet idag.. :( menmen!

Nej, nu måste jag kolla till maten!

workiworki

Godmorgon!
Nu vankas det jobb!
Ha en bra dag!

busskort

Hej!
Jag har varit vaken en stund, eller kanske en halvtimma eller något, men är så himla trött! Dock har jag så otroligt svårt att somna om på morgonen när det är ljust ute, vet inte varför eftersom jag har en rullgardin... menmen!

Tänkte berätta lite om gårdagen! :)
Först så åkte jag med halv 12 bussen in till ulricehamn, på bussen mötte jag upp min Johan också. När vi kom in till ulricehamn åkte vi upp till Johans syster och hennes kille, och var där, vid tio i 2 körde han ner oss till centrum och vi gick till vårat möte :) det var ett otroligt onödigt möte och ja, vi var där en kvart typ, haha!

Efteråt tog vi en buss till Borås, och där bytte vi till en annan buss och åkte bort till Ica Maxi, de har jättebilligt godis där nu, så vi köpte ca 2 kilo tror jag, kostade 80 kr, för två kilo!! det är så jävla billigt, de kostar 70 kr/kilot i en annan ica butik, så det var ett bra köp! Sen köpte vi varsin dricka och lite sånt :) 

Sen tog vi en buss upp till min bror, och så var vi där ifrån strax efter 16 till 18:20 någonting, var jättekul, tills vi var på matchen och jag insåg att mitt busskort är borta... hoppas som fan att det ligger hos min bror annars vet jag inte vad jag ska göra, för jag måste ju ha det när jag har praktik sen :( Annars, får jag ta och åka till skolan en dag och fixa det, undrar om det är stängt på loven? jag vet inte.. får väl åka dit och kolla eller något.. ah, vi får se! :)

Nu ska jag gå och göra frukost, och gå upp med till min fina pojkvän så han får frukost på sängen, för det är han värd!♥
Ha en fin dag!

10:07

Godmorgon!
Jag har varit vaken sedan klockan sju, men fick mig iallafall två timmars sovmorgon idag det var skönt och välbehövligt! :)

Nu har jag iallafall ätit frukost, tagit på mig kläder och "fixat" mitt ansike, eller ja jag använder en produkt som heter "pure active exfo brusher" den ska iallafall hjälpa till att motverka finnar och sånt, haha!

En sån här använder jag! :)

Iallafall vid 12.30 ska jag åka med en buss in till Ulricehamn, för idag är det åter igen dags för ett möte. Men idag ska Johan följa med, så jag möter upp honom på bussen :) Efter mötet ska vi in till Borås för att åka upp till min bror, han har en "förfest" typ, eller ja han och hans kompisar ska dricka lite innan vi ska ner till Hockeyn, så vi ska upp dit för att fördriva tiden, och dricka cola, haha! kommer bli roligt ;) 

I helgen vet jag inte vad som händer faktiskt, det märker vi! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv, ha de bra!

övningskört

Hej!
Jag sitter hemma i min lilla säng, har så himla tråkigt!
Funderar på att städa lite, ser ut som faaaan, här inne, men jag måste rensa mina kläder för det får inte plats, haha!

Imorgon är jag ledig, så himla skönt! så nu har jag lov, hihi! Det känns så himla skönt faktiskt! Även fast jag bara är ledig imorgon, för hela nästa vecka vankas det jobb.. Men de där pengarna kommer att sitta finfint! 

Idag övningskörde jag ju, och Johan åkte med, det gick jättebra! klarade alla tre rondellerna och ja, allt gick awesome! 

Nej, nu ska jag kolla tv en stund tänkte jag, orkar verkligen inte städa..
Ha en bra kväll!

haloween dag

Hej!
Jag sitter i skolan, har lunch just nu (:
Idag är det haloween dag, men typ inga har klätt ut sig ;) Jag kom till skolan utan att ha klätt ut mig, men sen övertalade en tjej i min klass mig att jag skulle låna kläder av henne och klä ut mig, så här sitter jag, iofs har jag bara strumpbyxor och en klänning, men ändååå! ;)

Idag efter skolan så kommer min mammis och hämtar mig, och så ska vi åka ut till gamla r40 och så ska jag Köra hem!! hjärtat mitt ska också åka med, kommer bli intressant! ;) haha, nej men han är jättenervös, haha! jag tycker bara det ska bli kul att få visa att jag faktiskt kan! :'))

Nej, nu ska jag gå till fotostudion och bli foootad, PUSS!

Have a great day

Hej!
Här har ni länken till låten förresten, klicka här!

Vi har precis haft rast, fast jag har inte gjort så mycket på hela dagen faktiskt, haha! mina planer till efter skolan har ändrats och ser ut så här istället: efter skolan sen så ska jag åka bort till almås, möta upp min fina pojkvän, och sen ska vi ner till stan och äta lite mat och mysa, jag ska även leta efter en ansiktskräm och lite annat, sen ska jag åka hem och min sötnos ska in till ulricehamn för träning!

Vi hörs när jag är hemma senare, okej?
Ha en toppen dag!

Get it right

hallååå på er! :)
Jag har precis börjat skolan, sitter nu och väntar på våran lärare som ska prata med oss om någonting, hehe :)
Idag slutar jag vid 11.20, så ska jag dra ner till stan och kolla på lite grejer, blir toppen! Sen ska jag möta upp min fina pojkvän en snabbis och ge honom en puss, och sedan tänkte jag ta och åka hem!

Tror det här blir en bra dag, även fast jag är super trött och har ont i huvudet för jag var vaken i ca 2 timmar inatt - jävla hundar - men jag har ändå en bra känsla, vilket är skönt!

Nu ska jag sätta mig och lyssna på "Get it right" med Glee, och så länkar jag låten här lite senare!
Ha en bra dag, och så hörs vi senare! :)

Maskerad

Godmorgon!
hur mår ni? Idag mår jag bra, har pyttelite ont i huvudet bara, men det ska nog gå över hoppas jag (:
Idag ska jag ta bussen vid 7 här ifrån, sen måste jag byta buss, och då hoppar Johan på den bussen jag byter till :) Trevligttrevligt, eller något... haha!

Förövrigt så har jag och Johan hittat våra maskeraddräkter vi ska ha tills på lördag, hihi! jag hoppas det iallafall, Johan ville ändra sig igår, men jag hoppas kunna tala honom till rätta, hehe ;) Vi hade varit så söta som det vi ska klä ut oss till (: Ni får veta senare när det är bestämt!

Nej, nu ska jag byta om, haha jag hittade en annan tröja jag vill ha istället. Vi hörs i skolan senare!

finally

Godkväll!
Jag sitter hemma, ska nog gå och fixa maten snart, är så otroligt hungriiig! Så, ja, maten måste fixas snarast! Annars ikväll ska jag bara duscha och prata med Johan, sen ska jag väl sova (:

Imorgon är det skola först, såklart. Sen slutar vi tidigare på eftermiddagen för vi ska bara gå igenom vad vi gjort under hösten, för det här blir sista naturkunskaps lektionen faktiskt. Vi har ju denna lektionen, men den är det ju lov och sen har vi praktik i 5 veckor och sen är vi i skolan typ 2 veckor eller något, och vår lärare är gravid med så det vet ju ingen när hon får sitt barn (:

Efter skolan ska jag och Johan (äntligen) åka och hämta hans present! sen ska vi köpa övningskörnings skylt och efter det ska vi hem, för jag och mamma ska åka och köraa! :D Längtar riktigt hihi!

Nej, nu ska jag göra mat, vi hörs imorgon!!
Sov så gott allihopa!

outfit of today

Hallå igen (:
Jag sitter i skolan, väntar på att vi ska börja, vilket vi gör om ca 5 minuter. Det är skönt att vara i skolan faktiskt, slippa tänka på allt annat som är så fett jobbigt just nu..

Tänkte slänga upp dagens outfit också, men orkar inte göra ännu ett nytt inlägg, så ni får den nu:

Nja, kanske inte ska säga dagens outfit men iallafall..
Jeans - pepe Jeans london
tröjan - vet ej, mammas garderob ;)
linnet - vet ej, fått den ifrån min bros förra tjej ^^

fit for fight

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen kl 6, gick upp med min fina älskling som sov här inatt♥ myspys!

Idag börjat jag vid 10:20, så jag åker med 9:30 bussen, så jag har gott om tid idag (: det är skönt! var nyss ute på en uppfriskande promenmad med mina fina små hundar, det gick toppen idag faktiskt!

Efter skolan ska jag och min kära pojkvän antagligen dra och träna, det vore awesome, för det är vääääl behövligt! hehe ;) Ska kolla om jag gillar det gymmet, för så ska jag nog skaffa mig ett gymkort där och sen ska jag bara tvinga iväg mig själv till gymmet, det kommer bli lite svårare, men det ska bannemig gå! för jag ska fan bli fit for fight och bli slank och fin! (:
Nej, nu ska jag ta en dagens outfit bild, så hörs vi senare!

New design

Heeey!
Vad tycker ni om min nya design? ganska enkel, men det var typ det jag orkade med (:

Hoppas ni gillar den, för nu ska jag äta!

övningskört

hej på er!
Jag har verkligen inte orkat blogga ojojoj..
Men idag har jag övningskört för första gången, det gick jättebra! gud vad stolt jag är, och jag längtar tills nästa gång, vilket kanske blir på tisdaaag! :D jag lärde mig växla lite, eller jag växlade upp till tvåan, och sen körde jag runt i lite cirklar, "åttor" och sånt, det var skitkul iallafall!
Annars idag har jag börjat renovera min brors rum, eller jag har börjat städa iallafall, awesome!
Annars idag händer väl inte så mycket, får se lite!
PUSSPÅER!

Greek

Hej på er!
Idag hade jag en kort dag i skolan, slutade 10, efter vi var klara med idrotten då alltså, så hade inte med mig någon dator, sen åkte jag upp till mamma och så åkte vi hem vid halv 1 :) Väl hemma så gick jag och la mig och sov i en två timmar, sov max 3h inatt nämligen, så jäkla jobbigt!
Iallafall, på idrotten så hade vi badminton/pingis/tennis, jag och Simon i min klass spelade badminton från kl 9 till 10, så jäkla kul! det är roligt att möta någon som är lika bra som en själv om inte lite bättre, men iallafall vi fick en massa beröm från vår lärare, så hon började lära oss lite regler och sen fick vi träna på "Clearing slag" (stavningen är jag iiinte säker på!) men ni vet när man ska slå långa och höga "bollar" till motståndaren. Iallafall, det var jättekul! dock så är det här min sista idrottslektion som jag har innan 16e December! för nästa fredag har vi studiedag, och sen har vi lov och sen har vi APU i 5 veckor, känns tråkigt faktiskt!!

Bild lånad från google!

Nu sitter jag hemma hos min fina Johan, ska spendera natten här, men imorgon kommer mamma och hämtar mig vid 8:30, vi ska åka och hälsa på min underbara pappa! Dock att vi måste åka så tidigt är inte så roligt.. haha!
Min sötnos hjälper sin mamma att mocka(de har får som de ska hämta hem imorgon), så jag sitter själv och tar det lugnt, har sån huvudvärk! och så tittar jag på en tvserie. Jag gillar't! Nej men jag tror den här helgen blir bra, morgondagen kommer bli tuff, men när jag kommer hem igen finns Johan här, och det är skönt!

Den här tvserien tittar jag på, åter igen en bild ifrån google!

Känns som att detta blev ett långt inlägg, men det känns bra, behöver börja blogga mer, men tycker Blogg.se kan skaffa en app till Android mobiler också, hade varit awesome, vore mycket enklare att blogga då ju (:
Förresten, imorgon tänkte jag börja med mitt projektarbete(skulle egentligen börjat för läääängesedan, men kommer inte igång, men nu är det ett måste! ska "snart" vara klar, nej men vi ska börja redigera filmerna efter jullovet..) jag tänkte fråga om ni har några idéer, vi måste göra en film, av något slag.. kom gärna med förslag som sagt! :)
Nej, nu ska jag kolla vidare på "Greek" och så hörs vi senare, eller imorgon!
PUSS!

deppig dag

hej!
Jag har en riktig depp-dag. Vill inte skriva så mycket om det, men ville säga det så ni vet varför jag inte uppdaterar!
Vi hörs imorgon, när jag vaknar på bättre humör (förhoppningsvis jämte min älskling också♥)
PUSS!

I think I wanna marry you

länk till låten på spotify hittar du här

It’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

Well I know this little chapel on the boulevard we can go,
No one will know,
Come on girl.
Who cares if we’re trashed got a pocket full of cash we can blow,
Shots of patron,
And it’s on girl.

Don’t say no, no, no, no-no;
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah;
And we’ll go, go, go, go-go.
If you’re ready, like I’m ready.

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

I’ll go get a ring let the choir bells sing like oooh,
So whatcha wanna do?
Let’s just run girl.

If we wake up and you wanna break up that’s cool.
No, I won’t blame you;
It was fun girl.

Don’t say no, no, no, no-no;
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah;
And we’ll go, go, go, go-go.
If you’re ready, like I’m ready.

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

Just say I do,
Tell me right now baby,
Tell me right now baby. x2

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I thing I wanna marry you.


Pastagratäng

Nu drar vi ner på lunch!
Pastagratäng står på matsedeln idag, yummiiie!

Den enda bilden på en pastagratäng på google som såg god ut, haha!

beauty and the beast

Hej på er!
Jag sitter och jobbar med "beauty and the beast", en uppgift vi fått, vi ska ta en och samma bild och göra ena till vacker och den andra till ett monster (; de blir inte vackert ska jag påpeka, är inte speciellt bra på photoshop och jag har inga idéer heller ;( menmen! de får duga!
nej ska fortsätta nu, PUSS!

07:09

Godmorgon!
Klockan står på 07:02, och jag är redan klar med allt, plus att jag fick en 45 minuter lång sovmorgon (ofrivillig dock) haha! nej, men det var skönt och behövligt!! Nu ska jag snart packa ner min dator och laddare i väskan och sedan dra mig upp till rångedala för att ta bussen till skolan, blir kanon! :)
I eftermiddag ska jag nog försöka plugga ännu mer när jag kommer hem ifrån skolan, måste försöka få klart så mycket som möjligt ju, för nu är det bara 5 skoldagar kvar (6 st om man räknar med denna då), och sen är det lov 1 vecka och praktik i 5 veckor! de blir as kalas!

Ringde förresten en praoplats igår, jag har ju två veckor kvar att fylla ut, och ja, får reda på det imorgon eller på måndag, hoppas på det! när jag har alla platser spikade så kommer jag berätta för er hur det kommer se ut framöver :)
Sådant bra ordspråk!!
Förresten så ska jag nog påpeka att nästan alla bilder jag lägger upp nu för tiden är ifrån Google! :)
Ha en bra dag! PUSS!

Renässansen

Hej på er!
Åh, jag blev äntligen klar med renässansen idag, det känns skönt, en av alla miljoner stenar föll av mina axlar iallafall.. Dock blev det ingen älskling ikväll :( det suger, för jag får inte träffa honom på hela långa dagen imorgon.. han börjar ju vid 14 och slutar vid 22 :( men det får väl gå..
nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta lite på tv och sen får vi se, ska nog sova efter jag pratat med min sötnos iallafall.. Nej, vi hörs imorgon!
Sovgott allihopa!
PUSS!

Hollywood Hills

Hej!
Jag har engelska nu på morgonen, ska egentligen skriva en sammanfattning, men jag orkar inte! haha!
nej men jag är så jääkla hungrig, det är sjukt! menmen..

Efter skolan idag ska jag hem och plugga tror jag, behöver ju bli klar med allt som ligger och väntar.. Sen på kvällen kanske min fina pojkvän sover hos mig, för han börjar vid 2 imorgon, och då kan han ta en buss hemifrån mig :) Vi får se helt enkelt!
Men nu ska jag fortsätta att lyssna på "Hollywood hills" med Sunrise Avenue!
Ha en toppen dag allihopa!
PUSS!

kisskisskiss

Godkväll!
Jag håller på att tvätta och städa och så väntar jag på mat! håller på att försöker få bort att jäkla tvätt jag har på golvet, och sen ska jag försöka hitta vad jag ska ha på mig till skolan imon, kunde vara skönt att veta det redan ikväll :)
Imorgon går jag kort dag i skolan, det är skönt! men jag tar nog 2 bussen hem, för vi kanske (äntligen) ska åka och hämta Johans födelsedagspresent! ;) kan ju vara bra att ha gjort det!!
Nej ska återgå till mitt städande, vi hörs imorgon!
PUSSPUSSPUSS!

Talk dirty to me

Hej!
Jag är klar med redigeringen av bilderna nu, så täntke fortsätta lite med renässans uppgiften tror jag, eller om jag fortsätter med en annan uppgift som jag fått av samma lärare, vi får se!
Om ca 35 minuter är det dags för mat, åh så gott! dock är det chili con carne, och det tycker jag inte om, men det är ju ris till, så jag äter det och gurka tänkte jag, är såå hungrig!
I eftermiddag är det naturkunskap som står på schemat, vi ska kolla igenom våra ekosysten och sen ska vi som inte redovisat göra det (inklusive jag då..) men ska nog inte redovisa inför hela klassen, vågar inte (a) hihi!
Efter skolan följer Johan med mig hem, efter idag så träffas vi inte föränn på fredag, shit! men det ska gå bra, hihi får ju träffas på morgonen iallafall, det är ju bra :)
Nu sitter jag här och lyssnar på Poison och låten "talk dirty to me" så jäkla braa!
Ska fortsätta nu, vi hörs senare!
PUSS

Makrobilder

Godmorgon allihopa!
Jag sitter i skolan, vi har fotolektion :) Vi ska ta makrobilder (riktiga närbilder), så man ser alla detaljer och sånt :) får väl se om hur det går.. (:
Vi hörs senare, ska försöka ta lite kort! (:
PUSS!

De går bra nu

Hej!
Jag har tagit en liten paus nu, har kanske inte kommit så lång egentligen, men har åtminstone börjat med renässansen, och det känns bra! sen när jag ska äta så pluggar jag nog inte mer ikväll, men imorgon ska jag fortsätta har jag tänkt, och då ska jag först och främst göra klart renässansen! :) Det går bra nu!

Skulle egentligen jobbat imon dock, men jag sa att jag inte hinner, för nu måste jag sätta skolan först, får inte ens träffa min älskling, föränn kanske på fredag utanför skolan :( DET SUGER!! Men så kan det vara!
Nu ska jag skriva lite till på renässansen och sen ska jag äta mammas underbart goda köttgryta med ris, och sen innan jag lägger mig i sängen och bara tittar lite på tv innan jag ska kolla på two and a half men, nya säsongen, awesome!
Nej nu ska jag som sagt fortsätta skriva igen, PUSS PÅ ER!



för hela slanten

Hej!
Jag sitter i skolan, är lite smått stressad.. Ligger efter i massa ämnen nu, och jag börjar känna av det. Fan att det blivit såhär. Nej ska inte sitta här och klaga.
Efter skolan ska jag och handla med mamma sen blir det plugg för hela jävla slanten!!
Ha en bra dag, sötnosar!

för idag mår jag bra

Hej på er!
Har knappt haft tid att blogga, igår låg jag i sängen halvdöd typ, mådde skitdåligt!
Idag mådde jag lite bättre, och var med på idrotten fast jag antagligen inte borde varit det, haha men det var sååååååå kul! spelade badminton! :)
Ikväll ska jag upp till min kära pojkvän och spendera kvällen där, kanske bloggar något för jag tar med mig datorn! :)
PUSSPUSSPUSS!

personligt inlägg

Hej!
Just nusitter jag på ett möte. Funderar på att berätta vart jag är, men helt ärligt så skäms jag lite för det. eller inte för att jag är där på mötet, utan jag skäms för vad som hänt, som gjort att jag måste gå dit på möten.
Jag vill förbättra mitt bloggande, jag vill sluta skriva om alla dåliga känslor och alla värdelösa inlägg som jag skriver. Jag vill lägga upp mer bilder, men jag hinner inte och jag orkar inte.

Det är så mycket som har förändrats med mig och i min omgivning på lite mer än ett år. Men idag och imorgon kommer de största förändringarna. (varför skriver jag det här ens? jag kan inte berätta för er vad som hänt, och varför ska jag då skriva sånt här?) Idag rättegång, och imorgon "flytt". Okej, så mycket kan ni få veta. men det är nog allt. jag är inte stark nog att berätta allt, och jag vet inte om jag vill att allt ligger ute på internet heller för den delen.
Snälla, ni som faktiskt läser min blogg(ni är typ 14 stycken), hjälp mig med vad ni vill att jag ska skriva om, vad ni vill se mer av. Så kanske det faktiskt blir lite lättare.

a story to tell

Godmorgon!
Jag sitter i skolan, försov mig lite, men kom bara ca 10 minuter försent, SOM TUR ÄR! Vi har precis läst i våra engelsa böcker, och ska snart börja skriva våra berättelser igen, men jag är klar! *stolt*

Idag slutar jag 11.20 och då ska jag ta bussen till ulricehamn. Ska på ett möte kl13 :) blir nog intressant tror jag, sen efter det ska jag vänta tills min fina pojke kommer vid 15 typ.. Då ska vi äta, och sen får vi se :)
Vid 1645 börjar hans träning, och då ska jag ta en massa kort på honom, som ni antagligen får se, om det blir några bra vill säga!
Nej, ska kolla igenom min berättelse nu, hörs senare. PUSS!

amazing

Hej på er!
Jag sitter här hemma, borde egentligen plugga, men jag har sån otrolig mensvärk så jag kan inte.. sitter med en värmekudde, ett stort glas med juice, och så pratar jag med den bästa av dem alla på msn, min Johan!♥
Han är så underbar, innan idag sa han till mig såhär:
- Du, jag måste säga en sak.. alltså det här låter jätte elakt...
- Vi satt och pratade om Alkohol innan i skolan, och jo jag visste det innan, men nu är jag helt säker på att jag vill spendera hela mitt liv med dig♥
Så jävla söt! Du är helt fantastisk hjärtat!


blir bara en massa gamla bilder nu för tiden - jag vet - men det får va så, för vi orkar inte ta nya, haha!♥

död åt min hals

Hej på er!
"Gymnasiemässan" idag gick jättebra, lite små tråkigt att höra/säga samma sak 4 gånger, dock, men det gick kanon! Vi var tillbaka här vid halv 1 och då fick vi äta, sen vart det direkt ner hit och börja med naturkunskapen. Mindre roligt, men det går bra ändååå! :)
Dock gör min hals så jävla ont! vet inte vart jag ska ta vägen snart, varken te eller halstabletter eller någonting hjälper :(
Nej ska göra klart den här jäkla uppgiften nu, vi hörs senare!
PUSS!

Dance so good

Godmorgon bloggen!
Jag sitter i skolan, åkte in lite tidigare för att hinna plugga lite mer på det vi skulle kunna tills idag :) Och sen glömde jag ladda min mobil inatt så fick åka in tidigt för att göra det också.. hihi!
Idag ska jag och Nelly i min klass då åka ut till Viskafors där vi ska prata lite om John Bauer Borås och så, blir skojj! framförallt eftersom min kusin går i 9an på den skolan :) hihi!
I eftermiddag har jag naturkunskap, ska redovisa en grej, och jag hoppas det blir braaa! vore skönt att kunna få ett bra betyg på denna uppgiften med, för då har jag större chans att få VG! :D vore kul att få det, öfr jag älskar naturkunskap!!
I eftermiddag ska jag antingen direkt hem till min fina pojkvän, eller så ska jag fika med en vän först :) vi får se hur det blir!
Jag uppdaterar mer i eftermiddag, när vi är tillbaka i skolan! :)
PUSS!

i miss you

Min säng är så stor utan dig älskling :( Kom hit och håll om mig<3

school comes first

Godkväll!
Jag har spenderat denna dagen med min fina pojkvän och med en massa plugg! Fick veta att jag fick ett av jobben som Elevambassadör i skolan, så fick med mig ett stort häfte jag ska kunna lite halvt utantill tills imon!!
Och som grädde på moset ligger jag efter lite, men fick gjort klart en redovisning som jag ska hålla imorgon iallafall, vilket känns bra! Sen imon ska jag nog försöka göra klart renässans uppgiften, och sen står väl alla mediekommunikation uppgifter på tur också.. Ja som ni förstår har jag inte riktigt tid för att blogga, och jag vet att jag suger på att blogga men just nu måste skolan komma i första hand, och jag hoppas ni förstår det.

no good at all

Hej på er!
Jag sitter i skolan, har ätit lunch nyss, vart inte så gott, grekiska färsbiffar och typ potatisklyftor.. menmen.
Jag har verkligen ingen lust att blogga längre.. orkar inte.
Puss

Nobelhallen

Idag, klockan 12, sätter jag och Johan oss på en buss. En bussresa som tar ca 4 timmar!
Vart ska vi?
Jo, vi ska till Nobelhallen, i Bofors.
Vad ska vi göra där? Vi ska kolla på hockey!
Jag är otroligt taggad, och det ska bli skönt att komma bort ifrån vardagen lite och slippa tänka på allt som händer. 
Jag kanske kommer ta med mig datorn, men kommer ju inte kunna blogga ändå, för det finns nog inte något bredband på bussen, haha! men kanske bloggar lite genom mobilen, we'll see!
Vi hörs senare!
PUSS

let's go bowling

hej bloggen!
Förlåt att jag inte bloggat på ett braaa tag..
Iallafall, mötet jag var på, var med Borås hockey's Kansli, om praktik där! :) Jag fick 1 vecka, och då skulle jag nog få stå med nere vid båset under två matcher! :'D det ska bli jätte roligt!
Igår hade vi bowling som idrott, var också jättekul, min andra serie gick jättebra faktiskt, fick ca 118 poäng, och de är tydligen jättebra för att vara "amatör" alltså inte träna bowling. Senare på eftermiddagen hade vi en liten föreläsning om fackspråk och uttryck, som vi ska ha prov på sen efter Jullovet.. Antecknade jättemycket, och jag  gjorde bort mig lite med..
Vi pratade om olika ord som vi skulle lära oss, och då kom ordet "spoiler" upp, och kan ju vara två saker, en spoiler kan vara en "vinge" bak på en bil, och det kan också vara att man avslöjar något man inte redan sett, tillexempel i en film eller så. Iallafall, så frågade min lärare vad en spoiler är på en bil och jag börjar direkt säga "ja men det är ju en sån som sitter bak på bilen och trycker ner däcken så man inte slirar" typ, något liknande sa jag iallafall, och HELA KLASSEN blev förvånade och bara stirrade på mig, haha! det var lite kul dock ;)
Vad som händer idag berättar jag i nästa inlägg tror jag! :)

Dance the night away

Nu sitter jag på mitt möte, håll tummarna för att det går braaaa! :D

meeting with ***

Hej!
Jag har precis ätit, åt massor med potatismos, hihi♥
I eftermiddag har jag svenska, men ska gå vid 2, för jag ska på ett möte! :D
Vill inte säga vad det handlar om än, utan det får ni veta efter att jag varit där! :D
Åh! har ni kollat ut idag eller? FAN vad det regnar :( hade gjort iordning mig som satan inför mötet, och så regnar det så mina byxor blev dyngsura :( de är inte torra än.. de suger stenhårt! Nej men jag får gå med dom ändå, klarar mig nog, hihi!
Nej, nu ska jag gå och byta om tror jag, vi hörs senare, efter mötet!! ;)
PUSS

Powerwalk

Hej!
Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag slutade tidigt, och på engelskan skulle vi skriva en berättelse, blev faktiskt helt klar! Sen efter jag slutat mötte jag upp hjätat mitt och så gick vi ner på stan och åt, blev en pizza.. Fast nu ska jag börja bli nyttig!! försöka iallafall..
Jag kom hem runt två och la mig direkt i sängen och kollade på tv. Sen somnade jag, och vaknade vid 4 när mamma kom hem ^^
På kvällen gick jag ut på en promenad med stavar.. 1 mil vart det! faktiskt stolt! :'D
Nu börjar jag, PUSS!

nighty night

Mitt huvud dödar mig..
Godnatt.

Fläskpannkaka

Hej!
Jag har nyss kommit tillbaka till skolan, allt gick toppen, eller nästan iallafall...
om 5 minuter är det lunch, FLÄSKPANNKAKA får vi idag, ihihihihih! omnomnom!♥

Vi hörs efter maten! :)
PUSS

autumn

Hej!
Jag sitter i skolan, ska strax gå ut och fota! Sååå jävla awesome!
Vi ska fota i 5 olika teman: Höst, Nytt, Faller, Kunskap och Liv! :)
Inatt sov min älskling hos mig igen, och inatt fick jag sova hela natten, det var skönt! Men jag är ändå trött faktiskt, men det ska nog gå bra :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, slutar skolan 15.20, och sen får vi väl se.. Tror bara jag ska ta det lugnt, för jag är så himla trött och seg känner jag.
Nej, jag slänger upp lite bilder sen när vi kommer tillbaka!
PUSS!

To be honest

hej på er!
Förlåt att jag inte bloggat, men det har varit mycket i helgen. mycket psykiskt.
Idag är jag iallafall på topp! (nästan).. har inte sovit typ inatt, eller jo, men jag vaknade vid 2 och typ halv sov till kl 5... menmen! försöker vara så pigg som möjligt :)
vi hörs senare, orkar inte blogga, haha!
PUSS

RSS 2.0