har engelskaaaaa

hej på er!
I've got english right now, so I felt that I want to wright in english..
Well, I've got about 2 hours left of this lesson, but it's alright..
after school me and my baby are going home to me and well, we are probably going to watch a movie or something. We'll se what happens :)

I'm soooooo bored, but, I hope I will survive.
MEN OMG, jag ska inte skriva på engelska, haha!
Nej, men jag har svintråkigt, men ah, vi har rast vid 2 igen, har en nu med, men ah. sen ska vi försöka sluta vid 15.10, ah så får vi se hur det går sen ..

Men aja, vi hörs när jag är hemma igen!
Pusssss♥

31 Augusti 2010

Godmorgon!
Jag sitter i skolan nu, kom nyss hit typ, och har svenska om typ 5 min eller nått! ;D
aja, täntke bara säga det att jag och Johan har 5 månader idag! :D ♥

Bloggar mer senare, Pussss!


borinnggg

Jag har tråkigt.
Ska snart börja leta lite kläder och så, har nyss målat naglarna, och det här inlägger blir rörigt märker jag redan nu.

Iallafall, jag måste börja fota igen!! men jag behöver hjälp och inspiration! Har hittat ett toppenställe i skogen, men behöver någon som både vill vara fotograf&modell. Jag vill ha bilder på mig, och på någon annan. Har jag någon frivillig så kommentera för faan! :)

Vi hörs senare! Puss


30 Augusti 2010

Hej på er!
Jag sitter här som en sjukling och kollar på tv..
Har ont i huvudet som attans, men nästan ingen feber.
Dock så har antagligen min pappa fått magsjuka, så det är inte riktigt lika roligt..
Johan skulle ju egentligen komma hit i eftermiddag, men jag ska ringa han och kolla om han vill träffas ändå, och om jag isåfall ska gå upp till han och möta han vid bussen sen då .. vi får se! Jag ska ringa han vid 20 över 11 så får vi se vad han säger iallafall..

Efter jag ringt han ska jag duscha, och sedan laga lite mat, börjar bli hungrig. Men vad fan ska man äta? hm, kyckling kanske? eller Bacon? ja vi får se, haha!

Nej nu skäller hundarna som fan ute så måste gå och säga till dom..

Pussss!

bläbläblä

Hej igen!
Jag har nog gått och blivit sjuk, har typ 38 graders feber, huvudvärk och jätte ont i magen, så blir nog inte mycket till skola imon :( menmen ..
Johan kommer antagligen hit imon kväll ändå, vilket var "vilkoret" för att jag skulle stanna hemma imon om jag är sjuk. Så nu hoppas jag han håller det!

Jag orkar verkligen inte blogga just nu, ska ut och fixa lite mat tror jag, är hungrig som fan..
Hörs imon eller något ..

29 Augusti 2010

Hej på er!
Förlåt att jag inte bloggat men jag har varken orkat eller haft tid faktiskt.

I fredags så gick jag ner till stan direkt efter jag slutat och letade present till min kusin, dock fick jag åka till knalleland fort som fan och kolla om den fanns där, vilket den gjorde, annars hade jag lackat så jävla hårt ><. Sen åkte jag till resecentrum och mötte älskling, så gick vi hem, och jag bytte om och gjorde mig i ordning, sen gick vi ner till stan och hämtade ut våra biljetter och köpte popcorn och godis. Sen gick vi på bio och kollade på Vampyrer suger.. Den var faktiskt inte värd att se på bio om jag ska vara helt ärlig, Endel grejer var bara konstigt, och det enda som var riktigt roligt var när de börjar dansa (ni som sett trailern förstår vad jag menar! ska lägga in den i slutet på detta inlägg.), så den var inte sevärd. Sen gick vi och handlade, och så gick älskling och köpte pizza, medans jag gick hem i förväg för att bli klar med hans present. När han kom hem, så åt vi, och kollade lite på en film, sedan fick han sin överraskning, och så skulle jag få min så jag gick ut en sväng, haha. det var jättemysigt, han tände ljus och så fick jag massage :)♥

Jag sov nästan ingenting på natten sen, men jag var pigg ändå, först åt vi lite mat, sen duschade jag och så, sen gick vi ner till stan för jag skulle till apoteket. Sen regnade det så efter vi varit på apoteket så vi gick in på Åhlens och lite sånt, så köpte älskling ett linne till mig♥ Sen började vi gå hemmåt(eller ja, till lägenheten) och så kollade vi lite på tv, sen gick vi ner till Ica Maxi och handlade, sen hem och så gjorde jag lite nudlar till mig, var så hungrig. Sen vid halv tre typ, kom mina föräldrar och hämtade oss så åkte vi till min kusin som fyller 18 idag! :) Sen åkte vi och handlade och sen hem. Jag mådde inte så bra, så vi gjorde inte så mycket mer igår ..

Idag ska vi till Rångedala Marknad och så ska vi stå och sälja massa prylar typ, får nog gå in och väcka honom snart!

Vi hörs senare! :) Pusss♥

at school

Heej!
detta är inlägg 900 ;o coolt, 100 kvar sen är det the Big 1000 ;) hahaha!
Hm, Mediekunskap var riktigt roligt, jag gillar't!
om en halvtimma är det lunch och sedan är det 3h matte, det får gå som det går .. Slutar vid 3 iallafall, men det ska nog gå bra, när man har roligt med pontus, nelly och Samantha! :)

Men nu ska jag försöka koncentrera mig, vi hörs! ;)

27 Augusti 2010

Godmorgon ..
fyfan, jag är urtrött och är på ganska dåligt humör, så det här blir nog en mindre rolig dag ..
Dock är den kass redan, eftersom jag först har 3h Mediakunskap, och efter lunch sen har jag 3h matte ><
och eftersom jag hatar matte, så kommer jag iinte gilla den lektionen! .. menmen!

Ikväll blir det betydligt roligare!
Först när älskling slutar så åker han hem, duschar, packar väskan och så, medans jag drar ner till stan och letar present till min kusin (hittade inget igår ..), sen drar jag tillbaka till lägenheten, fixar älsklingens present han ska få av mig, och börjar göra mig iordning, och så kommer älskling tillbaka till lägenheten vid en kanske 5 eller nått, och då drar vi direkt ner och hämtar ut våra biobiljetter, och sedan går vi och köper lite godis :) Sen kollar vi på bion, och efter det köper vi med oss en pizza hem och så ska vi mysa hela kvällen sen♥

Imorgon har min kusin kalas, så vi ska ner dit och vara där i några timmar, kommer bli så otroligt god mat, älskar den! det är typ lite filippinsk mat, blandat med svensk och så, jättegott! :)

Men vi hörs senare, jag måste packa min väska och äta innan pappa ska skjutsa mig om 40 min (y) vi hörs senare! :)


in school

Hej på er!
sitter i skolan, ska börja om några få minuter, haha gött som fan!
Har en 3h lektion, men det blir bra ändå, sen är det ca 1 h idrotts information, och sedan slutar jag och får gå till älskling och så ska vi handla födelsedagspresent som ni redan vet (:

Nu kom min lärare, puss på er!

26 Augusti 2010

Hej på er!
Jag sitter här och väntar på att tiden ska gå lite smått, skulle egentligen gå upp till storavägen men jag orkar inte, vakan få typ 3-4 kilometer kl 20 i 7 på morgonen, NEJTACK!

Idag så har jag Media som första lektion, och sen har jag idrott, men vi har bara information, så jag slutar runt 1 istället för 15.10 =)

Efter skolan ska jag och älskling åka bort till knalleland och leta födelsedags present till min kusin, och jag ska köpa en extern hårddisk :)

Men nu måste jag börja göra mig i ordning, vi hörs senare på lunchen eller nått! ;)

a new computer!

hej på er!
yesssss! idag fick jag min fiina skoldator!
Jag gillar den verkligen, än så länge är den skitbra! =D
jag älskar tangenterna, mycket lätta att skriva på, men det kommer ju bli jobbigt att ta med den hem varje dag och sedan ta med den till skolan varje dag, så vi får se hur jag gör senare, men i början får den följa med fram&tillbaka!
Fast det enda som skulle göra datorn bättre vore ju om den hade webcam, men jag överlever (:
Jaja, jag ska sluta tjata om min dator..

Dagen idag bestod utav en enda lektion, hade media i ca 2&enhalvtimme, gick snabbt och lätt, gick igenom en stationär dators delar, skissade upp en hemsida för hand, hämtade våra datorer och sen slutade vi! så jag slutade vid 11.10 idag iallafall! =) Dock slutade ju johan vid 13.50, men jag följde med min kusin hem lite och sen gick vi ner till stan, kollade efter en överraskning till min och johans halvårsdag som är den 30 september och lite så!

Men nu ska jag ner och kolla om tvätten är klar och sedan kolla på en film, så vi hörs imorgon eller nått!
Pussss!

My little surprise ;)

No more sonyericsson

It's HTC som gäller nu ;)

min lilla sötnos till telefon, jag älskar den!♥

25 Augusti 2010

Gooooodmorgon sverige!
fyfan, jag är både hyper&trött som fan på samma gång..
Vaknade vid 3 inatt och var klar vaken, men somnade om vid typ 4, och sen vaknade jag av mamma vid 5 och sen vaknade jag av mitt alarm vid kvart i 6.

Idag börjar skolan "på allvar" och idag får vi våra datorer! =D kommer bli wonderful! får visa er den sen!

måste försöka slänga upp min överraskning med, kanske gör det efter det här inlägget, vi får se (;

Nu måste jag äta klart och leta kläder, fast min buss går om typ en timma, så varför fan ska jag skynda mig?! ;o

Vi hörs senare, på min nyyya fiina dator! =D♥


vilket jääkla inlägg ;o

Hej på er!
nu har jag städat och varit duktig som sjutton! (okej, kanske inte! ;)
men jag har städat så att det inte är något kvar på golvet, som inte ska vara där då, haha!
sen har jag duschat och letat lite kläder tills imon.. Får se, jag kanske lånar älsklingens mjukisbyxor, antingen det eller så tar jag mina leggings ifrån Ed hardy, om ni minns? vet att det inte kommit några bättre bilder, men jag har verkligen ingen inspiration till att fota överhuvudtaget .. =(

mina leggings (:

Iallafall, jag är så jäääkla tjurig på Viasat!! Jag har en viasat boxer inne på mitt rum, och den har fungerat perfekt fram tills idag, den bytte kanal helt utan att jag gjorde något, och den stängdes av bara så innan, dock brydde jag mig inte för jag skulle ändå kolla på en film.. men när jag sedan ska kolla på tv, tror ni helvetet funkar då?! nej det klart den inte gör, då står det att jag inte har tillgång till några kanaler och att jag måste ringa dit och fixa ett nytt sånt där kort man har i boxern. FYFAN.

I eftermiddag ska jag antagligen gå hela vägen upp till Johan och se om min moppe funkar, hoppas verkligen det! jag och den vart ju inte riktigt polare igår när jag skulle hem .. Först startade den direkt och allt gick bra, tills jag kommer kanske mellan 50-100 meter ifrån Johans hus, då dör den och startade varken när jag kickade eller med elstarten, och självklart spöregnade det som fan.. men jag ringde först pappa så han skulle komma och hämta mig, och sedan ringde jag johan så han fick komma och hjälpa mig få hem den till honom ..´dock precis innan Johan kom så skulle jag ställa ner den ifrån det "stora" stödet, om ni kanske förstår hur jag menar? antagligen inte .. och då välter skiten och slår i mitt knä, så nu har jag blåmärke på ena knät, och då har jag bara ont typ på smalbenet på andra benet. gaah.

Vilket jävla inlägg märker jag nu, nu ska jag sluta skriva, haha!

Vi hörs senare eller nått! :)

24 Augusti 2010 - ♥

Hej på er!
Jag (och hela min klass) är lediga idag, så skönt!
iallafall, jag har inget bättre för mig att göra (ska egentligen städa, men blä!)
Så ska jag försöka berätta en sak för er, blir lite svårt att förklara, men jag ska försöka..

Som ni vet har jag spenderat i stortsett hela mitt sommarlov med Johan (förutom de veckorna jag var i turkiet, men dom glömmer vi), Jag och Clara hade "stora planer" på det här sommarlovet, vi skulle träffas och ha roligt och hålla kontakten, ja vi har fortfarande kvar kontakten, men vi har ju endast träffats en gång på hela sommarlovet.. Jag känner mig lite elak, men jag vet att hon förstår mig med, hon är verkligen en av de bästa personer jag känner, du är underbar gumman!♥

Men ja, jag måste erkänna att det här sommarlovet har nog varit det bästa någonsin, att få spendera (nästan) hela sommarlovet med den man älskar mest på denna jord, det finns inget bättre! Att få vakna upp och veta att han ligger där jämte. Att veta att han älskar mig och bara mig, är allt jag behöver veta för att klara av dagen, och det vet jag.

Jag och Johan har ju varit tillsammans tidigare, vilket ni i bloggen här vet, ifall ni följt med ifrån början. Sedan de som läste min förra blogg vet också om det, och ni som känner mig vet det också. Men aldrig har det hållt såhär länge, och det har aldrig känts såhär bra! nu den 31 är det 5 månadet, och sen en månad till och så ett halvår, det är verkligen ofattbart för mig.

Att man kan känna såhär för någon, jag visste inte att det var möjligt. För att avsluta det här;

Johan Hedendahl: Jag älskar dig överallt annat, du är min gurkpuss och jag är din pussgurka! Vi föralltid♥

my weekend

Hej på er!
Helgen har spenderats hemma hos älskling, och jag ska tillbaka till han ikväll antagligen och sova där, men ja ni får överleva med denna uppdatering som blir..

Fredag: Började vid 10, så jag gick upp vid en halv nio för att äta frukost och göra mig i ordning! Pappa skjutsade mig till alidebergsbadet där vi skulle vara, och där vart alla andra 1or också, så vi vart en 120 elever där. Det var faktiskt väldigt roligt vissa stunder, har börjat prata med några i min klass nu iallafall..

Vi gjorde massa olika övningar med klassen för att vi skulle samarbeta och så, endel grejer var ju sjuka alltså, haha! När dagen var slut vid en halv tre ringde jag min älskling och frågade vart han var, då var han vid knalleland så jag sa till han att jag kommer och möter honom, efter många om och men och fel gångar(eller vad man ska säga) så hittade jag honom, vi gick in och kollade på keps, sen gick han och köpte godis och jag gick och letade efter nagellack, hittade inget dock.. sen åt vi på mcdonalds och sen kom pappa och hämtade oss.

väl hemma, duschade jag och lite så, sen åkte vi och köpte blommor och så åkte jag till älskling och har varit där hela helgen, vilket ni vet (:

Pratar i telefon med älskling nu, ska snart packa och dra mig dit upp igen, och efter skolan imon så åker jag hem till han igen tror jag, vi får se ..

21 Augusti 2010

Hej på er!
Jag är fortfarande hemma hos älskling, åker inte hem förän imon, så det blir lite kass bloggning denna helgen också. men det har jag redan sagt att det kommer vara så nu ett tag.
Men vi hörs imon!
Pusss♥

hos älskling♥

hej på er!
Jag sitter hemma hos älskling nu, han håller på och byta säng, så han får en större som vi kan sova båda två i (:
Juste, min överraskning får ni när jag nu kommer hem, det märker ni!
Dagen idag var ganska bra, varmt och endel var riktigt tråkigt >< Vi gjorde iallafall massa olika övningar, och nu har jag iallafall börjat prata med några i klassen, så de går ju bättre nu iallafall! Får berätta mer när jag är hemma sen istället.
Och kass som jag är hade jag tänkt ta Outfit bilder både igår och idag, men tror ni jag gjort det? nej såklart inte >< glömmer alltid av det, men ska ställa upp mitt stativ nu och sätta dit kameran, så de blir lite lättare iallafall! =)
men ja, jag ska väl gå till älskling nu, haha han måste hissa ner sängen han ska ha(hans bror hade den innan, men han har flyttat så johan ska ta den istället^^) från balkongen, haha ;) tycker jag är liiite roligt (a) (:
Nej vi hörs en annan gång!
Puss på er!♥

20 Augusti 2010

Godmorgon!
Jagbörjade ju skolan igår, och efteråt åkte jag hem till älskling var där, och sen åkte jag en snabbis till borås och köpte en sak, överraskning till er som ni får i eftermiddag ;) sen hem till älskling igen där jag fick vänta på att hans träning skulle sluta så han kunde komma hem, men det var trevligt ändå (: Sen var jag med älskling hela kvällen och kom hem vid typ elva igårkväll, och då la jag mig i sängen direkt och så .. ska berätta mer om skolan i eftermiddag!

om en timma börjar jag skolan idag igen, då ska vi va på Alidebergsbadet i Borås hela dagen med alla nya ettor för att lära känna varandra typ. Får se hur det går! jaja, jag ska börja göra mig i ordning lite nu, hörs i eftermiddag eller om jag slänger upp något sms inlägg, vi får se! ;)

Förresten, älskling har precis börjat sin nya skola, nu håller vi tummarna för att alla fula tjejer hamnar i hans klass ;) hahaha!

Puss på er♥


..♥

Älskling,
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you

There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you
- I'd lie for you
Walk the wire for you - ya I'd die for you

Ya know it's true
Everything I do - I do it for you



18 Augusti 2010

Hej på er!
Jag bloggade aldrig mer igår, för älskling åkte aldrig hem nämligen.. Istället så åkte vi och köpte pizza och myste sedan till en film, jag somnade dock, haha! finns inget bättre än att vara med min älskling! Nu börjar dock skolan imorgon, men vi ska klara det här älskling!

Nu ska jag gå in om sötnos har vaknat, gud vad söt han är när han sover♥

>.<

hablahalba >.<
älskling ska åka hem om lite mer än en timma, så jag bloggar väl mer då ..
Är inte på topp atm ..

höhö

Tio frågor om dig själv;

när fyller du år? - 7 Augusti
några piercingar? -nope
vad har du på dig just nu? - min långklänning
vilken årstid är bäst? - Sommaaaarrr!♥
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna upp jämte älskling, pussa han på kinden och sedan bara ligga och kolla på honom!♥ 
vad tycker du mest om hos dig själv? - min rumpa
vad är du bra på? - no idea..
vem älskar du mest på denna jord? - Familj,vänner & Joohan
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med Johan ♥
 


10 Frågor om din familj;
 

vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - njaa
vem är farligast i din familj? - Daniel&david ;)
vem ser roligast ut i din familj? - Daniel
vem är coolast? - Jag ofc ;o
har ni något husdjur? - yes, massor ><
vem har du mest gemensamt med? - vet inte
roligaste kvällen med familjemedlem - hm, ingen aning ..  




10 frågor om idag;

vad har du gjort? - Jaa, änsålänge har jag bara varit med älskling :)
har du varit glad idag? -yesss!
har du varit ledsen idag? - noope
har du gjort något bra idag? - jag lagade mat iallafall (:
vad ska du göra nu? - stänga av datan och lägga mig och pussa på älskling!
har du gjort något dåligt idag? - har jag säkert
vad har du ätit idag? - varma mackor
har du duschat idag? - nope
du är trött nu? -  nja, lite
vad händer imon? - det märker vi ..
 


ANNAT;

Hur mår du just nu? - Bra
piercat dig? - ja, men tog bort den.





TELEFON/MOBIL;

Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - vet inte
Vem sms:a du till senast? -Älskling





ÖVRIGT;

Är du hungrig nu? - nej
hur mycket är klockan nu? - 12.02
sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se




FAMILJ;

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - i morse




ÖVRIGT;

Gillar du punk? - inte min stil
Har du sminkat dig idag? -nej :P
vad för smink? -
vad har du för trosor nu? blåa söta
 

MUSIK;


Lyssnar du på musik just nu? - nej
I så fall, vilken låt för tillfället? - 
Vad gillar du för musik? - Nästan allt utan opera

cptest.

Jag har ingen lust att blogga så ni får lite test grejer istället.


2010
Hur har året 2010 varit för dig? Både bra och dåligt.
Bättre än förra året? JA!
Har du träffat några nya vänner? yes (:
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? oohja!
Har du flyttat under år 2010? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? yesbox!
Har du kysst en främling? nej.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? oj, både bra och dåligt..
Har du varit kär? jaaa
Har du sagt jag älskar dig till någon? yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? japp
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej
Har du varit i slagsmål? nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? jaa :/
Har du skämt ut dig? ohja
Har du ljugit för en vän? ja
Har du varit ute en hel natt? nej
Har du blivit tagen av polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? japp!

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? ska börja på John Bauer
Har någon varit elak mot dig i skolan? ja, iallafall på ätradal.
Hatar du någon i din skola? inte vad jag vet ;s
Har du haft alla rätt på ett prov? på ätradal ja.
Har du förlorat en vän? ja :/
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? tror icke det.
Har du ljugit för en bästavän? nej
Har du många killkompisar? ganska

FEM SKULLE:
Skulle du vilja vara längre? nej!
Skulle du vilja väga mer? nepp
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? beror på.
Skulle du vilja ha sex med en kändis? beror på
Skulle du vilja dricka dig full nu? nej.

TIO KAN:
Kan du röra på öronen? nej
Kan du slicka dig på näsan? njae
Kan du kolla i kors med ögonen? ja,typ
Kan dina föräldrar lita på dig? jadå
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? hm, pratar med mig själv ganska ofta, så nej
Kan du vara på fest utan att dricka? mm
Kan dina vänner lita på dig? japp!
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja

FEMTON HAR:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Har du ett syskon? flera
Har du varit full den här månaden? nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? ohja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? mm
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? hm, ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? nej
Har du ljugit på någon fråga än då? nej.

SJUTTON VEM:
Vem är din bäste vän? Clara
Vem älskar du? finns ju många
Vem vill du bli full med? ingen
Vem är den bästa artisten? ingen aning
Vem pratade du senast i telefon med? Mamsen
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? hm, vet inte
Vem är snällast i världen? Älskling&Clara
Vem vill du prata med? älskling
Vem sov du med senast? älskling
Vem såg du full senast? mamma
Vem vet allt om dig? älskling vet nog mest i think
Vem kysste du senast? Älskling
Vem kramade du senast? älskling
Vem kan berätta allt för dig? de som vill
Vem kan du berätta allt för? älskling&clara

ANNAT:
Vad blir ditt namn baklänges? Adi
Har du gjort en snöängel i år? nej
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? ingen aning
Har en dröm gått i uppfyllelse? Jaaaa!
Tycker du att sengångare är söta? jaaa
Har du någon gång testat karate? nope
Första sporten du gick på? fotboll
Minimorötter eller pommes frites? pommeeessss!
Vad längtar du mest till just nu? hm, att få prata med älskling tror jag ..
Hur gammal har du tänkt bli? bra fråga
Har du haft vattkoppor? ja
Vad drömde du inatt? ingen aning ;o
Vilken tv-serie är bäst? 2 and a half men
Vad åt du senast? McDonalds
Vad är du mest rädd för i hela världen? att stå ensam kvar..
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? ibland
Vad har du för färg på ditt påslakan? vitt med röda hjärtan
Bikini eller baddräkt? Bikini
Snyggaste läraren? ingen ;o
Är du mörkrädd? all the time
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? oooohja!
Riktig gran eller plastgran? jag föredrar riktig gran men plastgran blir typ enklare
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt.
Godaste drickan till frukosten? mjölk, juice eller cola ;)
Har du spelat tjej i en teater? mm
Duscha eller bada?  Duscha
Har du gråtit i skolan nån gång? mm
Hur tar du dig till jobbet? jobbar inte.
Sjunger du på toa? brukade det, sen insåg jag att det hördes ut (y)
Vilken färg har din jacka? Svart
Använder du långkallingar? ibland på vintern
Är du höjdrädd? oohja
Vilket land vill du åka till? finns många
Vad var det senaste som fick dig att skratta? Älskling i stan ;)
Vad ska du göra NU? svara klart på dessa frågor sen lägga mig i sängen en stund
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? jaaa
Har du sett din bästa vän gråta? jaa :(♥
Vilka vitaminer åt du när du va liten? inte fan vet jag?!
Har du fått någon komplimang idag? yes (:
Har du varit med i en rättegång? nope
Är du polare med grannarna? yes typ
Vilka språk talar din mamma? Svenska
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? ingen.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? idag
Gay? näää
Har du däckat/spytt för att du druckit? nej.
Har du täckt någons hus med toalettpapper? nej
Suger det här? mm
Har du varit på stranden? jaa
Har du haft en stalker? neej ;o
Minns du din/dina musiklärares namn? aa
Hur bra är din syn? den klarar sig
Har du varit på ett party? njae
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? nej.
Har du varit utomlands? jaa
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? vet inte. 
Var är dina syskon just nu? i köket
Vad var den senaste drömmen du minns? vet inte. 
Vilken tid gick du upp i morse? vid en nio kanske
Vad ska du göra i helgen? vet inte än
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? det är förlångt att skriva. 
När var du riktigt sjuk senast?  vet inte.
Vem är den senaste kändisen du tog på? vet inte.
Vad finns i din bakficka? inget
Har du färglinser? nej.
Vad gjorde du kl 2 inatt? sooov
Vad är det första du gör på morgonen? ja, för de mesta kollar jag om älskling är vaken
Vad ska du göra efter det här? sova.

15 Augusti 2010

Hej på er!
Jag har inte orkat blogga idag, har bara haft en mysig dag med älskling :)
Ikväll åker vi hem till honom och sover där, och imorgon bär det av till borås, vi ska leta jeans till mig, haha :)

Får se om jag kan få låna älsklingens dator och blogga därifrån, annars hörs vi när vi hörs! :)

=)

Hej på er!
Jag var ju inne och kollade på Svif mot Baik, dom förlorade, men ja, så kan det gå, haha ;)

Sen åkte jag hem, direkt åkte jag och handlade och sedan när jag kom hem åt jag mat, sen ringde jag älskling och nu sitter jag här ..

Kanske ska med älskling ut och fiska sen, hahah! ;) isåfall åker kameran med, jag lovar! ;)

Hörs senare!♥

14 Augusti 2010

Godmorgon!
åh, jag har sovit så skönt inatt, det är helt otroligt. Första natten utan att ha älskling jämte mig, var lite jobbigt att vakna och han inte låg här jämte, menmen! :(

Idag får vi se lite vad som händer, skulle åka på älsklings fotbollsmatch, men det blev lite strul med hur jag ska komma hem, så vi får se hur det går, hoppas på att få se matchen iallafall :)

Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare!♥

Fredagen den 13e ..

och ja, jag hade lite otur.
Fick ett getingstick som fortfarande gör ont (!) och det är ca 6 timmar sedan jag fick de ..
Plus att jag haft massa dåliga tankar hela dagen, inge kul :(

Nu ska jag sova, godnatt!♥

-


Jag älskar dig av hela mitt hjärta♥
Jag hoppas att det är du och jag föralltid♥

13 Augusti 2010

Hej på er!
Jag sitter här medans älskling fortfarande sover, tyckte han kunde få sova ut idag! :)
Dock är jag sugen på att lägga ut alla bilder som jag tagit med kameran som jag lovat att lägga ut, men de ligger på en annan dator så det blir lite jobbigt ..

Idag händer inte så mycket, kommer väl va med älskling antagligen, vi får se helt enkelt. Funderar på att be pappa åka in och köpa en dörr till mig(HAHA!), för jag har bara en kass plast dörr till mitt rum, och jag vill ha en riktig, och han ska ändå in och köpa brädor till taket han och en kompis ska bygga, så vi får se hur de går (:

Hörs senare med bilderna om jag fortfarande är lika sugen! :)♥

12 Augusti 2010

Hej på er!
Jag har en sak att berätta.
Jag kommer att ta lite av en bloggpaus nu framöver. Det kommer komma något/några inlägg om dagen om jag orkar, vill och har lusten till det. Jag spenderar så mycket tid jag kan med älskling nu i slutet på sommarlovet, och sen börjar jag skolan om en vecka, så det kommer inte bli mycket tid över till bloggning. Men jag ska göra mitt bästa för att ändå uppdatera.


Över till något roligare!
Jag ska köpa ny mobil, men kan inte bestämma mig, väljer mellan, Iphone 3GS, Sony Ericsson Vivaz, HTC Wildfire och Samsung Galaxy Spica. Vi får helt enkelt se hur det blir, har ett tag på mig att bestämma mig så! :)

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen en stund, så får vi se om jag bloggar senare, annars hörs vi imorgon! :)
Pusss♥


tihihii!

Hej på er!
Jag sitter här och funderar på om jag ska åka och handla, men orkar inte, haha!
Jag&älskling har myst hela dagen, och ikväll åker jag hem till han och sover där! haha ;)
Måste dock hem tidigt imon för jag måste hem och gå ut med hundarna, men de går bra ändå, vill bara få träffa älskling♥

Nu ska jag packa min väska, och sedan vänta på att älskling ska höra av sig, hörs antagligen imon, vi får se!♥

11 Augusti 2010

Hej på er!
Jag vaknade för en halvtimma sedan, älskling vaknade nyss, om han inte har hunnit somna om redan ;)
Ska ut med hundarna snart, eller ja, jag ska fixa hundmat snart ..
Måste även komma ihåg att ringa mamma, ska nog göra det nu så jag inte glömmer av det ;D

Hörs senare!
Pusss

Jag och älskling är ute på en promenad, vi...

Jag och älskling är ute på en promenad, vi är ju inte de bästa på att sova;-) Haha, vi hörs när vi vaknat(: Pusssss


10 Augusti 2010

hej på er!
Jag vet att jag är kass på att blogga nu för tiden, men nästa vecka börjar skolan och jag spenderar istortsett all tid med min älskling, så det blir inte mycket tid över till bloggandet tyvärr ..

Igår åkte jag ju hem till älskling, som senare på kvällen åkte han med mig hem, och så kollade vi på tv och lite så :) Somnade väl vid en 4 imorse eller nått, haha ;) Idag så har vi varit ute och gått med hundarna och så var vi i borås innan, älskling var supergullig och köpte en BH/bustier till mig, tack hjärtat♥ sen köpte vi lite godis, och jag köpte ett linne och älskling köpte något till sin träning, haha! När vi kom hem för en 40 minuter sedan så satte vi oss och pratade med mamma en stund, och sen åkte han till sin träning!

Senare kommer han tillbaka hit och så sover han nog här igen tror jag! (:♥


min Bh/Bustier som baby köpte♥
Fast min är i svart då, haha ;)

Vi hörs kanske senare ikväll om jag det går att lägga in bilderna från min kamera på datan, funkade inte innan, så vi får se♥

(:

nu drar jag strax hem till älskling, har tagit en outfit bild som ni får när jag vaknar imon!♥

9 Augusti 2010

Hej på er!
Jag sitter här och tjockar i mig chips ;) haha!
Älskling är här också, han kollar på two and a half men på min laptop (:

Vi har inte gjort något speciellt, igår var vi i Borås och han köpte fotbollsskor, skitfula ;) haha!
Nu ska jag snart åka och handla lite, och lämna älskling ensam hemma ;)

Vi hörs senare♥

:'(

jag mår så jävla kasst, känns som att jag kommer bryta ihop helt nu :(
gråtit sen älskling åkte hem, och kan inte sluta :(
Vi får se om vi hörs mer idag ...

hejsvejs

Nu drar vi till Liseberg, hörs ikväll!♥

Sjundeaaugusti - sweet 16

Yees, sweet 16 today (:
Min dag idag, och det här blir ett jäkligt konstigt inlägg känner jag ;)
Nej men idag blir det Liseberg med Älskling och mamma&pappa, så de blir inte så mycket bloggning sen idag!

Vi hörs senare innan vi åker med lite bilder om jag orkar! ;)♥


random rubrik

hej på er!
Är hemma ifrån borås nu, blev endast två linnen och ett par trosor köpta, men de får ni se en annan dag, för jag är mitt uppe i att städa, älskling kommer hit ikväll så man får ju fixa till det lite, haha ;)

Ska försöka ta lite bilder ikväll tror jag, var ett tag sedan nu ju, behöver nya bilder på älskling ;D

Bloggar säkert sen när han är här, så vi hörs då! :)♥

6 Augusti 2010

Hej på er!
Vaknade för en stund sedan, sover så otroligt dåligt i min säng sen jag flyttade den ;o
Hoppas det går bättre ikväll när älskling sover här♥

Idag ska jag nog in till borås en sväng, har hittat värsta snygga bhn som jag vill köpa, och sen har dom ju en ganska stor rea på Gina Tricot, så jag måste ju in nästan, haha ;)

Så vi får se hur det blir med uppdateringen idag faktiskt, och imorgon blir den ännu sämre, för jag och älskling ska åka med mina föräldrar ner till Liseberg och vara där hela dagen, så de blir mysigt:)♥ Jag ska försöka ha med mig kameran så ni kan få några gulliga kort på oss ;)



Jag kör på min snygga långklänning än så länge idag, byter väl om innan jag åker till stan dock ;)
PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV: RINGA DANIEL OCH FRÅGA VART MIN KAMERA ÄR!!

Vi hörs senare, pusss♥

Kom nyss hem ifrån en kväll hemma hos älskling och i borås, så otroligt mysigt♥
haha, vi bara pussas och pussas, men jag älskar't!
I borås gick vi runt en stund, sen ville han att jag skulle äta, så vi gick till McDonalds så jag käkade lite ..
Sen gick vi en bit till och sen ringde vi hans mamma, och så åkte vi till hans syster, och sedan hem, och här är jag..

Såg precis något så otroligt gulligt på Sex And The City:
Steve sa: "Jag vill inte förlora dig igen, vad som än går fel är det, det viktigaste!"
Miranda: "Jag vill inte förlora dig heller"

Det påminner ganska mycket om mig och Johan, jag vill verkligen inte förlora han igen, aldrig!!♥

Vi hörs imon, Godnatt!♥

vafaan?! =(

Jag mår så jävla konstigt ..
Jag har ont i huvudet samtidigt som jag är yr och sen mår jag illa.
Jag fryser som fan, men samtidigt svettas jag nästan för att jag är så varm.
Jag är så otroligt trött, jag orkar inte göra någonting, men samtidigt är jag så jävla uttråkad ..

Jag kommer få allvarliga utbrott om inte det här slutar snart ..

=(

fyfan, jag mår så jävla kasst nu :(
mått bra hela morgonen, men nu mår jag illa och har jätteont i huvudet :(

Aja, hoppas jag mår bättre tills ikväll och att älskling vill va med mig i borås ikväll så blir de någ bra (:

vi hörs sen!♥

5 Augusti 2010

Godmorgon!.. eller inte

Det första jag lyckades med imorse vad att välta ut ett fullt glas med cola! så jag fick sätta mig på golvet och torka upp allt.. haha ;) jag är vääldigt glad att älskling inte är här, för jag lär väl bli retad för det här efter han läst det ;)

Idag händer det ingenting, men ikväll kanske det blir torsdags kvällen inne i borås med älskling, om han vill :)
Så det får vi se! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv lite, så vi hörs sen!♥

nattinatti!

spenderat hela kvällen med älskling, alltid lika mysigt♥
Dock ska jag sova nu, för jag är dödstrött!
Vi hörs när jag vaknat imon..
Godnatt!♥

gaah

Hej!
Jag har suttit i säkert en timma nu och suktat efter olika klädesplagg på internet, jag har ju pengarna till det, men kan ju inte göra åt allt på kläder, buuhu ;) haha! Nej men de vore så jävla härligt att kunna köpa allt, men jag ska nog in till stan nästa vecka eller något, så då blir det nog lite shopping :)

Nu ska jag lägga mig i sängen, dör snart! Mår skitkass =(

4 Augusti 2010

Godmorgon!
Gud jag är så otroligt trött! Har sovit jättedåligt inatt, har vänt och vridit mig hela natten ..
Menmen, får hoppas att jag sover bättre ikväll istället! :)

Idag händer ingenting, ska åka och köpa halstabletter sen, min hals är (N) men vet ni vad? hade 40 graders feber i söndags kväll, och i måndags(gick dock på alvedon hela dagen), Igår hade jag 39 graders feber typ, lite mer kanske, men gick på alvedon igår med, och så var jag och kollade hur mycket feber jag hade för en stund sedan, jag är nere på 38 grader(utan alvedon i kroppen) så jag lär ju vara på bättringsvägen iallafall! Hoppas jag är frisk i helgen bara, fyller ju 16 och så blir det nog liseberg med mamma,pappa&älskling :)♥ Ja, vi får se! :)

nu ska jag nog försöka äta frukost, innan jag trycker i mig resten av popcorn skålen idag igen ;)

Vi hörs senare♥


myysigt

Hej på er!
Har kommit hem ifrån älskling nu, var väldigt nervös eftersom det var en hel hög med släktingar hos han, men det gick bra faktiskt, de var väldigt trevliga :)

Det var hur mysigt som helst, och ja, vi skrattade riktigt mycket, haha :) Du är bäst älskling♥

Imorgon kanske älskling kommer hit, och isåfall får ni Före&Efter bilder på mitt rum när han åkt hem, vill att han ska se det innan jag lägger upp bilderna ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film eller nått, vi hörs imon!
Godnatt!♥


yesbox

sådärja!
Jag har möblerat om i hela mitt rum nu,haha allt står på nya platser, och det kommer vara konstigt att vakna upp här imon ;)

Ikväll skulle ju älskling komma hit, men så blir det inte, utan jag åker till han istället (:
Ska vara hos han runt kl 5, så jag ska börja leta kläder, och föna håret och så, sen ska jag fixa mig lite för ovanlighetens skull ;) Men först ska jag måla mina naglar, haha, bra information!

Kanske slänger upp en dagens outfit sen om jag hinner/orkar!

Pussss♥

3 Augusti 2010

Hej på er!
Jag har varit vaken sedan halv nio, och är helt och hållet uppe i varv nu!
Jag städar, tar ner saker ifrån väggarna och ja, jag väntar bara på att alla ska vakna så att jag kan gfå börja möblera om, haha ;) Är dock jävligt hungrig, men har tryckt i mig en halv popcorn skål så de borde ju gå över snart, och sen börjar även våra bästa år om 10 minuter så jag har inte tid att fixa någon mat!

Ska ta "före" bilder nu, vi hörs senare!♥

tråkigtttt..

Hej på er!
Jag sitter här, har kollat lite på tv sen jag skrev sist, men mest suttit här ..
har så otroligt tråkigt, men funderar på att tvätta min hårförlängning, var ett braaa tag sedan nu .. vi får se!
Imorgon så ska jag iallafall möblera om mitt rum, och på kvällen kommer älskling hit! :)♥

Jag funderar lite på att fota imon med, har hittat ett så otroligt fint ställe, men de måste nog vara sol för att det ska bli så vackert som jag tror det kan bli, så vi får se.. Beror ju lite på hur jag mår med ..

Men jag kommer nog inte blogga mer ikväll, så vi hörs imon! :)♥


toffifeeeee, eller nått

Hej på er!
Jag har så otroligt tråkigt, var och handlade nyss, mår dock jättedåligt :(
menmen! Ska gå och hämta mitt paket med toffifee, nomnom! sen ska jag kolla på film ..



Vi hörs sen!♥

2 Augusti 2010

hej på er!
Skulle ju egentligen jobba Idag,imon och på onsdag, men inte då, för jag har åkt på hög feber och skit, inte så kul! :(

Ska nog åka och köpa lite glass sen om jag vågar, ska ta en alvedon och se om jag blir lite bättre då, för I need Ice cream ;) haha!

Sovit så otroligt gott inatt, vaknade ju av mitt alarm imorse, och ja hade ju feber så jag ringde ner och sa att jag inte kommer denna veckan, somnade om och vaknade 11.10, så skönt!

Nu ska jag göra en liten ritning om hur mitt rum ska se ut efter jag möblerat det, som jag ska göra imon!

Vi hörs senare! Pusss♥

1 Augusti 2010

Hej på er!
Har varit med älskling hela dagen och inte orkat uppdatera ..
Iallafall så åkte han hem nyss, han ska ju jobba imon så (:
Funderar på att åka till Borås imon, om jag orkar och får igång moppen så gör jag nog det I think! :)
Jaja, har ingen lust att blogga, men vi kanske hörs senare, annars blir de imon! =)

pussss♥

RSS 2.0