25 Februari

Hej!
Sitter i skolan nu, så skönt! låter kanske konstigt, men jag hatar att vara hemma och sjuk och inte ha någon annan än min familj att prata med. Fast igår kom iofs min älskling hem till mig, vi behövde prata lite, och så ville vi ju såklart träffas, hihi♥ Han åkte hem til halv nio, då spelade jag lite ps2 och vid halv tio så somnade jag så gott i min säng (:

Idag vaknade jag upp och var sååå trött, och lyckas sååklart somna om, men vaknade endast 20 minuter senare, så de gick ju bra ändå :)

Idag ska jag och älskling stanna kvar för att leta dop present&en klänning till mig, sen ska vi på hockey ikväll med, hihi sista matchen för säsongen :( men det går bra när min älskling är med mig, hihi♥

Har tagit mig typ en timma att skriva det här, så ska sluta nu, hihi :)
PUSS!


Ger er en suddig, men cool bild från turkiet (:

take care of my self.

Ska ju åka till stan senare, och prova klänningar till dopet, så jag bestämde mig för att raka benen&under armarna, jag ska leta upp en body lotion och smörja in mig med, göra en hårinpackning och ansiksmask, och helt enkelt ta hand om mig själv så jag är fräsh när jag möter upp min kära pojkvän i stan senare :)

PUSS!

24 Februari - my dream.

Godmorgon!
Jag har sovit lite sisådär inatt, har så konstiga drömmar ibland .. Inatt drömde jag att en grupp med personer(vet ej vilka det var, eller jo, Pernilla Wahlgren och hennes son var med, undrar liite varför?) Iallafall, de går in i ett fängelse, för att hämta något. och sedan när den personen som jag ser allt igenom, ska gå ut med hjälp av en vakt, börjar alla andra vakter kasta typ, granater på oss?! så tillslut måste jag springa in igen, och hela gruppen måste skynda sig vidare, för snart kommer alla fångar att släppas. Tillslut kommer vi till ett rum, där vi gömmer oss mellan olika väggar typ, (de är nästan lite som ruiner faktiskt) Vi blir sedan tvugna att springa vidare, och kommer in i ett rum där det sitter en fånge fastspänd i typ gigantiska titan kulor, (de hänger ifrån taket i typ snören och så sitter dom fast med en kedja i golvet, och han sitter fast med fötterna i kulorna och armarna i "repen") iallafall, han får loss de kulor han sitter fast i från golvet, och börjar svinga (jag vet, det går inte ihop med de är en dröm!) och får upp ett jävla sving tillslut, så han svingar sig efter oss, men vi hinner precis undan. Och istället kommer vi in i ett jättekonstigt rum, men massa såna kulor i olika storlekar och färger. Vi bestämmer oss för att gå vidare, och i nästa rum så sitter det en blå snubbe (tror mina drömmar använder lite inspiration ifrån ett knatte, fnatte och tjatte program på disneychannel), med långt skägg och ser allmänt läskig ut, vi går tillslut där ifrån, och sedan börjar han typ, jaga oss, jag vet inte riktigt, men läskigt var det iallafall..

Har även haft denna drömmen förut..

Iallafall, är sjukis och hemma idag med, bara för att jag endast har idrott, och den får jag inte va med på för mamsen. Men har en fundering på att åka till stan och leta efter en klänning till dopet som är på lördag, men jag vet inte riktigt, vi får se. Annars ska jag göra det imon iallafall.. :)

Bråkade även lite med älskling igår, så var otroligt ledsen hela kvällen, därav de arga inlägget som nu är borttaget. Är fortfarande ledsen, och mår dåligt över det, men så får det vara nu..

Vi hörs senare, PUSS!

W H A T ?

Thinkin' about what I could possibly meen to you.

Avslutad.

Jag har bestämt mig för att min "28 dagar" är avslutad nu, för jag har en annan grej på gång, som händer inom antagligen en vecka, annars är det första april som gäller, vi får se! :)

ny design

Hej igen!
Vad tycker ni om min nya design? ska göra en med lite mer färger senare, men det här var vad jag orkade göra idag, hihi :)

Pratade med mamma innan, och ingen skola för mig imorgon, för jag har endast idrott och den får jag inte vara med på för mamma.. blää! men på fredag SKA jag till skolan, för det är sista hockey matchen, och för jag måste hitta en snygg dopklänning!!!!! hittade ju en blå, men provade den inte, för den blåa färgen var inte lika snygg i verkligheten, men tror jag ska prova den ändå på fredag, vi får se, en klänning ska jag köpa iallafall! :)

Nej, nu ska jag ta mig den ciabattan som pappa köpte till mig igår, hihi♥

PUSS!

Ordinary girl.

Sometimes I'm lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl
(Like you, Like me)
For an ordinary girl
(Like you, Like me)

Lyssna på låten här!

23 Februari

Godmorgon!
Jag är sjukis med feber&förkyldning(IGEN!!) :(
så orkade inte blogga igår. Och när jag orkade blogga, så kom älskling hit och myste men han åkte hem jättetidigt :( menmen!

Ska försöka orka fixa en ny design idag, vi får se hur det går :)
PUSS!

21 Februari

Hej!
Sitter i skolan, har Medieproduktion och det går inge bra.. Har så jävla ont i huvudet, (använder mina glasögon, men dom hjälper inte) och ont i halsen har jag med, usch på det!

Sov hos min älskling inatt, myspys! fast han knuffa ut mig :o pucko ;)
Vi tog sena bussen, för han började sent och jag visste inte om jag skulle till skolan eller inte, så det blev lättast så :)

Idag ska vi på hockey, tack hjärtat för att du följer med, det betyder messst,hihi♥

Nej, ska väl jobba vidare.. PUSS!
tog förresten massor av bilder ute med min kära pojke igår, så de kommer upp under veckan! :D

19 februari

Godmorgon :) Jag har såå ont i nacken, vet inte riktigt varför, menmen.. plus att jag är jättehungrig, men mitt pucko till pojkvän sover fortfarande :( Ska nog åka hem sen, så vi hörs då :) Puss!

Hos älskling

Hej! Bloggar i mobilen nu, för jag sitter hos min älskling :) Ne, här egentligen ingenting att skriva men de blir ingen vidare bloggning så länge jag är här.. Puss!

18 Februari

Godmorgon!
Jag vaknade för en kvart sen ungefär, sovit såå gott! somnade säkert vid en halv 10 igår, så nästan 11 timmars sömn, och de var välbehövligt. Dock har jag en extremt irriterande huvudvärk, som vägrar gå över. Haft ont i huvudet i ca 5 dagar, lite längre kanske. Ont gör det iallafall, så ipren nästa om en stund.

Idag hoppas jag att jag får va med min älskling, för det fick jag inte igår, så har sovit ensam inatt. jobbigt!! menmen. Ja vi får se, jag ska ta en ipren nu och sen kolla på tv, PUSS!

Bilderna på mitt rum, som utlovade!




17 Februari

Godmorgon!
Igår när jag slutat jobba åkte jag och mamma till Rusta,jysk och öb och willys.
På rusta köpte jag två nya mattor, ROSA!, och sen köpte jag en ny deo, var vääälbehövligt! Och på Jysk skulle jag köpa påslakan och ett lakan till min säng, men VARFÖR FAN SKA LAKANET PASSA? OCH VARFÖR SKA PÅSLAKANET VARA HELT? NÄ DE ÄR VÄL ONÖDIGT (de måste dom fan tycka, för det var det jag upptäckte när jag skulle bädda rent igårkväll). Så jag är ganska agressiv och ska därför åka tillbaka dit imon och skälla sönder dom! nej men typ ;)

Iallafall, sedan så gick vi till Willys, där handlade vi mat (såklart). Och sedan åkte vi till fristad där vi skulle möta upp pappa, gick in i Choice, någon annan gullig butik och sist men inte minst gick vi till fristads blomsterhandel (eller var den heter..) och där köpte jag två supersöta stenar, på ena stod det "min prins" och på den andra stod det "I♥U" hihi, och självklart gav jag dom till min kära pojkvän, som så gulligt suttit hemma hos mig heeela långa dagen igår, hihi..

När jag kom hem la jag mig i sängen, pussade på honom, och sedan halvt somnade jag, haha! vi kollade one tree hill och sedan lagade vi mat, pastasallad med bacon, så jäkla gott! Jag somnade så sött&gott jämte älskling sedan vid en halv elva kanske, åh vad jag älskar dig sötnos!♥


Idag ska jag jobba igen, är ganska trött, men det går bra! För idag ska jag antagligen få massor att göra, så kommer inte bara sitta still hela tiden ;) hihi. Jag ska lagerplacera, och även ska jag ta kort idag, hihi fast glömde min kamera, så ska låna en här, så snart får ni se bilder! Ska slänga upp bilderna på mitt rum med, har dom på min mail så jag kommer åt dom och kan lägga upp dom! :)

Nej, vi hörs senare, (om jag hinner!)
PUSS!


Fuckin' Perfect

Oh, pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're
less than fuckin' perfect?


Jag känner mig aldrig perfekt. För att för mig så finns det inget som är perfekt. Man kan aldrig bli perfekt. några kan passa perfekt ihop, eller vara perfekta för varandra, men man kan aldrig som en enskild person vara helt och hållet perfekt. Det går inte. För alla har någon eller några brister, det kan vara att bita på naglarna, eller att man gillar att göra något som andra tycker är konstigt. Jag har nästan alltid skämts för vad jag tycker om att göra, eller vad jag vill. Jag säger inte ifrån om någon gör något som jag tycker är fel, och jag säger oftast inte ifrån om någon säger emot mig, eller skäller på mig.

ne jag vet inte..


16 Februari

Godmorgon!
Åh, sitter här och äter frukost, ska ju jobba idag och imon, så de blir väääldigt tidig morgonar för mig nu,hihi! Och min älskling gottar sig i att han får ligga kvar i sängen och sova medans jag åker till jobbet, blää! men jag tjänar iallafall pengar ;) hihi!

Idag ska jag nog ta med kameran till Jobbet, skulle tagit bilder förra veckan, men det glömde jag, så idag får det bli istället :) Jag sitter ju på ett kontor när jag jobbar tillsammans med min mamma. Vilket är bra, för jag har inte så mycket minne av hur man "lagerplacerar" som jag ska göra idag, haha!

Nää, nu ska jag äta upp mina rostmackor och dricka upp min oboy :)
Så jag säger puss och hejdå med några bilder :)



Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans dag spenderade jag såklart med min kära pojkvän, hihi!
Vi tog en buss till Borås vid 12, åkte vidare till Knalleland, där jag skulle köpa underkläder, och så letade jag klänning till dopet nästa lördag :) vid 15 gick vi till Restaurang Cecil, där de serverar Kinamat, åh så gott det var! vi beställde in friterad kyckling och ris, sötsur sås och så fick vi currysås med, hihi :) Sedan gick vi runt på stan, köpte godis och hämtade ut våra biobiljetter, sedan väntade vi på att klockan skulle bli 18 så bion skulle börja, vi kollade på Love and other drugs, jättebra film faktiskt :) Sedan kom hans mamma och hämtade oss och när vi kom hem så låste jag in mig på hans rum och tände ljus och gjorde det mysigt och så, sen tror jag alla vet vad vi gjorde, haha ;)

Efter det sen så skulle vi titta på film men vi slocknade sååå fort, åh vad trött jag var, haha!

Det var min alla hjärtans dag, men nu ska jag laga mat, PUSS!


Bild från google!

15 Februari

Hej!
Inte bloggat på ett tag, åkte hem till älskling i söndags och sov där tills igår, vilket var alla hjärtans dag ju, men tar ett eget inlägg om det senare :)

Idag har vi istortsett legat i sängen och spelat GTA och myst, hihi (: nu är vi hemma hos mig iallafall, ska sova här inatt, för imon ska jag jobba >< inte roliigt! .. menmen.

Nu ska jag pussa på min älskling, och så hörs vi sen! :)
PUSS

12 Februari

Hej!
Medans min kära pojkvän har tränat och nu är på lagfest har jag varit duktig och städat&möblerat om, bilder kommer imorgon tror jag :)

Lite orolig har jag dock varit för min älskling, eftersom jag inte vet hur han blir när han blir full, och sen festar han också med min bror, så de känns lite konstigt ;) hihi! Men söt som han är, så har han tråkigt och vill åka hem, och nu ska han nog sova här hos mig, hihi <3 egentligen skulle jag sovit hos han, men jag lagar mat nu och ska gå ut med hundarna sen, så jag hinner inte med allt innan han ska hem tror jag, så han ville komma hit och hjälpa mig med hundarna, hihi!

Har även tagit en paus på de där februari dagarna, för jag orkar verkligen inte, glömmer alltid bort det, och sen krånglar det att lägga upp och så..

Hörs imorgon, PUSS!

Taking a long road..

ååh, I'm taking a loong road down the memorylane, Gash, Clara jag saknar dig! :( <3


Dag 12 - Februari

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Finns ju många ställen jag varit på, men en favorit är definitivt Marmaris, värmen, folket och känslan av att slippa tänka på allt jobigt som händer hemma, det är toppen!

Magnus Weideskog

Jag är vaken för sent, jag sover för länge 
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten 
om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak 
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng 
när jag är för lat för att torka hans ben

Jag vet att jag är svår att leva med 

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin 
och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet 
att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får 
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med 

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt



Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig







baaaaaad

Hej!
Sitter i sängen med älskling, han sitter vid min andra dator, så sociala är vi (y)

Nej, är inte på så jättebra humör, så bloggar mig imon, Puss!

..

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world..

Dag 11 - Februari

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Bild från google!
Någonting jag oroar mig för, dag som natt, hela tiden, är att förlora min älskling. Har börjat släppa den oron, men ibland är den så otroligt stark. Men för det mesta är den faktiskt svag nu för tiden, vilket är skönt, och gör att dagarna utan älskling är mycket lättare! :)

I'm gonna love you like I've never been hurt.

Hej!
Sitter på jobbet, SISTA DAGEN! om jag är taggad! ;)
Fast ska jobba 2 eller 3 dagar nästa vecka, fast jag vet inte, vi får se! :)

Efter jobbet skulle jag egentligen till stan, men har inte mitt kort med mig så blir lite svårt.. istället får jag väl ta en buss hem eller nått.. Och väl hemma sen, så kommer min älskling hem till mig, så jäkla mysigt! Imorgon där emot får jag inte va med honom så mycket, för vid 14 har han träning, sedan är det lagfest.. Så blir till att kolla melodifestivalen själv imon :( Får väl köpa massor med godis och annat så jag kan trösta mig själv, haha!

hörs senare, PUSS!


10 Februari

Godmorgon!
Åh vad trött jag är idag, men det är värt det, för min älskling sov jämte mig inatt, åh så härligt!♥

Idag har jag inte gjort så mycket än, fortsatt lite på det jag gjorde igår, och sen har jag ätit frukost med, hihi ;) Och nu sitter jag här, och har såå tråkigt, vill bara få kolla på one tree hill och sova! :( menmen..

Efter jobbet ska jag åka hem till min älskling och pussa gärnet på honom, hihi!♥

Nej, får väl göra något vettigt istället.. PUSS!!

Dag 9 - Februari

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Min kära pojkvän, är såklart också min bästa vän, på ett sätt, hihi♥

Clara och jag, hihi bästavän!♥

hard work work

Hej!
Sitter på jobbet och har nyss käkat, åh så gott det var! Mammas kycklinggryta med pasta till, nomnom♥

Har inte gjort så mycket idag, räknat någon konstig grej, och varit i ulricehamn, mamma skulle ta prover och då passade jag på att handla lite, Juice, bröd, lite godis(*ängelmin*), en tidning&två små drickor till mamma, hihi :) Tog mig en sväng till Lindex och kollade efter lite kläder också :)

Vi när jag kommer hem ikväll, för jag åker till älskling när jag slutat :)
PUSS!

9 Februari

Godmorgon!
Jag har nyss vaknat, tio minuter sedan typ. Och jag är sååå trött! hih, låg och pratade med älskling till typ, tio i elva, sen har jag vaknat en miljon gånger inatt :(

Nej nu ska jag leta kläder och så, hörs på jobbet sen! :)

PUSS!

I Love You



Jag älskar dig, Johan Kjell Hedendahl♥

H A P P I(er)

Är på bättre humör nu,  lite iallafall, men är trött som satan, så ska gå ut och slänga resten av mina nudlar, leta kläder och sedan ställa klockan för att sedan få sooova så gott så gott!

Har med mig datorn till Jobbet imorgon, så slänger upp bilder ifrån min insättning av p-staven :)

PUSS&GODNATT!

S A D

Blev inte älskling idag, istället sitter jag här för mig själv och deppar för att jag inte får träffa honom idag :( menmen..

aja, vi hörs imon.. Puss!!

dåligt humör.

Hej!
Åh, jag är på så dåligt humör! Satt och gjorde en sak i typ, 1&½ timma, och sen får jag veta att det är FEL, att hälften av det jag gjorde var ett annat märke, så det var bara att börja om. Men snart så drar jag hem till min älskling så då blir det nog bättre hoppas jag! dock kan jag inte vara där så länge för jag måste fixa mat tills imon som jag ska ha med mig, om jag nu inte kan få mamma att göra det åt mig ;) haha!

Men vi hörs ikväll eller nått, PUSS!

Dag 8 - Februari

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Oj, den var enkel!! Jag biter på naglarna, det är en otroligt dålig vana eftersom jag vill ha långa fina naglar, (Dumbass typ..)

Bild lånad från google!..

Men en annan dålig vana jag har, är att jag har väldigt lätt att ta ut min ilska på någon annan som inte har med det att göra. (vanligast är väl att min älskling får allt..) Men jag gör mitt bästa att försöka sluta, och det är ju det som räknas, eller hur?


8 Februari

Godmorgon!
Jag sitter på mammas jobb just nu, dricker cola och gör absoluuut ingenting! men colan är god ;) hihi!
Idag vet jag inte vad jag ska göra här, men det får vi se, igår fick jag ju leta massaaaa papper, sååå tråkigt ;) haha! Nej men det finns ju inte så mycket jag kan göra så de är därför..

Efter jag jobbat klart här, så ska jag hem till min kära pojkvän♥
Vi ska mysa, och gosa och pussas till 1000!♥ Så härliigt det ska bli!

Nej, men nu ska jag kolla runt lite på typ aftonbladet osv, så hörs vi senare! :)
PUSS!


Dagens outfit!


Jeans - Cubus
Linne - Cubus
Cardigan - Gina Tricot.

7 februari

Hej på er!
Jag sitter och kollar på top model 15, dricker uuunderbar cola och saknar min älskling ..
Men jag fick träffa honom idag iallafall, för han åkte hem hit när han slutat, och så spelade vi wii och massa sånt, så jäkla mysigt! <3

Och imorgon ska jag vara med honom igen, sååå jäkla underbart, att träffa honom efter en lång dag, se hans fina ögon, höra hans underbara röst, att veta att han är min, åh så jävla underbart det är♥

Iallafall, imorgon ska jag till schenker igen, iochmed att jag har min praktik där. Men jag åker inte förän kanske halv 8a så kanske bloggar på morgonen :)

Hörs imorgon!
PUSS!

Dag 7 - Februari

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Hm, vad skulle jag göra om jag vann 1 miljon? Jag skulle ge endel till mina föräldrar, sedan skulle jag dela med mig till min älskling, och sedan skulle jag shoppa gäääärnet! hihi, åh vad underbart det hade varit ;)


helgen

Hej på er!
Jag skrev ett lååångt inlägg om min helg, men det försvann :( Så berättar lite mer i korthet.

I fredags åkte jag till ungdomsmottagningen, för att sätta in en P-stav,eller som de kallar det för, att göra ett implantat. Det gjorde jätteont, för hon gjorde lite fel och hamnade utanför bedövningen. Iallafall, så fikade jag och min älskling, plus att vi åt pizza, hihi måste sluta äta ute nu!! medans vi väntade på att jag skulle få sätta in p-staven.. Jag var nämligen tvungen att vänta två timmar för att bedövningen skulle verka helt och hållet. Efteråt åkte vi hem till honom igen, och myste och kollade på film :)

I lördags gjorde vi inget speciellt, han lämnade mig på morgonen för att åka och köpa virke med sin pappa, men efter det så myste vi hela dagen och hade det allmänt bra :) På kvällen åkte vi hem till mig, lagade mat, myste och kollade melodifestivalen :)

I söndags tvättade jag, och så stäade vi båda två, fixade hemma lite, lagade mat och sådant :) vid en halv 4 åkte vi hem till honom igen, och sen sov jag där! (:

Dag 6 - Februari

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag har alltid varit sån att jag faller för den där gulliga killen, han som är blyg och knappt visar vad han känner till en början. Men som senare blir den som vill hålla mig i handen och pussa mig framför andra människor.

Jag faller för gulliga&snälla killar som tycker om en för den man är. Han som ger dig blommor, eller små presenter, och han som aldrig glömmer av varken din födelsedag, eran årsdag eller andra viktiga datum. Han som ger små gester varje dag, som får en att känna sig värdefull. Han som står upp för dig när ingen annan gör det.

Ja, ni förstår nog, hihi! :)

Dag 5 - Februari

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Oj, vad vill jag ha mer än någonting annat just nu? Att allt ska vara som vanligt. Att jag inte ska behöva vara rädd för så mycket, att inte behöva undra hela tiden "hur kommer det gå?" eller "vad händer om det blir såhär?". Det är något jag önskar att jag slapp göra hela tiden, och varje dag.

Men alla gånger jag tänker så, och sedan tänker jag på min älskling, och då vet jag att allt blir bra. För med honom vid min sida, så klarar jag allt.

Blir varken långa eller bra inlägg just nu, men är stressad som satan!!

Dag 4 - Februari

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har ganska stora mål&drömmar för mig själv, jag vill bli den där braiga mamman, som gör allt för sina barn, men som samtidigt har en bra och stabil karriär. Jag vill vara omtyckt på jobbet, och jag vill ha bra vänner. Jag vill också ha en bra familj, med helst två barn, en tjej och en kille, och en underbar man, som vill göra allt för mig, precis så som jag vill göra allt för honom.

här är en text jag skrivit tidigare;

Jag har ganska många drömmar.

En dröm är att få en bra karriär, och lyckas med det jag jobbar med. - Just för att det är viktigt för mig att ha en egen inkomst och inte förlita mig helt på den partnern jag har, om jag har någon - För den dagen när min partner lämnar mig då? om han gör det, vad ska jag göra då? då står jag där utan en egen inkomst, och det hade inte funkat.

Jag har en annan dröm om att få en fin familj som är frisk och mår bra. Jag vill få uppfostra mina egna barn och jag vill uppfostra dom på rätt sätt. Jag vill inte vara en frånvarande mamma, och jag vill heller inte att mina barn ska ha en frånvarande pappa. Jag vill ha en familj där alla tycker om varandra. och visst kan man bråka, men jag vill att min familj ska hålla ihop.

Jag har också en dröm, en dröm om att jag ska få leva med Johan hela mitt liv. Att få bli gammal med honom, och skaffa barn med honom. Det är ganska stort att ha en sådan dröm när man endast är 16, men jag vet att jag hittat rätt. Jag känner det i hjärtat, för varje gång jag ser honom lyser hela min dag upp, jag kan inte sluta le. Han har hela mitt hjärta, och det är så jag vill att det ska vara så föralltid.

Jag har en dröm att få leva hela livet på mitt sätt. Att inte bli sjuk, utan att må bra ända in i slutet. För jag vill inte spendera slutet av mitt liv på ett sjukhem eller sjukhus. Jag vill vara hemma med min familj, för jag vill spendera all min tid med dom som jag kan och får.

Jag har säkert fler drömmar, men kommer inte på något nu, och har inte riktigt tid..


implantat

Hej på er! Idag har det varit en ganska bra dag, mobilbloggar nu, så orkar inte berätta allt, men gjorde ett implantat idag iallafall ;) berättar vad det var för något imorgon.. Puss!

Dag 3 - Februari

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Åh, min favoritårstid är sommar, enkelt!
Det är varmt(för det mesta) och solen skiner, och man slipper gå med flera lager med kläder, det räcker med en tunn klänning, eller ett par sköna shorts, och ett linne, så skönt! :)

Att ligga i gräset och mysa med någon man tycker om, skratta och bara vara! Långa promenader sent på kvällen, tälta, bada, sola!

Dag 2 - Februari

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Åh, det finns ju flera personer jag alltid vill träffa, som min älskling tillexempel, jag behöver nästan träffa honom varje dag för att känna att allt är okej, för då sitter alla bitarna på plats, precis så som de ska göra.

Men en person, jag skulle vilja träffa just nu.. hm, det är nog min farmor, Hon dog när jag var 8 år, så det är inte så jobbigt längre, men ändå så saknar jag henne såå mycket! hade alltid roligt hos henne, och hon var så snäll!

Men om jag inte skulle få träffa min farmor, så är det nog min mormor, så som hon var för kanske, 4 år sedan. Nu är hon sjuk, och ligger på ett sånt där vårdhem, för hon är dement(kommer inte ihåg allt som händer och inbillar sig saker). Och jag vågar nästan inte träffa henne, för jag är rädd att hon inte ska komma ihåg mig, och det skulle göra så ont, för en gång var hon min bästa vän på ett sätt. När jag var liten, så fick jag följa med henne till så många olika platser, vi åkte till olika lekplatser i borås, jag följde med henner till polisen en gång, och vi var ofta nere i stan och gick omkring :) Det saknar jag!!

Har ingen bild på någon av dom, men ja, hoppas ni förstår ändå!

roligt klipp!



2 Februari


Dag 1 - Februari

Dag 1 – Min dag idag.
Min dag idag, har varit vääldigt lång! Började med att jag och min kära pojkvän försover oss, till klockan kvart i 7 och bussen går 7, så älskling ruuuusar iväg till bussen, men jag ringde min granne och frågade om jag kunde åka med henne till Borås, och det fick jag.. Tur det!!

väl i skolan gjorde jag ingenting typ, kollade two and a half men, haha ;) Sen under lunchen åkte jag, Pontus och Simon ner till centrum, åt en feet pizza och sedan gick vi till idéguld för Pontus skulle köpa en födelsedags till sin flickvän, hihi :) Sen åkte vi tillbaka till skolan, kom 20 min försent, får veta att vi inte har någon lärare, och att vi ska göra en lääättt uppgift, så jag struntade i uppgiften(såklart) åkte till mammas jobb, gjorde klart uppgiften, satt där och gjorde ingenting speciellt, sedan åkte jag med mamma till knalleland, mötte upp min älskling och var där inne, men hör och häpna, jag kom hem med Ingenting, ABSOLUT INGENTING ;o Sedan tog vi en buss hem vid 19, och nu sitter jag här, har varit hemma i en timma ungefär, och nu ska jag snart sova, är sååå trött!

Här är min "Dag 1 – Min dag idag."
PUSS!

på mammas jobb

Hej!
Sitter på mammas jobb nu, snor hennes dator lite snabbt ;)
ska snart åka med henne till knalleland, och sedan möta upp min kära pojkvän där, hihi blir kul att gå omkring med honom på stan igen, var ett tag sedan!! hihi :)

Sen åker jag hem till mig och han hem till sig, och sen får vi se, hihi!
Nej, nu kom mamma igen, PUSS!


bjuder på en bild på min älskliing!<3

Engelska utan lärare.

Hej!
Sitter i skolan nu, har engelska men ingen lärare, chill! ;)

Hade svenska innan, och då gjorde jag inget vettigt, och de gör jag inte nu heller uppenbarligen ;)
Nej men ska bara skriva en uppgift sen är jag klar, men sitter gääärna kvar i skolan för mitt hjärta kommer till Borås när han slutat, och ja, jag vill inte springa omkring i stan i flera timmar själv innan han kommer, hihi!

Ska ju som jag nyss ska jag till stan efter skolan, ska leta skor, kläder och massa annat grejs ;) Tänkte leta efter en grej till min älskling med, hihi!

Hörs senare, PUSS!

1 Februari

gaash!
Försov mig imorse, eller ja, jag&älskling vaknade utav mitt alarm, och sen somnar vi om och vaknar kvart i 7 och bussen går 7 (y) Jag fick panik och kunde inte göra någonting, men älskling skyndade sig som satan och hann med bussen, men jag får åka med våran ena granne till borås, tack för det!!

Nej, hörs i skolan, PUSS!

RSS 2.0